Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@10:46:41 GMT

برج نوآوری و فناوری کیش افتتاح می شود

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۱۰۲۰۲

برج نوآوری و فناوری کیش افتتاح می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامحسین مظفری، در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری جهاددانشگاهی و سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه برای من افتخاری است که عنوان کارمند جهاد دانشگاهی را با خود دارم، گفت: جهاد دانشگاهی مجموعه باافتخار و خوش‌نام و توانمندی است. یکی از سرمایه‌های جهاد دانشگاهی حضور افرادی است که در خارج از جهاد نگاه مثبتی به این مجموعه دارند و در تلاش هستند که از توانمندی‌های جهاد استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: کیش جزیره‌ای با ویژگی‌های خاص است که در سه دهه اخیر، قدرت‌های مختلف زحمات مختلفی را در این جزیره کشیدند. بهترین برندهای دانشگاهی کشور در جزیره کیش حضور دارند و دانشجویان خوبی در این دانشگاه‌ها حضور دارند.توجه به استارتاپ‌ها و گسترش شرکت‌های دانش‌بنیان و هم‌چنین توسعه علم از جمله اولویت‌های ما در سازمان منطقه آزاد کیش است.

مظفری در ادامه، از بهره‌برداری از برج نوآوری کیش تا یک ماه آینده خبر داد و افزود: علاوه بر برج نو آوری کیش، شهرک علم و فناوری در جزیره کیش ایجاد شده است. شاید بتوان گفت که برخی واحدهای تولیدی که در کیش حضور دارند در جهان کم‌نظیر هستند.

مدیرعامل منطقه آزاد کیش با بیان اینکه در جزیره کیش می‌توان بسیاری از فعالیت‌ها را به صورت پایلوت انجام داد و سپس به کل کشور تعمیم داد گفت: منطقه آزاد کیش مجموعه‌ای است که به صورت ساختاری متمرکز است و مدیریت یکپارچه در کیش محقق شده است به همین علت منطقه آزاد کیش قدرت مانور خوبی در این زمینه دارد.

مظفری ادامه داد: در حوزه فعالیت‌های اقتصادی زمینه فعالیت‌های مشترکی با جهاد دانشگاهی وجود دارد؛ البته ما باید محدودیت زمانی را هم در نظر بگیریم و پس از امضای این تفاهم‌نامه، هر چه سریع‌تر کارگروه‌هایی را برای تحقق اهداف تفاهم‌نامه مشخص کنیم تا بتوانیم قدم‌های مهمی را برای کشور برداریم.

وی با اشاره به لزوم گسترش توریسم سلامت و همکاری با مرکز درمان ناباروری رویان در این راستا گفت: کیش می‌تواند پایگاه خوبی برای گسترش توریسم سلامت باشد.

برنامه‌ریزی برای ایجاد شهر دانشی در کیش

مدیر عامل منطقه آزاد کیش در واکنش به برخی پیشنهادهای مطرح شده در این نشست گفت: ایجاد نمایشگاه دائمی برای فروش محصولات مشاغل خانگی فرصت خوبی برای افراد بومی جزیره کیش ایجاد می‌کند. افراد بومی جزیره کیش نیازمند توجه جدی هستند و مهم‌ترین بخشی که در این زمینه مورد غفلت واقع شده تولیدات بومی این افراد مانند شیرینی‌ها و غذاهای سنتی کیش است.

وی افزود: در بحث آموزش‌های مهارتی، ما در کیش مجموعه فرهنگسرای سعدی را راه‌اندازی کردیم و در تلاشیم که در این مجموعه مرکز استعدادیابی و مهارت‌یابی هم ایجاد کنیم. مشارکت جهاد دانشگاهی در این زمینه می‌تواند سودمند باشد. اهمیت به محیط‌زیست در دستور کار ما قرار دارد و در این راستا، جشنواره تابستانی با حذف پلاستیک را در دستور کار داریم.

مظفری در پایان با اشاره به برنامه‌ریزی برای ایجاد شهردانشی در کیش گفت: ایده شهر دانشی را دکتر مسعود نیلی و دکتر رضا فرجی‌دانا مطرح کرده بودند و امیدواریم بتوانیم از حضور جهاد دانشگاهی در شورای راهبردی این شهر دانشی استفاده کنیم

حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی کشور در جلسه امضای تفاهم نامه همکاری میان جهاد دانشگاهی و سازمان منطقه آزاد کیش که در ساختمان جهاد دانشگاهی برگزار شد، گفت: جزیره کیش امکانات خوبی در زمینه آموزش عالی و کاربردی دارد که می‌تواند در سطح ملی و بین‌المللی توسعه پیدا کند. به علت وجود منابع هیدروکربنی در جزیره کیش، حضور جهاد دانشگاهی برای بهره‌برداری و حفاظت از محیط‌زیست این جزیره می‌تواند مفید باشد.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در حوزه اشتغال خانگی دارای تجارب ارزنده‌ای است، افزود: حضور دکتر مظفری به عنوان مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش فرصت خوبی است که دستاوردهای جهاد را در خدمت توسعه جزیره کیش بگذاریم.

طیبی افزود: امیدواریم امضای این تفاهم نامه سر آغاز خوبی برای خدمت به مردم کیش و هم‌چنین صادرات محصولات فناورانه جهاد دانشگاهی باشد.

پیشنهاد ایجاد نمایشگاه دائمی در کیش

در بخش دیگری از این جلسه، دکتر محمد صادق بیجندی، رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان با بیان اینکه برای جهاد دانشگاهی که دارای سه پارک علم‌وفناوری و ۲۴ مرکز رشد است فرصت مناسبی است که از حضور در جزیره کیش استفاده کند، گفت: ایجاد محدوده‌ای برای حضور تلفیقی از پارک‌های علم‌وفناوری و مراکز رشد در برج نوآوری کیش می‌تواند سازنده باشد.

وی ادامه داد: در حوزه مشاغل خانگی، دانش فنی و فرآیندها در اختیار جهاد دانشگاهی است و ایجاد یک نمایشگاه دائمی در کیش برای فروش و ارائه محصولات خرد و کوچک خانگی سودمند خواهد بود.کیش می‌تواند در حوزه آموزش پزشکی، نفت‌وگاز، تایید صلاحیت‌های حرفه‌ای و برگزاری کارگاه‌های تخصصی در حوزه استارتاپ‌ها به مرکز ثقل تبدیل شود.

لزوم جدی گرفتن گردشگری دانشجویی در کیش

در ادامه این جلسه، دکتر عیسی علیزاده، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی با اشاره به لزوم توجه به مردم بومی جزیره کیش و آسیب‌های اجتماعی آن‌ها، گفت: باید ظرفیت استفاده دانشجویان با هزینه‌های متوسط از امکانات جزیره کیش فراهم شود و بحث گردشگری دانشجویی در این جزیره جدی گرفته شود. علاوه بر آن، برگزاری رویدادهای محیط‌زیستی و هم‌چنین توجه به حفاظت از محیط‌زیست جزیره امری مهم است.

موقعیت مناسب برای همکاری جهاد دانشگاهی و سازمان منطقه آزاد کیش

در بخش دیگری از جلسه امضای تفاهم‌نامه همکاری میان جهاد دانشگاهی و سازمان منطقه آزاد کیش، دکتر محمدرضا پورعابدی، معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی با بیان اینکه این یک موقعیت ویژه برای همکاری میان جهاد و سازمان منطقه آزاد کیش است، گفت: با توجه به تحریم‌ها، گرانی قیمت دلار و در نتیجه افزایش هزینه‌های خارجی و هم‌چنین حضور دکتر مظفری در راس سازمان منطقه آزاد کیش، اکنون موقعیت بسیار خوبی برای همکاری میان جهاد دانشگاهی و منطقه آزاد کیش است و اگر الان نتوانیم در حوزه گسترش همکاری میان جهاد و سازمان منطقه آزاد کیش کاری کنیم در آینده، فراهم کردن بسترهای این همکاری دشوار خواهد شد.امیدواریم امضای این تفاهم‌نامه منجر به ارتباطی شود که هم برای منطقه آزاد کیش، هم برای جهاد دانشگاهی و هم برای ایران مفید باشد.

کد خبر 4674387

منبع: مهر

کلیدواژه: غلامحسین مظفری جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۰۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح راهیان پیشرفت برای دانش‌آموزان کرمانشاهی

مراسم آغاز طرح بزرگ راهیان پیشرفت با هدف تقویت روحیه خودباوری در دانش‌آموزان در کرمانشاه برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، مراسم آغاز طرح بزرگ راهیان پیشرفت با هدف تقویت روحیه خودباوری در دانش‌آموزان و تبیین الگوی پیشرفت و دستاوردهای فناوران و دانش‌بنیان‌ها با حضور معاون استاندار و جمعی از مدیران استان برگزار شد.

مسلم حدیدی، رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه در این مراسم با اشاره به اینکه این برنامهد یک اقدام مشترک بین جهاد دانشگاهی و آموزش و پرورش است اظهار داشت: کار ما در جهاد دانشگاهی مأموریت‌گرا است و به همیشه به دنبال کار ویژه و خاص برای حل مسائل استان هستیم.

وی با استناد به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه به هر میزان برای آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری کنیم سبب اتفاقات خوب می‌شود عنوان کرد: منشأ اقدامات خوب و حتی مشکلات موجود در جامعه آموزش و پرورش است و چنانچه ضعیف عمل شود آینده دچار مشکل می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه با بیان اینکه طرح راهیان پیشرفت دانش‌آموزی با عنوان طرح شهید نوروزنژاد طراحی شده است گفت: در این تفاهم‌نامه 9 بند کاری تعریف شده که تلاش شده با اجرایی شدن آن اتفاقات مناسبی در استان رقم بخورد.

وی با اشاره به اینکه این تفاهم نامه در دی ماه سال گذشته منعقد شد افزود: ساحت 6 گانه‌ای که در آموزش و پرورش مدنظر است روی تعلیم و تربیت، کارآفرینی و فرهنگ‌سازی تأکید دارد و هشت بندی که به عنوان مبنای فعالیت مورد توجه قرار گرفته در این ساحت‌ها بوده است و تلاش شده الگوی ما مبتنی بر این ساحت 6 گانه باشد.

حدیدی با بیان اینکه بر این اساس هشت موضوع کاری تعریف شد عنوان کرد: نخستین اقدام راهیان پیشرفت بود زیرا فرهنگیان و دانش‌آموزان اطلاعات آنچنانی از دستاوردهای استان و کشور نداشتند در حالی که به طور نمونه بزرگترین برج فناوری کشور در استان کرمانشاه قرار دارد و 330 واحد فناور تحت نظر پارک هستند و 71 واحد در این برج مستقر هستند و 20 محصول فناورانه منحصر به فرد در کشور توسط این واحدها تولید می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه گفت: گام بعدی رویداد کارآفرینی نیشتمان بود و این واژه مخفف نوآوری، یادگیری و شناخت است اما به زبان کردی به معنای سرزمین است و در این رویداد به دانش‌آموزان کمک می‌شود در عرصه کارآفرینی فرهنگ کسب و کار را بیاموزند.

وی با بیان اینکه یکی از معضلات استان کرمانشاه فرهنگ کار است افزود: در کرمانشاه شغل بسیار است اما ضعف در فرهنگ کار مشکلاتی را ایجاد می‌کند و در کمیته مشترک تصمیم گرفته شد در تابستان سه رویداد و کارگاه کارآفرینی و فرهنگ کار برای فرهنگیان برگزار شود و از ابتدای سال تحصیلی راهبر دانش‌آموزان شوند.

حدیدی با اشاره به اینکه گام بعدی برگزاری مناظرات دانش‌آموزی است عنوان کرد: برای دستیابی به حق و حقوق نیازی به جر و بحث نیست بلکه با مستند صحبت کردن و رویکرد علمی می‌توان به این هدف دست یافت و با توجه به موفقیت حاصل شده در زمینه مناظرات دانشجویی تلاش می‌شود از مهر ماه امسال در حوزه دانش‌آموزی اجرا شود که علاوه بر افزایش سطح تاب‌آوری بین دانش‌آموزان، الگوی موفقی برای سراسر کشور خواهد شد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه گام بعدی را مرکز شتابدهی شغلی عنوان کرد و گفت: در این زمینه زنجیره ارزش جدید در کشور ایجاد شد و از واحدهای فناور برای آموزش و جذب کمک گرفته شد.

وی با اشاره به اینکه خلأیی که در استان وجود دارد الگوی مسابقات جهانی و فرهنگ‌هایی از طریق برگزاری مسابقات است و باید روی آن متمرکز شویم افزود: تصمیم گرفته شد در برگزاری مسابقات فرهنگی الگوهای خود را به صورت مشترک پیاده سازی کنیم تا بتواند یک رشد فکری و علمی در حوزه دانش‌آموزی داشته باشد.

حدیدی با بیان اینکه در گام بعدی تولید محتوا انجام شد عنوان کرد: نرم افزار شاد آموزش و پرورش بستر مناسبی برای ارائه الگوی کاری از نظر سلامت، فرهنگ حجاب و سایر ساختارها در قالب موشن‌گرافی انیمیشن و تولید محتوا است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه با اشاره به طرح سفیران علمی گفت: ارتباط آموزش و پرورش با بدنه زیست بوم کارآفرینی باید برقرار می‌شد و به همین دلیل باید یک نفر در مدرسه آن راه راهبری می‌کرد و مدیر یا هر کسی در مدرسه به عنوان سفیر و چند نفر از دانش‌آموزان به عنوان جهادیار انتخاب می‌شوند و در این روش از ظرفیت مردم استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه ایجاد اندیشکده امید و آینده کار ارزشمندی است افزود: در جهاد دانشگاهی مرکز هم‌اندیشی استان راه‌اندازی شده  که به طور مجدد در حال احیا است و می‌تواند بستری باشد که با کمک دانش‌آموزان و فرهنگیان مسائل و مشکلات آموزش و پرورش احصا و به صورت ویژه بررسی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «فناوری» و «نوآوری» اهرم‌های قدرتمند جهش تولید
  • ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران
  • ارائه خدمات سلامت در «نمایشگاه سلامت شهرداری»
  • برگزاری مسابقات والیبال ساحلی بانوان در قشم
  • جهادگر اردبیلی «جایزه البرز» در سال ۱۴۰۳ را کسب کرد
  • جهاد دانشگاهی و کارگروه مد و لباس تفاهمنامه امضا کردند
  • نرم افزار لرستان سفر مترجم چند زبانه در سفر
  • آغاز رسمی همکاری‌های مشترک آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی کرمانشاه
  • بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان جهاد دانشگاهی برای تسهیل در صدور اسناد
  • آغاز طرح راهیان پیشرفت برای دانش‌آموزان کرمانشاهی