Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-23@15:08:14 GMT

ابداع قاشق هوشمند ایرانی

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۱۴۸۵۱

ابداع قاشق هوشمند ایرانی

قاشق هوشمند شرکت دانش‌بنیان فن آسا، به کمک تکنولوژی‌ تشخیص خودکار لرزش و کنترل پر سرعت، از انتقال لرزش دست فرد به سر قاشق جلوگیری کرده و به افرادی که دچار لرزش دست هستند کمک می‌کند تا دوباره به راحتی و بدون نیاز به دیگران غذای خود را میل کنند.

به گزارش صدای ایران از ایرنا، لرزش یکی از شایع‌ترین علائمی است که در بسیاری از افراد مبتلا به اختلالات مغز و اعصاب، مشاهده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متأسفانه بنابر گزارش‌ها بیش از ۲۰۰ میلیون نفر در سراسر دنیا و ۳ میلیون نفر در ایران از بیماری‌هایی نظیر پارکینسون، لرزش اساسی ( ET)، سکته مغزی و ضربه مغزی رنج می‌برند. این بیماری‌ها می‌توانند سبب بروز لرزش در دست‌های فرد شوند، بسیاری از سالمندان نیز به تدریج با افزایش سن به این عارضه دچار می‌شوند.

لرزش دست در اکثر این افراد سبب می‌شود شخص نتواند برخی کارهای روزمره خود مانند غذا خوردن را بصورت مستقل به‌درستی انجام دهد که این موضوع دربیش از ۸۰ درصد موارد باعث گوشه‌گیری از اجتماع و حتی افسردگی می‌شود.

قاشق یار فن آسا یک قاشق هوشمند است که به کمک تکنولوژی‌های تشخیص خودکار لرزش و کنترل پر سرعت، از انتقال لرزش دست فرد به سر قاشق جلوگیری کرده و به افرادی که دچار لرزش دست هستند کمک می‌کند تا دوباره به راحتی و بدون نیاز به یاری دیگران غذای خود را میل کنند.

سروش اصفهانی مدیر مارکتینگ مجموعه دانش‌بنیان فن آسا که در زمینه تولید ابزارهای نوین توانبخشی فعال است، روز سه‌شنبه در خصوص این محصول فناورانه گفت: در مجموعه فناوری‌های هوشمند توانبخشی فن آسا، توانستیم محصولی را تهیه کنیم که به افرادی که دارای لرزش دست به هر علتی مثل کهولت سن و پیری، ابتلاء به بیماری‌هایی نظیر پارکینسون، دیستونی و ضربه مغزی هستند، کمک می‌کند.

وی بیان کرد: این افراد چون لرزش دست دارند نمی‌توانند غذایشان را به طور مستقل و بدون نیاز به کمک کسی میل کنند، اولین محصول ما که به بازار عرضه کردیم و در آبان ماه در اختیار مردم قرار می‌گیرد، یک قاشق هوشمند است که به وسیله سنسورهای موجود در بدنه می‌تواند لرزش دست فرد را تا ۷۰ درصد کنترل کند و مانع از انتقال لرزش به سر قاشق شود، با این روش این افراد نیز می‌توانند خیلی راحت و مستقل و بدون نیاز به کمک کسی خودشان غذا میل کنند.

اصفهانی افزود: این قاشق هوشمند دارای طراحی ارگونومیک با کاربری آسان است، سبک و قابل حمل و دارای سری قابل شستشو و قابلیت سه روز دوام باتری در هر بار شارژ دارد.

وی با اشاره به اینکه این محصول اولین محصول این مجموعه است و قصد داریم در فازهای آتی توسعه محصولاتمان، محصولات دیگری نیز برای این افراد طراحی و تولید کنیم، ادامه داد: این قاشق نسخه خارجی دارد. تا کنون تنها دو شرکت در آمریکا و چین موفق به تجاری سازی این محصول شده‌اند، نسخه آمریکایی این قاشق با ۵میلیون تومان و نسخه چینی آن با قیمت ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان در بازار در حال عرضه است، از آنجایی که صفر تا صد طراحی قاشق یار برعهده طراحان داخلی شرکت بوده است، محصول دانش بنیان این شرکت با قیمت یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به بازار عرضه می‌شود، تولید انبوه این محصول در شهریورماه صورت خواهد گرفت و در آبان ماه نیز به بازار عرضه می‌شود.

اصفهانی یادآور شد: هم اکنون شرکت دانش بنیان فناوری هوشمند توانبخشی فن آسا متشکل از اعضای هیأت علمی، پژوهشگران و مهندسان با تجربه، موفق شده است تا این محصول را با عملکرد رقابتی و قیمتی بسیار کمتر از مشابه خارجی تولید کند. این شرکت در ادامه مسیر قصد دارد تا با توسعه تجهیزات و فناوری‌های پیشرفته و نوین توان بخشی، گامی مؤثر در راه آسایش هرچه بیشتر بیماران بردارد.

گفتنی است این محصول در بیست و پنجمین نمایشگاه الکامپ در غرفه توان تک به علاقه‌مندان به حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز معرفی شده است.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: قاشق ایرانی هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۴۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابداع و نوآوری در داده‌ها از الزامات برای پیشرفت هر کشور است

به گزارش خبرنگار مهر، علی شعبانی ظهر شنبه در مراسم آغاز طرح بزرگ راهیان پیشرفت که با هدف تقویت روحیه خودباوری در دانش آموزان و تبیین الگوی پیشرفت و دستاوردهای فناوران

و دانش بنیان‌ها در برج فناوری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: یکی از الزامات امروز در جامعه شناخت و تغییر پارادایم‌های مربوط به گذشته و به روز رسانی آنها متناسب با فضای جامعه است.

وی افزود: اگر اقدامات و تلاش‌های متناسب با فضای جامعه نداشته باشیم موفقیت نتیجه بخش حاصل نخواهد شد بنابراین اگر امروز قصد انجام کارهای راهبردی را داریم باید بدانیم که بر حسب کدام ارادایم‌ها گام برداشته و نسبت به وضعیت خود به آگاهی لازم دست پیدا کنیم.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری کرمانشاه تصریح کرد: جنگ امروز جنگ داده‌هاست و تنها در صورتی که بتوانیم داده‌های مناسب با نیازهای خود را به بخش‌ها و ابعاد مختلف جامعه ارائه دهیم توان کسب و موفقیت و یافتن مسیر درست را خواهیم داشت.

شعبانی همچنین نوآوری را یک قاعده اصولی برای پیشرفت در هر جامعه دانست و خاطرنشان کرد: بر اساس الزامات این اصل مهم قاعده‌ای مبنی بر وجود نوآوری در تمامی حوزه‌ها از جمله تربیت، آموزش و… وجود دارد و گفته می‌شود که یا باید نوآوری داشته باشیم یا بمیریم و این امر نشان دهنده اهمیت و لزوم نوآوری است.

وی بیان داشت: برگزاری راهیان پیشرفت یکی از بخش‌های مهمی است که باید نسبت به آن توجه ویژه داشت چرا که در همین حوزه و در راستای نمایش موفقیت‌ها و دستاوردهای حاصل شده بر مبنای داده محوری پیش می‌رود.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری کرمانشاه در ادامه به نقش مؤثر آموزش و پرورش در تغییر و نوآوری‌ها تاکید و اضافه کرد: امروز آموزش و پرورش در حال تغییراتی در نوآوری است که از طریق سند تحول بنیادین بخش زیادی از محوری را تأمین می‌بخشد.

شعبانی گفت: در جامعه امروز نیازمندیم که داده‌های خود را به نمایش گذاشته تا دانش آموزه‌ای ما با دستاوردهای کشور آشنا شده و مسیر پیشرفت را پیدا کنند چرا که هر موفقیتی که در کشور حاصل می‌شود مدیون آموزش و پرورش هستیم.

وی در پایان به همکاری جهاد دانشگاهی و آموزش و پرورش به عنوان اقدامی الزامی برای کرمانشاه اشاره کرد و یادآور شد: جهاد دانشگاهی می‌تواند به عنوان یک موتور متحرک حرکت دهنده فناوران در این مسیر باشد و دیگران را به دنبال خود کشاند و همچنین در کنار این امور نیازمند اتاق فکری برنامه‌های متنوع راهبردی برای تشخیص و ریل گذاری مشخص خواهیم بود چرا که تجارب گذشته کمک کننده اما ناکافی هستند.

کد خبر 6084470

دیگر خبرها

  • کنتورهای هوشمند موجب صرفه جویی برق شدند
  • افزایش ده برابری هوشمند سازی شبکه برق شیراز
  • کاهش ۵۰ درصدی قیمت برنج ایرانی با حمایت بخش خصوصی
  • صرفه‌جویی ۲۵۰ مگاواتی برق در شیراز با نصب کنتور‌های هوشمند
  • کاهش قیمت برنج ایرانی از ۱۵۰ هزار تومان به ۸۰ هزار تومان
  • ابداع و نوآوری در داده‌ها از الزامات برای پیشرفت هر کشور است
  • قیمت برنج ایرانی سقوط کرد
  • کاهش قیمت برنج ایرانی
  • سقوط قیمت برنج ایرانی از ۱۵۰ هزار تومان به ۸۰ هزار تومان
  • چگونه می‌توانیم در خانه‌های خلاق ایرانی یک ایده را به محصول تبدیل کنیم؟