Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی ایلنا در پاسخ به این سوال که آیا اصلاحات ساختاری بودجه در قانون بودجه سال ۹۸ هم تغییراتی ایجاد می‌کند؟، گفت: نه نمی‌تواند تغییراتی ایجاد کند، چون این تغییرات به صلاح نیست و امکان‌پذیر هم نخواهد بود.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه تاکید کرد: اگر نظام بودجه الان به هم بریزد مشکلاتی ایجاد می‌کند، ای‌کاش در زمان بودجه‌نویسی بعضی‌ها بیشتر حرف گوش می‌کردند، این کارها باید آن زمان انجام می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الان هم حتی اگر بتوانیم در بودجه سال ۹۹ اصلاحات ساختاری اساسی را شجاعانه انجام دهیم، باید خوشحال باشیم.

نایب رئیس فراکسیون مستقلین ولایی خاطرنشان کرد: به نظر من الان خودمان را با اصلاح ساختار بودجه سال ۹۸ مشغول نکنیم؛ چراکه ریل بودجه به شکلی چیده شده که به هم زدن آن هزینه‌اش بیشتر از فایده آن است. بهتر است که روی بودجه سال ۹۹ کار اساسی انجام دهیم و شجاعانه همه با هم متحد شوند و پای این کار بیایند.

این نماینده مجلس دهم در پاسخ به این سوال که آیا باتوجه به نزدیک شدن به زمان انتخابات و اهمیت و ضرورت ساماندهی یارانه‌های پنهان که احتمالا گرانی‌هایی برای مردم به همراه دارد، احتمال دارد نمایندگان نظر واقعی خود را ابراز نکنند؟، گفت: ما چیزی به نام یارانه پنهان نداریم بلکه یارانه غیرمستقیم است که در جامعه یکی کمتر و یکی بیشتر استفاده می‌کند.

وی افزود: استفاده نابرابر افراد جامعه از یارانه‌های غیرمستقیم با آن عدالتی که ما شعارش را می‌دهیم منافات دارد. پس ما باید این یارانه غیرمستقیم غیرعادلانه را به یک خدمت مستقیم عادلانه تبدیل کنیم و باید دقت کنیم که اینجا ارائه خدمت مستقیم مهم است نه ارائه یارانه مستقیم.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه اظهار داشت: ارائه خدمت مستقیم به این معناست که به جای پول‌پاشی، در جهت اجرای ماده ۷ قانون هدفمند کردن یارانه‌ها و تشکیل سازمان تامین اجتماعی به معنای واقعی کلمه برویم. ما الان بیمه خدمات اجتماعی داریم و سازمان تامین اجتماعی نداریم.

نایب رئیس فراکسیون مستقلین ولایی تصریح کرد: زنان بی‌سرپرست و بدسرپرست و بچه‌های فاقد متکفل، کودکان کار، معلولان، گرفتاران و... در این سازمان به همه آن‌ها می‌توان سرویس داد و این کار خوبی است.

وی با بیان اینکه ممکن است مباحث انتخابات هم پیش بیاید، گفت: من به خودم تذکر می‌دهم، یا من می‌خواهم کشورم درست شود یا نمی‌خواهم؛ اگر با عهدی که با شهدا بسته‌ایم می‌خواهم کشورم درست شود باید از خودم بگذرم. چطور روزی حاضر بودیم از جان‌مان بگذریم؟ نمایندگان باید آن ایثار را بکنند.

جعفرزاده ایمن‌آبادی گفت: مردم اگر بدانند مسئولان در جهت سازندگی کشور شرکت می‌کنند، اعتماد خواهند کرد و رویکرد مثبت خواهند داشت و پاداش این از خودگذشتگی را می‌دهند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: جعفرزاده ایمن آبادی اصلاح ساختار بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۸۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح رفتار ترافیکی را از خودمان شروع کنیم/ فراکسیون ایمنی راه ها تشکیل شود

ایسنا/گیلان مدیر دفتر نمایندگی جمعیت طرفداران ایمنی راه ها در گیلان، با بیان اینکه باید اصلاح رفتار ترافیکی را از خودمان شروع کنیم و هر شهروند یک سفیر فرهنگی در رانندگی ایمن باشد، عنوان کرد: رانندگی بین خطوط و با فاصله گامی مهم در ترویج ایمنی راه است.

ابراهیم گلسرخی امروز، ۷ فروردین ماه در گفت وگو با ایسنا، جمعیت طرفداران ایمنی راه ها را نهادی مردمی، غیر سیاسی و غیر انتفاعی دانست و اظهار کرد: اساس اقدامات و فعالیت های این جمعیت بر توسعه فرهنگ ترافیکی با محوریت مسئولیت اجتماعی متمرکز شده است.

وی با بیان اینکه در مسافرت های نوروزی باید مراقب رانندگی خودمان باشیم، افزود: از ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۱ لغایت ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۲، متاسفانه ۱۲۱۷ نفر در تصادفات رانندگی نوروزی جان سپردند و این فاجعه جانکاه هر ساله تکرار می شود.

مدیر دفتر نمایندگی جمعیت طرفداران ایمنی راه ها در استان گیلان با اشاره به شرایط حمل و نقلی و ترافیکی کشور، تصریح کرد: سالانه ۲۰ هزار کشته و ۳۶۰ هزار مجروح ناشی از سوانح رانندگی داریم که ۱۰ درصد مجروحین معلول و دائم العمر از کار افتاده می شوند؛ تاسف برانگیزتر اینکه ۱۸ درصد قربانیان سوانح ترافیکی زیر ۱۸ سال هستند.

گلسرخی با بیان اینکه تصادفات رانندگی سالانه هفت درصد به تولید ناخالص کشور زیان می زند و حدود ۹ تا ۱۱ درصد خسارت قطعی به بودجه کشور وارد می کند، گفت: یکی از دلایل افزایش تعداد کشته شدگان و مصدومان حوادث رانندگی به هم خوردن آمایش سرزمینی و افزایش جمعیت شهرنشین به روستانشین است.

وی با اشاره به نقش مسئولیت اجتماعی در سوانح رانندگی و تلفات ناشی از آن، ادامه داد: عناصر دخیل در ایمنی راه ها را نباید تک تک و جداگانه مورد بررسی قرار دهیم، بلکه بایستی کلیه عناصر را به صورت سیستمی بررسی کنیم، یعنی آموزش تنها کافی نیست و آموزش در کنار سایر عناصر و عوامل، اثربخشی خواهد داشت.

مدیر دفتر نمایندگی جمعیت طرفداران ایمنی راه ها در گیلان عدم وجود زیرساخت های مناسب حوزه راه، ایمنی ناکافی وسائط نقلیه و وضعیت اقتصادی را از جمله این عوامل دانست و متذکر شد: گاهی شرایط بد اقتصادی اصول رانندگی را از راننده می گیرد؛ در واقع بهره وری ایمنی جنبه های اجتماعی دارد و یک بحث فردی نیست.

وی با بیان اینکه اکنون باید یک جریان عمومی فراگیر برای اعلام هشدارهای لازم در کشور نسبت به روند خطرناک و نگران کننده سوانح رانندگی شکل بگیرد، عنوان کرد: نیازمند مطالبه گری در بخش اصلاح و تقویت ایمنی خودروهای تولیدی و پیگیری طرح های ایمن سازی راه ها از سوی متویان امر با اولویت مهندسی و علمی و فارغ از بخشی نگری و نگاه سلیقه ای هستیم. همچنین باید یک بازنگری در مدیریت های نظارتی و امدادی انجام شود.

گلسرخی خواستار افزایش سهم اعتباری نگهداری از راه ها شد و بیان کرد: روح قانون در بخش رانندگی هنوز کاملا حاکم نیست و رفتارهای صحیح ترافیکی به عنوان مسئولیت اجتماعی همگانی هنوز به درستی شناخته نشده؛ از این رو، امروزه باید به طرف روش های هوشمند در بخش های نظارتی و امدادی برویم و برای رانندگان کم توجه و بی توجه به قوانین و مقررات، محرومیت های مختلف اجتماعی در نظر بگیریم تا با سهل انگاری، جان خود و دیگران را به مخاطره نیاندازند.

وی استفاده از خودروهای شخصی فرسوده و معیوب و بدون تعمیر در سفرهای طولانی را از دیگر عوامل اثرگذار در سوانح رانندگی دانست و اضافه کرد: افزایش قیمت خودرو و هزینه های تعمیرات به ویژه در سال های اخیر چنین شرایطی را ایجاد کرده که باید چاره اندیشی شود.

مدیر دفتر نمایندگی جمعیت طرفداران ایمنی راه ها در گیلان با تاکید بر لزوم توسعه و تقویت فرهنگ رانندگی، خاطرنشان کرد: کاهش سوانح رانندگی موضوعی فرابخشی است و لذا برنامه های پیش بینی شده زمانی موثر خواهد بود که هر ۳۲ دستگاه و نهاد مسئول ایمنی راه ها با هم همسو و همگام شوند؛ همچنین باید از ظرفیت مهم رسانه ها به ویژه رسانه ملی و فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، بیش از پیش بهره ببریم.

گلسرخی ۸۰ درصد تصادفات در محورهای شمالی را منجر به فوت عابر پیاده و موتورسوار دانست و یادآور شد: از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی انتظار داریم پیگیر تشکیل فراکسیون ایمنی راه ها باشند تا به موضوع سوانح رانندگی ورود و از اعتبارات ایمنی راه ها در بودجه های سالانه دفاع کنند.

وی با اشاره به افزایش جهشی سوانح رانندگی و تلفات ناشی از آن، تاکید کرد: ۲۰ درصد تصادفات مربوط به کیفیت جاده ها و ۱۱ درصد مربوط به کیفیت وسائط نقلیه است و لذا علت اصلی نیروی انسانی به عنوان راننده بوده که اهمیت خودمراقبتی در رانندگی را نشان می دهد.

مدیر دفتر نمایندگی جمعیت طرفداران ایمنی راه ها در گیلان با بیان اینکه باید اصلاح رفتار ترافیکی را از خودمان شروع کنیم و هر شهروند یک سفیر فرهنگی در رانندگی ایمن باشد، عنوان کرد: رانندگی بین خطوط و با فاصله گامی مهم در ترویج ایمنی راه است.

وی خستگی، خواب آلودگی، سرعت بالا، استفاده از گوشی تلفن همراه، سرعت غیر مجاز، تغییر ناگهانی مسیر، بی توجهی به جلو، توقف کنار جاده و... را از جمله شایع ترین عوامل در حوادث دلخراش رانندگی دانست و افزود: این بار خودمان تلاش کنیم و با رانندگی سالم، نوروز ۱۴۰۳ را به سلامت بگذاریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتقاد سخت امام جمعه شیراز: اگر نمی‌توانید مدیریت کنید، به سبک خودم مدیریت کنم
  • فیلم| انتقاد امام جمعه شیراز: اگر نمی‌توانید مدیریت کنید، به سبک خودم مدیریت کنم
  • (ویدئو) ️انتقاد امام جمعه شیراز: اگر نمی‌توانید مدیریت کنید، به سبک خودم مدیریت کنم
  • بیانیه مجمع زنان اصلاح‌طلب درباره «زهرا شجاعی»
  • کارآفرینی و سرمایه‌گذاری زودبازده در گلخانه ها
  • ۵ درصد اهداف بودجه ۱۴۰۲ محقق نشد/ شروع اصلاح ساختار بودجه در ۱۴۰۳
  • بودجه ۱۴۰۳ کسری پنهان ندارد
  • وجود موریانه های بی صدا در اقتصاد ایران
  • درگذشت معاون امور زنان در دولت اصلاحات
  • اصلاح رفتار ترافیکی را از خودمان شروع کنیم/ فراکسیون ایمنی راه ها تشکیل شود