Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-16@20:41:08 GMT

تمرین های بدنی و فکری برای کنترل پارکینسون

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۰۳۱۷۳

تمرین های بدنی و فکری برای کنترل پارکینسون

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ افراد مبتلا به بیماری پارکینسون عموماً دچار لرزش شدید در دست‌ها، بازوها، فک و صورت و سفتی و خشکی اندام شده و حرکات آنها بسیار کُند می‌شود. این شرایط باعث می‌شود تا فرد بیمار قادر به ادامه روند عادی زندگی خود نبوده و نیازمند کمک دیگران باشد که این موضوع خود سبب ایجاد بحران‌های روحی برای این افراد خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«کالین کانینگ»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه سیدنی استرالیا، در مورد این موضوع می‌گوید: «نتایج مطالعات ما نشان می‌دهد که برنامه‌های ورزشی با هدف کنترل بیماری و کاهش خطر سقوط و افتادن در مبتلایان به بیماری پارکینسون، باید از مراحل اولیه این بیماری شروع شده و ادامه پیدا کند. در این صورت نتایج کسب شده بسیار خیره کننده خواهد بود و فرد بیمار می‌تواند تا حد زیادی به حالت زندگی عادی خود بازگردد.»

در این پژوهش، ۲۱۳ بیمار مبتلا به پارکینسون جهت مطالعه شرایط بدنی و نوع درمان، به دو گروه تقسیم شدند؛ یک گروه تنها مداوای معمولی این بیماری را دریافت کرده و گروه دوم علاوه بر این روند درمانی، مجبور بودند در طول هفته به مدت سه بار و هر بار برای مدت چهل دقیقه تا یک ساعت تمرینات ذهنی و جسمی شامل حرکات کششی و حفظ تعادل را انجام دهند. این افراد تمرینات فوق را به مدت شش ماه انجام دادند.

نتایج تحقیقات نشان داد که گروه دوم نسبت به افرادی که در تمرینات شرکت نکرده بودند، بهبود بسیار بیشتری یافته و گزارش‌های عدم تعادل و سقوط بر زمین در این گروه از بیماران با کاهش ۷۰ درصدی همراه بود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: درمان زمین سرپرست تیم برنا پارکینسون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۳۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده هزار و ۱۰۰ بیمار هموفیلی اصفهان از فراورده‌های خونی

بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل انتقال خون استان مدیرکل انتقال خون اصفهان با گرامیداشت ۲۸ فروردین «روز جهانی هموفیلی» گفت: در اصفهان بیش از یک هزار و ۱۰۰ بیمار هموفیلی وجود دارد که بدلیل نقص ژنتیک دارای کمبود فاکتور‌های انعقادی موسوم به «۸ و ۹» که علت اصلی خونریزی بالینی در آنهاست، مواجهند.


کیان دهراب پور افزود: سال گذشته ۱۵ هزار و ۵۵ واحد فرآورده رسوب «کرایو» از سازمان انتقال خون به مراکز درمانی استان ارسال شد که ۶ هزار و ۷۸۷ واحد (۴۵درصد) آن در مرکز آموزشی درمانی سیدالشهدا (ع) برای درمان بیماران هموفیلی نوع A (کمبود فاکتور۸) به مصرف رسید و سایر فاکتور‌های موجود در این فراورده اعم از «ون ویلیبراند»، «فیبرینوژن»»فاکتور ۹» و... برای دیگر بیماری‌ها استفاده شد.


او گفت: همچنین سال گذشته ۴۳ هزار و ۶۶۰ واحد «FFP» (پلاسما) به مراکز درمانی استان ارسال شد که از این تعداد ۲ هزار و ۵۸۴ واحد (۶ درصد) در بیمارستان سیدالشهدا (ع) برای درمان بیماران مبتلا به اختلالات کمبود فاکتور‌های انعقادی به مصرف رسید.


هموفیلی نوعی بیماری خونریزی ارثی است که در آن فرد، فاقد پروتئینی به نام «فاکتور‌های لخته شدن» یا دارای مقدار کمی از آن است که بر به همین دلیل خون فرد مبتلا به این بیماری بدرستی لخته نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • آموزش راهکارهای بیماری پارکینسون در برنامه نفس دوم
  • ۲۵۵ بیمار هموفیلی در استان کرمانشاه وجود دارد
  • خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در کرمانشاه ارائه می‌شود
  • استفاده هزار و ۱۰۰ بیمار هموفیلی اصفهان از فرآورده‌های خونی
  • استفاده هزار و ۱۰۰ بیمار هموفیلی اصفهان از فراورده‌های خونی
  • عیادت بیمار، عیادت خداست
  • ارتباط شاخص توده بدنی با بیماری قلبی در افراد مبتلا به دیابت
  • ارتباط شاخص توده بدنی با بیماری قلبی در افراد دیابتی
  • ورزش منظم خطر ابتلا به پارکینسون را کاهش می‌دهد
  • شناسایی ۶۶۸ نفر بیمار مبتلا به تب مالت در استان کردستان