Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از شرکت ملی گاز ایران، حسن منتظرتربتی مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: گازرسانی به استان سیستان و بلوچستان از جمله برنامه‌های راهبردی است که در آخرین اولویت‌گذاری‌های کاری ابلاغی از سوی وزیر نفت بار دیگر بر آن تاکید شده است.

وی در تشریح وضع ساخت و توسعه شبکه گاز در استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در شرایط فعلی، ساخت و توسعه شبکه گاز در استان سیستان و بلوچستان در دو بخش احداث خطوط لوله گاز فشار قوی و گازرسانی به شهرها، صنایع و نیروگاه‌های برق در دستور کار این شرکت قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با اعلام اینکه عملیات ساخت خط لوله ۲۶۲ کیلومتری ایرانشهر به زاهدان سال ۹۵ به پایان رسید، تصریح کرد: برای طراحی و ساخت این خط لوله بیش از ۷۵۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده و همزمان با پایان ساخت خط لوله، توسعه شبکه گاز در شهر‌های مختلف این استان پهناور آغاز شده است.

منتظرتربتی با بیان اینکه هم‌اکنون بیش از ۲۲ هزار خانوار در قالب نصب حدود ۱۳ هزار و ۲۹۱ علمک در زاهدان از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند هستند، گفت: برای گازرسانی به این مشترکان، حدود ۴ هزار متر شبکه تغذیه و حدود ۱۲۰ هزار متر شبکه توزیع گاز شهری احداث شده است.

به گفته وی، تاکنون وسعت شبکه تغذیه و توزیع گازرسانی در استان سیستان و بلوچستان به ۶۰۰ کیلومتر رسیده است و همزمان با توسعه شبکه گاز شهری، اتصال نیروگاه‌های برق با هدف کاهش مصرف سوخت مایع و کاهش آلایندگی نیز در برنامه شرکت ملی گاز ایران قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران یادآور شد: در پروژه‌های خط انتقال گاز، حدود یک‌هزار نفر و در شبکه داخلی نیز ۵۰۰ نفر در قالب پیمان‌های نصب علمک مشغول به کارند که ۸۰ درصد این نیرو‌ها را بومیان منطقه تشکیل می‌دهند.

معاون وزیر نفت درباره آخرین وضع گازرسانی به نیروگاه‌های استان سیستان و بلوچستان، توضیح داد: تاکنون از مجموع ۶ نیروگاه برق این استان سه نیروگاه به شبکه گاز متصل شده‌اند.

تربتی با اشاره به اتصال نیروگاه ۲۲۵ مگاواتی زاهدان به شبکه گاز تاکید کرد: هشت واحد این نیروگاه به شبکه گاز متصل شده و در اوج مصرف روزانه، یک میلیون و ۴۰۰ هزار مترمکعب گاز طبیعی در این واحد‌ها مصرف می‌شود که به همین نسبت، مصرف فرآورده‌های نفتی کاهش یافته است.

به گفته معاون وزیر نفت، نیروگاه بخار ایرانشهر و نیروگاه سیکل ترکیبی بمپور نیز به شبکه گاز متصل شده و در مجموع بیش از ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار مترمکعب گاز طبیعی در این دو نیروگاه مصرف می‌شود. افزون بر نیروگاه‌ها، گازرسانی به شهرک صنعتی و سایت نمایشگاه بین‌المللی زاهدان نیز آغاز شده است و در نیمه دوم امسال، عملیات اجرایی گازرسانی در چهار محور صنعتی شهر زاهدان آغاز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: تکمیل پروژه گازی دهگلان - سقز به طول ۱۲۴ کیلومتر

تربتی در تشریح وضع گازرسانی به شهر‌های استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: هم‌زمان با توسعه شبکه گاز شهری در زاهدان، گازرسانی به هفت شهر دیگر این استان شامل زابل، بمپور و محمدان، دلگان، خاش، بزمان و چابهار نیز آغاز شده و طرح توسعه شبکه ایرانشهر نیز در دست اجراست.

وی با اشاره به گازرسانی به زابل از طریق سی‌ان‌جی تصریح کرد: همزمان با ساخت و توسعه شبکه گاز شهری، ساخت خط انتقال گاز زاهدان - دو راهی زابل با پیشرفتی بالغ بر ۳۰ درصد در دست اجراست و خط لوله انتقال گاز از دوراهی تا زابل نیز مراحل عقد قرارداد را سپری می‌کند.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از گازرسانی کامل به بمپور تا پایان تابستان خبر داد و افزود: با گازدار شدن شهر بمپور، امکان گازدار شدن ۱۴ روستای این شهر نیز فراهم می‌شود.

وی با اعلام اینکه خط لوله انتقال گاز خاش و میرجاوه پیمان‌سپاری شده و در مرحله تجهیز کارگاه و آغاز عملیات اجرایی قرار دارد، تاکید کرد: عملیات اجرایی ساخت و توسعه شبکه گاز شهر خاش و سیمان خاش نیز تا پایان مردادماه آغاز خواهد شد. پکیج طراحی گازرسانی به دلگان نیز آماده و در مرحله انجام فرآیند مناقصه‌هاست و پیمانکار اجرایی طرح شهریورماه انتخاب خواهد شد، افزون بر این، عملیات اجرایی گازرسانی به شهر «بزمان» نیز در حال انجام است.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه برای گازرسانی به ایرانشهر، ساخت و تکمیل شبکه درون‌شهری آغاز شده است، اعلام کرد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال آینده، همه مشترکان شهر زاهدان از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند شوند و به همین نسبت، گازرسانی به سایر شهر‌های در دست اجرا به پایان برسد.

انتهای پیام/

 

بهره‌مندی بیش از ۲۲ هزار خانوار زاهدانی از نعمت گاز

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اقتصاد و انرژی نیروگاه برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۸۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه جدی به توصیه‌های ایمنی برق در شرایط ناپایداری جوی

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان  محمد رئیسی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان گفت: سیم پارگی و اتصال شبکه برق در اثر سقوط یا شکستگی اشجار و پرتاب اشیای خارجی یکی از اتفاقات خطرناک در زمان ناپایداری شرایط جوی است، که عدم نزدیک شدن به شبکه برق و رعایت نکات ایمنی در این مواقع بسیار مهم است.

وی با بیان اینکه آب رسانای قوی جریان الکترونیکی است، اظهار داشت: در شرایط بارانی، به دلیل مرطوب بودن زمین، همه اجسام نزدیک به شبکه‌های برق حالت رسانا (منتقل کننده برق) پیدا می‌کنند و موجب برق گرفتگی خواهند شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان، گفت: متاسفانه مشاهده می‌شود برخی افراد بدون توجه به نکات ایمنی و با ورود به آبگرفتگی‌های سطح شهر به ویژه آبگرفتگی‌های نزدیک شبکه برق باعث ایجاد خطر برای خود و دیگران می‌شوند.

وی ادامه داد: شهروندان گرامی در صورت مشاهده هر گونه سیم پارگی و خسارت وارد شده به شبکه برق، ضمن نزدیک نشدن به تاسیسات شبکه، مراتب را بلافاصله از طریق اپلیکیشن «برق من» و سامانه ۱۲۱ مرکز اتفاقات شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان اطلاع رسانی کنند.

رئیسی اظهار داشت: خارج کردن لوازم برقی حساس از پریز در مواقع ناپایداری شرایط جوی و یا کاهش ولتاژ، مراقبت و انجام تمهیدات لازم در صورت استفاده از برق اضطراری، به تدریج وارد مدار کردن پریز‌های برق پس از قطعی شبکه از جمله نکاتی هست که در زمان ناپایداری شرایط جوی باید رعایت کرد.

وی افزود: با توجه به شرایط جوی، گا‌ها خسارتی به شبکه برق وارد می‌شود و خاموشی‌های موقتی شکل می‌گیرد که پیشاپیش از صبر و همکاری شهروندان محترم قدردانی می‌گردد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آخرین اخبار از مناطق سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان
  • ارتباطات استان سیستان و بلوچستان پایدار است
  • ۴۴۵ روستای بی برق در سیل سیستان و بلوچستان / برق ۳۸۰ روستا وصل شد
  • برق ۳۶۶ روستای ‌سیل‌زده بلوچستان وصل شد
  • برخورداری ۴۸ روستای آستارا از نعمت گاز طبیعی
  • برق ۲۸ روستا مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان پایدار شد
  • ۲۰۲ تیربرق در جنوب سیستان و بلوچستان بر اثر سیلاب دچار خسارت شد
  • قطع برق ۲۲۸ روستای سیستان و بلوچستان بر اثر سیلاب
  • اجرای ۲۰۲ کیلومتر عملیات شبکه خط تغذیه گاز در همدان
  • لزوم توجه جدی به توصیه‌های ایمنی برق در شرایط ناپایداری جوی