Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهرابی گفت: من اعتقاد دارم هرچه بیشتر توسعه زیرساخت های فرهنگی و هنری در تمام حوزه ها، را شاهد باشیم به طور حتم جامعه از مشکلات و آسیب های اجتماعی به دور خواهد رفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «صابر سهرابی»، امروز (سه شنبه 1 مرداد) در حاشیه مراسم افتتاح چاپخانه آموزشگاه فنی و حرفه ای «ویرا» در جمع خبرنگاران گفت: افتتاح چاپخانه این آموزشگاه با همکاری بین دستگاه های اجرایی شکل گرفت و آن را این یک اتفاق مبارک می دانم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس اضافه کرد: من اعتقاد دارم هرچه بیشتر توسعه زیرساخت های فرهنگی و هنری در تمام حوزه ها، را شاهد باشیم به طور حتم جامعه از مشکلات و آسیب های اجتماعی به دور خواهد رفت.

 

وی با اشاره به اینکه بحث آموزش در حوزه چاپ مغفول مانده بود که این آموزشگاه دوره های آموزشی صنعت چاپ را به کارآموزان ارائه خواهد کرد، اظهارداشت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی از برنامه هایی که منجر به مهارت آموزی شود، حمایت خواهد کرد که متقاضیان را هم برای دریافت وام به اداره کار معرفی شدند.

 

 

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: روزنامه کتابخانه های عمومی نماز جمعه خراسان جنوبي اردبیل شهرستان دزفول دزفول شیراز بیرجند مناطق سیل زده فنی و حرفه ای فارس اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۷۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای بیش از یک هزار و ۶۰۰ برنامه فرهنگی در دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۴۰۲

ایسنا/اردبیل معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی از اجرای بیش از یک هزار و ۶۰۰ برنامه فرهنگی، مذهبی و علمی و کسب ۴۵ مقام استانی و ملی و بین‌المللی در سال ۱۴۰۲ در حوزه فرهنگی و اجتماعی توسط دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد.

عباس فنی‌اصل  امروز، ۲۸ اسفند در جمع خبرنگاران از اجرای بیش از یک هزار و ۶۰۰  برنامه فرهنگی، مذهبی و علمی و کسب ۴۵ مقام استانی، ملی و بین‌المللی در سال ۱۴۰۲ در حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد و گفت: این برنامه‌­ها بر اساس ۱۰ محور مستخرج از فصل پنجم سند اسلامی‌­شدن دانشگاه‌­ها(قرآن و عترت و ترویج فرهنگ و ارزش‌های اسلامی، آموزش، ابتکار، خلاقیت و اشتغال، تبلیغات فرهنگی و اجتماعی، ارتقای مهارت و هنر، مشارکت و مسئولیت‌پذیری، سرمایه و نشاط اجتماعی، اخلاق حرفه‌­ای در سازمان، سلامت و پیشگیری از آسیب‌­های اجتماعی و عفاف و حجاب اسلامی اجرا شده است.

وی با اشاره به برنامه­‌ها و فعالیت­‌های اجرا شده در سال ۱۴۰۲ در بخش‌­های مختلف فرهنگی، بیان داشت: در حوزه فرهنگی و اجتماعی ۷۹۲ برنامه اجرا شده که ۴۹ درصد از کل برنامه‌­های فرهنگی را شامل می­‌شود، ادامه داد: برنامه‌های مزبور در حوزه­‌ها و موضوعات متنوع به ترتیب توسط کانون‌های فرهنگی و اجتماعی با ۲۷۲ برنامه، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با ۱۲۰ برنامه، تشکل‌های اسلامی با ۱۵۴ برنامه، واحد قرآن و عترت با ۲۹ برنامه، مجموعه بسیج(بسیج اساتید، بسیج دانشجویی و پایگاه مقاومت) با ۱۱۷برنامه، امور بانوان و خانواده با ۲۵ برنامه، ستاد عفاف و حجاب ۲۲ برنامه و حوزه ستادی معاونت فرهنگی و اجتماعی ۵۳ برنامه انجام یافته است که این تعداد برنامه در مقایسه با سال گذشته رشد ۱۱ درصدی را نشان می­دهد.

دبیر شورای فرهنگی دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به فعالیت ۶۹ انجمن علمی دانشجویی در دانشگاه، عنوان کرد: بخش دیگری از فعالیت‌­های فرهنگی در دانشگاه توسط انجمن‌های علمی و بخش نشریات اجرا شده است که ۵۱ درصد از فعالیت‌­ها را با اجرای ۸۲۹ برنامه با رویکرد مهارت‌آموزی و دانش‌­افزایی شامل می­‌شود که به ترتیب انجمن‌­های علمی دانشجویی دانشکده علوم اجتماعی با ۲۱۳ برنامه، دانشکده علوم با ۱۳۱ برنامه، دانشکده فنی و مهندسی با ۱۲۳ برنامه، دانشکده ادبیات و علوم انسانی با ۹۹ برنامه، انجمن‌های بین‌­رشته‌­ای با ۸۶ برنامه، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی با ۶۵ برنامه، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی با ۵۱ برنامه، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی مغان با ۲۳ برنامه و دانشکده فناوری‌های نوین نمین با ۳ برنامه در اجرای برنامه‌ها مشارکت داشته‌اند.

رئیس کمیته نظارت بر نشریات دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به بخش دیگری از فعالیت‌­های انجمن‌­های علمی دانشجویی گفت: انجمن­‌های علمی دانشگاه در راستای معرفی فعالیت­‌های علمی در حوزه رشته­‌های تخصصی خود با کسب مجوز لازم از کمیته نظارت بر نشریات امسال ۳۵ نشریه دانشجویی را انتشار دادند.

وی افزود: در مجموع فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی نیز در سال‌جاری رشد ۱۰ درصدی را نسبت به سال گذشته داشته است.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی در تشریح دستاوردها و کسب افتخارات و مقام‌های ملی و بین‌­المللی در سال‌جاری گفت: در جشنواره‌­ها و دوره‌های برگزار شده مرتبط با بخش­‌های مختلف حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه از جمله جشنواره بین‌­المللی حرکت، جشنواره ملی رویش، جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان، جشنواره مالک اشتر در دو بخش بسیج اساتید و بسیج دانشجویی، حوزه تولید و رسانه و خبر نهاد رهبری ۴۵ مقام کسب شده است.

وی با اشاره به اینکه امسال برای انجمن­‌های علمی و کانون­‌های فرهنگی و هنری عنوان دانشگاه برتر در جشنواره­ بین­‌المللی حرکت و جشنواره رویش برای دانشگاه به ارمغان آمده است، گفت: در سی و هشتمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور ۱۷ مقام ملی و سراسری، در پانزدهمین و شانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت ۱۶ مقام و عنوان دانشگاه برتر، در جشنواره ملی رویش شش مقام و عنوان دانشگاه برتر، بسیج دانشجویی با ۴ مقام استانی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری یک مقام ملی و کانون بسیج اساتید دانشگاه یک مقام استانی را کسب کردند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی از جمله ویژگی‌های بارز فعالیت‌های انجام یافته در سال ۱۴۰۲ را انعقاد تفاهم­‌نامه و نیز همکاری و مشارکت فعالانه­ دستگاه‌ها و سازمان‌­های اجرایی خارج از دانشگاه از جمله حوزه هنری انقلاب اسلامی، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، بنیاد ملی نخبگان، جهاد دانشگاهی استان، هلال احمر، پارک علم و فناوری، سازمان جهاد کشاورزی استان و اداره کل محیط زیست استان با دانشگاه برشمرد.

وی با بیان اینکه تمامی برنامه­‌های اجرا شده در سامانه فرهنگی فرنما(درگاه فرهنگی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری) ثبت شده و قابل مشاهده است، افزود: با توجه به اینکه کار فرهنگی مختص معاونت نبوده و تمامی بخش‌­ها در آن دخیل و مؤثر هستند. لذا تمامی برنامه­‌های اجرا شده و موفقیت­‌های به دست آمده حاصل تلاش ­جمعی دانشگاهیان عزیز است که ضمن تشکر از همه تلاشگران در زمینه جهاد فرهنگی، از پیشنهادات کلیه دانشگاهیان عزیز در بهبود روند فعالیت­‌ها استقبال می‌­کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای بیش از یک هزار و ۶۰۰ برنامه فرهنگی در دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۴۰۲
  • توسعه زیرساخت‌های پرورشی، فرهنگی و علمی در مدارس استان بوشهر
  • حوزه هنری کردستان باید به پاتوق هنرمندان مبدل شود
  • رسانه‌ها استعدادهای کردستان را به حوزه هنری معرفی کنند
  • اختصاص بیش از ۲۹۷ میلیارد تومان اعتبار به حوزه توسعه و بهسازی مساجد
  • از فقر فرهنگی چه میدانید؟/عوامل ایجاد فقر فرهنگی
  • زیرساخت های فرهنگی و هنری در خور هنرمندان قزوین نیست
  • سپاه بقیه‌الله(عج) شیراز الگوی موفق کشوری شد
  • معاونت فرهنگی هنری سپاه بقیه الله (عج) عنوان برتر کشور را کسب کرد
  • اجرای ۷۰۰ نمایش خیابانی در ۳۵۰ نقطه شهر مشهد