Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-19@15:11:22 GMT

اخاذی مدرن از مربیان با کلاس‌های آموزشی

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۲۰۸۳۷

اخاذی مدرن از مربیان با کلاس‌های آموزشی

کلاس‌های مربیگری در ۴ استان کشور برگزار می‌شود که افراد حاضر در این کلاس‌ها به دریافت پول از آن‌ها اعتراض دارند.

به گزارش مشرق، تعدادی از هیئت‌های فوتبال استانی در ابلاغیه‌ای به مربیان استان خود اعلام کردند که برای آن که مدرک مربیگری A و B آسیایی آن‌ها تمدید شود، باید در کلاس‌های دانش افزایی شرکت کنند تا مدارک مربیگری آن‌ها تمدید شود و بتوانند باز هم در این عرصه فعالیت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین برای شرکت در این کلاس‌ها نیز باید مبلغ ۴۰۰ هزار تومان نیز پرداخت کنند. در این ابلاغیه به مربیان استان فارس اخطار داده شده که در صورتی که مربیان در این کلاس‌ها شرکت نکنند مدارک و مجوز مربیگری شان ابطال می‌شود.

بیشتر بخوانید:

فاجعه‌ای که مهدوی‌کیا آن را فاش کرد

نکته جالب در ابلاغیه هیئت استان فارس این است که به مربیان هشدار داده شده که اگر از این موضوع تبلیغات سوء شود، با آن‌ها به صورت قانونی برخورد خواهند کرد.

حالا برخی از افرادی که به برگزاری این کلاس‌ها و دریافت مبالغ از مربیان اعتراض داشتند و طوماری را نیز امضا کرده بودند، امروز در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران این اعتراض‌ها را تکذیب کردند.

همین موضوع در هیئت فوتبال استان کهگیلویه و بویر احمد نیز اتفاق افتاده است و برخی از مربیان که به این کلاس‌ها دعوت شدند به این موضوع اعتراض دارند.

یکی از مربیان استان کهگیلویه و بویر احمد که به این کلاس‌ها دعوت شده اظهار داشت: به مبالغی که قرار است از ما دریافت کنند اعتراض داشتیم. کارت مربیگری ما از AFC آمده و بحث تمدید آن ارتباطی با فدراسیون فوتبال ندارد. به ما ابلاغ شده است که فردا (سه شنبه) در این کلاس‌ها باید حاضر شویم.

او درباره اینکه چرا مربیان استان فارس اعتراض خود را پس گرفتند، خاطر نشان کرد: طبق شنیده‌های من، افراد و ارگان‌های دیگری در استان فارس هزینه حضور مربیان این استان را در کلاس‌ها پرداخت کردند و آن‌ها هم اعتراض شان را پس گرفتند.

او ادامه داد: فدراسیون فوتبال برای درآمدزایی خودش این کلاس‌ها را گذاشته و انگار پول مربی خارجی شان را می‌خواهند از جیب ما دریافت کند. این مبلغ برای ما حکم پول زور دارد. بسیاری از مربیانی که در استان کهگیلویه و بویر احمد حضوردارند و به این کلاس‌ها دعوت شدند، بدون تیم هستند و نمی‌دانم که علت برگزاری این کلاس‌ها چیست.

لازم به ذکر است که این کلاس‌ها طی روزهای آینده قرار است که در استان‌های چهارمحال و بختیاری و بوشهر نیز برگزار شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: مشرق

کلیدواژه: دادگاه نجفی بازار سکه و ارز اخبار خودرو نفتکش انگلیسی فوتبال اخاذی کلاه برداری مربیان مربیگری کلاس مربیگری لیگ برتر لیگ دسته اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۲۰۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بدنه جت های جنگنده مدرن ضد گلوله ساخته می شود؟(+عکس)

برخلاف ابرقهرمانان کتاب های کمیک آمریکایی مانند سوپرمن با بدن ضد گلوله اش، جت های جنگنده مدرن ضد گلوله نیستند. جت های جنگنده زره پوش نیستند زیرا فلز مورد نیاز برای محافظت از هواپیما باعث سنگین شدن بیش از حد آن و کاهش عملکرد آیرودینامیکی اش می شود.

به گزارش روزیاتو، برخی هواپیماهای تهاجم زمینی پشتیبانی نزدیک خاص با سرعت زیر سرعت صوت مانند جنگنده آمریکایی Fairchild Republic A-10 Thunderbolt II (Warthog) و جنگنده روسی Sukhoi Su-25 با نام رمز فراگ فوت در ناتو، دارای ویژگی هایی شبه ضد گلوله برای محافظت از خلبان در برابر آتش زمینی سلاح های کوچک هستند.

کابین خلبان A – ۱۰ توسط یک پوسته تیتانیومی حدوداً ۵۴۰ کیلویی به نام “وان حمام” (bathtub) محافظت می شود. در طول آزمایش ها، این پوسته توانست در مقابل شلیک های مستقیم ناشی از توپخانه ۲۳ میلی متری و شلیک های غیرمستقیم ناشی از ترکش های توپ ۵۷ میلی متری را تحمل کند.

روسیه نیز یک پوسته تیتانیومی جوش خورده به شکل وان حمام را روی کالین سوخوی سوخو ۲۵ نصب کرد، زیرا به دلیل نقش آن به عنوان یک هواپیمای با سرعت پرواز پایین و پشتیبانی نزدیک، در برابر آتش زمینی آسیب پذیر بود.

سرعت و قابلیت مانور مهم تر از زره بود

در روزهای اولیه جنگ های هوایی، سازندگان هواپیماهای نظامی بیشتر به ساخت هواپیماهای سریع تر و مانورپذیرتر علاقه مند بودند.

با این حال، با پیشرفت فناوری، آن ها به دنبال راه هایی برای محافظت از بخش هایی از هواپیما بودند که در برابر گلوله آسیب پذیری بیشتری داشتند. با فرا رسیدن جنگ جهانی دوم، توجه بیشتری به حفاظت از خلبانان در برابر شلیک گلوله و ترکش ناشی از انفجار گلوله های ضدهوایی صورت گرفت.

با پیشرفت جنگ، لوفت وافه آلمان شروع به مقاوم سازی جنگنده های مسرشمیت بی اف ۱۰۹ خود با صفحات فولادی در پشت سر خلبان و تیرک پشت کابین خلبان کرد. آن ها همچنین ضخامت پنل شیشه ای جلویی کابین خلبان را با این فرض که در طول نبرد احتمال برخورد گلوله با قسمت جلو یا عقب هواپیما بیشتر است، افزایش دادند.

موشک های زمین به هوا توسعه یافتند

در اواخر جنگ جهانی دوم، با سریع تر شدن هواپیماها و بالا رفتن ارتفاع پروازی شان، تلاش برای شلیک به آن ها با گلوله های ضد هوایی بی فایده بود.

در طول جنگ، سلاح اصلی زمین به هوای آلمان، توپ ضدهوایی و توپخانه ضدتانک ۸۸ میلی متری بود. اگر یک هواپیمای بوئینگ B-17 Flying Fortress در محدوده توپ های آن ها قرار می گرفت، آلمانی ها محاسبه می کردند که برای سرنگون کردن یک هواپیما باید بیش از ۲,۸۰۰ گلوله شلیک شود.

هنگامی که بی -۲۹ با کابین فشرده سازی شده وارد جنگ شد، می توانست در ارتفاعات بالاتر پرواز کند که توپ های ضدهوایی آلمان را بلااستفاده می کرد. راه حل واضح آلمانی ها، توسعه یک موشک زمین به هوا بود که بتواند برای سرنگون کردن هواپیما مورد استفاده قرار گیرد.

ژوزف استالین که نگران بود مسکو مانند بمباران های شهرهای آلمان توسط متفقین در معرض بمباران قرار گیرد، به مهندسان خود دستور داد تا چنین سلاحی را توسعه دهند. اولین این موشک های جدید، سیستم S-25 Berkut بود که در بهار ۱۹۵۵ وارد خدمت شد.

موشک های هوا به هوای بعدی نیز از راه رسیدند

اکنون با در دسترس بودن موشک های زمین به هوا، گام بعدی توسعه یک موشک هوا به هوا بود که بتواند از یک هواپیما شلیک شود. اولین باری که از یک موشک هوا به هوا استفاده شد در سپتامبر ۱۹۵۸ بود که یک F-86 Sabers تایوانی از موشک های آمریکایی AIM – ۹ B سایدوایندر در چند درگیری علیه میگ -۱۷ جمهوری خلق چین استفاده کرد.

با پیشرفت تکنولوژی و روش های جدید قفل کردن یک موشک زمین به هوا بر روی هدف، ایده قرار دادن هر زرهی بر روی هواپیما بیهوده به نظر می رسید و این مساله در کنار وزن اضافه شده، دلیل اصلی انجام نشدن این کار است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دو گزینه پرید: سه نامزد نهایی مربیگری بایرن
  • گاسپرینی: حذف لیورپول برای ما مثل جام بردن بود
  • آیا بدنه جت های جنگنده مدرن ضد گلوله ساخته می شود؟(+عکس)
  • کسری ۳۳۱ هزار متر مربعی فضای آموزشی در کردستان
  • تجهیزات نظامی جمهوری اسلامی ایران مدرن و متناسب با تهدیدات خارجی
  • تحویل ۴۵۰ کلاس درس به آموزش و پرورش استان اصفهان
  • نیمکت داغ تیم ملی فوتسال در جام ملت‌های آسیا (عکس)
  • پایان اخاذی‌های ۲ مأمور قلابی در پایتخت
  • برگزاری کلاس آموزشی بهداشت و پرورش کرم ابریشم در نیشابور
  • فیلم|کمبود ۵هزار کلاس درس در خراسان رضوی