Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مسعود مجرد» روز سه‌شنبه در شورای فرهنگ عمومی آذربایجان‌غربی افزود: تعریف کوله‌بری محل اختلاف است و این تفاوت نگاه‌ها باید با مشارکت همگانی تغییر کند تا مورد سوء‌استفاده رسانه‌های معاند قرار نگیرد. 
وی بیان کرد: نظام جمهوری اسلامی کوله‌بر را فرد دارای کارت شناسایی می‌داند که از بازارچه‌های مجاز در ساعت مشخص نسبت به واردات کالاهای مجاز اقدام می‌کند اما برخی از مرزنشینان در مورد واژه کوله‌بری طور دیگری فکر می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
رییس کمیته فرهنگی و تبلیغات کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز آذربایجان‌غربی: حمایت از تولید داخلی با کنترل قاچاق ارتباط مستقیم دارد اما انتظارات از کارکرد روش‌های فرهنگی برای مبارزه با قاچاق نباید غیرواقعی و همراه با بزرگنمایی باشد. رییس صدا و سیمای مرکز آذربایجان غربی افزود: از یک سو رویکردهای سیاسی در خصوص مرزنشینان از تاثیرگذاری اقدامات فرهنگی و تبلیغی در خصوص کاهش قاچاق کالا و ارز می‌کاهد و از سوی دیگر نیز وجود ۹۶۷ کیلومتر از مرزهای ایران در محدوده این استان، فرهنگ‌سازی را دشوارتر می‌کند.  
وی اظهار داشت: با این وجود برنامه‌های کمیته فرهنگی و تبلیغات کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان در سه محور «برگزاری نشست‌ها، همایش‌ها و کارگاه‌های آموزشی»، «برگزاری نمایشگاه‌های عمومی» و «تولید محصولات فرهنگی و رسانه‌ای» با جدیت دنبال می‌شود. 
وی ادامه داد: چندین مجموعه فعال در فضای مجازی نیز در زمینه تولید موشن‌گرافی، اینفوگرافی، پوستر و ... با این کمیته همکاری کرده‌اند اما افزایش حجم تولید محتوا از طریق تزریق مالی به افراد خلاق و حرفه‌ای باید در این خصوص جدی گرفته شود. 
«مجرد» بیان کرد: برنامه‌های تولیدی صدا و سیمای آذربایجان‌غربی در حوزه فعالیت‌های کمیته فرهنگی و تبلیغی کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان ایجابی بوده و معرفی کارآفرینان، شرکت‌های دانش‌بنیان موفق با هدف تبیین اهمیت تولید داخلی پیگیری شده است.
وی افزود: ۱۳۲ ساعت برنامه از سیما، ۱۸۶ ساعت از صدا و ۱۹ ساعت از بخش خبری صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌غربی طی سال گذشته در ارتباط با فرهنگ‌سازی برای کاهش قاچاق کالا و ارز پخش شد؛ حجم این برنامه‌ها در چهار ماه گذشته نیز ۹۲ ساعت بوده است.  
مطالبه‌گری رسانه‌ها در خصوص قاچاق ضروری است
رییس صدا و سیمای مرکز آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه انتظار مردم از رسانه‌ها در زمان حاضر، مطالبه‌گری در حوزه‌های مختلف به شمار می‌رود، گفت: با توجه به وضعیت کشور، رسانه‌ها ملاحظه‌هایی در خصوص انتشار محتوا دارند و برخی از مسئولان از این فضا سوءاستفاده می‌کنند. 
«مجرد» اضافه کرد: برخی‌ها در مقابل رسانه‌های ارتباط جمعی پاسخگو نیستند و محصورات اجازه نمی‌دهد تا این رفتار آنان در فضای رسانه‌ای منعکس شود. 
 وی با تاکید بر اینکه رسانه‌ها در حوزه مطالبه‌گری نمره قابل قبولی ندارند، بیان کرد: مطالبه‌های مردم به جای رسانه‌های معاند باید از رسانه‌های داخلی مطرح شود تا شبهه‌افکنی دشمنان در نطفه خفه شود. 
وی با اشاره به اینکه طرح نکردن شبهه‌ها موجب تضعیف سرمایه اجتماعی می‌شود، به صورت تلویحی بر این مضوع تاکید کرد که مسئولان امر نیز باید تحمل‌پذیری خود در قبال نقدهای سازنده را افزایش دهند. 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی نیز پس از ارایه گزارش کمیته فرهنگی و تبلیغات کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان بر این موضوع تاکید کرد که سهم کوله‌بران از قاچاق در مقابل میزانی که به دلایل مختلف از مبادی رسمی وارد کشور می‌شود، اندک است و باید مبارزه از این پدیده شوم در مبادی رسمی بیشتر مورد توجه قرار گیرد. 
۸۱۳۵/۳۰۷۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان غربی کالای قاچاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۹۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۸۰۰ میلیاردریال برای اجرای طرح‌های مرمتی در آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  مرتضی صفری در مراسم گرامیداشت روز بناها و محوطه‌های تاریخی اظهار کرد: آذربایجان غربی با داشتن ۱۸۰۹ اثر ثبت ملی و جاذبه‌های طبیعی بکر در تقویت زیرساخت‌ها و معرفی داشته ها برای جذب گردشگر می بایست تلاش مضاعفی داشته باشیم و باید عقب‌ماندگی ساختاری خود را در این زمینه جبران کنیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی افزود: اعتبار این اداره‌کل در سال ۱۴۰۲ به نسبت سال ۱۴۰۰ در تخصیص رشد ۵ برابری داشته است و با حمایت‌های استاندار آذربایجان غربی در حال حاضر ۸۰ میلیارد تومان پول نقد برای اجرای پروژه‌های عمرانی، مرمتی و فنی اختصاص یافته و ۸۰ پروژه در حال اجرا است.

او با ابراز تاسف برای از بین رفتن تعدادی از خانه‌های قدیمی ارومیه در سالیان گذشته ادامه داد: یکی از اولویت‌های این اداره‌کل حفاظت از این اندک خانه‌های تاریخی شهر بوده و طرح مطالعه ویژه بافت تاریخی ارومیه به‌عنوان اولین استان در سطح کشور به انجام رسیده که نقش مهمی در حفظ بناهای تاریخی ارومیه و دانه‌های باارزش آن خواهد داشت.

 

صفری گفت: تعدادی از بناهای تاریخی استان در مالکیت دستگاه‌های اجرایی قرار داشته و طبق قانون دستگاه‌های متولی وظیفه مرمت و نگهداری از بناهای تاریخی را برعهده دارد که متاسفانه در این راستا کم‌کاری شده و بسیاری از بناهای باارزش استان در حال تخریب است و برای حفاظت آنها، یکی از برنامه‌های ما این است مالکیت یا حق بهره‌برداری از آنها به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی واگذار شود تا با عزم جهادی بتوانیم آن بناها را مرمت و حفاظت کرده و برای آن بناها کاربری فرهنگی و گردشگری مناسب تعریف کنیم.

او خاطرنشان کرد: مدرسه هدایت تحویل،  مرمت و کاربری مناسب برای آن تعریف شد کار مرمت خانه انصاری ارومیه نیز از دو هفته پیش آغاز شده و مرمت مدرسه ۲۲ بهمن ارومیه نیز با جدیت انجام شده و در آینده نزدیک به بهره‌برداری رسیده و تبدیل به موزه ورزش، تاریخ و مدرسه می‌شود، خانه گردشگری ارومیه نیز پس از مرمت تبدیل به موزه فرش خواهد شد.

صفری گفت: راه‌اندازی این موزه‌ها نقش مهمی در توسعه گردشگری و افزایش مدت ماندگاری گردشگران در ارومیه خواهد داشت.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی با اشاره به مرمت مسجد جامع ارومیه اظهار کرد: در سال ۲۰۲۵ پرونده مساجد جامع کشور برای ثبت جهانی در یونسکو مطرح خواهد شد که باید همگی تلاش کنیم تا اقدامات مرمتی و ساماندهی این مسجد انجام شود و مسجد جامع ارومیه نیز در فهرست آثار جهانی یونسکو قرار بگیرد.و برای این امر نیاز است شکل تاریخی مسجد به طور کامل احیا شود.

او خاطرنشان کرد: فاز اول ساماندهی مسجد جامع ارومیه با همکاری شهرداری با اعتباری بالغ بر۴.۵ میلیارد تومان اعتبار انجام شد.

 

صفری اظهار کرد: طرح احیای مسجد جامع ارومیه نیزبا همکاری دانشکده معماری دانشگاه ارومیه آماده شده و امسال نیز ۱۰ میلیارد تومان برای این پروژه اختصاص یافته است.

او بیان کرد: عمارت دارایی ماکو نیز با پی‌گیری  استاندار و مساعدت وزیر اقتصاد و دارایی تحویل اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی در پایان از رسانه‌ها برای همراهی در حفاظت و نگهداری از آثار تاریخی و توسعه گردشگری استان تشکر و قدردانی کرد.

دیگر خبرها

  • قدرداني از همکاري و مشارکت مردم و مسئولان از اجراي طرح نور در آذربايجان غربي
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • دیدار دادستان ویژه روحانیت شمالغرب کشور با رئیس کل داگستری استان آذربایجان غربی
  • کشف گوشی قاچاق در نوار مرزی استان آذربایجان غربی
  • عضویت 106 هزار نوجوان در کانون های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • راه اندازی مرکز نوآوری فرآورده های زنبور عسل درآذربایجان غربی
  • اختصاص ۸۰۰ میلیاردریال برای اجرای طرح‌های مرمتی در آذربایجان غربی
  • اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان غربی
  • هویت‌بخشی به گروه‌های سرود کانون‌های مساجد امری مهم است