Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24- دادستانی کل افغانستان روز دوشنبه اعلام کرد پرونده آزار و اذیت جنسی زنان فوتبالیست این کشور را به دادگاه ارسال کرده است.

متهمان در این پرونده باید به اتهام های تجاوز جنسی، سوءاستفاده از موقعیت شغلی و کتمان حقیقت پاسخ دهند.

ماه گذشته، فیفا «کرام الدین کریم» رئیس پیشین فدراسیون فوتبال افغانستان را به جرم سوء استفاده از موقعیت شغلی و تجاوز جنسی به پنج فوتبالیست دختر، برای همیشه از فعالیت های فوتبالی و ورزشی محروم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بیانیه فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) آمده بود: کریم طی سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۸ پنج فوتبالیست دختر را مورد تجاوز و آزار و اذیت جنسی قرار داده است.

وی بر اساس ماده ۲۳ قانون حفاظت از سلامت جسمی و روحی و ماده ۲۵ قانون سو استفاده از موقعیت شغلی، توسط کمیته اخلاقی فیفا از تمام فعالیت‌های مربوط به فوتبال (اداری، ورزشی) در سطح ملی و بین المللی محروم شده است.

فیفا کریم را همچنین به مبلغ یک میلیون فرانک سوئیس جریمه کرد.

حکم فیفا درباره چهار عضو دیگر فدراسیون فوتبال افغانستان که با اتهامات مشابهی روبرو بودند، اعلام نشد.

موضوعی که اعتراض سرمربی فوتبال زنان افغانستان را به دنبال داشت.

«کِلی لیندزی» از اینکه در این پرونده تنها کریم مجازات شده ابراز نگرانی کرد.

وی گفته بود: فیفا فراتر از مقامات ارشد نرفته و به نظر من این چیزی نیست که ما از رئیس فدراسیون بین المللی فوتبال توقع داشتیم.

اما خالده پوپل، از اعضای سابق تیم فوتبال زنان افغانستان که اتهامات آزار جنسی را مطرح کرده بود، در صفحه توئیتر خود از تصمیم فدراسیون بین‌المللی فوتبال استقبال کرد.

وی نوشت: این تصمیم، گام نخست است و نیاز است تا به سایر مربی‌هایی فوتبال افغانستان نیز که به آزار جنسی متهم اند، رسیدگی شود.

پس از اقدام فیفا، دادستانی افغانستان اعلام کرد که حکم بازداشت کرام‌الدین کریم، رییس پیشین فدراسیون فوتبال افغانستان را صادر کرده است.

موضوعی که تا به امروز صورت عمل به خود نگرفته است.

ایرنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: آزار جنسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۱۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخراج ۲۷۷ نفر با آغاز مرحله دوم اخراج پناهجویان از پاکستان

دولت پاکستان همزمان با آغاز مرحله دوم اخراج اجباری پناهجویان افغان، دستکم ۲۷۷ نفر را به کشورشان بازگرداند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، وزارت امور مهاجرین حکومت افغانستان همزمان با آغاز مرحله دوم اخراج اجباری پناهجویان از پاکستان اعلام کرد: در ادامه روند جاری اخراج اجباری پناهجویان افغان دارای مدارک اقامتی، 277 نفر از پاکستان اخراج شدند.

 بر اساس اطلاعیه این وزارتخانه که در شبکه ایکس منتشر شده است، پناهجویان اخراج شده 28 فروردین از طریق گذرگاه تورخم وارد افغانستان شدند.

گزارش می افزاید: آنها شامل 53 خانواده هستند که به صورت اجباری از پاکستان اخراج شده‌اند.

آغاز مرحله دوم اخراج اجباری پناهجویان افغان از پاکستانفعالان حقوق بشر پاکستان: اخراج پناهجویان افغان غیرانسانی استتاکید وزیر کشور پاکستان بر ادامه اخراج پناهجویان افغان

این افراد پس از معرفی و ثبت اطلاعات‌ در اداره امور مهاجرین برای دریافت کمک به دفاتر پناهندگان کمیساریای عالی سازمان ملل و سازمان بین‌المللی مهاجرت معرفی شدند.

نهادهای امدادرسان گزارش دادند در حال حاضر پناهجویان اخراجی با کمبود سرپناه، غذا و فرصت‌های شغلی در افغانستان روبه‌رو هستند.

«افراسیاب ختک» عضو پیشین مجلس سنای پاکستان پیش از این، اخراج پناهجویان افغان را یک برنامه فشار علیه کابل اعلام کرده بود.

وی همچنین گفته بود: اخراج گروهی پناهجویان افغان نیز از شیوه‌های ژنرال‌های پاکستانی برای آوردن فشار به مردم افغانستان برای تحمیل معاهده جدیدی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجازه پایمال شدن حقوق زنان را نمی دهیم
  • سرمربی بوکس استرالیا به دلیل قلدری و آزار بوکسور‌ها محاکمه شد
  • مشکلات اقتصادی فراروی اشتغال زنان در افغانستان
  • ۱۰ سال حبس برای نایب رئیس سابق فدراسیون فوتبال؛ شهره موسوی کیست و چرا بازداشت شد؟
  • حکم سنگین برای نایب رییس سابق فدراسیون؛ شهره موسوی به 10 سال حبس محکوم شد!
  • ۱۰ سال حبس برای نایب‌رئیس پیشین فدراسیون فوتبال
  • اخراج ۲۷۷ نفر با آغاز مرحله دوم اخراج پناهجویان از پاکستان
  • نایب رئیس سابق فدراسیون با حکم 10 ساله زندانی شد
  • لیگ برتر تا هفته پایانی بدون VAR/ دلیل مخالفت فیفا مشخص شد
  • دلیل مخالفت فیفا با برگزاری بازی های لیگ با VAR مشخص شد