Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیت‌الله عبدالهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه شمال‌شرق استان آذربایجان شرقی نسبت به سایر مناطق استان محروم مانده است، اظهار داشت: به مناطق حاشیه‌نشین تبریز مراجعه کنید تا ببینید بیشترین مهاجرت به تبریز از منطقه ارسباران صورت گرفته است.

وی افزود: اگر منطقه قره‌داغ از نظر زیرساخت‌ها، اشتغال و معیشت مورد بی‌اعتنایی قرار نمی‌گرفت و توسعه می‌یافت قطعاً مردم حاضر به مهاجرت نمی‌شدند در هر حال نمی‌توان منکر شد چون حوزه‌های صنعت و کشاورزی ارسباران به خصوص اهر و هریس توسعه نیافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به عنوان مثال اهر و هریس از نظر توسعه ارتباطات زیرساخت کمبودهای ملموسی دارند و در اکثر روستاها با عدم آن تن‌دهی تلفن همراه و نبود اینترنت که عمدتاً از سوی مردم مطالبه می‌شود مشکلات بسیاری داریم.

عبدالهی گفت: منظور از ایجاد زیرساخت‌های توسعه‌ای اهر و هریس از تمامی جهات است که یکی از زیرساخت‌های توسعه راه دسترسی مناسب است ولی متأسفانه در ساخت بزرگراه اهر-تبریز آن‌قدر تأخیر به وجود آمده که این بزرگراه کارایی خود را از داده است برای این‌که بتوانیم در روند ساخت بزرگراه تسهیل ایجاد کنیم از وزیر راه و رئیس مجلس نیز دعوت کردیم تا ضمن بازدید، کمک حال‌مان باشند تا این پروژه به نتیجه برسد.

وی با ذکر این‌که به لحاظ افزایش تردد در محور اهر-تبریز در آینده نزدیک بزرگراه جواب‌گوی رفت و آمدها نخواهد بود، گفت: با توجه به اینکه قرار است آزادراه تبریز به باکو از اهر و هریس عبور کند و دولت آماده واگذاری به بخش خصوصی است برای ارتقای بزرگراه اهر-تبریز به آزادراه سرمایه‌گذاری اعلام آمادگی کرده است که این پروژه بعد از بزرگراه می‌تواند در توسعه قره‌داغ تأثیرگذار شود.

مشکل آب شهرستان هریس حادتر از سایر مناطق استان است

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از تخریب راه‌های روستایی هریس و اهر گفت: متأسفانه در حوزه راه‌های روستایی و بین‌شهری از جمله کلوانق، رزنق، جانقور، بخشایش و هریس به مهربان وضعیت رضایت‌بخشی نداریم به گونه‌ای در برخی محورها آسفالت چنان تخریب شده که مردم از شانه جاده تردد می‌کنند.

عبدالهی با تاکید بر اینکه شهرستان‌های اهر و هریس از نظر منابع آبی نیز دچار مشکلاتی هستند، خاطرنشان کرد: البته مشکل منابع آبی هریس حادتر از اهر است که از این شهرستان به عنوان کم‌آب‌ترین شهرستان آذربایجان شرقی یاد می‌شود که متأسفانه سرمایه‌گذاری چندانی در این خصوص صورت نگرفته است.

وی تصریح کرد: مثلاً در روستای بزرگی همچون جانقور شهرستان هریس آبی برای آشامیدن پیدا نمی‌شود و در برخی روستاها آب تصفیه شده را به قیمت بالایی به مردم می‌فروشند، البته مشکلات آب بخش کشاورزی در اهر و هریس به طور مشترک داریم.

کد خبر 4674554

منبع: مهر

کلیدواژه: حاشیه نشینی تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۱۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالبات مردم را تا نتیجه نهایی پیگیری می‌کنیم

به گزارش خبرنگار مهر، بهمن میری عصر یک شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: شورای اسلامی استان افرادی از دل مردم و برای مردم انتخاب می‌شوند و بدون هیچ چشم داشتی همواره کار جهادی انجام می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه جلسات متعددی با مسئولین کشوری و استانی برگزار شده است تصریح کرد: طرح‌های خوبی برای استان مصوب شده است که ۱۰ طرح آن در انتظار تصویب مجلس شورای اسلامی می‌باشد.

میری با اشاره به اینکه در حقیقت شورای اسلامی ساختاری است که پاسخگو بوده اما اختیاری ندارد بیان داشت: اینکه شورای اسلامی هیچ اختیاری ندارد یک خلأ قانونی به شمار می‌رود.

وی خاطر نشان کرد: شورای اسلامی در دوره ششم در خصوص طرح‌های غیرقانونی انتقال آب، موضع خود را کاملاً روشن کرد و در کنار مردم قرار گرفت.

چهارمحال و بختیاری استانی کم‌برخوردار و محروم

محمد یعقوبی نماینده شهرستان خانمیرزا در ادامه این نشست خبری اظهار کرد: استان چهارمحال و بختیاری ظرفیت و پتانسیل‌های بیشماری دارد که دیده نشده و همه به عنوان یک استان محروم به آن نگاه می‌کنند.

وی تصریح کرد: لازم است مسئولین در بحث گردشگری و صنعت این استان توجه بیشتری داشته باشند و مشکلات آن را حل کنند.

یعقوبی بیان داشت: تلاش ما بر این بود که در حوزه‌های بهداشت و درمان، آموزش، کشاورزی، صنعت، تونل‌ها و… به صورت ویژه ورود کنیم و پیگیر حل آن باشیم.

وی خاطر نشان کرد: از ۳۲ طرحی که در شورای عالی استان‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت ۱۲ طرح مربوط به چهارمحال و بختیاری بود، اما امسال طرح‌هایی در دست بررسی است که یکی از مهم‌ترین آنها اصلاح ماده ۱۰۱ است.

تلاش کنیم در پیشرفت استان سهیم باشیم

سید احمد هاشمی، نماینده شهرستان فارسان در شورای اسلامی استان در ادامه این نشست خبری اظهار کرد: با توجه به اینکه شورا و رسانه دو بازوی اصلی امر مطالبه‌گری هستند با این تفاوت که قلم رسانه پرقدرت‌تر از شوراست.

وی با اشاره به اینکه مهمترین مشکل استان و شهرستان فارسان موضوع پسماند بوده که موجب ضربه به آینده استان شده است گفت: در حقیقت موضوع پسماند در شهرها به مهم‌ترین آیتم بیماری سرطان تبدیل شده است.

نمایندگان شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری هم دل برای رفع مشکلات

چهلگردی نماینده شهرستان سامان در شورای اسلامی استان در ادامه این نشست اذعان داشت: در دوره ششم شورای عالی استان نمایندگان متحد و یکدل پیگیر مطالبات از جمله صنعت، آب شرب، جاده‌ها و… چه در سطح استان و چه در سطح شهرستان بوده‌اند.

وی تصریح کرد: ساخت و ساز سالن اجتماعات، ساخت سوله جهت برگزاری مراسمات، ساخت غسالخانه و سرویس بهداشتی، سامان دهی آرامستان، بازگشایی معابر در سطح شهر، پیگیر ساخت دو باب مسکن روستایی در روستای گرمدره و… از مهم‌ترین اقداماتی بوده که انجام شده است.

بزرگ‌ترین شهرک گلخانه‌ای استان در بخش شیدا احداث شد

بهارلو نماینده شهرستان بن در شورای اسلامی استان در ادامه این نشست عنوان کرد: اولین شهرک تخصصی نساجی در منطقه شیدا در حال انجام، که سال گذشته زیر سازی آن انجام شده است.

وی با اشاره به اجرای پروژه آبرسانی بن-بروجن بیان داشت: این پروژه عظیم و ملی بود که با پیگیری‌های نماینده مجلس و استاندار در فاصله کمی انجام شد.

بهارلو با اشاره به اینکه شهرستان بن به خیمگاه استان چهارمحال و بختیاری معروف است گفت: این شهرستان آن طور که باید دیده نمی‌شود.

ضرورت رفع آلاینده‌ها در شهرک صنعتی بروجن

عبدالله صفیان نماینده شهرستان بروجن در شورای اسلامی استان در ادامه این نشست خاطر نشان کرد: شهرستان بروجن صنعتی ترین شهرستان استان به شمار می‌آید به خاطر همین با معضل آلاینده‌ها مواجه می‌باشد.

وی تصریح کرد: ما همواره پیگیر مطالبات این شهرستان هستیم.

استقرار ادارات شهرستانی در فرخشهر ضرورت دارد

روح الله عباسی نماینده شهرستان فرخشهر در ادامه این نشست عنوان کرد: استقرار ادارات در شهرستان فرخشهر بزرگ‌ترین مطالبه مردم این شهرستان است تا بتوانند به صورت مستقیم از خدمات دولت استفاده کنند.

وی بیان داشت: همواره سعی کرده‌ایم که شور و نشاط را در همه برنامه‌ها داشته و برنامه‌های ملی و مذهبی را در دستور کار خود قرار دهیم.

عباسی یادآور شد: ساخت فرهنگسرا و تکمیل مصلی فرخشهر که سال‌ها به صورت نیمه کاره رها شده است از جمله مطالبات ما می‌باشد که با تأمین اعتبار باید هرچه سریع‌تر به بهره برداری برسد.

وی با بیان اینکه این شهرستان از لحاظ سرانه ورزشی فقیر است گفت: شهرداری باید زمین‌های ورزشی متعددی را در نقاط مختلف شهر احداث کند.

عباسی اذعان داشت: اعتبار جهت احداث کمربند غربی شهر فرخشهر باید در نظر گرفته شود تا سال آینده شاهد بهره برداری آن باشیم.

زباله شهری مرگ خاموش طبیعت فارسان

در ادامه این نشست مهری امینی رئیس شورای اسلامی شهرستان فارسان گفت: مهم‌ترین مشکل شهرستان ما مسئله بهداشت و درمان است که باید به آن توجه ویژه ای شود.

وی تصریح کرد: معضل پسماند سال هاست که گریبانگیر این شهرستان شده و باعث بیماری‌های فراوان از جمله سرطان گشته است.

امینی ادامه داد: در سطح استان ۱۰۱ نقطه غیر اصولی دفن پسماند وجود دارد، که متأسفانه این نقاط در حال آلوده کردن منابع آبی و خاکی هستند، این نقاط در بالا دست منابع آب شرب شهرها و روستاها قرار گرفته‌اند.

وی خاطر نشان کرد: انجام پروژه‌های عمرانی و خیرین در حوزه‌های ورزشی فرهنگی و … خوب است اما سلامت مردم شوخی بردار نیست و مردم باید آگاه شوند تا طرح تفکیک از مبدا در همه مناطق استان به خوبی اتفاق بیفتد.

امینی با تاکید بر اینکه سلامت مردم شوخی بردار نیست گفت: مردم باید از معضل پسماند آگاه شوند و تفکیک پسماند از مبدا را آموزش ببینند.

وی یادآور شد: سرانه تولید زباله در سطح استان نفری یک کیلو است.

اعتبارات شهرداری و دهیاری‌ها ضعیف است

علیرضا قائد امینی رئیس شهرستان شهرکرد نیز در ادامه این نشست خاطر نشان کرد: ۳۰ سال فرهنگسرا هارونی کلنگ زنی شده اما اقدامی صورت نگرفته است.

وی تصریح کرد: اعتبارات شهرداری و دهیاری‌ها ضعیف بوده که لازم است برای آن چاره‌ای اندیشیده شود.

زیرساخت‌های بهداشتی و عمرانی باید تقویت شود

جعفر عسگری حسنوند، نماینده شهرستان کوهرنگ در شورای اسلامی استان در ادامه این نشست اظهار کرد: در استان‌های صنعتی و نفت‌خیز درصدی از درآمد نفتی به پروژه‌های عمرانی آن استان اختصاص می‌یابد با توجه به اینکه استان‌هایی در بحث صنایع و سایر بخش‌ها از منابع آبی استان استفاده می‌کنند، باید درصدی از درآمد آن استان‌ها به چهارمحال و بختیاری تخصیص داده شود که این امر می‌تواند موجب ایجاد زیرساخت‌های بهداشتی، عمرانی و … در استان شود.‌

کد خبر 6084891

دیگر خبرها

  • نبود رینگ آبی در اطراف تبریز و معضل تامین آب
  • پورموسوی و بی‌توجهی به حاشیه جنجالی
  • دریای کاسپین: اهداف استراتژیک و چالش‌های جدید برای روسیه
  • خروش آبشار شیرلان از دل کوه‌های هریس + فیلم
  • پاکسازی حاشیه پارک جنگلی برم و سرچشمه رودخانه شش پیر سپیدان
  • رفع معضل شهری در منطقه ۲ تهران
  • زیرساخت‌های ورزش چوگان در تبریز توسعه پیدا می‌کند
  • مطالبات مردم را تا نتیجه نهایی پیگیری می‌کنیم
  • فرودگاه منطقه ای گناباد یک سرمایه ملی است
  • ناپدید شدن هزاران نفر در غزه بعد از عقب‌نشینی صهیونیست‌ها