Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@01:36:50 GMT

برنامه غذایی برای کاهش خطر دیابت

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۱۶۶۷۲

نتایج یک مطالعه جدید تایید می‌کند که رژیم‌های غذایی سخت گیاهی خطر ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهند. ناطقان: متخصصان تغذیه و سلامت بر اساس بررسی‌های خود اظهار داشتند: افرادی که رژیم‌های غذایی سخت گیاهی را رعایت می‌کنند کمتر احتمال دارد به دیابت نوع دو مبتلا شوند.

در این بررسی آمده‌ است: افرادی که رژیم‌های غذایی سخت گیاهی را رعایت می‌کنند در مقایسه با افراد دیگر ۲۳ درصد کمتر احتمال دارد دچار دیابت نوع دو شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یکی از محققان این مطالعه از دانشکده سلامت عمومی هاروارد گفت: الگوهای تغذیه‌ای گیاهی در سال‌های اخیر مورد توجه بیشتر افراد قرار گرفته و به همین دلیل ضروری است تاثیر این رژیم غذایی بر خطر ابتلا به دیابت تعیین شود.

در این بررسی محققان به ارزیابی مطالعاتی پرداختند که حاوی اطلاعات بیش از ۳۰۷ هزار بیمار بود و ۲۳ هزار و ۵۴۴ نفر از آنان به دیابت مبتلا بودند.

متخصصان تاکید کردند که رژیم‌های غذایی حاوی مواد غذایی گیاهی سالم‌تر می‌توانند فشار خون و شاخص توده بدنی را کاهش داده و حساسیت به انسولین را افزایش دهند. همچنین دنبال کردن رژیم‌های غذایی گیاهی که حاوی میزان کمتری از خوراکی‌های سالم باشند با افزایش ۱۱ درصدی ابتلا به دیابت همراه است.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، به گفته محققان در مجموع یافته‌های بدست آمده حاکی از اهمیت رعایت رژیم‌های غذایی سخت گیاهی برای برخورداری از سلامت کافی است و افراد ضروری است میوه، سبزیجات تازه، غلات و دیگر خوراکی‌های گیاهی سالم را به رژیم غذایی خود اضافه کنند.
منبع: ایسنا برچسب ها: برنامه غذایی ، کاهش خطر ، دیابت

منبع: ناطقان

کلیدواژه: برنامه غذایی کاهش خطر دیابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۶۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از مرگ زودهنگام با جایگزینی گوشت گاو با ماهی

به گزارش مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که تغییر جهانی از مصرف گوشت قرمز به مصرف برخی ماهی‌ها می‌تواند به طور چشمگیری میزان مرگ و میر ناشی از بیماری‌های غیرواگیر را کاهش دهد.

ماهی‌های مانند شاه ماهی، آنچوی و ساردین منبع غنی امگا ۳ و سایر مواد مغذی ضروری هستند و همچنین از نظر زیست محیطی پایدارتر از گوشت قرمز هستند.

بر اساس یافته‌ها، جایگزینی گوشت قرمز با این نوع ماهی‌ها می‌تواند تا سال ۲۰۵۰ از مرگ ۷۵۰ هزار نفر و کاهش ناتوانی مرتبط با بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی جلوگیری کند.

محققان تاکید می‌کنند که این تغییر رژیم غذایی می‌تواند به‌ویژه برای کشورهای با درآمد پایین و متوسط به دلیل مقرون‌به‌صرفه بودن و فراوانی این ماهی‌ها در آن مناطق، مفید باشد.

محققان سناریوهای متمایزی را برای ارزیابی اثرات جایگزینی گوشت قرمز با ماهی بر اساس روندهای غذایی پیش بینی شده در ۱۳۷ کشور تا سال ۲۰۵۰ ایجاد کردند.

آن ها از یک چارچوب ارزیابی ریسک مقایسه‌ای استفاده کردند تا بررسی کنند که چگونه چنین جایگزینی می‌تواند بار جهانی بیماری‌های غیرواگیر مرتبط با رژیم غذایی را در بزرگسالان کاهش دهد.

در میان سناریوهای پیشنهادی، اولویت توزیع ماهی در مناطق با مصرف کم ماهی، به ویژه در کشورهای با درآمد پایین و متوسط، بیشترین امید را در کاهش بار بیماری‌های کلی نشان داد.

تجزیه و تحلیل جامع آن ها نشان داد که جایگزینی گوشت قرمز با ماهی می‌تواند به طور بالقوه با کاهش بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی تا سال ۲۰۵۰ بین ۵۰۰ هزار تا ۷۵۰ هزار زندگی را نجات دهد.

به گفته محققان، اجرای این تغییر همچنین می‌تواند به کاهش ۸ تا ۱۵ میلیون مورد زندگی با ناتوانی کمک کند، که در درجه نخست به نفع کشورهای کم درآمد و متوسط درآمد است.

محققان خاطرنشان می‌کنند که نزدیک به نیمی از مرگ و میرهای جهانی مرتبط با بیماری‌های غیرواگیر به بیماری‌های مانند بیماری عروق کرونر قلب، سکته مغزی، دیابت و سرطان کولورکتال نسبت داده می‌شود.

محققان این فواید را بیشتر به اسیدهای چرب امگا ۳ ماهی مانند EPA و DHA نسبت می‌دهند که در کاهش التهاب، فشار خون، کلسترول بد (LDL) و سطوح تری گلیسیرید موثرند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ۱۲ منبع پروتئین گیاهی
  • راهکار هایی برای کنترل اشتها
  • کلید کاهش وزن ؛ فقط کافی است این یک کار را انجام دهید
  • با تغییر رژیم غذایی خود زمین را نجات دهید
  • ۸ راهکار طلایی برای کاهش قند خون
  • پیش دیابتی ها چه کارهایی انجام دهند؟ | راهکارهایی برای کاهش سطح قند خون
  • برای کاهش میزان نمک مصرفی روزانه خودتان آشپزی کنید
  • کاهش وزن ناگهانی سبب این بیماری می‌شود
  • جلوگیری از مرگ زودهنگام با جایگزینی گوشت گاو با ماهی
  • دانشمندان حلقه‌ مفقوده بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان را کشف کردند