Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، حمید ظهرابی در مراسم معارفه شهاب‌الدین منتظمی مدیرکل جدید دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به تغییر ساختار معاونت متبوع خود، گفت: این تغییرات در راستای همراه شدن و چابک‌سازی سازمان حفاظت محیط زیست با فرآیندهای توسعه و تغییری که در محیط‌های طبیعی کشور در حال رخ دادن است، همچنین رشد و توسعه علوم نوین و تهدیدها و مخاطرات جدیدی که در این حوزه وجود دارد، ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: ضرورت توجه و تمرکز بیشتر بر مسائل آب و تالاب به عنوان موضوعاتی مهم در حوزه محیط زیست منجر به تشکیل دفتر مدیریت تالاب‌ها شده است.
وی ضمن تاکید بر ضرورت هم‌پوشانی و هم‌راستایی فعالیت‌ها و برنامه‌های تعریف شده در دفاتر زیر مجموعه معاونت محیط زیست طبیعی، تصریح کرد: در نتیجه دفتر حفاظت و مدیریت شکار و صید در دو دفتر حیات‌وحش و آبزیان آب‌های داخلی و زیستگاه‌ها و امور مناطق ادغام شد و دفاتر جدیدی تحت عنوان دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش با تمرکز بر موضوع حفاظت و بهره‌برداری پایدار از حیات وحش و دفتر مدیریت زیستگاه‌ها و امور مناطق با تمرکز بر موضوع شناسایی زیستگاه‌های حیات‌وحش، برنامه‌ریزی برای حفاظت و ارتقاء، نظارت بر برنامه‌های حفاظتی و ارتقاء شرایط حفاظتی شکل گرفت.
ظهرابی با تشریح اهمیت موضوع ذخایر ژنتیکی، احتمالات، آسیب‌ها و تهدیدات این حوزه و اشاره بر لزوم تقویت بنیان علمی و پژوهشی سازمان حفاظت محیط زیست، گفت: با هماهنگی‌های انجام شده مقرر شد دفتر حفاظت و مدیریت شکار و صید و حیات وحش و آبزیان آب‌های داخلی با هم تلفیق شوند.
وی افزود: این تغییرات در دفتر زیستگاه‌ها هم به صورت به روزرسانی و بازنگری فعالیت‌ها صورت گرفت و ساختار نوینی متمرکز بر فعالیت‌هایی همچون تهیه و تدوین برنامه‌های مدیریت، نظارت بر اجرای برنامه‌های مدیریت در زیستگاه‌ها و ارزیابی اثرات توسعه بر زیستگاه‌ها جایگزین ساختار گذشته این دفتر که شامل بخش‌های مختلفی همچون پارک‌های ملی و زیستگاه‌های خشکی بود، شد.
معاون سازمان حفاظت محیط زیست خاطرنشان کرد: این تغییرات با هدف تطبیق فعالیت‌ها با تحولات نوین و برنامه ششم توسعه صورت گرفت.
وی اشاره‌ای هم به سابقه خدمت خود در سازمان حفاظت محیط زیست و محیط طبیعی داشت و گفت: یکی از بزرگترین چالش‌های این حوزه، عدم هماهنگی و یکپارچگی میان بخش‌های مختلف محیط طبیعی است که البته در این مدت تلاش کردیم تا بخش مهمی از این چالش برطرف شود.
این مقام مسئول ادامه داد: به طور نمونه دفتر مدیریت حیات وحش برای حفاظت از یک گونه برنامه تهیه می‌کند، همزمان دفتر زیستگاه‌ها نیز برای حفاظت از زیستگاه همان گونه در حال تهیه برنامه است، اما این دو برنامه با هم هماهنگ نیستند.
ظهرابی ابراز امیدواری کرد: تغییرات انجام شده در معاونت محیط زیست طبیعی منجر به ارتقاء برنامه ها و فعالیت ها در این حوزه شود.
معاون سازمان حفاظت محیط زیست از مدیران دفاتر زیستگاه‌ها و حیات وحش خواست تا ساز و کاری مشخص برای حفاظت هدفمندتر، برنامه‌ریزی شده‌تر و علمی‌تر از گونه‌ها و زیستگاه‌ها ارائه دهند به نحوی که موضوع حفاظت و مدیریت گونه‌ها و زیستگاه‌ها به جای استفاده از شیوه‌های سنتی بر بهره‌مندی از شیوه‌های نوین و علمی تمرکز داشته باشد.
وی اعلام کرد: در همین راستا اتاق فکری نیز با حضور اساتید، متخصصان و کارشناسان مجرب استانی تشکیل شده تا برنامه‌های تهیه شده برای حفاظت از گونه‌ها و زیستگاه‌ها بر پایه علمی روز، روش‌های نوین جهانی، مشارکت مردم و بهره‌برداری پایدار از منابع باشد.
ظهرابی با تقدیر از تلاش‌های علی تیموری مدیرکل سابق دفتر حفاظت و مدیریت شکار و صید و سید مجید خرازیان مقدم مدیرکل سابق دفتر حیات وحش و آبزیان آب های داخلی اظهار کرد: در هر دو دفتر اقدامات بسیار موثر، ارزشمند و اثرگذاری انجام شده که همواره ماندگار خواهد بود.
در ادامه این جلسه، علی تیموری مدیرکل سابق دفتر حفاظت و مدیریت شکار و صید سازمان حفاظت محیط زیست ضمن تقدیر از تلاش‌های همکاران خود در این دفتر، گفت: تمامی اقدامات و فعالیت‌های ارزشمند انجام شده همچون حذف حیوانات از سیرک‌ها، نظارت بر فعالیت باغ وحش‌ها و ساماندهی فعالیت‌ها در این حوزه، مقابله با آتش‌سوزی جنگل‌ها در مناطق حفاظت شده و کاهش چشمگیر سطح مناطق درگیر مرهون تلاش‌های کارشناسی بود.
همچنین، سید مجید خرازیان مقدم مدیرکل سابق دفتر حیات وحش و آبزیان آب‌های داخلی با اشاره به حضور ۶ ساله خود در جایگاه مدیریت این دفتر، گفت: ۲۷ سال در دفتر حیات وحش و در سمت‌های مختلف خدمت کردم و پس از این نیز در هر جایگاهی با قوت به کارم ادامه می‌دهم.
وی ضمن تاکید بر ظرفیت بزرگ انسانی در دفاتر حیات وحش و شکار و صید، تصریح کرد: اهمیت این دفاتر کمتر از معاونت طبیعی نیست.
خرازیان مقدم خطاب به همکاران خود نیز اظهار کرد: تفویض اختیار به استان‌ها که به درستی از سوی رئیس سازمان حفاظت محیط زیست انجام شد، نافی مسئولیت شما برای نظارت و فعالیت صحیح در این حوزه نیست.
وی، حضور عیسی کلانتری در جایگاه ریاست سازمان حفاظت محیط زیست را ظرفیتی بزرگ دانست و گفت: در مسیر خدمت، هرگز قهر فنی معنایی ندارد و محیط زیست و دفتر حیات وحش خانه ماست.
در ادامه شهاب‌الدین منتظمی مدیرکل جدید دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش نیز ضمن تقدیر از اعتماد ریاست سازمان حفاظت محیط زیست و حمایت معاونت محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی برای انتصاب وی، گفت: چالش‌های محیط زیستی در تمام جهان و به ویژه در ایران روز به روز بزرگ‌تر می‌شود.
وی افزود: از سوی دیگر شاهد رشد رسانه‌های اجتماعی هستیم که کوچکترین موضوعات در حوزه محیط زیست را به صورت پر رنگ بازتاب می‌دهند. بنابراین استفاده از روش‌های جدید حفاظتی، فناوری‌های نوین و دانش روز از الزامات مدیریت و فعالیت در این حوزه است.
منتظمی گفت: یکی از مهم‌ترین اقدامات آتی، بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌ها و مراکز و نهادهای علمی و پژوهشی برای برنامه‌ریزی و اجرا در حوزه حیات وحش است.
 

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۱۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار با مدیر کل دفتر بازرسی ،مدیریت عملکرد ،امور حقوقی و ارتباطات مردمی استانداری آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، دکتر سعید شهند مدیر کل حفاظت محیط زیست استان با حضور در استانداری آذربایجان غربی با دکتر منصور میرزایی مدیر کل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد، امور حقوقی و ارتباطات مردمی استانداری آذربایجان غربی دیدار و گفتگو کرد.   در این دیدار دکتر شهند ضمن گزارش آخرین وضعیت محیط زیست استان با بیان توفیقات حاصله در این امر خطیر به حمایت‌های همه جانبه مقامات و مسئولین ارشد سازمان و استان اشاره کرد و بیان داشت ارتقاء شاخص‌های محیط زیستی استان در قریب به ۳ سال گذشته حاصل تلاش‌ها و فعالیت‌های شبانه روزی محیط بانان و کارشناسان اداره کل حفاظت محیط زیست استان و حمایت‌های همه جانبه مقامات و مسئولین ارشد سازمان و استان است و این حمایت‌ها شایسته تقدیر است و مسئولیت سربازان حافظ محیط زیست استان را بیشتر و سنگین‌تر می‌کند. در خاتمه این جلسه دکتر منصور میرزایی مدیرکل بازرسی و ارزیابی عملکرد استانداری آذربایجان غربی نیز از تلاش‌های جهادی مجموعه حفاظت محیط زیست استان در راستای حفاظت و صیانت از انفال و نعمات خدادادی قدردانی نمود.

دیگر خبرها

  • غذا دادن دستی به حیوانات پرسه زن، مصداق حیوان آزاری است
  • مشاهده یک گله مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان
  • مشاهده ۴ راس مرال در جنگل های هیرکانی گیلان
  • ثبت تصویر ۴ راس مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان + فیلم
  • مشاهده ۴ رأس مرال در ارتفاعات جنگلی لنگرود + فیلم
  • تولد نخستین گوساله‌های گوزن زرد ایرانی امسال در پارک ملی کرخه
  • اولین گوساله‌های گوزن زرد ایرانی در پارک ملی کرخه خوزستان متولد شدند
  • ماجرای دیده شدن چند شغال در پارک لویزان چیست؟
  • دیدار با مدیر کل دفتر بازرسی ،مدیریت عملکرد ،امور حقوقی و ارتباطات مردمی استانداری آذربایجان غربی
  • جذابیت تالاب میقان پس از بارندگی‌های بهاری