Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشاورزان استان مازندران در سال جدید با همتی بیش از پیش دست به کشت انواع محصولات کشاورزی از جمله خیار و کدو زدند اما قیمت تمام شده هر دو محصول در میدان تره بار هزار تومان و شاید کمتر است که حتی پاسخگوی هزینه‌های کاشت نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، کشاورزان استان مازندران در سال جدید با همتی بیش از پیش دست به کشت انواع محصولات کشاورزی از جمله خیار و کدو زدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این دو محصول هم اکنون در بخش چهاردانگه ساری به وفور در حال برداشت است، ولی دو هفته‌ای است که کاهش چشمگیری در بخش عرضه این محصولات به چشم می‌خورد به‌طوری که نگرانی اکثر کشاورزان را به‌دنبال داشت.

قیمت تمام شده هر دو محصول در میدان تره بار هزار تومان و شاید کمتر است که حتی پاسخگوی هزینه‌های کاشت نیست.

این در حالی است که عرضه این دو محصول به‌خصوص خیار در بازار و میوه فروشی‌ها دو یا سه برابر این قیمت است.

کشاورزان استان از زحمتکش‌ترین اقشار این استان هستند، با توجه به افزایش قیمت‌ها و بیداد کردن گرانی در همه حوزه‌ها، اکنون شاهد کاهش شدید قیمت این دو محصول هستیم از این رو به سراغ رئیس اتجادیه میوه و تره بار مرکز مازندران رفتیم.

امیرحسین فخرآوران در این باره گفت: درحال حاضر شاهد قیمت پایین محصول خیار در بازارهای مازندران هستیم که این موضوع نگرانی‌های بسیاری به‌دنبال داشت.

وی اضافه کرد: اختصاص سطح زیاد کشت و فراوانی و عرضه زیاد آن در بازار موجب کاهش قیمت خیار به پایین‌ترین حد ممکن شد.

رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار مرکز مازندران بیان کرد: کشاورزانی که زمین خود را به کشت خیار اختصاص دارند با توجه به قیمت پایین به شدت نگران هستند.

رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار مرکز مازندران در این خصوص، گفت: موضوع مهم در بازار بحث عرضه و تقاضا است که قیمت محصول را تعیین می‌کند.

در پایان طی نظرسنجی که از بسیاری از کشاورزان داشتیم، پیش‌بینی می‌شود در سال آینده از تعداد کشاورزانی که به کشت محصول کدو و خیار روی می‌آورند کاسته شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۵۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷ هزار تن توت فرنگی در مازندران تولید می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران،  بابک مومنی در حاشیه بازدید از مزارع توت فرنگی شهرستان سیمرغ با بیان اینکه استان مازندران یکی از قطب‌های اصلی تولید انواع محصولات کشاورزی است، گفت: مازندران دارای یک هزار و ۷۰۰ هکتار سطح زیرکشت و ۱۷ هزار تن تولید انواع ارقام توت فرنگی است.

وی با اشاره به اینکه مازندران رتبه دوم کشور را در سطح زیر کشت و تولید توت فرنگی دارد، افزود: کشاورزان و باغداران در سال‌های اخیر علاوه بر عرضه این محصول در فصل بهار، کشت خارج فصل آن را در دستور کار دارند.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: سیاست‌های حمایتی بخش کشاورزی مازندران در رویکرد دولت مردمی سیزدهم، نگاه حمایتی به محصولاتی است که ارزش اقتصادی بالایی دارند و کشاورزی را در سبد اقتصاد دانش بنیان حفظ می‌کنند و ارتقاء می‌دهند.

مومنی اظهار کرد: برنامه ریزی داریم بتوانیم توسعه کشت گلخانه‌ای توت فرنگی را در استان داشته باشیم و در این راستا سیاست‌های حمایتی و اعطای تسهیلات سرمایه در گردش از سوی استانداری مازندران و سازمان جهاد کشاورزی استان در دستورکار قرار گرفت.

او گفت: توسعه مکانیزاسیون و سیستم‌های نوین آبیاری و اصلاح سیستم‌های سنتی کشت در ارتقاء عملکرد محصول توت فرنگی موثر خواهد بود و حمایت جدی خواهد شد.

مومنی اضافه کرد: در بازار عرضه محصول توت فرنگی درصدد تدوین راهبرد‌هایی هستیم که بتوانیم صادرات این محصول را دنبال کنیم و به بازار کشور‌های منطقه اوراسیا و cis محصولات کشاورزی استان را عرضه کنیم.

دیگر خبرها

  • خرید تضمینی محصول گندم کشاورزان استان از اوایل خرداد ماه
  • تا کمتر از دو ماه دیگر، غزه تمام مراحل قحطی را پشت سر می‌گذارد
  • دو اثر مهم عرضه در بورس کالا برای طلای سرخ
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • افزایش کیفیت و حذف واسطه‌ها با عرضه زعفران در بورس کالا
  • ۱۷ هزار تن توت فرنگی در مازندران تولید می‌شود
  • آفت واردات بر بار برنج مازندران
  • افزایش تولید در مناطق کمتر برخوردار با کودهای نانویی «ایران ساخت»
  • برداشت گیاه دارویی گل گاو زبان از باغ های آبیز
  • کشت ۱۵۰ هکتار کلزا در جلگه رخ تربت حیدریه