Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نویسنده کتاب «ساعت ۱:۲۵ شب به وقت بغداد» گفت: کتاب «ساعت ۱:۲۵ شب به وقت بغداد» توانسته ابعاد تازه‌ای از دفاع مقدس هشت ساله ایران را روشن کند. خواننده در تک تک صفحه‌های این کتاب می‌تواند نظاره‌گر دلاوری‌ها، استقامت و پایداری آزادگانی باشد که در دفاع از میهن هر گونه شکنجه‌ای را تحمل کرده و خم به ابرو نیاورده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ انتشار: 07:00 - 01 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۳۴۵۱۱

اسماعیل امامی نویسنده کتاب «ساعت ۱:۲۵ شب به وقت بغداد» در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون بحران افزایش قیمت کاغذ گفت: افزایش قیمت کاغذ سبب شده تا حوزه نشر با مشکل مواجه شود اما این مشکل پایدار نخواهد بود چراکه پیش بینی در خصوص کاهش رکود در حوزه نشر کار دشواری نیست، با تدابیر‌ مناسب مدیران انتشاراتی‌ها قطعا این بحران را پشت سر خواهیم گذاشت.

وی در همین راستا ادامه داد: فراز و فرود‌های که در افزایش قیمت کاغذ بوجود آمد، تعادل در حوزه نشر را بر هم زده و علاوه بر کاهش تعداد کتاب‌های چاپ شده نیز تیراژ کتاب هم به سطح محدودی رسیده و موجب شده تا انتشاراتی‌ها دست به انتخاب بزنند، یعنی تنها تعداد محدودی از کتاب‌ها را به مرحله چاپ برسانند.


امامی به دلایل کاهش سرانه مطالعه در کشور و عدم تمایل نویسندگان به نگارش کتاب اشاره و ابراز کرد: کاهش سرانه مطالعه در کشور تا حدودی تابع افزایش قیمت کتاب است، از سوی دیگر افت کمی برخی آثار به لحاظ تکنیکی و ضعف ساختاری مخاطب را از کتاب و کتاب‌خوانی دور کرده است.

این نویسنده جذابیت نگارش کتاب‌های ارزشی را یکی از علل نوشتن کتاب «ساعت ۱:۲۵ شب به وقت بغداد» دانست و بیان کرد: دلیل اینکه به سراغ نوشتن کتاب «ساعت ۱:۲۵ شب به وقت بغداد» رفتم این است که آشنایی مردم با زوایای فرهنگی و اجتماعی دوران جنگ تحمیلی و فرهنگ قالب در آن زمان اطلاعات خوبی را به مخاطبان انتقال می‌دهد، کتاب‌هایی که نوشته می‌شود بیانگر دیدگاه‌ها و نظرات و نگاه مردم در زمان جنگ تحمیلی به زندگی بوده در آن مقطع با وجود سختی‏‌ها و عدم امکانات باز هم صداقت و انسانیت حرف اول را در زندگی بیان می‌کرد.

وی یکی از بزرگترین ارزش‌های اجتماعی دوران دفاع مقدس را آرامش روحی بیان کرد و ادامه داد: در دوران جنگ تحمیلی، با وجود فشار‌های روحی و روانی و با توجه به اینکه هر روز تعدادی از جوانان به شهادت می‌رسیدند، اما صبر، استقامت، بردباری و ایمان در دل مردم بسیار زیاد بود آن‌ها دارای هویت و شخصیتی محکم و استوار بودند به همین دلیل توانستند در مقابل تهاجم دشمن به سادگی ایستادگی کنند.

امامی در خصوص نیاز جامعه امروز به آثار دفاع مقدسی بیان کرد: مردم امروز در یک خلاء زندگی می‌کنند آنان نیاز به الگوبرداری و بازگشت به گذشته دارند و هیچ الگویی بهتر از جوانان پرشوری که جنگ و دفاع مقدس را با پیروزی رقم زدند وجود ندارد.

وی با اشاره به کتاب «ساعت ۱:۲۵ شب به وقت بغداد» اظهار کرد: این کتاب، خاطرات چهار سال و سه ماه و پنج روز اسارت «عادل خانی» اسیر آزاد شده در دوران هشت سال دفاع مقدس را به شکلی اثرگذار و دقیق بیان می‏ کند.

امامی به جذابیت های مستند کتاب «ساعت ۱:۲۵ شب به وقت بغداد» اشاره و تصریح کرد: همه تلاش ما در کتاب «ساعت ۱:۲۵ شب به وقت بغداد» برای ثبت و تدوین خاطرات «عادل خانی» اسیر ایرانی بود. جذابیت این کتاب به این دلیل است که این روایات در منزل «عادل خانی» بیان شده و در بعضی جلسات خانواده وی نیز پای صحبت روایتگر کتاب قرار می‌گرفتند. خاطراتی خواندنی و جذاب که به سادگی نمی‌توان از آن‌ها گذشت.

این نویسنده کتاب خاطرنشان کرد: کتاب «ساعت ۱:۲۵ شب به وقت بغداد» توانسته ابعاد تازه‌ای از دفاع مقدس هشت ساله ایران را روشن کند. خواننده در تک تک صفحه‌های این کتاب می‌تواند نظاره‌گر دلاوری‌ها، استقامت و پایداری آزادگانی باشد که در دفاع از میهن هر گونه شکنجه‌ای را تحمل کرده و خم به ابرو نیاورده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: قیمت کاغذ رکود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۳۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی بحران بورس در «ناامیدی سم است»/ ساخت مجموعه مستندی درباره صنعت خودرو در ایران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مستند «ناامیدی سم است» به کارگردانی رضا پردل و محصول مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی که تا چندی پیش با نام «روبورس» شناخته می‌شد و داستان بحران سازمان بورس در سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۳۹۹ را روایت می‌کند. آریان عطارپور تهیه‌کننده این اثر در گفت‌وگو با خبرنگار آنا درباره این تغییر نام گفت: زمان که اسم فیلم را انتخاب می‌کردیم «ناامیدی سم است» را مدنظر داشتیم اما «روبورس» را، به‌صورت موقت، در زمان عقد قرارداد روی آن نهادیم.

او ادامه داد: «روبورس» اسم دم ‌دستی که در لحظه انتخاب شده بود تا پروژه فقط یک نام داشته باشد اما «ناامیدی سم است» نماینده فضایی‌ست که فیلم می‌خواهد به مخاطب عرضه کند و ارتباط تماتیک با مستند دارد.

 برنامه‌ریزی برای «ناامیدی سم است»

این تهیه‌کننده درباره برنامه خود برای نمایش این مستند بیان کرد: احتمالا با هماهنگی بخش بازرگانی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، افتتاحیه‌ای برای فیلم برگزار شود و سپس در جشنواره‌های پیش رو مثل فیلم کوتاه تهران و هر جای دیگری که دوستان مرکز پیشنهاد کنند، شرکت خواهیم کرد. همچنین درنظر داریم تعدادی اکران خصوصی در جمع‌هایی که به مبلحث اقتصادی مثل بحران بورس علاقه‌مند هستند، برگزار کنیم.

کارگردان «مرجان» در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره فعالیت‌های مستندسازی آینده خود مطرح کرد: مشغول فیلمبرداری مجموعه مستندی درباره صنعت خودرو برای شبکه مستند هستیم که تا ۲ یا سه ماه آینده چند قسمت آن برای پخش آماده می‌شود. تهیه‌کنندگی و کارگردانی این اثر برعهده خودم است.

عطارپور در پایان خاطرنشان کرد: این مجموعه مستند، روایتی چند لایه از تاریخ شکل‌گیری صنعت خودرو در ایران، آسیب‌شناسی وضعیت فعلی و مطالعه تطبیقی درباره صنعت خودرو در ایران و کشورهای صاحب صنعت دیگر مثل کره جنوبی، هند، برزیل و... است.

«ناامید سم است» با نام قبلی «روبورس»، به بحران‌های سازمان بورس در سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۳۹۹ می‌پردازد که این بحران‌ها در بازار سرمایه باعث از دست رفتن بخش زیادی از سرمایه مردم سهامدار شد. این مستند ۲۳ دقیقه‌ای پیامدهای این اتفاق و درگیری مردم با این موضوع را تا امروز بررسی می‌کند.

عوامل این مستند عبارتند از نویسنده و کارگردان: رضا پُردل، تهیه‌کننده: آریان عطارپور، تدوین: آریان عطارپور، فیلمبردار: رضا تیموری، راوی: شهرام درخشان، آهنگساز: نیما پورکریمی، صداگذار: هیراد علوی‌فرد، مشاور علمی: علی شهبازی، تصویرساز پوستر: شادی یوسفی، طراح پوستر: هانا بیات، تولید شده در مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سراسرنمای مقاومت باغ موزه دفاع مقدس پنج‌روز تعطیل شد
  • روایتی حقوقی و هنری از کارگران کارخانه چیت‌سازی بهشهر 
  • بررسی بحران بورس در «ناامیدی سم است»/ ساخت مجموعه مستندی درباره صنعت خودرو در ایران
  • تجلیل از پیشکسوتان ارتش نوعی «جهاد تبیین» برای نسل امروز
  • کتابخانه ویژه دفاع مقدس در مازندران دایر می شود
  • آمادگی دستگاه‌ های اجرایی استان سمنان در مدیریت بحران هشدار نارنجی
  • آمادگی دستگاه‌های اجرایی استان سمنان در مدیریت بحران هشدار نارنجی
  • روایت رشادت های شهیدچمران در مستند رادیویی قهرمان ایرانی
  • صدای اردیبهشت رادیو در ۸۴ سالگی
  • هم‌اندیشی مدیران هیأت‌های رزمندگان اسلام در مشهد مقدس