Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، ابوالفضل مکرمی فر مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی در این نشست که در جامعه امصطفی العالمیه در مشهد برگزار شد، گفت: پرواز مستقیم، امنیت و اقامت از جمله مولفه‌های اصلی برای جذب گردشگر خراجی است که خراسان رضوی هر سه مورد را دارد، هم چنین در استان نیز زیرساخت‌های حمل و نقلی به خوبی فراهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او به ظرفیت‌های و زیرساخت‌های استان و به ویژه مشهد اشاره کرد و ادامه داد: در استان ۱۶۲ تاسیسات گردشگری دارای مجوز از این اداره کل با ظرفیت بیش از ۱۰۲ هزار نفر شب اقامت فعال است.
 مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی با بیان این که سیاست‌های توزیع و هدایت سفر به شهرستان‌های خراسان رضوی اجرا شده است، گفت: تاکنون ۵۸ اقامتگاه بوم گردی در استان بهره برداری شده است و تقریبا در تمام شهرستان‌ها اقامتگاه بوم گردی وجود دارد.
مکرمی فر به ظرفیت‌های صنایع دستی و گردشگری اشاره کرد و افزود: سال گذشته برای ۲۸ شهرستان خراسان رضوی کتابچه و راهنمای گردشگری در قطع پالتوئی به دو زبان فارسی و انگلیسی تهیه شده است که تاکنون با توجه به حماتی‌هایی که از سوی بخش خصوصی و برخی شهرداری‌ها بوده، به چاپ رسیده است.
او ادامه داد: پیش از این تفاهم نامه بین اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی و جامعه المصطفی العالمیه امضای شده که در راستای توسعته گردشگری همکاری داشته باشیم که این نشست برای اجرایی شدن این تفاهم نامه برگزار شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی گفت: محتوی معرفی ظرفیت‌ها و جاذبه‌های گردشگری و صنایع دستی استان آماده شده است و طلاب، دانشجویان جامعه المصطفی العالمیه و خانواده‌های آن‌ها بهترین بستر برای معرفی استان هستند.
مکرمی فر با بیان این که جامعه المصطفی العالمیه ظرفیت‌های مل یو بین المللی دارد، گفت: بیش از ۷ هزار دانشجو، پژوهشگر و طلبه در راستای ارزش‌های دینی و معنوی در این موسسه فعال هستند که می‌توانند در زمینه توسعه گردشگری کمک کنند.
هم چینن در این نشست حجت الاسلام محمد رضا صالح رئیس جامعه المصطفی العالمیه خراسان در این نشست برای همکاری در توسعه روابط و گردشگری خراسان رضوی با کشور‌هایی هدف جامعه المصطفی آعلام آمادگی کرد و گفت: این موسسه نهادی علمی، حوزوی و بین المللی است که بیش از ۷ هزارطلبه از ۵۰ کشور جهان در مشهد حضور دارند.
او ادامه داد: جامعه المصطفی با توجه به این که طلاب از کشور‌ها با زبان‌های مختلف در آن حضور دارند، می‌تواند معرفی کننده مناسب ظرفیت‌های گردشگری، مذهبی و صنعتی و دیگر ظرفیت‌های استان خراسان رضوی باشد.
رئیس جامعه المصطفی العالمیه خراسان گفت: مشهد برای صد‌ها میلیون نفر از پیروان و عاشقان اهل بیت (ع) و صد‌ها ملیون نفر از سایر مذاهب اسلامی و حتی غیر مسلمانان که علاقه‌مند به زیارت این شهر مقدس بیایند نباید از این ظرفیت عبور کنیم، در همین راستا مذاکراتی با مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی انجام و مقرر شد با ارتباطاتی که بین جامعه المصطفی وجود دارد، این ظرفیت گردشگری را احیا کنیم.
صالح افزود: معرفی ظرفتیی‌های علمی، گردشگری سلامت و ... از دیگر مواردی است که با استفاده از ظرفیت‌های جامعه المصطفی العالمیه معرفی و جذب گردشگر انجام خواهد شد.   انتهای پیام//ج.ر   برنامه ریزی و رایزنی برای استفاده از ظرفیت جامعه المصطفی در جذب گردشگر خارجی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی جاذبه های گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۶۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۴ پروژه در بافت و تحول در اشتغال منطقه توسط گروه مالی گردشگری

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی گروه مالی گردشگری، امیر نیک رویان، مدیر روابط عمومی گروه مالی گردشگری، با بیان این خبر گفت: واحد احیاء مستقیم شماره 2 شرکت احیاء استیل فولاد بافت که عملیات اجرایی آن از 21 بهمن ماه 1399 آغاز شده بود، روز سه‌شنبه 4 اردیبهشت 1403 با حضور مقامات کشوری و استانی و مهدی جهانگیری، رئیس گروه مالی گردشگری، و مدیران این گروه به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیر روابط عمومی گروه مالی گردشگری در ادامه با اشاره به راه‌اندازی فاز دوم این پروژه که عملیات اجرایی آن به وسیله قرارگاه خاتم‌الانبیا و نظارت شرکت مهندسی برسو انجام شده، تصریح کرد: با راه‌اندازی این فاز ظرفیت تولید این مجتمع که پیش از این 800 هزار تن بود، به 1 میلیون و 600هزار تن آهن اسفنجی در سال خواهد رسید. 

نیک رویان ادامه داد: با بهره‌برداری از فاز دوم این مجتمع، زمینه ایجاد اشتغال پایدار بیش از 700 نفر به صورت مستقیم و 5هزار نفر به صورت غیرمستقیم در منطقه کم‌برخوردار بافت به وجود خواهد آمد و نقش به‌سزایی در توسعه اقتصادی متوازن این منطقه خواهد داشت.

بر اساس این گزارش، فاز اول شرکت احیا استیل فولاد بافت، در سال 1398 با مشارکت هلدینگ گسترش صنایع و معادن ماهان به عنوان سهامدار عمده، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و بانک صنعت و معدن با هدف خودکفایی صنعتی و تولید محصولات استراتژیک مانند آهن اسفنجی به بهره‌برداری رسیده است.

مدیر روابط عمومی گروه مالی گردشگری همچنین از افتتاح ویلاهای اقامتی شهرستان بافت و مجتمع بین راهی این منطقه در این مراسم خبر داد و گفت: مهدی جهانگیری رییس گروه مالی گردشگری در راستای انجام مسولیت های اجتماعی و همچنین بهبود اوضاع سلامت و ورزش جوانان منطقه بافت ،قصد دارد مجتمع ورزشی شهرستان را بازسازی و نوسازی کند تا عموم مردم بتوانند از آن استفاده کنند.
گفتنی است بازسازی و نوسازی مجتمع ورزشی شهید شهابی بافت هم اکنون آغاز شده است.

دیگر خبرها

  • جامعه المصطفی، بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است
  • بهره برداری از سه طرح بهداشتی، درمانی در فیروزکوه
  • آیین سنتی پخت شیربرنج در روستای توندر کوهسرخ خراسان رضوی برگزار می‌شود
  • بهره برداری و آماده بکار بودن ۱۶ دستگاه دیزل ژنراتور در خراسان شمالی 
  • توسعه زیرساخت‌های گردشگری در مسیر رشد ۲۵ درصدی جذب گردشگران
  • تور اصفهان‌گردی ویژه هفته فرهنگی اصفهان در منطقه ۱۴ برگزار می‌شود
  • مدارس متروکه گلستان به اقامتگاه بوم‌گردی تبدیل می شوند
  • بهره‌برداری از ۶ پروژه خیران سلامت در خراسان شمالی تا شهریور
  • افتتاح ۴ پروژه در بافت و تحول در اشتغال منطقه توسط گروه مالی گردشگری
  • صدور هزار و ۳۴۲ پروانه بهره‌برداری در خراسان رضوی