Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@12:07:16 GMT

اختراع ایرانی برای تحول در صنعت سنگ ساختمانی

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۹۸۱۱۰

اختراع ایرانی برای تحول در صنعت سنگ ساختمانی

هارمونی در طبیعت به دست خالق هستی به شکلی طبیعی و غیر قابل انکار بوجود آمده و از اصلی ترین عوامل زیبایی خلقت است،  انسان همیشه سعی می کنند در حد توانش در مصنوعات ساخت خود  هارمونی بوجود آورد.

 به طور طبیعی ایجاد هارمونی برای انسان کاری آسان نیست. حتی وقتی انسان در طبیعت دست می برد، هارمونی طبیعت دچار اختلال شده و ناهماهنگی بوجود آمده می تواند بسیار آزار دهنده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این به هم زدن هارمونی در زمینه های مختلفی که انسان در طبیعت دست میبرد ایجاد میشود. به عنوان مثال سنگ های ساختمانی که از دل کوه خارج می شوند، ابتدا در کارخانه سنگ بری برش بزرگ خورده و به صورت یک ورق اسلب در می آیند.

اما همین ورق اسلب هم با اینکه معمولا رنگ های زیادی  را در خود جای می دهد، باز هم دارای زیبایی خاصی هست که به علت زیبایی آن همان وجود هارمونی طبیعی است.

می دانیم که سنگ ها برای استفاده های مختلف حتما باید به قطعات کوچکتری تقسیم بندی شده و برش داده شوند.

 اما پس از برش خوردن از داخل اسلب؛ کار سورت کردن و یا دسته بندی رنگی سنگها کاری بسیار سخت، زمانبر و پرخطا است.

شرکت نگین ارم تولید کننده سنگ دهبید یک افتخار ملی در این زمینه به ثبت رسانده ،و آن اختراع دستگاهی به نام دستگاه سورت پلاس با استفاده از دانش روز می باشد.

 این گروه تولیدی معتبر که تولید سنگ دهبید شایان را از سال 1367 شروع کرد، با استفاده از بروز ترین تکنولوژی دنیا و متخصصان داخلی ، کیفیت و سرعت تولید را بشدت بالا برده و با بهره وری بالا موفق شده است سنگ دهبید را با مناسب ترین قیمت به بازار ارائه نماید.

این دستگاه توسط کارشناسان خبره و برنامه نویسان این شرکت در مدت بیش از 3 ساخته شده و فرآیند پیچیده و زمانبر سورت سنگ ها را کاملا با دقت بالا و سرعت مثال زدنی و به صورت کاملا مکانیزه انجام می دهد.

 این شرکت موفق شده گواهی ثبت اختراع را در سال 1394 برای این دستگاه پیشرفته با نام خود ثبت کند که نشان دهنده انحصاری بودن این دستگاه برای این شرکت معتبر می باشد.

ویژگی خاص عملکرد دستگاه سورت پلاس شرکت نگین ارم باعث میشود دسته بندی سنگ های ساختمانی با حفظ تفاوت های طبیعی انجام شود.

 و در پایان انجام نصب سنگ های یک پروژه ساختمانی، می توان به وضوح دید که همه سنگ های نصب شده در محیط با هم هماهنگی مناسبی دارند.

 این دستگاه که تولید آن یک افتخار ملی می باشد، اولین دستگاهی در دنیاست که سورت سنگ را با ایجاد هماهنگی 100 درصدی انجام می دهد.

گروه تولیدی معدنی نگین ارم، با بروز ترین امکانات و ماشین آلات اروپایی، سنگ ها را در ابعاد مختلف تولید کرده و با بالاترین دقت برش ها را انجام می دهد.

 این شرکت از کوچک ترین ابعاد تا سایز 220*320 به برش سنگ اقدام می نماید و هر گونه نیازی را به ویژه در صنعت ساختمان پوشش می دهد.

 در حقیقت این شرکت با توجه به امکانات سخت افزاری و تخصص کارکنان خود تولید سنگ بر اساس نیاز و سفارش مشتری به هر سایز و تعدادی را می تواند انجام دهد.

با مشاهده سایت گروه تولیدی معدنی نگین ارم  می توانید  تنوع محصولات این شرکت را مشاهده کرده و بر اساس نیاز خود و میزان بودجه ای که در نظر گرفته اید مناسب ترین گزینه را برای خرید انتخاب فرمایید.

همچنین کارشناسان این گروه تولیدی از طریق شماره های زیر آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان می باشند.

برای مشاهده آدرس  کارخانه سنگ دهبید –  معدن سنگ دهبید -  نمایشگاه شمس آباد -  دفتر مرکزی و نمایشگاه شریعتی  به سایت نگین ارم مراجعه کنید.

تلفن تهران: ۱۶۱۸

 تلفن شهرستان ها: ۰۲۱۲۲۲۲۷۸۹۹

 

https://negineram.com

 

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: صنعت ساختمانی اختراع دستگاه پرویز فتاح بنیاد مستضعفان کمیته امداد مرتضی بختیاری سازمان سیا رحیمی جهان آبادی محاکمه نجفی کریمی قدوسی یوکیا آمانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۸۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران

جلسه متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور و به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط‌عمومی، رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاورد‌های شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز جهت سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است، نمایندگان شرکت‌های فولادی همچون شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی در خصوص این پروژه‌های به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • ابرپروژه سد و نیروگاه «اومااویا» نمونه توان صنعت فنی و مهندسی کشور است
  • خلجی: ابرپروژه سد و نیروگاه «اومااویا» نمونه توان صنعت فنی و مهندسی کشور است
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • اجرای طرح کدینگ نباید به صنعت گردشگری و جذب مسافر لطمه وارد کند
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری
  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران