Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-03-29@02:09:16 GMT

افزایش80هزارتومانی قیمت‌چای‌خارجی

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۱۰۷۸۷

رئیس اتحادیه بنکداران با بیان اینکه قیمت چای خارجی در هرکیلوگرم ٨٠ هزارتومان افزایش یافته است،گفت: حذف ارز ٤٢٠٠ تومانی از واردات این کالا و اختصاص ارز نیمایی برای آن دلیل این امر است. ناطقان: محمد آقاطاهر با اشاره به افزایش قیمت چای در بازار گفت: دلیل این مساله حذف ارز ٤٢٠٠ تومانی از واردات چای و اختصاص ارز نیمایی برای واردات آن بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: بر همین اساس از ١٥ خردادماه تمام محموله‌های چای که در گمرک بودند با ارز نیمایی ترخیص شدند.

این فعال بخش خصوصی ادامه داد: قیمت چای خارجی ٥٠٠ گرمی از ٢٩ هزار و ٩٠٠ تومان به ٦٩ هزار و ٩٠٠ تومان رسیده به عبارتی چای خارجی در نیم کیلوگرم ٤٠ هزارتومان و در یک کیلوگرم ٨٠ هزارتومان افزایش قیمت داشته است.

آقاطاهر با بیان اینکه چای ایرانی نیز افزایش قیمت جزئی و معقولی داشته است، گفت: دقیقاً میزان این افزایش قیمت را نمی دانم چون چای ایرانی بیشتر در شمال خرید و فروش می‌شود.
به گفته وی چای ایرانی به کشور ترکیه که خواهان این نوع چای است صادر می‌شود.

آقاطاهر گفت: این اتفاق خوبی است چراکه باعث می‌شود چای‌های داخلی صادر شود و سنواتی نشود.

وی درباره اینکه آیا احتمال کاهش قیمت چای در بازار وجود دارد؟، ادامه داد: اگر قیمت ارز نیمایی کاهش یابد و محصول جدید وارد شود احتمال این امر هست.

آقاطاهر درباره اینکه چرا با وجود کاهش قیمت دلار قیمت چای پایین نیامده است نیز گفت: هیچ مواد غذایی با ارز آزاد وارد نمی‌شود. واردات یا با ارز ٤٢٠٠ تومانی انجام می‌شود و یا ارز نیمایی. در نتیجه کاهش قیمت دلار در بازار آزاد نمی‌تواند تأثیری روی قیمت این محصولات داشته باشد. برچسب ها: افزایش قیمت ، چای ، چای خارجی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: افزایش قیمت چای چای خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۰۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مهم‌ترین چالش بازار طلا و سکه در ۱۴۰۲

محمد کشتی‌آرای نایب رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره عوامل مؤثر بر بازار طلا در سال ۱۴۰۲ گفت: در این سال قیمت ارز در کشور دچار تغییرات زیادی بود و همانطور که می‌دانیم یکی از عوامل مؤثر بر قیمت طلا، نرخ ارز در بازار است.

فعال صنعت طلا ادامه داد: البته سال جاری علاوه بر تغییرات قیمت ارز، شاهد جهش و تغییرات عجیب قیمت جهانی انس طلا بوده ایم. شایان ذکر است که قیمت جهانی در سال‌های گذشته این چنین نوسانی در این برهه زمانی نداشت؛ اما سال ۱۴۰۲ به واسطه جو خاص سیاسی در منطقه و شرایط اقتصادی حاکم بر جهان شاهد افزایش شدید قیمت انس طلا بودیم.

تأثیر حراج گسترده سکه و حراج شمش طلا

نایب رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران اظهار کرد: تغییرات قیمت ارز به صورت مستقیم روی قیمت طلا اثر می‌گذارد، از این رو با توجه به افزایش قیمت ارز در این سال شاهد افزایش قیمت طلا و سکه نیز بودیم. با توجه به حراج گسترده سکه و حراج شمش طلا، بازار از این جهت نیز تحت تأثیر قرار گرفت.

وی ادامه داد: حراج سکه و شمش طلا از سوی بانک مرکزی موجب کاهش حباب سکه شد و به طور مقطعی از شیب افزایش قیمت طلا کاست. با توجه به راه اندازی اتاق ارز و طلای بانک مرکزی که در آن همه هفته حجم زیادی طلا به حراج گذاشته می‌شود، حباب طلا نیز از بین رفت.

چه زمانی مناسب سرمایه گذاری در بازار طلا است؟

کشتی آرای تأکید کرد‌: مجموع اقدامات و تحولات صورت گرفته در بازار طلا و ارز موجب شد که داد و ستد در بازار طلا رونق بگیرد؛ اما درباره سرمایه گذاری در بازار طلا باید گفت که نمی‌توان زمان خاصی را برای این کار در نظر گرفت.

فعال صنعت طلا ادامه داد: بازار هیچ نقطه مشخصی برای سرمایه گذاری ندارد که بگوییم در این نقطه باید سرمایه گذاری کرد یا نکرد. طلا متغییر‌های بسیار زیادی دارد و به همین جهت نیز هر فرد باید با توجه خط فکری و داده‌های اقتصادی خودش در این موضوع تصمیم بگیرد.

مدیریت بانک مرکزی در بازار طلا

نایب رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران تصریح کرد: بازار ابتدای سال ۱۴۰۲ روند آرامی و کم نوسانی را داشت و به‌خصوص در ۶ ماه ابتدایی سال این روند قابل توجه بود. نکته جالب این بود که به مدت ۳ ماه قیمت‌ها ثابت بود و این موضوعی است که کمتر سابقه دارد. در این مدت قیمت طلا و سکه و ارز در یک منطقه محدودی نوسان می‌کرد و بانک مرکزی نیز مدیریت خوبی داشت. این روند از ماه اکتبر با شروع جنگ خاورمیانه رو به فزونی نهاد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش قیمت طلا و سکه در بازار غیررسمی / طلا ارزان می‌شود؟
  • رکورد جدید قیمت سکه در بازار تهران به ثبت رسید
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار ۹ فروردین ۱۴۰۳
  • بررسی مهم‌ترین چالش بازار طلا و سکه در ۱۴۰۲
  • افزایش قیمت سکه امروز پنجشنبه ۹ فروردین
  • افزایش ارزش پول افغانی در سال ۱۴۰۲
  • قیمت طلا و سکه امروز ۸ فروردین ۱۴۰۲
  • تأمین امنیت مطلوب در نوروز ۱۴۰۳ / افزایش ۲۳ درصدی پروازهای خارجی
  • غول خودروهای برقی چین لرزید
  • افزایش قیمت خودرو در سال ۱۴۰۳