Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا رحیمی نماینده مردم تهران در جلسه علنی امروز دوشنبه و در جریان بررسی سوال وی و ۲۶ نماینده در مورد پخش فیلم مربوط به دو تابعیتی‌ها در مجلس شورای اسلامی گفت: این فیلم در مجلس پخش شد و من و ۲۶ نفر از همکاران در کمال دلسوزی برای شفاف سازی و حراست از محرمانگی اطلاعات مبادرت به طرح سوال کردیم.

وی افزود: جلسه رسیدگی به این سوال در کمیسیون امنیت ملی مجلس برگزار و مسئولان دستگاه‌های ذی ربط حضور یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو فراکسیون امید مجلس با بیان این که این فیلم اثر تخریبی در دستگاه امنیتی و فرایند امنیتی کشور در برخورد با جاسوسان و دشمن داشت و از درون به نظام ضربه زد، اظهار داشت: وزارت اطلاعات به دلیل سه عنوان اتهامی انتشار محتوای اسناد طبقه بندی سری، افترا و نشر اکاذیب و همچنین تشویش اذهان عمومی کشور از نماینده سوال کننده به هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان شکایت کرد.

رحیمی خطاب به وزیر دفاع گفت: توضیح دهید تدوین فیلم امنیتی دارای اسناد سری در کجا اتفاق می افتد، اگر سازمان اطلاعات سپاه است در این زمینه پاسخگو باشد، اگر این سازمان نبوده در کدام مرکز و گعده این حلقه فیلم امنیتی تدوین می‌شود. شبیه سریال گاندو که این فیلم را کلید زده و حلقه امنیتی تشکیل داده و کشور را با تشویش اذهان عمومی مواجه می‌کنند.

وی ادامه داد: سازمان اطلاعات سپاه در پخش این فیلم در مجلس چه نقشی داشته است؟ نقش قوه قضائیه چیست؟ بارها اتهاماتی به سران کشور و دولتمردان به کذب وارد می‌شود و دادستان کل کشور در این زمینه فقط ناظر بوده اند. به رئیس جمهوری اتهام زدند که دو تابعیتی است و تکذیب شد اگر به رئیس قوه قضائیه اتهام می زدند دو تابعیتی است آیا دادستان کل کشور سکوت می کرد.

نماینده مردم تهران در مجلس افزود: اگر آقای رئیسی می‌خواهد در قوه قضائیه تحول ایجاد کند فعال کردن نقش دادستان کل کشور در این دروغ ملی بسیار اهمیت دارد، موازی کاری دستگاه‌های امنیتی برای حفظ منافع و امنیت کشور خسارت بار بوده است، چندین بار تذکر داده شد که در یک کشور نمی شود چند دستگاه امنیتی فعال باشد.

در جریان طرح این مسائل از سوی رحیمی تعدادی از نمایندگان منسوب به جبهه پایداری از صندلی های خود برخاسته و فریادزنان درخواست اخطار و تذکر در مورد صحبت‌های وی شدند.

رحیمی در واکنش به این فریادها گفت: مواردی که مطرح شد در مسیر صیانت از نیروهای مسلح و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است شما نمی گذارید من صحبت کنم وقتی فیلمی گرفته می‌شود قاضی با امکانات وافی به مقصود نیست.

وی خطاب به وزیر دفاع اظهار داشت: همین که شهامت داشتید و این اقدام را غیرمسئولانه اعلام کردید قابل تقدیر است.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود: در مورد موازی کاری دستگاه‌های امنیتی قوه قضائیه اعلام می‌کند که یک نفر جاسوس است وزارت اطلاعات می گوید جاسوس نیست و سازمان اطلاعات سپاه می گوید جاسوس است، هم در حوزه محیط زیست و هم در دو تابعیتی‌ها این اتفاق افتاد. یک شبکه خاکستری در سراسر کشور مشغول است و با هدف تفرقه افکنی و دشمن‌تراشی به نام اسلام و انقلابی گری فعالیت می‌کند.

در این حین دوباره تعدادی از نمایندگان منسوب به جبهه پایداری به اظهارات رحیمی اعتراض کردند.

عبدالرضا مصری نایب رئیس دوم مجلس  که ریاست جلسه را بر عهده داشت، از این نمایندگان خواست تا سکوت کنند.  احمد امیرآبادی و محمد علی وکیلی از اعضای هیأت رئیسه مجلس هم به سمت این نمایندگان رفتند و آنان را به آرامش دعوت کردند.

در این هنگام رحیمی گفت: اینکه در مجلس اجازه صحبت کردن ندهند اسم آن تقوا و انقلابی گری نیست، پخش فیلم دو تابعیتی‌ها در مجلس با سریال گاندو هر دو در یک مجموعه تعریف می‌شوند و هر دو در مسیر ناامید کردن مردم، تشویش اذهان عمومی، تخریب دولت و متلاشی کردن دیپلمات‌ها و دیپلماسی کشور و بدنام کردن دولتمردان است.

این عضو فراکسیون امید مجلس اظهار داشت: شفاف اعلام کنید که فیلم دو تابعیتی‌ها در کجا تهیه شده است، سریال گاندو را چه کسی تأمین مالی کرده است، می‌گویند مؤسسه شهید آوینی این فیلم را تأمین مالی کرده است کدام یک از آثار این مجموعه در مسیر ماکیاولیسم است.

تعدادی از نمایندگان منسوب به جبهه پایداری بار دیگر با در دست گرفتن آئین نامه  داخلی خواستار دادن تذکر بودند که عبدالرضا مصری نایب رئیس دوم مجلس گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد آنچه در کمیسیون امنیت ملی مجلس پخش شد نسخه محرمانه آن جلسه نبوده است.

۲۱۷۲۱۷

کد خبر 1282405

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی امیر حاتمی وزیر دفاع دو تابعیتی نفتکش ایران و انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس ایالات متحده آمریکا ایران و آمریکا انگلیس دادگاه محمدعلی نجفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۰۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش رحیمی جهان آبادی به ادعای دولت درباره قیمت دلار ۱۰۰ هزار تومانی /دولت یک فرمانده اقتصادی ندارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جلیل رحیمی جهان آبادی، درباره اینکه حامیان دولت سیزدهم اعلام می‌کنند اگر دولت دوازدهم بر سرکار بود، قیمت ارز تا دویست هزار تومان بالا می‌رفت، اما با سیاست‌های این دولت قیمت ارز تا سقف صدهزار تومان بالا می‌رود، آیا چنین اظهار نظرهای انتظارات تورمی ایجاد نمی‌کند، گفت: ارزش پول ملی ما و بحث موازنه‌اش با دلار یک بحثی است که به نظر من به این دولت و آن دولت و مجلس فعلی و بعدی خیلی مرتبط نباشد. تعیین موازنه و میزان ارزش پول ملی در تقابل با ارزهای خارجی تحت تاثیر عوامل پیچیده اقتصادی، سیاسی و امنیتی گوناگون است.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با ایلنا، ادامه داد: این‌که شما در کجای اقتصاد جهان قرار دارید و نحوه تعامل شما با اقتصاد جهانی چه میزان است؟ میزان پس انداز ارز و ذخایر طلای شما میزان سرمایه‌گذاری خارجی و امنیت سرمایه و... عوامل متعددی دارد. در این موضوع باورم بر این است که باید با دید همه جانبه مشاهده کنیم؛ این‌که شما انتظار داشته باشید تغییر یک شخص در بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و تغییر این مجلس و آن مجلس بتواند مشکلی را حل کند؛ نمی‌تواند حل کند.

وی تاکید کرد: ما تحت فشار تحریم‌های بین المللی هستیم، این فشارها واقعا بر اقتصاد ما و تعاملات اقتصادی ما اثرگذاری داشته است هرچند ما ظرف این سال‌ها یادگرفته‌ایم خیلی از تحریم‌ها را دور بزنیم اما آثار اقتصادی، سیاسی و امنیتی خودش را از جمله در کاهش ارزش پول ملی ما داشته است. باورم بر این است تنها کاری که می‌شود کرد این است که مجموعه‌ای از اقدامات چه در سیاست خارجی و چه در حوزه داخلی و چه در حوزه‌ اقتصادی باید اتفاق بیفتد تا ارزش پول ملی ما تقویت شود و به یک توازن معقولی بین ریال و دلار برسیم.

رحیمی جهان آبادی درباره این که آیا نباید تیم اقتصادی دولت تغییر کند، بیان کرد: تیم اقتصادی دولت ضعیف است ولی ضعیف تر از همه مدیریت اقتصادی دولت است، دولت یک فرمانده اقتصادی ندارد و آقای رئیس جمهور سابقه و پیشینه اقتصادی ندارد، ایشان از حوزه قضایی آمده است. در تیم دولت در سطح معاون اول و وزرا نگاه کنید آدم با تجربه و متخصص ممکن است باشد اما تیم اقتصادی فرمانده واحدی می خواهد که این فرمانده واحد دیده نمی شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897355

دیگر خبرها

  • واکنش رحیمی جهان آبادی به ادعای دولت درباره قیمت دلار ۱۰۰ هزار تومانی
  • واکنش رحیمی جهان آبادی به ادعای دولت درباره قیمت دلار ۱۰۰ هزار تومانی /دولت یک فرمانده اقتصادی ندارد
  • سامانه املاک مهم‌ترین زیرساخت برای ساماندهی بازار اجاره‌بها
  • دستگیری گردانندگان صفحات ضد امنیتی در قزوین
  • آغاز انتخابات مجلس هندوستان
  • دستگیری گردانندگان دو صفحه ضد امنیتی در قزوین
  • گردانندگان صفحات ضد امنیتی در قزوین دستگیر شدند
  • برای تأمین منابع مالی افق نوینی لازم است
  • کشف یک بدافزار روسی توسط شرکت امنیتی در فنلاند
  • رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: برخی خانواده‌ ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند