Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، در این مراسم با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان، سرپرست اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، فرماندار ویژه و برخی مسوولان این شهرستان برگزار شد.  مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای گلستان گفت: این تجهیزات که در بخش های مختلف از جمله فناوری اطلاعات، تاسیسات برق، کشاورزی و صنایع دوخت می باشد، برای مهارت آموزی علاقه مندان در مناطق حاشیه نشین گنبدکاووس مورد استفاده قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدعلیرضا حسینی طلب افزود: این تجهیزات آموزشی به مبلغ دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات تخصیصی حوزه آسیب های اجتماعی وزارت کشور به این استان، خریداری شده است.

وی اضافه کرد: طرح کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی در مناطق حاشیه نشین یک طرح کشوری است که در استان های مختلف از جمله استان گلستان با هدف مهارت آموزی به جامعه هدف بالاخص جوانان و زنان سرپرست خانواده در مناطق حاشیه نشین و توانمندسازی آنان اجرا می شود.

حسینی طلب، مهارت آموزی به جامعه هدف در مناطق حاشیه نشین را از رویکردهای سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و استان ذکر کرد و بیان داشت: مهارت آموزی مقدمه ای برای ایجاد اشتغال افراد است که بر این اساس سال گذشته ۱۵۲۴ مهارت آموخته از مراکز فنی و حرفه ای گلستان وارد بازار کار شدند.

وی با اشاره به وجود چندین محله حاشیه نشین در گنبدکاووس، این شهر را دارای ظرفیت بالا برای راه اندازی خانه مهارت دانست و گفت: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای و مدیران آموزشگاه های بخش خصوصی تحت نظارت آن آمادگی کمک به راه اندازی این خانه را دارند که برای تحقق آن، حمایت مسوولان این شهرستان لازم است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای گلستان همچنین با اشاره به آغاز مجدد عملیات اجرایی مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران گنبدکاووس پس از چند سال توقف، گفت: پارسال برای تکمیل این پروژه مبلغ ۲۵ میلیارد ریال پیش بینی شد که ۵۵ درصد آن تخصیص یافت و درسال جاری نیز از محل اعتبارات استانی و شهرستانی اعتبارات خوبی برای به بهره برداری رساندن این مرکز در نظر گرفته می شود.

حسینی طلب افزود: درحال حاضر دو مرکز فنی و حرفه ای دولتی ویژه خواهران در گرگان و کردکوی فعال است و با راه اندازی مرکز فنی و حرفه ای خواهران گنبدکاووس طی یک تا دو سال آینده، استان گلستان صاحب سه مرکز آموزشی ویژه خواهران خواهد شد.

به گزارش ایرنا، در پایان این مراسم نیز یک آموزشگاه فنی و حرفه ای بخش غیر دولتی گنبدکاووس مورد بهره برداری قرار گرفت.

گنبدکاووس با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان بزرگ استان گلستان است.

/۳۰۳۹/۱۸۶۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گنبدکاووس اجتماعی فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۱۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌ مهارتی به بیش از ۱۳ هزار سرباز نیرو‌های مسلح خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، شهرام ملایی هزاروندی با اشاره به اهمیت توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در جهت توانمندسازی نیرو‌های مسلح بیان کرد: مهارت آموزی سربازان وظیفه با هدف اشتغالزایی، افزایش بهره‌وری و ایجاد اشتغال پایدار صورت می‌گیرد.

وی افزود: دوره‌های آموزشی سربازان وظیفه در سال گذشته به صورت آموزش در محیط کار واقعی و به شیوه متمرکز در کارگاه‌های پادگان اجرا شد.

ملایی هزاروندی ادامه داد: ارایه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به کادر وظیفه، گامی موثر و به منظور توانمندسازی سربازان در دوره خدمت برای ورود به بازار کاراست، ازاین رو باید نیرو‌های وظیفه در امر مهارت‌آموزی، ترغیب و تشویق شوند که می‌توان از ظرفیت‌های موجود در مراکز نظامی، بخش خصوصی، بخش دولتی و ظرفیت آموزش‌های مجازی برای تحقق این امر استفاده کرد.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین خلاء جامعه امروز، نداشتن مهارت است اضافه کرد: کارآفرینی، موتور متحرک اقتصا و توسعه اشتغال پایدار است، لذا جوانان و به ویژه سربازان وظیفه را باید به سمت کارآفرین شدن، سوق داد تا شاهد توسعه اشتغالزایی در جامعه باشیم.

۵۵ مرکز دولتی و یک‌هزار و ۵۵۰ آموزشگاه آزاد فنی وحرفه‌ای با مجوز رسمی از اداره کل آموزش فنی وحرفه‌ای در خوزستان فعال است.

کارجویان، نیرو‌های جوان بیکار فاقد مهارت، دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی، دانش آموزان، سربازان وظیفه، گروه‌های در معرض آسیب از جمله زنان سرپرست خانوار و کودکان کار، زنان خانه دار، افراد دارای معلولیت گروه‌های هدف آموزش‌های مهارتی مراکز فنی و حرفه‌ای هستند.

دیگر خبرها

  • آموزش‌ مهارتی به بیش از ۱۳ هزار سرباز نیرو‌های مسلح خوزستان
  • نشست ساماندهی قرارگاه طرد اتباع غیرمجاز استان گلستان
  • صدور حکم تهیه نوشت افزار واقلام آموزشی جایگزین حبس در دادگاه کیفری ۲ ارومیه
  • مهارت آموزی ۴ هزار نفر از آسیب دیدگان اجتماعی در خراسان جنوبی
  • راه اندازی فضای دوستدار کودک و نوجوان ویژه محلات حاشیه نشین گلستان
  • اولین کنفرانس ملی مهارت به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار می‌شود
  • کانون پرورش فکری، دوستدار کودکان و نوجوانان محلات حاشیه‌نشین
  • فرآیند مهارت‌آموزی در مهدیشهر با عنایت اعتباری دولت سیزدهم تکمیل می‌شود
  • فنی و حرفه‌ای زرند در سطح استان کرمان، رتبه‌ دوم را کسب کرد
  • مهارت آموزی ۴ هزار آسیب‌دیده اجتماعی در خراسان جنوبی