Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، بانک مرکزی نحوه اقدام در خصوص اخذ مابه التفاوت نرخ ارز از اقلام تعرفه ای کالاهای اساسی را که از فهرست اقلام مشمول ارز ۴۲۰۰۰ ریالی خارج شده اند و تا ۱۸ خرداد ۹۸ ترخیص نگردیده‌اند، مشخص کرد.

در متن بخشنامه بانک مرکزی آمده است: احتراماً پیرو نامه های عمومی شماره ۸۰۶۶۱/‏۹۸‬ مورخ ۱۲/‏۰۳/‏۹۸‬ و شماره ۹۸/‏۵۸۸۷۸‬ مورخ ۲۵/‏۰۲/‏۹۸‬ ضمن ارسال تصویر نامه شماره ۹۰۳۹۹/‏۶۰‬ مورخ ۲۸/‏۰۲/‏۹۸‬ مدیرکل محترم دفتر مقررات واردات و صادرات وزارت صنعت، معدن و تجارت و ضمائم مربوطه حاوی کد تعرفه های کالاهای مربوطه، در راستای اجرای تصمیمات کمیته بند ۳-۴ مصوبه کارگروه تنظیم بازار جلسه مورخ ۱۳/‏۰۳/‏۹۸‬ در خصوص واردات کره، حبوبات، چای و کاغذ، بدینوسیله به اطلاع می‌رساند:

۱- در مواردی که تامین ارز بابت گشایش اعتبار اسنادی، ثبت برات اسنادی و حواله ارزی برای واردات کره، حبوبات، چای و کاغذ با نرخ رسمی ۴۲,۰۰۰ ریال به ازای هر دلار صورت پذیرفته و کالای مربوطه تا تاریخ ۱۸/‏۰۳/‏۹۸‬ ترخیص نگردیده است، پذیرش اسناد حمل مربوطه و صدور اعلامیه تامین ارز منوط به دریافت مبلغ چهل و هشت هزار ریال به ازای هر دلار بر مبنای نرخ تبدیل روز تامین ارز، از متقاضی با رعایت سایر مقررات خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقتضی است آن بانک وجوه مابه التفاوت دریافتی را بلافاصله به حساب شماره شبای IR۷۶۰۱۰۰۰۰۴۰۰۱۰۰۰۹۱۰۰۱۷۸۰۶ خزانه داری کل کشور نزد این بانک واریز نمایند. ضمنان در این ارتباط لازم است آمار اطلاعات فوق در لبهی مابه التفاوت سامانه تامین ارز ثبت گردد.

۲- در خصوص موارد تامین ارز شده به نرخ های کمتر از چهل و دو هزار ریال از جمله نرخ های مبادله ای و آزاد می بایست علاوه بر دریافت مبلغ ۴۸ هزار ریال مابه التفاوت معادل ریالی ارز تامین شده تا مبلغ ۴۲,۰۰۰ ریال به ازای هر دلار نیز از متقاضی اخذ گردد.

۳- برای مواردی که اعلامیه تامین ارز آن بر مبنای نرخ رسمی قبل از ابلاغ این بخشنامه صادر گردیده است. در صورت مراجعه واردکننده جهت پرداخت مابه التفاوت مبلغ ۴۸ هزار ریال به ازای هر دلار، لازم است آن بانک ضمن دریافت و واریز مابه التفاوت مذکور نسبت به صدور تائیدیه تسویه حساب مربوطه خطاب به سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و رونوشت به وزارت صنعت، معدن و تجارت (مدیرکل دفتر برنامه ریزی تامین، توزیع و تنظیم بازار) و با ذکر نام شرکت، شماره ثبت سفارش و شماره و تاریخ پروانه گمرکی حاکی از ترخیص قطعی کالا، تناژ و ارزش محموله اقدام نمایند.

خاطرنشان می سازد کارمزدهای مربوط به نقل و انتقال و تبدیل ارز نیز مشمول پرداخت مابه التفاوت مقرر فوق الذکر خواهد بود.

خواهشمند است ضمن ابلاغ مراتب به کلیه شعب و واحدهای ارزی ذیربط بر حسن اجرای آن نیز نظارت نمایند.

اداره سیاست و مقررات ارزی

سیدعلی شعیبی
آرش بادپا

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: کالاهای اساسی دلار 4200 تومانی بانک مرکزی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۱۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرف‌های تکراری چهار رئیس بانک مرکزی درباره دلار

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 48 ولی الله سیف، عبدالناصر همتی، علی صالح آبادی و محمدرضا فرزین چهار رئیس اخیر بانک مرکزی بوده‌اند که در دوره‌شان با چاپ پول بدون پشتوانه (توسعه پایه پولی) برای تامین نیازها دولت‌ها و عدم توان تامین ارز ما به ازای پولی که چاپ و راهی بازار کرده‌اند، ارزش پول ملی در مقابل سایر ارزهای خارجی (دلار، یورو، پوند، ریال، دینار، افغانی و...) افت بسیار شدیدی داشته و قدرت خرید مردم به شدت کاهش یافته است. حالا ویدیویی منتشر شده که نشان می‌دهد ادبیات هر چهار رئیس بانک مرکزی به طرز شگفت انگیزی یکسان بوده و از تاکتیک رسانه‌ای مشابه‌ای برای دور نگه داشتن خود از انتقادات استفاده کرده‌اند.

دیگر خبرها

  • چشم انتظاری پنج ماهه فعالان اقتصادی برای تامین ارز واردات
  • بانک مرکزی : توقف تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی کذب است
  • اعلام میزان تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی
  • بخشنامه بانک مرکزی برای پرداخت بدهی به دستگاه های اجرایی
  • حرف‌های تکراری چهار رئیس بانک مرکزی درباره دلار
  • تکرار عجیب حرف‌های چهار رئیس بانک مرکزی!
  • دلار تلگرامی بر قیمت کالاهای وارداتی تاثیر ندارد
  •  جذب ٣٠ همت اسناد خزانه از محل مابه‌التفاوت قیمت‌های تکلیفی و تمام شده برق
  • جذب ٣٠همت از محل مابه التفاوت قیمت های تکلیفی و تمام شده برق
  • دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای تسهیل دریافت وام ازدواج و فرزندآوری