Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر آبزیان آب شیرین سازمان شیلات ایران با اشاره به اینکه در صدد هستیم پایانه‌ای برای ماهیان زینتی ایجاد کنیم که بتوانیم تولیدات را به اروپای غربی صادر کنیم، گفت: در حال حاضر صادرات ماهیان زینتی به کشورهای آسیایی انجام می‌شود و در سال گذشته کشور دو میلیون دلار صادرات داشته‌ایم.

به گزارش ایسنا منطقه خراسان جنوبی، مهدی شکوری فر، امروز ۱ مرداد، در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: سرانه مصرف ماهی در کشورهای در حال توسعه نزدیک به ۱۷ کیلوگرم بوده که در ایران این میزان کمتر از ۱۲ کیلوگرم در سال گذشته بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه سرانه مصرف ماهی در خراسان جنوبی حدود پنج کیلوگرم است، افزود: در سال‌های اخیر اتفاقات بسیار خوبی در حوزه معرفی آبزیان در وشور افتاده است.

مدیرکل دفتر آبزیان آب شیرین سازمان شیلات ایران ادامه داد: در دهه ۷۰ میانگین مصرف ماهی در سطح کشور کمتر از چهار کیلوگرم بود، اما اکنون پیشرفت خوبی در مشرف ایجاد شده که نتیجه اقدامات ترویجی شیلات بوده است.

شکوری فر با لشاره به برگزاری کلاس‌ها و کارگاه‌ها برای مصرف بیشتر ماهیان، تصریح کرد: قطعا قیمت‌ها و ذائقه مردم در میزان مصرف تاثیرگذار است.

وی با اشاره به اینکه مردم همچنان تقاضا برای خرید ماهی تیلاپیا دارند، تصریح کرد: به دنبال این هستیم که سرمایه گذاران توانمند وارد این عرصه شوند که خوشبختانه سرمایه گذاران خوبی در خراسان جنوبی وجود دارند.

مدیرکل دفتر آبزیان آب شیرین سازمان شیلات ایران با تاکید بر ایجاد مشوق‌هایی برای سرمایه گداران در این حوزه، اظهار کرد: برای پرورش ماهی تیلاپیا اعتباراتی اختصاص پیدا می‌کند.

شکوری فر با اشاره به پیشتازی استان‌های خراسان در تولید زالو، افزود: مهم‌ترین مشکلی که در خصوص توسعه پرورش زالو در کشور وجود دارد، بحث استفاده از خون در مراحل پرورش است.

وی تصریح کرد: با هماهنگی صورت گرفته بین سازمان غذا و دارو، دامپزشکی و سازمان شیلات ایران، در کمیته ملی زالو مقرر شده است که مصرف خون با توجه به شرایطی که دامپزشکی تعیین کرده از دام‌های شتر، گوسفند، گاو و بز و باتوجه به مقررات سازمان غذا و دارو، مجاز شناخته شود.

مدیرکل دفتر آبزیان آب شیرین سازمان شیلات ایران بیان کرد: شرایطی فراهم می‌کنیم تا پرورش دهندگان زالو در خراسان جنوبی بتوانند محصولات خود را در سراسر کشور عرضه کنند.

شکوری فر با بیان اینکه این ظرفیت وجود دارد که با استفاده از پساب‌های شهری ماهیان زینتی را پرورش دهیم چراکه این ماهیان خوراکی نیستند، اظهار کرد: در سال گذشته 1.5 میلیون تن ماهی زینتی در استان پرورش داده شد

وی با اشاره به اینکه در صدد هستیم پایانه‌ای برای ماهیان زینتی ایجاد کنیم که بتوانیم تولیدات را به اروپای غربی صادر کنیم، خاطرنشان کرد: در حال حاضر صادرات ماهیان زینتی به کشورهای آسیایی انجام می‌شود و در سال گذشته کشور دو میلیون دلار صادرات داشته‌ایم.

مدیرکل دفتر آبزیان آب شیرین سازمان شیلات ایران بیان کرد: هفته آینده 500 هزار قطعه ماهی تیلاپیا و 300 هزار قطعه ماهی کپور به صورت رایگان در خراسان جنوبی توزیع می‌شود و تا پایان برنامه ششم توسعه باید به تولید 50 هزار تن ماهی تیلاپیا در کشور از طریق ایجاد و یا توسعه مراکز برسیم.

شکوری فر با تاکید بر مطالعه و بررسی منابع آبی استان و نگادش برنامه عملیاتی در این حوزه، افزود: بازار مصرب ماهی تیلاپیا وجود دارد و لازم است سرمایه گذاران در این حوزه ورود پیدا کنند.

وی یادآور شد: هدف سازمان شیلات توسعه کوتاه مدت تولید ماهی تیلاپیا نیست، بلکه به دنبال توسعه پایدار این ماهی در کشور هستیم.

انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال توسعه پایدار خراسان جنوبی سازمان غذا و دارو سرمایه کشورهای در حال توسعه قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۸۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد کلان خبرگزاری صداوسیما، خرداد پارسال بود که نخستین مجوز صیادی برای صیادان استان هرمزگان از درگاه ملی مجوز‌ها صادر شد. چند دهه بود که صیادان بدون مجوز به فعالیت صید و صیادی می‌پرداختند و از بروکراسی‌های اداری سازمان شیلات گلایه‌مند بودند.

با راه اندازی درگاه ملی مجوز‌ها و لزوم اتصال همه دستگاه‌ها به این درگاه، مجوز صیادی هم در نوبت صدور الکترونیکی قرار گرفت. تا اینکه در نهایت نخستین مجوز صیادی خرداد پارسال صادر شد.

گفتنی است؛ براساس ماده ۷ مکرر قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، همه دستگاه‌ها می‌بایست تا فروردین ۱۴۰۲ به درگاه ملی مجوز‌ها می‌پیوستند. اما سازمان شیلات به قانون تمکین نکرد و مجوز‌های صیادی هنوز در انتظار صدور الکترونیکی بودند تا در نهایت، خرداد ۱۴۰۲، درگاه ملی براساس تکلیف قانونی، اقدام به صدور الکترونیکی مجوز‌های صیادی به جای سازمان شیلات کرد.

اما سازمان شیلات همچنان این مجوز‌های صادر شده را قبول نداشت. در این زمان، صیادان از طرفی به دلیل گرفتن مجوز‌ها پس از سال‌ها فعالیت، خوشحال بودند، اما از طرف دیگر از عدم همراهی سازمان شیلات گلایه داشتند.

در نهایت، با پیگیری‌های چندین باره رسانه ملی و اعزام خبرنگار اختصاصی به بندرعباس برای پیگیری موضوع، سازمان شیلات از قانون تمکین کرد و مجوز‌های صادره از درگاه را به رسمیت شناخت و برای ۹ هزار صیاد مجوز صیادی صادر شد. بنابراین، امکان صید قانونی از ساحل بندرعباس برای صیادان فراهم شد. همچنین این صیادان از بیمه و سوخت هم بهره‌مند شدند.

در جنوب کشور، چهار استان ساحلی داریم که پیشه اکثر مردمان این استان ها، صیادی است. اما با پیگیری‌های چند ماهه، تنها صیادان استان هرمزگان توانستند از درگاه ملی مجوز صید دریافت کنند و صیادان سه استان دیگر یعنی سیستان و بلوچستان، چابهار و خوزستان هنوز در انتظار صید قانونی و رسمی هستند.

مرداد پارسال، آقای حسین حسینی رئیس سازمان شیلات در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر، قول داده بود که تا یک ماه دیگر امکان صدور مجوز صیادی برای استان سیستان و بلوچستان هم فراهم شود. این موضوع را از مرکز بهبود فضای کسب و کار جویا شدیم.

حاجی جعفری معاون مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما گفت: از بین ۳ هزار درخواست پیش نیاز فنی در استان سیستان و بلوچستان، حدود ۸۰۰ مجوز صادر شده و ۱۶۰۰ درخواست رد شده و دلیل رد این درخواست‌ها هنوز مشخص نشده است.

حاجی جعفری افزود: شکایت‌هایی در این راستا به درگاه ملی مجوز‌ها واصل شده مبنی بر اینکه دلیل رد این درخواست‌ها چه بوده است. براساس قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، این موضوع یعنی علت رد درخواست‌ها باید کاملا مشخص و از طریق درگاه ملی مجوز‌ها اعلام شود، اما تا کنون این اتفاق نیافتاده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ثبت صادرات ۶ میلیارد دلاری در خوزستان
  • برگزاری یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران در بندرعباس
  • رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل
  • لمس یک میلیارد دلاری صادرات به روسیه
  •  خودکفایی شهرداری شهرکرد با احداث گلخانه
  • هدفگذاری صادرات ۶۵۸ میلیون دلاری از زنجان
  • پرورش ماهیان گرمابی در دشتستان از طرح‌های اولویت‌دار شیلات است
  • آغاز تولید تخم اصلاح شده ماهی قزل‌آلا در اصفهان
  • تولیدات خراسان شمالی به ۳۸ کشور جهان صادر می‌شود
  • تسهیل صادرات فرآورده های سلامت محور در سال گذشته