Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، علی آقاافضلی مدیر کل فنی و حرفه‌ای یزد امروز در دیدار با نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد، با اشاره به اینکه از ۳۱ تیر تا شش مرداد به عنوان هفته ملی مهارت نام‌گذاری شده گفت: وظیفه اصلی این اداره کل ارائه آموزش‌های مهارتی برای تربیت نیروی ماهر برای ورود به بازار کار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سال گذشته بیش از ۳۰ هزار نفر دوره آموزش به اقشار مختلف مردم جامعه ارائه شده که از این بین می‌توان به ۱۸ هزار نفر کارجو، ۱۰۰۰ دانشجویان درحال تحصیل، ۱۴۰۰ دانش‌آموز، ۱۳۰۰ سرباز اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: زمانی که دانش آموزان، دانشجویان یا سربازان فعالیتشان به پایان رسید، قطعا این آموزش‌ها نقش بسیار مهمی در پیشرفت زندگی آن‌ها ایفا می‌کنند و می‌تواند جلوی ایجاد مشکل برای آن‌ها را بگیرد.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان یزد خاطرنشان کرد: به این وسیله ما یک حرکت زیربنایی را اغاز کردیم که این افراد بتوانند برای ورود به بازار کار، یک مهارتی را داشته باشند و از آن استفاده کنند.

آقاافضلی تصریح کرد: واقعیت این است که ما تا اینجا بستر را فراهم کردیم و آموزش‌های لازم را به آن‌ها ارائه کردیم، ولی از الان به بعد نیازمند یک هم‌افزایی با دستگاه‌های مختلف هستیم که این افراد بتوانند وارد بازار کار شوند.

نیاز‌های شغلی شهرستان‌های استان شناسایی شد

وی از شناسایی نیاز‌های شغلی شهرستان‌های استان خبر داد و عنوان کرد: کسب آمار دقیق در ارتباط با جامعه بیکار هم در دستور کار قرار گرفته تا بتوانیم افراد بیکار را دعوت کنیم و متناسب با نیاز‌های شغلی که منطقه آن‌ها دارد، آموزش‌های خود را به آن‌ها ارائه نماییم و این موضوع از اصلی‌ترین اولویت‌های ما در امسال قرار گرفته است.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان یزد ادامه داد: به این وسیله نه تنها مشکل بیکاری افراد برطرف می‌شود بکله زمینه‌ای به وجود می‌آید که مشاغل مورد نیاز مناطق مختلف استان هم تامین و مشکلات برطرف گردد.

آقاافضلی گفت: این آموزش‌ها علاوه بر اینکه مشکلات افراد و همچنین محلات را برطرف می‌کند، نقش بسیار مهمی در رفع مشکلات تولید کشور را به دنبال دارد.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جوانان فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۴۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای مجوز برگزاری دوره دکترای حرفه‌ای فیزیوتراپی به مدت سه سال

علی موذن زاده رئیس انجمن فیزیوتراپی کشور گفت: دوره دکترای حرفه ای رشته فیزیوتراپی یک مقطع استاندارد و رایج این رشته است و از سال ۸۷ موافقت برگزاری این دوره اخذ و سال ۹۱ اولین آزمون دوره دکترای حرفه ای فیزیوتراپی در کشور برگزار شده است.   وی افزود: در شورای عالی آموزشی وزارت بهداشت برگزاری دوره فیزیوتراپی از لیساس به دکترای حرفه ای مصوب شده و مجوز برگزاری این دوره تا سه سال داده شده است.   رئیس انجمن فیزیوتراپی کشور بیان کرد: امیدواریم که پذیرش دانشجو در مقطع دکترای حرفه ای از طریق دفترچه های کنکور سراسری انجام شود.   موذن زاده ادامه داد: در حال حاضر در سطح کشور۴۰۰ فارغ التحصیل دکترای تخصصی  رشته فیزیوتراپی داریم. در مقطع دکترای حرفه ای نیز حدود ۸۰ فارغ التحصیل در کشور داریم.    وی تاکید کرد: شورای گسترش در حال اعطای مجوز برای برگزاری دوره دکترای حرفه ای در ۱۷ دپارتمان علمی کشور است و امیدواریم این کار زودتر به سرانجام برسد.    رئیس انجمن فیزیوتراپی کشور اضافه کرد: تجهیزات توانبخشی هایتک در داخل کشور تولید می شود و این تجهیزات به کشورهای همجوار مانند ترکیه، عراق، امارات، تاجیکستان، کشورهای اروپایی و کانادا نیز صادر می شود.

وی افزود: ارائه خدمات فیزیوتراپی در بسته بیمه پایه سلامت در نظر گرفته شده است، پس تعدادی از خدمات این حوزه مانند خدمات عمومی توسط سازمان‌های بیمه گر پایه مورد پوشش قرار می‌گیرد؛ البته قسمتی از خدمات تخصصی توسط بیمه‌های تکمیلی تحت پوشش است.

رئیس انجمن علمی فیزیوتراپی ایران افزود: در حال حاضر در ۱۰۰ درصد مراکز فیزیوتراپی در بخش خصوصی، خیریه، دولتی، درمانگاهی و بیمارستانی خدمات به صورت الکترونیک پذیرفته و ارائه می‌شود.

    باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • اعطای مجوز برگزاری دوره دکترای حرفه‌ای فیزیوتراپی به مدت سه سال
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به بیش از ۳ هزار نفر از آسیب دیدگان اجتماعی
  • این افراد معلم می‌شوند
  • مهارت آموزی ۴ هزار نفر از آسیب دیدگان اجتماعی در خراسان جنوبی
  • شرکت بیش از ۶۵ هزار نفر در آزمون‌های فنی و حرفه‌ای در همدان 
  • مهلت ثبت نام در آزمون فلوشیپ پزشکی ۱۴۰۳ تمدید شد
  • تامین شیر مدارس به ۴۰۰ میلیون پاکت نیاز دارد
  • فنی و حرفه‌ای زرند در سطح استان کرمان، رتبه‌ دوم را کسب کرد
  • مهارت آموزی ۴ هزار آسیب‌دیده اجتماعی در خراسان جنوبی
  • مهلت ثبت نام در آزمون فلوشیپ پزشکی سال ۱۴۰۳ تمدید شد