Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ فریبا رحمان‌پور، مشاور رئیس سازمان میراث‌فرهنگی در امور بانوان و خانواده در دیدار با عبدالرحیم کردی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار به برگزاری جشنواره زنان کارآفرین به‌صورت یک برنامه مشترک با سازمان منطقه آزاد چابهار اشاره کرد و گفت: «این جشنواره به‌منظور تجلیل از زنان کارآفرین کشور برگزار خواهد شد که در این راستا حدود ١١٠ زن کارآفرین از سراسر کشور شناسایی شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این زنان در حوزه های صنایع دستی، بوم گردی و بازآفرینی خانه های روستایی و... فعالیت دارند.»

رحمان‌پور همچنین به حمایت های جدی‌تر از هنر سوزن دوزی زنان سیستان و بلوچستان اشاره و اظهار کرد: «همچنین شناسایی بیشتر زنان در حوزه هنر سوزن دوزی را در دستور کار داریم که بتوانند بهتر دیده شوند چون هنوز زنانی در این حوزه هستند که علی رغم کار خوب به درستی دیده نشده اند.»

مشاور رئیس سازمان میراث فرهنگی، برگزاری جشنواره زنان کارآفرین را اولین برنامه مشترک سازمان میراث فرهنگی کشور با سازمان منطقه آزاد چابهار عنوان کرد و ادامه داد: «سازمان، برنامه های دیگری را نیز در منطقه چابهار در جهت توسعه و حمایت از صنایع دستی و آموزش هنر سوزن دوزی انجام خواهد داد. شاخص ترین هنر زنان سیستان و بلوچستان سوزن دوزی است ولی هنرهای دیگری همچون سفالگری و... هم در این منطقه وجود دارد.»

رئیس أمور زنان و خانواده سازمان میراث فرهنگی درباره حمایت از لباس اصیل و سنتی زنان چابهار گفت: «حفظ اصالت و فرهنگ از رسالت های اصلی سازمان میراث فرهنگی است که در این راستا از حفظ و اشاعه لباس سنتی زنان سیستان و بلوچستان هم حمایت می شود. اکنون زنان سیستانی به سمت توسعه هنر سوزن دوزی حتی روی لباس های رسمی و اداری شان رفته اند و این در واقع همگامی با اهداف ما در جهت حفظ لباس سنتی و بومی هر منطقه دارد. هدف کلی ما این است که زنان منطقه در توسعه هنر سوزن دوزی موضوع عفاف و حجاب را هم در نظر بگیرند و تلفیقی از فرهنگ ایرانی و اسلامی در این هنر دیده شود.»

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حجاب خانواده زنان سیستان و بلوچستان شاخص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۰۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون استاندار: استعداد‌های برتر ادبی وهنری سیستان وبلوچستان حمایت شوند

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان،  معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان در جشنواره استعدادیابی از مدرسه و محله تا انجمن که در سالن همایش‌های بین المللی پردیس دانشگاه زابل برگزار شد،با بیان اینکه ضریب هوشی نخبگان و دانش آموزان سیستان و بلوچستان از سطح ملی فراتر است و این را ثابت کرده‌اند، تاکید کرد: ریش سفیدان و مسوولان باید جوانان، نوجوانان و نخبگان شناسایی شده را جدی بگیرند و حمایت و هدایت کنند تا در جایگاه تصمیم گیری و مشورت دادن به تیم مدیریت استان و کشور قرار بگیرند.

رضا شریفی افزود: سیستان و بلوچستان در سال گذشته افتخارات ارزشمندی کسب کرد همچنین در شاخص‌های توسعه و زیرساخت‌ها نیز رشد و پیشرفت چشمگیری داشت که گام برداشتن مستلزم پیوست اجتماعی، فرهنگی و هنری است و امنیت بدون پیوست فرهنگی و اجتماعی امنیت با ثباتی نخواهد بود.
وی با اشاره به اینکه امنیت باید اجتماعی باشد تصریح کرد: داشتن استعداد و دغدغه در این زمینه می‌تواند به امن شدن و خوشنامی و معرفی استعداد‌های سیستان و بلوچستان کمک کند.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این استان بالاترین سطح شناخته شده معادن در حوزه‌های مختلف را دارد ومحروم نیست، افزود: انرژی شناخته شده و ظرفیت معادن این منطقه با ذخیره شناسایی شده نفت خوزستان برابری می‌کند.
رضا شریفی  تصریح کرد: اگر می‌خواهیم سیستان و بلوچستان را با هزینه کمتری مدیریت کنیم باید یک شورای مشورتی پیشکسوتان و ریش سفیدان و یک شورای مشورتی از جوانان، نوجوانان و نخبگان منتخب شناسایی شده این رویداد تشکیل دهیم.
این مسئول خاطر نشان کرد: سال گذشته در سیستان و بلوچستان اتفاقات خوبی رقم خورد و تیم مدیریتی استان توانست به میزان چند برابر اعتبارات سالانه اعتبار جذب کند و طرحهای بزرگی در استان شروع شد و قرار است امسال به بهره‌برداری برسد که شاهد شکوفایی استان باشیم.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ما به اندازه کافی در استان از تعصبات قومی و مذهبی هزینه داده‌ایم و باید حل شود و ما هنرمندان و بزرگانی داریم که تاریخ ساز شده‌اند.
شریفی با بیان اینکه یک طرح تمام شده بهتر از ۱۰ طرح نیمه تمام است، تاکید کرد: مسئولان و نمایندگان مردم باید اولویت‌های سیستان و بلوچستان را شناسایی کرده و همه ما متمرکز شویم و آن را به نتیجه برسانیم و عقب ماندگی‌ها را باید جبران کنیم.

دیگر خبرها

  • استعدادهای برتر ادبی و هنری سیستان و بلوچستان حمایت شوند
  • ناگفته‌های دردناک زنان سیستان و بلوچستان از وضع آب شرب: خیلی بو میده! | فیلم
  • ببینید | ناگفته‌های دردناک و تلخ زنان سیستان و بلوچستان درباره آب؛ آواره‌ایم!
  • خسارت ۱۸۴ میلیارد ریالی بارندگی‌های اخیر به ۶۰ بنای تاریخی سیستان و بلوچستان
  • معاون استاندار:استعداد‌های برتر ادبی وهنری سیستان وبلوچستان حمایت شوند
  • معاون استاندار: استعداد‌های برتر ادبی وهنری سیستان وبلوچستان حمایت شوند
  • استعداد‌های برتر ادبی و هنری سیستان و بلوچستان باید حمایت شوند
  • جلو هرز روی آب‌ها را بگیریم
  • اعلام آمادگی مجموعه مدیریت سیستان و بلوچستان از گسترش و حمایت خانه های دین و زندگی
  • سفر استاندار سیستان و بلوچستان به شهرستان زهک