Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@03:52:52 GMT

شبهه دخترکشی با پسرزایی مشکوک در ۱۳۲ روستای هند

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۱۷۰۱۶

شبهه دخترکشی با پسرزایی مشکوک در ۱۳۲ روستای هند

به گزارش روز سه شنبه ایندیپندنت، آمارهای رسمی در ایالت اوتارخاند در شمال هند نشان می دهد که در ۱۳۲ روستای منطقه «اوتارکاشی» طی سه ماه، تنها ۲۱۶ نوزاد پسر متولد شده؛ اما تولد هیچ نوزاد دختری به ثبت نرسیده است که همین مساله باعث شده تا مقام های قضایی این ایالت به موضوع مشکوک شوند.

بر اساس این گزارش، این نگرانی وجود دارد که اهالی این ۱۳۲ روستا در اوتارکاشی پس از اطلاع از جنسیت فرزندان خود به صورت گسترده ای اقدام به سقط جنین یا زنده به گور کردن نوزدان دختر کرده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«آشیش چوهان» مقام محلی در اوتارکاشی در همین رابطه گفت: میانگین تولد دختر در این منطقه بر اساس آمارهایی که مسئولان بهداشتی و درمانی منطقه جمع آوری کردند صفر است که مشکوک به نظر می رسد و این احتمال را قوی می کند که به صورت گسترده ای در این مناطق، سقط جنین های دختر انجام شده است.

این مقام محلی افزود: در صورتی که مشخص شود که والدین به صورت عمدی اقدام به سقط جنین کردند، اقدامات قانونی علیه آنها انجام خواهد شد.

از سوی دیگر «گوپال راوات» عضو شورای قانون گذاری ایالت اوتارخاند گفت: شوکه کننده است که نسبت تولد نوزدان دختر در این ۱۳۲ روستا صفر باشد و به ندرت می شنویم که در این مناطق سقط جنین های دختر صورت گیرد.

سال ۱۹۹۴ قانون گذاران هندی قانونی را تصویب کردند که بر اساس آن سقط جنین های دختر ممنوع اعلام شد.

بر اساس آخرین آمار هند در سال ۲۰۱۱ نسبت تولد نوزادان دختر در مقابل نوزدان پسر، ۹۴۳ دختر در مقابل یک هزار پسر است.

سقط جنین های دختر از سوی والدین در برخی مناطق هند، امری رایج است.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۷۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ خاصیت شگفت انگیز اسفناج در بارداری

به جرات می‌توان گفت بارداری مهمترین مرحله زندگی یک خانم محسوب می‌شود. چرا که قرار است انسان جدیدی پا به عرصه هستی بگذارد و قطعا سلامت او دغدغه بزرگ والدینش است.

به گزارش اکالا، سلامت این نوزاد ارتباط مستقیمی با سلامت مادرش دارد بنابراین بسیار مهم است که یک خانم باردار در طول دوران بارداری خود چه غذاها و موادی مصرف می‌کند. اسفناج یکی از سبزیجات پرخاصیتی است که ممکن است در طول دوران بارداری آن را مورد استفاده قرار دهید اما آیا می دانید اسفناج چه خواصی دارد؟

در ادامه به ۱۰ خاصیت اسفناج در بارداری اشاره می‌کنیم:

۱. فواید اسفناج برای افسردگی بارداری

اسفناج سرشار از ویتامین B است که در بهبود روحیه و کاهش افسردگی دوران بارداری نقش مؤثری دارد. بسیاری از زنان در این دوره دچار نوسانات خلقی می‌شوند و احساس افسردگی می‌کنند. اضافه کردن اسفناج به رژیم غذایی می‌تواند به کاهش استرس و اضطراب کمک کند و تاثیر مثبتی بر روحیه داشته باشد.

۲. فواید اسفناج برای کم خونی بارداری

اسفناج یک منبع غنی از اسید فولیک است، که به عنوان فولات یا ویتامین B9 نیز شناخته می‌شود. این ویتامین برای جلوگیری از خطر سقط جنین و کمک به رشد نخاعی و شناختی جنین اهمیت فراوانی دارد.

همچنین، اسفناج به دلیل دارا بودن آهن، به تولید گلبول‌های قرمز خون کمک کرده و از خطر کم خونی که در دوران بارداری شایع است، می‌کاهد.

۳. خواص اسفناج برای استخوان‌ها

کلسیم، یکی دیگر از مواد معدنی مهم موجود در اسفناج، نقش کلیدی در سلامت استخوان‌ها و رشد مناسب دندان‌ها دارد. با مصرف تنها ۱۰۰ گرم اسفناج، حدود ۹۹ میلی گرم کلسیم دریافت می‌کنید. کلسیم علاوه بر تقویت استخوان‌ها، به جلوگیری از لخته شدن خون کمک می‌کند و عملکرد عصبی و عضلانی بدن را بهبود می‌بخشد.

۴. خواص اسفناج برای سلامت مادر و جنین

ویتامین E موجود در اسفناج به مبارزه با رادیکال‌های آزاد، بهبود بینایی و تعادل سطح کلسترول در بدن کمک می‌کند. مصرف اسفناج پخته شده در دوران بارداری می‌تواند به دریافت میزان مناسبی از این ویتامین کمک کند.

۵. فواید اسفناج برای تغییرات هورمونی بارداری

پدر دوران بارداری، بدن تغییرات هورمونی زیادی را تجربه می‌کند که می‌تواند منجر به خستگی و درد شود. اسفناج، با داشتن ترکیبات ضد التهابی به نام گلیکولیپید، به تسکین این دردها کمک می‌کند.

۶. خواص اسفناج برای ریه جنین

اسفناج غنی از ویتامین A است که برای رشد مناسب ریه‌های نوزادان ضروری است. این ویتامین همچنین به بهبود سوخت و ساز بدن کمک می‌کند. مصرف منظم اسفناج می‌تواند خطر ابتلا به دژنراسیون سنی ماکولا و دیابت در کودکان و بزرگسالان را کاهش دهد.

۷. خواص اسفناج برای تقویت سیستم ایمنی

در طول بارداری، سیستم ایمنی مادر ضعیف می‌شود و جنین به محافظت بیشتری نیاز دارد. اسفناج، سرشار از ویتامین C است که به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند و می‌تواند در برابر بیماری‌های مختلف محافظت کند. همچنین، اسفناج به هضم غذا کمک می‌کند و می‌تواند در مقابله با سرماخوردگی‌های معمولی و بیماری‌های مزمن مفید باشد.

۸. فواید اسفناج در بینایی جنین

اسفناج منبع غنی از ویتامین‌های B1 و B2 است که در تکامل بینایی و سیستم عصبی جنین نقش دارند. کمبود ویتامین B1 در رژیم غذایی بارداری می‌تواند به نوروپاتی محیطی منجر شود، در حالی که ویتامین B2 به تکامل اندام‌ها و بافت‌های تناسلی کمک می‌کند. بنابراین، گنجاندن اسفناج در رژیم غذایی بارداری برای دریافت میزان کافی ویتامین B ضروری است.

۹. اسفناج در کنترل فشار خون

از مهم ترین مشکلات دوران بارداری، فشار خون بالا است. نیترات موجود در اسفناج به تنظیم سطح فشار خون کمک می‌کند. علاوه بر این، پتاسیم بالا در اسفناج به حفظ فشار خون در سطح طبیعی کمک می‌کند، بنابراین مصرف اسفناج در دوران بارداری می‌تواند به کنترل فشار خون کمک کند.

۱۰. فواید اسفناج برای تقویت بدن در بارداری

اسفناج منبع خوبی از پروتئین است که برای ترمیم سلول‌ها، تولید اسیدهای آمینه و حفظ سلامت پوست، ماهیچه‌ها و استخوان‌ها ضروری است. مصرف اسفناج می‌تواند به تامین پروتئین مورد نیاز بدن در دوران بارداری کمک کند.

اسفناج خواص بسیاری دارد مخصوصا اگر در دوران بارداری استفاده شود می‌تواند بر سلامت مادر و جنین موثر باشد اما بسیار مهم این که در مصرف این گیاه زیاده روی نکنیم. از آنجایی که اسفناج فیبر بالایی دارد زیاده روی در مصرف آن ممکن است منجر به برخی بیماری‌های گوارشی شود. بنابراین بهتر است میزان مصرف هر نوع ماده غذایی هر چند مفید را با پزشک‌تان در میان گذاشته و از او مشورت بگیرید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • حامیان هدیه‌های خدا
  • بازگشت اهالی ۴ روستای تخلیه شده جاسک به منازل خود
  • (ویدئو) تعطیلی پنجشنبه‌ها یک شبهه است
  • زنان غیرشاغل روستایی و عشایر دارای ۳ فرزند به‌صورت رایگان بیمه می‌شوند
  • ۱۰ خاصیت شگفت انگیز اسفناج در بارداری
  • پیش بینی خرید تضمینی ۸۰۰هزار تن گندم از کشاورزان کرمانشاه
  • بلع یک کیلو و ۶۹۰ گرم تریاک توسط سه سوداگر مرگ در بردسکن
  • آماده باش ۴۰۰ نیروی امدادگر هلال احمر در نقاط مختلف استان کرمان
  • قطعی تلفن روستای سالکویه به لطف سارقان
  • چرخش سازمان لیگ به سمت پرسپولیس؟