Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- معاون گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گفت: «با توسعه همکاری‌های گردشگری، بستر لازم برای شناخت بیش از پیش دو کشور ایران و مالزی از یکدیگر و آشنایی با ظرفیت‌های موجود برای همکاری در سایر حوزه‌ها امکان‌پذیر می‌شود.»
به گزارش خبرگزاری آریا به‌نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان میراث‌فرهنگی، ولی تیموری در دیدار با ادلی زاهری، سروزیر ایالت ملاکای کشور مالزی که روز گذشته در محل معاونت گردشگری برگزار شد، گفت: «ارتباط دو کشور ایران و مالزی که همواره بر اساس دوستی و برادری بوده است، می‌تواند بر بستر گردشگری و آشنایی هرچه بیشتر دو کشور از یکدیگر در زمینه‌های مختلف توسعه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»
معاون گردشگری با اشاره به ظرفیت‌های متنوع و بالای گردشگری در کشور و قابلیت رقابت‌پذیری بسیار بالای خدمات قابل ارائه نسبت به سایر کشورها گفت: «در حال حاضر میزان شناخت مردم دو کشور از یکدیگر و نیز آمار تبادلات گردشگر کمتر از حد انتظار است.»
وی تاکید کرد: «ما آمادگی داریم با برگزاری تور آشناسازی ویژه فعالان گردشگری کشور مالزی، زمینه آشنایی با زوایای مختلف گردشگری ایران از جمله گردشگری تاریخی، فرهنگی، طبیعی، زیارتی، سلامت و غیره را فراهم آوریم و متقابلاً زمینه حضور متخصصان عرصه گردشگری کشور در تورهای آشناسازی کشور مالزی را ایجاد کنیم.»
تیموری در ادامه با بیان این‌که ما هیچ‌گونه محدودیتی برای توسعه همکاری‌های گردشگری با کشور مالزی قائل نیستیم و از هرگونه ابتکار عمل در این زمینه استقبال می‌کنیم، تاکید کرد: «ایران، تنها کشوری است که گزینه دیگری غیر از خدمات گردشگری حلال ندارد و این موضوع بی‌شک می‌تواند مقبول خانواده‌های مسلمان مالزی قرار گیرد.»
معاون گردشگری ابراز امیدواری کرد: «نتایج برپایی این نشست و ورود عملیاتی به ایجاد شناخت بیشتر ایران و مالزی می‌تواند ارتباطات حوزه گردشگری دو کشور را به جایگاه واقعی خود برساند و زمینه‌ساز سایر ارتباطات در زمینه‌های مختلف شود.»
همچنین در این نشست، ادلی زاهری سروزیر ایالت ملاکا نیز ضمن ابراز علاقه نسبت به شناخت بیشتر مردمان ایالت مربوطه نسبت به ایران، بر اشتیاق استفاده گردشگران مالزی از خدمات گردشگری سلامت در ایران تاکید کرد و آمادگی خود را برای حمایت از برپایی تورهای آشناسازی برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری دو کشور اعلام کرد.
گردشگری فرهنگی، درمانی و امکان‌سنجی در توقف بدون نیاز به روادید 96-72 ساعته زائران حج عمره مالزیایی در ایران، از سایر محورهای اصلی مذاکرات دو طرف بود.
ملاکا یکی از ایالت‌های کشور مالزی است و مرکز آن شهر ملاکاست که بافت تاریخی این شهر در سال 2008 در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: گردشگری توسعه روابط همکاری ایران مالزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۹۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویزای زیارتی یا گردشگری برای کشور‌های عضو شانگهای برقرار شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، پیش نشست اجلاس وزیران فرهنگ کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای، با حضور کارشناسان و نمایندگان فرهنگی کشور‌های عضو به صورت برخط برگزار شد.

در این نشست با بررسی تمهیدات لازم برای برگزاری جلسه وزیران فرهنگ کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای، پیشنهاد‌های متنوع کارشناسان برای ارتقای روابط فرهنگی این کشورها، مطرح و بررسی شد.

قرار است بیست و یکمین نشست وزیران فرهنگ کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای، اردیبهشت ماه امسال در قزاقستان برگزار شود.

در این نشست برخط که به ریاست قزاقستان برگزار شد، کارشناسان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، هند، چین، پاکستان، تاجیکستان، روسیه، ازبکستان و قزاقستان حضور داشتند. قرقیزستان که عضو نهم سازمان همکاری شانگهای است، در این نشست حضور نداشت.

عادل خانی، مدیرکل توسعه روابط فرهنگی آسیا و اقیانوسیه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی که با همراهی پرویز قاسمی، رئیس اداره همکاری فرهنگی سازمان‌های بین المللی و مردم نهاد در این نشست حضور داشت، گفت: جمهوری اسلامی ایران از برگزاری جشنواره‌های مشترک فرهنگی بین کشور‌های عضو سازمان، استقبال و آمادگی خود برای اعزام گروه‌های هنری جوان و توانمند، برای حضور در چنین رویداد‌هایی اعلام می‌کند.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران به عنوان عضو اصلی سازمان همکاری شانگهای، از اجرایی کردن برنامه‌های فرهنگی بین کشور‌های عضو استقبال می‌کند و در همه آنها حضور خواهد داشت.

خانی گفت: در زمینه توسعه همکاری‌های فرهنگی بین کشور‌های عضو سازمان، ویزای زیارتی یا گردشگری برای شهروندان این کشورها، برقرار شود تا از این طریق، توسعه فرهنگی، شتاب گیرد.

سایر کارشناسان حاضر در این نشست برخط، با موافقت با این پیشنهاد ایران، اعلام کردند که این موضوع به صورت مکتوب و مدون در اجلاس آتی وزیران فرهنگ کشورها، بررسی و در قالب یک توافق نامه، به امضا برسد.

بر همین اساس، مباحث حقوقی و دیپلماتیک این پیشنهاد با هماهنگی وزارت خانه‌های امور خارجه و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشورمان، پیگیری، تدوین و به سایر کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای، ارائه می شود. 

مدیرکل توسعه روابط فرهنگی آسیا و اقیانوسیه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در بخش دیگری از این نشست برخط با اشاره به ابتکار قزاقستان در طرحی برای ارائه زیارتگاه‌های معنوی کشور‌های عضو سازمان گفت: معرفی یکی از زیارتگاه‌های کشور‌های عضو، ایده بسیار خوبی است و در این چارچوب، ما یکی از اماکن برجسته دینی کشورمان را معرفی کرده‌ایم و پیشنهاد ما این است که در نشست ماه آینده وزرای فرهنگ، این ابتکار، اجرایی شود.

براساس این ابتکار، قزاقستان به عنوان رئیس دوره‌ای اجلاس وزرای فرهنگ، از ویدئو‌ها و عکس‌های یک زیارتگاه معرفی شده از سوی کشور‌های عضو، اثری تصویری تولید و به صورت بین المللی آن را منتشر خواهد کرد. این طرح توسط رئیس جمهوری قزاقستان در اجلاس سران شانگهای ۲۰۲۳ در دهلی نو مطرح شده است.

اهداف این طرح، تقویت و حفظ دوستی ملل، بازشناسی و معرفی ظرفیت‌های گردشگری، تبلیغ و ترویج بنا‌های میراث معنوی و فرهنگی کشور‌های عضو، عنوان شده است.

در بیست و یکمین نشست اجلاس وزیران فرهنگ کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای، علاوه بر تبادل نظر برای تعیین چشم انداز توسعه همکاری‌های فرهنگی چند جانبه، پیشرفت اجرای موافقت نامه بین دولت‌های عضو سازمان در زمینه همکاری فرهنگی نیز مورد توجه قرار خواهد گرفت.

در بخش‌های دیگر این نشست نیز، هریک از کارشناسان، درباره پیشنهاد‌های جمهوری اسلامی ایران در زمینه گسترش همکاری‌های فرهنگی، نکاتی را مطرح و پیشنهادات خود را نیز در این راستا ارائه کردند. قرار است جلسه حضوری این نشست، پیش از برگزاری اجلاس وزیران فرهنگ کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای، در شهر آلماتی؛ پایتخت قزاقستان برگزار شود.

دیگر خبرها

  • روابط اقتصادی و تجاری استان بوشهر با ازبکستان توسعه یابد
  • مشارکت راهبردی ایران و روسیه در صنعت نفت و گاز
  • افزایش همکاری‌های امنیتی و ضد تروریسم محور دیدار مقامات ایران و پاکستان
  • روابط دوستانه ۲ کشور زمینه ساز تقویت مناسبات است
  • نشست فعالان اقتصادی استان کرمان با سرکنسول روسیه + تصاویر
  • ویزای زیارتی یا گردشگری برای کشور‌های عضو شانگهای برقرار شود
  • تغییر محسوس سیاست خارجی عربستان
  • پیگیری توسعه روابط اقتصادی و گردشگری ایران و روسیه
  • زمینه همکاری و توسعه روابط بین کرمان و روسیه وجود دارد
  • همکاری با ایران اولویت سیاست خارجه روسیه است