Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، دکتر عنایت الله رحیمی در جلسه دیدار با قهرمانان و مدیران ورزشی استان با بیان این که سرمایه گذاری در امر ورزش موجب کاهش هزینه ها در سایر امور مانند درمان و آسیب های اجتماعی می شود، افزود: ورزش موجب نشاط و شادابی و امید در جامعه می شود که این امر حلقه مفقوده جامعه ما است و به شدت به آن نیازمندیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده عالی دولت در استان فارس با اشاره به این که قهرمانان ورزشی، افتخارآفرینانی هستند که پرچم جمهوری اسلامی را در اقصا نقاط جهان به اهتزاز در می آورند و سفیران فرهنگی ملت ایران محسوب می شوند، گفت: در همین راستا دولت تلاش کرده است به صورت عینی به مسائل ورزشی و توسعه زیرساخت ها و همچنین گسترش حضور اجتماعی جوانان مانند سمن ها توجه ویژه ای داشته باشد. وی با تاکید بر این که علاوه بر زیرساخت های ورزشی باید توسعه محتوایی در دستورکار قرار داشته باشد، ادامه داد: رشد شتابان در همه رشته های ورزشی باید مورد توجه قرار گیرد و موفقیت های به دست آمده در این زمینه باید به صورت عمومی منتشر شود تا جامعه پیشرفت های کشور در حوزه ورزش را لمس کند. استاندار فارس حضور رسانه ها، پیشکسوت ها و منتقدین منصف را در توسعه ورزش موثر دانست و افزود: باید زمینه حضور این اقشار در ورزش فراهم شود و مدیران باید توجه داشته باشند که منتقدان منصف تکمیل کننده عملکرد ما هستند و باید از پیشنهادات سازنده آن ها و پیشکسوتان ورزشی بیش از گذشته بهره ببریم. دکتر رحیمی تصریح کرد: مدیران ورزشی باید به قضاوت عمومی در خصوص عملکرد مدیران اهمیت بدهند و آن را یکی از ملاک های ارزیابی مدیریت ورزشی بدانند. نماینده عالی دولت در استان فارس ادامه داد: اقتصاد ورزش باید در ورزش حرفه ای مورد توجه قرار داشته باشد؛ زیرا این موضوع در توسعه ورزش حرفه ای تاثیر زیادی دارد. وی با اشاره به اهمیت ورزش محلات، افزود: توسعه ورزش در محلات از اهمیت بالایی برخوردار است و علاوه بر تندرستی جسم، موجب تندرستی روح، کنترل اجتماعی و شناخت اجتماعی می شود که این عوامل از بروز ناهنجاری ها جلوگیری می کند. استاندار فارس افزود: ورزش های بومی زیادی وجود دارد که می توان با هزینه کم آن ها را برگزار کرد و علاوه بر توجه به هویت ملی موجب زنده شدن خاطرات بزرگسالان نیز می شود. دکتر رحیمی با تاکید بر اهمیت توسعه ورزش روستایی به عنوان یک اولویت، گفت: حرکت در این زمینه باید سریع و شتابان و رو به جلو باشد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی پیشکسوتان دولت رسانه رشته های ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۷۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوب برای زنان شاغل | فعال شدن ایستگاه ورزشی رایگان عصرگاهی و ۵ مجموعه ورزشی جدید در تهران

همشهری آنلاین - مهدی اسماعیل پور: علاوه بر سوله‌های ورزشی الزهرا، شهرداری تهران به دنبال توسعه و گسترش مجموعه‌های ورزشی ویژه زنان است و در گام نخست ۵ مجموعه جدید ورزشی ویژه زنان به زودی در شهر تهران به بهره‌برداری خواهد رسید.

افزایش مجموعه های ورزشی بانوان به ۱۶ مجموعه

در همین رابطه نجم الدین عبادتی، معاون اماکن و فضاهای ورزشی سازمان ورزش شهرداری تهران از بازسازی و تجهیز ۵ مجموعه ورزشی جدید ویژه زنان خبر داد و گفت: « این ۵ مجموعه تا پایان اردیبهشت ماه در شهر تهران افتتاح می‌شود.»

عبادتی با بیان اینکه درحال حاضر ۱۱ مجموعه ورزشی ویژه زنان(غیر از سوله های ورزشی الزهرا) در شهر تهران فعال است، گفت: «۵ مجموعه ورزشی شهر تهران که پیش از این در اختیار پیمانکار بود، باز پس گیری شده و درحال بازسازی و تجهیز شدن است تا پس از تکمیل و بهره برداری به ورزش زنان تهرانی اختصاص داده شود. طبق برنامه ریزی صورت گرفته این مجموعه‌ها تا پایان اردیبهشت ماه به بهره برداری خواهید رسید.»

افزایش مجموعه های ورزشی بانوان به ۲۰ مجموعه

عبادتی در ادامه از اضافه شدن چند مجموعه ورزشی دیگر به ورزش زنان در آینده خبر داد و افزود: «برنامه ریزی و هدف گذاری اصلی این است که تعداد مجموعه‌های ورزشی اختصاصی به ۲۰ مجموعه افزایش پیدا کند. همان طور که اشاره شد درحال حاضر ۱۱ مجموعه ورزشی ویژه زنان در شهر تهران فعال است که با اضافه شدن ۵ مجموعه جدید تعداد آنها به ۱۶ مجموعه افزایش پیدا خواهد کرد. در همین رابطه چند مجموعه ورزشی دیگر شناسایی شده و درحال پیگیری کارهای مربوط به بازپس گیری آنها از پیمانکاران هستیم که پس از نهایی و قطعی شدن کار، آنها نیز در زمان خودش اطلاع رسانی خواهد شد.»

توسعه ورزش زنان در سال ۱۴۰۳

مرجان میرزایی قاضی، معاون ورزش زنان سازمان ورزش شهرداری تهران نیز در خصوص افزایش مجموعه های ورزشی ویژه زنان، با استقبال از این موضوع گفت: «با افزایش این مجموعه‌های ورزشی قطعا شاهد افزایش تعداد زنان ورزشکار در شهر تهران خواهیم بود. از طرف دیگر وجود مادر و زن ورزشکار در یک خانواده باعث می شود تا تمام اعضای خانواده تشویق و ترغیب به ورزش و فعالیت های ورزشی شوند. در رویدادهای ورزشی هم رشته‌های ورزشی به شکل انتخاب و طراحی شده اند که تمام زنان از نو نهال تا سالمند بتوانند در آن مشارکت کنند.»

میرزایی در ادامه افزود: «یکی دیگر از برنامه‌های ما در سال ۱۴۰۳ برای توسعه ورزش زنان افزایش ایستگاه‌های ورزش مخصوص آنها و توسعه ایستگاه‌های ورزشی عصرگاهی است تا با توجه به رایگان بودن این موضوع، زنان شاغل هم بتوانند از این فرصت استفاده کنند. درحال حاضر تعداد ایستگاه های ورزشی زنان شهر تهران ۵۷۰ ایستگاه است که امسال به ۶۳۰ ایستگاه افزایش پیدا می کند. ایستگاه های عصرگاهی ۶۵ تا ۶ عصر، یا ۶ تا ۷ عصر است.»

کد خبر 846782 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها شهرداری شهردارى تهران ورزش زنان تهران ورزش پایتخت ورزش همگانی زنان

دیگر خبرها

  • میدان امام (ره) اصفهان جمعه میزبان همایش بزرگ «پهلوان ایرانی»
  • سرانه مصرف برنج به ازای هر ایرانی ۳۵ کیلو است
  • خبر خوب برای زنان شاغل | فعال شدن ایستگاه ورزشی رایگان عصرگاهی و ۵ مجموعه ورزشی جدید در تهران
  • وزیر ورزش: همه تیم‌ها در لیگ قهرمانان باشگاه‌های آسیا حضور پیدا می‌کنند
  • شورای اسلامی شهر قزوین به دنبال توسعه ورزش محلات است
  • شورای شهر قزوین به دنبال توسعه ورزش محلات است
  • ۳۰ طرح ورزشی استان زنجان در دست احداث است
  • زیرساخت‌های ورزش چوگان در تبریز توسعه پیدا می‌کند
  • کلانتری: اقدامات انجام شده در حوزه همگانی خانواده محور است
  • توجه ویژه دولت سیزدهم به مقوله فرهنگ