Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد با انتقاد از وابستگی شدید به واردات گفت: بسیاری از کالاهای وارداتی را خودمان می‌توانیم در داخل کشور تولید کنیم. ۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۶ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، آیت‌آلله محمدرضا ناصری یزدی با اشاره به اینکه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای باید به نحو مطلوبی گسترش پیدا کند اظهار داشت: یکی از ویژگی‌های آموزش‌های فنی و حرفه‌ای این است که اعتماد به نفس افراد را افزایش می‌دهد چرا که می‌بینند می‌توانند آن چیزی را که تا الان به کشور وارد می‌کردیم خودشان بسازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در آموزش‌ها باید سعی کنیم قدرت تفکر و تعقل را در افراد افزایش دهیم و به آنها باور به توانمندی‌های خودشان را ایجاد کرده و افزایش دهیم تا به سمت استقلال حرکت بردارند.

امام جمعه یزد افزود: پیش از انقلاب صنعت و تولید در ایران چنین پایه‌گذاری شده بود که ما نمی‌توانیم و به هیچ عنوان خودمان اقدام به تامین نیازهای صنعت کنیم و حتما باید به واردات وابسته باشیم.

ناصری یزدی با اشاره به اینکه ما هم در انقلاب آن طور که لازم است در تمام بخش‌های جامعه این باور را ایجاد نکردیم گفت: الان زمانی است که ما در هر عرصه‌ای باور به توانمندی‌ها را در جامعه افزایش دهیم.

نامه نمایندگان مجلس به "روحانی" درباره ممنوعیت واردات برنجاصفهان| واردات خودروهای برقی سبب کاهش قیمت محصولات خودرویی داخل می‌شودروایت استاد ‌بیوتکنولوژی از مافیای واردات مواد غذایی در کشور/ فردی ‌10 میلیون تن سویای تراریخته وارد کرد

نماینده ولی فقیه در استان یزد مشکل اصلی جامعه در ارتباط با صنعت را همین عدم باور به توانمندی‌های داخلی دانست و خاطرنشان کرد: کارخانه‌های ما الان برای اقتصاد نمی‌توانند به صورت کامل راهگشا باشند چرا که الان عمده کارخانه‌ها با تسهیلات و یا سرمایه‌های خودشان، وابسته به واردات هستند و در هر نیازی، تنها نگاه به خارج کشور دارند.

وی گفت: متاسفانه برخی موارد دیده می‌شود که یک مهندس با مدرک فوق لیسانس سال‌ها با یک دستگاه وارداتی کار می‌کنند و مدام برای قطعات وابسته به خارج کشور هستند ولی حتی یک بار هم اقدام به ساخت نمی‌‌کنند.

امام جمعه یزد ادامه داد: الان در بسیاری از عرصه‌ها در کشور پیشرفت‌های قابل توجهی داشتیم از جمله در صنایع نظامی و صنایع هسته‌ای ما از کشورهای پیشرفته جهان کم نداریم و کاملا هم خودکفا شده‌ایم.

ناصری یزدی افزود: با این وجود در صنایع عمومی که نسبت به موارد گفته شده قابلیت کار بیشتری هم دارند متاسفانه عقب هستیم و در برخی صنایع به شدت وابسته به واردات شده‌ایم؛ در این حوزه لازم است اقدامات جدی صورت گیرد و زمینه خودکفایی کشور را فراهم نماییم.

نماینده ولی فقیه در استان یزد افزود: در سال‌های گذشته من مکررا به مسئولان گمرک و صنعت تاکید کردم که لیستی از محصولاتی که از کشورهای دیگر به ایران وارد می‌شود را آماده کنید و با مشخصات دقیق محصول در اختیار نخبگان و دانشگاهیان قرار دهید، قطعا با این اقدام بسیاری از این واردات متوقف می‌شود و ما توانایی ساخت آن در داخل کشور را داریم.

وی ادامه داد: الان خوشبختانه برای اولین بار در کشور نمایشگاهی ایجاد شده و کالاهای وارداتی با مشخصات در آن به نمایش گذاشته شده تا هر کس می‌تواند نسبت به ساخت آن اقدام کند، این کار بسیار ارزشمند است و حتما باید دنبال شود.

انتهای پیام/ش

R41376/P/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۳۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۶ درصدی تامین ارز دارو در سال ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک مرکزی، میزان ارز تأمین شده برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی سال ۱۴۰۱ حدود ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بود که این رقم از ابتدای فروردین تا پایان اسفند ۱۴۰۲ به بیش از ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار رسید. تأمین ارز سال ۱۴۰۲ بانک مرکزی برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی در مقایسه با سال گذشته آن (۱۴۰۱) از رشد ۲۶ درصدی برخوردار بوده است.

بر اساس این گزارش، بانک مرکزی از ابتدای فروردین تا دیروز سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ نیز بیش از ۳ میلیارد و ۱۴۳ میلیون دلار ارز برای چهار گروه کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تأمین کرده است.

کالاهای تجاری و بازرگانی با یک میلیارد و ۸۵۴ میلیون دلار بیشترین حجم را با میانگین نرخ ۴۱ هزار تومان به خود اختصاص داده‌اند.

کالاهای اساسی و دارو با ۶۳۶ میلیون دلار در رتبه بعدی قرار دارد؛ ۵۶۱ میلیون دلار از این گروه به کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی و ۷۵ میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد.

کد خبر 6086328

دیگر خبرها

  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • خبر ویژه برای متقاضیان خودروی وارداتی دست دوم/ دولت مخالف است؟
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • چای از فهرست کالاهای مشمول افزایش مالیات یک درصدی حذف شود
  • چای از لیست کالاهای مشمول مالیات یک درصدی حذف شد
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تحریم‌های جدید اروپا تأثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت/ افزایش قیمت کالاهای اساسی گران‌فروشی است
  • رشد ۲۶ درصدی تامین ارز دارو در سال ۱۴۰۲
  • تامین ۴.۳ میلیارد دلار ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی در ۱۴۰۲