Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برناازلرستان ؛ آریان فر درگفت وگوبا برنا اظهار کرد: هدف از برگزاری بازی های بومی ومحلی در مرجله اول  ترویج این بازی ها و تقویت شادی و نشاط در جامعه است .

او افزود: امروزه بسیاری از بازی های بومی ومحلی  در لرستان  خصوصا درسطح شهر ها به خاطر ورود روز افزون تکنولوژی در حال  فراموشی  هستندلذا  برای اینکه این بازی ها به فراموشی سپرده نشوند جشنواره های متعدد به مناسبت های مختلف بین عموم مردم برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس ارشد تربیت بدنی ومدرس  بازی های بومی ومحلی  با تاکید برلزوم توجه دستگاه ورزش در به کارگیری سیاست های درست جهت ترویج ،احیا ونهادینه کردن فرهنگ ورزش های بومی ومحلی در بین مردم ،ادامه داد:  با توجه به حضور  خانواده ها در پارک ها می توان از ظرفیت پارکها در دوروز پایانی هر هفته یعنی  پنجشنبه ها و جمعه  ها در شهر وحتی روستاها استفاده کرد و این بازی ها رابا  اجرای برنامه های متنوع به صورت جشنواره ترویج کرد تا به تدریج توسعه پیدا کنند.

آریان فر تاثیر بازی های بومی ومحلی را در سلامتی وشادابی زنان  مهم ارزیابی کرد و گفت: این بازی ها چون ریشه در فعالیت های بدنی دارند بر روی بسیاری از فاکتورهای بدنی و فیزیکی بانوان مثل  استقامت قلب وعروق ، قدرت وعضلانی موثر هستند .

او میزان مشارکت مردم  لرستان دربازی های بومی ومحلی نسبتا  خوب ارزیابی کرد و یادآورشد:  انتظار است مردم استان مشارکت  بیشتری در این خصوص از خود نشان دهند که در این راستا  تبلیغات ورسانه ها نقش موثری دارند.

آریان فر گفت: باتوجه به پتانسیل های لرستان در ورزش های  بومی ومحلی این ورزش ها به خاطر ارتباط با فاکتور قدرت برروی حوزه قهرمانی نیز تاثیرگذار است  وباعث شده که لرستان در مقام آوری  حرف اول را بزنند وچون پتانسیل های خوبی در این ورزش هاوجوددارد  ورزشکارانی که در این حوزه هم فعالیت دارند راحت تر می توانند پیشرفت کند .

 این مدرس ورزش های بومی ومحلی با بیان اینکه بچه های لرستان را نمی توان مثلا با بچه های یزد واهواز  مقایسه کرد چون استقامت وقدرت بدنی  بچه های لرستان خیلی بالاست از طرفی   تنوع بازی ای بومی محلی در لرستان  بالابوده  و از لحاظ استفامت وقدرت تنوع خوبی درورزش های بومی ما وجوددارد.

اوهمچنین بااشاره به لزوم توجه به بحث آموزش بازی های بومی ومحلی در سطح مدارس ،گفت:  بازی های بومی ومحلی را باید به سطح مدارس بردو  بعد از مدرسه نیز به عنوان یک واحد درسی در سطح  دانشگاه تدریس شودالبته تاحدودی دردانشگاه این موضوع مورد توجه قرار گرفته است  ولی در مدارس زیاد پررنگ نیست .

 آریان فر با بیان اینکه  بچه هاباید  این بازی های را در سطح مدارس بیشتر آموزش ببیند،خاطر نشان کرد: به عنوان مثال اگر بازی لی لی  رادر مدرسه طراحی کنند دانش آموزان ناخودآگاه درزنگ تفریح وورزش به سمت مهارت این  بازی حرکت می کنند و به تدریج پیشرفت  خواهندکرد.

 این کارشناس ارشد تربیت بدنی با بیان اینکه ورزش های بومی ومحلی بر روی روند استعدادیابی در ورزش ها نیز موثر وتاثیر مطلوب دارد ،یادآورشد: این بازی ها چون ریشه در همه  فاکتورهای پایه دارد روی استعداد یابی رشته های دیگر نیز موثراست مثلا بازی لی لی  برای چابکی است وتوان انفجاری پاها  را می سنجدوهمچنین بازی دال پلان قدرت را می سنجد وبرای پرتاب وزنه ودیسک خوب است .

 

 

 

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بازی جامعه شادی مدرسه برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۲۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرامی‌گیرند

شهردار یزد گفت: پارک آموزش ترافیک شهرداری روزانه میزبان ۱۵۰ نفر از نونهالان و نوجوانان استان است و دانش‌آموزان مدارس استثنایی، رفتارهای صحیح ترافیکی را فرامی‌گیرند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط‌عمومی شهرداری یزد، ابوالقاسم محی‌الدینی در بازدید از پارک آموزش ترافیک شهرداری و روند آموزش رفتارهای ترافیکی با بیان اینکه باید برای ارتقای ایمنی ترافیک و رعایت حقوق شهروندی آموزش باید در تمام مقاطع سنی وجود داشته باشد، اظهار کرد: پارک آموزش ترافیک شهرداری روزانه میزبان ۱۵۰ نفر از نونهالان و نوجوانان استان است.

وی افزود: علاوه بر دانش‌آموزان مهدکودک، پیش‌دبستانی و سایر مقاطع تحصیلی، دانش‌آموزان مدارس استثنایی استان نیز آموزش‌های لازم را در خصوص رفتارهای ترافیک، مقررات ایمنی، عبور و مرور و خطرهای ناشی از بی‌توجهی به قوانین راهنمایی و رانندگی فرامی‌گیرند.

شهردار یزد خاطرنشان کرد: آموزش در این پارک به‌منظور نهادینه کردن و رعایت قانون و مقررات هنگام رانندگی و آشنایی کودکان با علائم ترافیکی است؛ بنابراین آموزش کودکان در هر زمینه‌ای که باشد، اثرگذاری بیشتری نسبت به آموزش بزرگسالان دارد زیرا کودکان در رده سنی قرار دارند که به‌راحتی آموزش‌های مختلف را فرامی‌گیرند و به‌خوبی آن را رعایت می‌کنند.

به گزارش ایمنا، پارک آموزش ترافیک شهرداری یزد روزانه میزبان ۱۵۰ نفر از نونهالان و نوجوانان استان است که این آموزش‌ها با همکاری پلیس راهور به دو صورت تئوری و عملی انجام می‌شود، به‌نحوی که در بخش تئوری، آموزش در کلاس با حضور مربی به صورت تصویری (پخش انیمیشن‌های ترافیکی)، برگزاری مسابقه و پرسش و پاسخ درباره مسائل ترافیکی و در بخش عملی در محوطه پارک، برنامه‌های آموزشی همچون نحوه آشنایی با چراغ‌ها، تابلوها و علائم راهنمایی و رانندگی، راه‌ها، پیاده‌روها، خیابان‌ها و دیگر نشانه‌ها که در مقیاس کوچک‌تر طراحی شده است، انجام می‌شود.

کد خبر 747073

دیگر خبرها

  • آغاز جشنواره فرهنگی، ورزشی بازی‌های بومی محلی شهرستان لردگان
  • ایجاد نشاط اجتماعی در جوامع محلی با برگزاری مسابقات ورزشی
  • لزوم زنده نگه‌ داشتن هنرهای بومی قزوین با آموزش آن به نسل جوان
  • تیم شهید نادری قهرمان جام ۳ جانبه روستایی نهاوند شد
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرا می‌گیرند
  • لزوم تلاش برای افزایش معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان
  • آموزش رفتار‌های صحیح ترافیکی به دانش آموزان مدارس استثنایی
  • انتصاب سرپرست فدراسیون ورزش روستایی، عشایری و بازی‌های بومی محلی
  • شناگران از تبعیض رنج می برند/ استعدادیابی در استان های ساحلی