Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، حسن عباسی استاد دانشگاه و رئیس اندیشکده یقین شب گذشته در مسجد جامع حضرت ابوالفضل شهر الوند، اظهار کرد: ۴۰ سال از انقلاب سپری شده و حتی در تاریخ انبیاء و ائمه اطهار چنین  ۴۰ سالی دیده نشده است.

وی افزود: یکی از دلایلی که باعث شد تا در زمان انبیاء و ائمه شاهد چنین انقلاب‌هایی نباشیم نبود مردم به عنوان نیروی پای کار بود و لذا امروز افتخار این را داریم که مردمی پای کار برای انقلاب اسلامی در کشور حضور دارند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسی خاطرنشان کرد:  امروز مشرکین از بیرون و منافقین از داخل با بی‌عدالتی، فساد اخلاقی، فساد سیاسی و فساد اقتصادی تلاش بر این دارند که بر ملت فشار وارد کنند و در این راستا هرچه جمهوری اسلامی به اهداف خود نزدیک‌تر شود فشارها نیز بیشتر خواهد بود.

این فعال سیاسی ادامه داد: ما در برابر کسانی که در داخل کشور به دنبال آن هستند تا حیات با قسط و عدل از جامعه گرفته شود ایستادگی خواهیم کرد.

وی تأکید کرد: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب ۷ مسئله را خطاب به جوانان عنوان کردند که سیاست خارجی و استقلال یکی از موارد آن بود.

رئیس اندیشکده یقین با اشاره به اینکه ما اهل گفت‌وگو و مذاکراتی که ۶ سال لیبرال‌ها کشور را درگیر آن کردند و در نهایت نیز به هیچ نتیجه‌ای نرسیدند نیستیم گفت: در قرآن آمده است که شیطان اهل مذاکره نیست و باید آن را رجم کرد.

وی خاطرنشان کرد: سخن گفتن با انگلیس یعنی انگلیس را به زانو درآوردن و این همان اتفاقی بود که در توقیف نفتکش شاهد آن بودیم.

این استاد دانشگاه اظهار کرد: حرکت اشتباه امریکا در تعرض به ایران اسلامی می‌تواند منطقه را درگیر آتش کند و این به مثابه جنگ جهانی جدید خواهد بود.

وی اضافه کرد: آن ها تصور کرده‌‍اند که رهبر ایران دوراندیشی ندارد در حالی که مقام معظم رهبری امنیت ایران را به دنیا گره زده است.

عباسی عنوان کرد: جوانان ایرانی و کارمندان و مهندسان وزارت دفاع امروز ۶۰ نوع موشک و انواع تجهیزات نظامی را ساخته‌اند که این تجهیزات حسرتی برای بسیاری از کشورها از جمله چین، روسیه و آمریکا است.

لیبرال ها به دنبال خسته کردن مردم از انقلاب هستند

رئیس اندیشکده یقین اظهار کرد: برخی‌ با تفکرات لیبرالی به دنبال آن هستند که با خلق مشکل در اقتصاد، صنعت، ایجاد تورم و وقوع فساد مردم‌ را از انقلاب خسته کنند.

وی افزود: در جامعه امروز ما عده‌ای همانند عمروعاص نفوذی هستند و برگرفته از جمود جنسی ابلیس قدرت می گیرند.

استاد دانشگاه اضافه کرد: برخلاف آنچه که امریکا و انگلیس و لیبرال داخلی از جنگ می‌گویند باید بگوییم که این اتفاق رخ نخواهد داد چرا که کسی جرات حمله به ایران اسلامی و مقتدر را ندارد.

این فعال سیاسی تصریح کرد: اگر امریکا یا هر کشوردیگری دیوانگی کند و به ایران تعرضی داشته باشد روی دیگر جمهوری اسلامی را خواهد دید.

وی ادامه داد: مادامی که اسلام به سراسر جهان منتقل نشود و حضرت ظهور نفرماید کار ما در مبارزه با نظام سلطه ادامه خواهد داشت.

رئیس اندیشکده یقین با اشاره به اینکه قسط در اسلام زمانی  تحقق پیدا می‌کند که سهم هرکس، هرچه که بوده پرداخت و هرچه که نبوده باز گردد، گفت: دولتی که ۷۰۰ روز آینده باید توسط مردم انتخاب شود، دولتی است که به‌دنبال اقامه قسط و بکارگیری از جوانان انقلابی است.

عباسی خاطر نشان‌کرد: آمریکا شاخی برای شکستن ندارد و مردم‌امریکا و اسرائیل خطرناک نیستند بلکه تهدید همان‌هایی هستند که همانند عمروعاص در کشور عمل می کنند.

دولت‌مردی که تبعیض قائل می‌شود تیشه به ریشه می‌زند

عباسی اعلام کرد: دولت مردی که در مجلس و شورای اسلامی شهر در برابر مردم تبعیض قائل می‌شود تیشه به ریشه خود می‌زند و ما تا ریشه کن کردن این افراد در صحنه ایستاده‌ایم.

وی افزود: باید این سوال را پرسید که مگر مقام معظم رهبری و نزدیکان‌ وی از تعلقات برخوردار هستند و اقدام‌ به ویژه‌خواری، ژن خوب ، زد و بند و پورسانت‌های نجومی می‌کنند که برخی به خود این اجازه را می دهند؟

استاد دانشگاه عنوان کرد: ما اینجا هستیم ‌تا آبروی نداشته آنهایی را که در حکومت اسلامی با عملکردهای خود روی خون شهدا پا میگذارند بریزیم.

وی ادامه داد: اگر ابوذر یک نفر بود امروز ۸۰ میلیون ابوذر در بین مردم قرار دارند و از حق و ولایت دفاع خواهند کرد.

این کارشناس سیاسی افزود: ما آماده‌ایم تا در برابر مفسدین حکومت به حول قوه الهی تمام قد به‌ایستیم .

عباسی یادآور شد: فتنه ۹۸ برنامه‌ریزی برای ورود به مجلس، دولت و شورای شهر بود که هر۳ تا به امروز نا کارآمد بوده است.

از ۱۷۷ اصل قانون اساسی تنها ۵ اصل در اختیار رهبری است

وی با بیان اینکه از ۱۷۷ اصل قانون اساسی تنها ۵ اصل در اختیار رهبری است، گفت: ۳۸ اصل اختیارات ریاست جمهوری و ۳۷ اصل اختیارات مجلس و ۱۸ اصل اختیارات قوه قضائیه است.

رئیس اندیشکده یقین افزود: برخی عنوان می‌کردند که اگر میخواهید رئیس جمهور سرکار بیاورید باید  قانون اساسی اصلاح شود.

وی تأکید کرد: در زمان‌های انتخابات کاندیدا شعارها و قول‌هایی دهند و پس از آن عنوان کنند که اختیارات نداریم.

مردم از ۱۰۰۰ روز مانده به انتخابات منتظر تغییرات هستند

عباسی با بیان‌اینکه مردم ‌مدتها است که منتظر 4 تغییر اساسی در کشور بودند، گفت: اولین تغییر با تغییر رئیس قوه قضائیه شروع وباعث امیدواری مردم شد.

وی افزود: تغییر دوم روی کار آمدن جوانان است که تقریبا در برخی اماکن در حال انجام‌ است و سومین تغییر را مردم در دوم‌ اسفند با انتخاب جوان انقلاب برای مجلس نشان خواهند داد.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: اصلاح چهارم نیز ۷۰۰ روز دیگر و با حضور خوب مردم برای تغییر رئیس جمهور رقم خواهد خورد.

وی در پایان عنوان کرد: هرچند برخی به دنبال تخریب آقای رئیسی هستند اما با حضور او در مسند رئیس قوه قضائیه محیط برای وقوع جرم و مفسدین نا امن خواهد شد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۴۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه جمهوری اسلامی: دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند

غلامرضا بنی‌اسدی روزنامه‌نگار در یادداشتی برای روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: مسئولانِ محترم باید همه همت خود را بگذارند برای ارتقای معیشت مردم. همانی را که در دولتِ سابق، خود به مطالبه آن قلم و حتی "قدم" می‌زدند. اولویت نخست را هم به این کار بدهند که بدانند سفره کوچک، پدر خانواده را کوچک می‌کند. این دولت و آن دولت هم ندارد. پدر که کوچک شد نمی‌تواند برای بزرگی و بزرگواری اهل خانه و خانواده‌اش کاری بکند چه رسد برای خانه بزرگتر که اسمش کشور است.

این هم با تغییر رئیس جمهور، تغییر نسبت نمی‌پذیرد. فقر، توفنده‌ترین دشمن زندگی و ایمان است باز هم این جناح حاکم باشد یا آن جناح فرق نمی‌کند. اتفاقا کسانی که خود را نماد دین معرفی می‌کنند اگر کم بگذارند و یا حتی به‌رغم همه توان نتوانند کار را پیش ببرند، ایمان مردم بیشتر آسیب می‌بیند.

پس به صدای بلند باید هشدار داد مسئولان محترم دولت را که حواس‌شان را جمع و تلاش‌شان را افزون‌تر کنند در برابر دشمن غدار که فقر اسم دیگر آن است. بشنوند سخنِ حضرتِ آیت‌الله جوادی آملی را در دیدار مدیرعامل بانک ملی ایران و هیئت همراه را می‌خوانیم که به کلامِ نورانی امام علی (ع) هشدار می‌دهند: "مَا ضَرَبَ الله الْعُبَاد بِسُوطٍ اَوْجَعُ مِنَ الْفَقْرِ؛ هیچ تازیانه‌ای بدتر از فقر نیست. " این اصل اول؛ اصل دوم آن است که اگر کسی این تازیانه را خورد، از این طرف تازیانه به دوشش می‌خورد، از آن طرف دین از عقلش رخت برمی بندد. "

ایشان هشدار می‌دهند که، "حواستان جمع باشد. اگر کسی با دست خالی به منزل برود از خدای سبحان همان لحظه، تقاضای مرگ می‌کند؛ آبروریزی پیش زن و بچه قابل تحمل نیست. " ایشان حتی پاسخ آنانی که مدام "شعبِ‌ابی‌طالب" را به رخ می‌کشند تا به زعم خود مردم را به ضرورت مقاومت همیشگی توجه دهند را هم می‌دهند: در جریان شعب‌ابی‌طالب که مسلمانان، سه سال در محاصره بودند، پیغمبر امتحانش را پس داد، فرمود: "اللَّهُمَّ بَارِکْ لَنَا فِی الْخُبْزِ وَ لَا تُفَرِّقْ بَینَنَا وَ بَینَهُ فَلَوْ لَا الْخُبْزُ مَا صُمْنَا وَ لَا صَلَّینَا وَ لَا اَدَّینَا فَرَائِضَ رَبِّنَا عَزَّ وَ جَل؛ خدایا، بین ما و نان ما جدایی نیانداز! " دلیلش را هم کلام نبوی می‌دانند که اگر نان مردم قطع بشود و مردم در اقتصاد آسیب ببینند، سخن از دینداری باقی نخواهد ماند.

این مرجع حکیم، بر کار علمی و درس گرفتن از تجربه دیگران هم تاکید دارند که "چگونه می‌شود که قیمت یک نان را در چندین سال یک جا نگهداشت؟ " ایشان بر اختلاس و ربا هم می‌خروشند و متولیان امر را به ضرورت راه بستن بر این مفاسد می‌خوانند. حضرت آیت‌الله جوادی آملی، اساس و وظیفه همه مسئولین را حفظِ آبروی مملکت می‌دانند. این هم زمانی اتفاق می‌افتد که "کسی با دست خالی به خانه‌اش نرود. " وجود شرایطی چنین هم "به تولید وابسته است.

تولید هم سفارشی نیست. تولید نصیحت نیست، تولید خواهش نیست، تولید علم است و علم است و علم است و علم. " این مرجع تقلید، آنچه "شرطِ بلاغ" است را با مسئولان گفت. حالا این حضرات هستند که از این سخن باید "پند" گیرند. اصلا هم حق ندارند "ملال" گیرند. کسی چنین اختیاری به آنان نداده است. هرچه تا کنون ملال گرفتند و گرفتند و باعث افزایش ملال و تلخ کامی مردم شدند کافی است. باید پند گیرند و به کار بندند تا امور به سامان برسد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: روزنامه جمهوری اسلامی: توهین و تهمت به هاشمی رفسنجانی در صداوسیما روزنامه جمهوری اسلامی: کسانی که از شعار"مرگ بر روحانی"خوشحال اند یادشان باشد روحانی فقط حسن روحانی نیست

دیگر خبرها

  • صیانت از شوراهای اسلامی شهر از وظایف اصلی است
  • ۱۴ همت پروژه اقتصادی و عمرانی گیلان در سفر رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد
  • (ویدیو) کنایه واعظی به آمار‌های غلط دولت رئیسی؛ مردم بهترین قاضی هستند
  • روزنامه جمهوری اسلامی: دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند
  • دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند
  • مردی که ۶۰ سال پیش، تن و بدن مردم تهران را لرزاند
  • لزوم گره گشایی ترافیک شهری در رشت
  • تبعیض‌ها در بخش‌های مختلف باید به حداقل برسد
  • شکایت حزب کنگره هند از مودی به دلیل اظهارات علیه مسلمانان
  • تیشه به ریشه آنها بزنید و تمام!