Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا؛ کمیل قاسمی، کشتی گیر کشورمان در المپیک 2012 لندن به مدال برنز در حالی دست یافته بود که نفرات اول و دوم دوپینگ کرده بودند.

در بررسی مجدد نمونه دوپینگ که توسط کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) صورت گرفت تست دوپینگ آرتور تایمازوف ازبکستانی مثبت اعلام شد.

به این ترتیب مدال طلای این کشتی‌گیر در رقابت‌های کشتی آزاد دسته 120 کیلوگرم بازی‌های المپیک 2012لندن پس گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این همچنین مدال نقره داویت مودزماناشویلی گرجستانی در همین وزن به دلیل دوپینگ گرفته شده بود.

کمیل قاسمی که در المپیک 2012 لندن در نیمه نهایی با کلینچ به تایمازوف باخته بود، به احتمال فروان با تصمیم اتحادیه جهانی به مدال طلای این وزن خواهد رسید.

بر این اساس در صورتی که در روزهای آینده اتحادیه جهانی کشتی طلای کمیل قاسمی را تایید کنند، این کشتی گیر دلاور مازندرانی که به تازگی از دنیای کشتی خداحافظی کرده است می تواند به اولین کشتی گیر سنگین وزن تاریخ ایران تبدیل شود که در المپیک به مدال طلا می رسد.

اما این پایان کار نیست چرا که ایران با کسب این مدال طلا از رتبه 17 به رتبه 15 المپیک صعود می کند.

*جدول رده بندی مدال های المیپک 2012 لندن در پایان مسابقات به شرح زیر بوده و با طلای دلاور ایرانی کشورمان دو پله صعود می کند و البته اتفاق عجیبی نیز پس از گذشت 7 سال از آن رقابت ها رخ خواهد داد:

 

رتبه کشور طلا نقره برنز مجموع 1 آمریکا 46 29 29 104 2 چین 38 27 22 87 3 بریتانیا 29 17 19 65 4 روسیه 24 25 33 82 5 کره جنوبی 13 8 7 28 6 آلمان 11 19 14 44 7 فرانسه 11 11 12 34 8 ایتالیا 8 9 11 28 9 مجارستان 8 4 5 17 10 استرالیا 7 16 12 35 11 ژاپن 7 14 17 38 12 قزاقستان 7 1 5 13 13 هلند 6 6 8 20 14 اوکراین 6 5 9 20 15 کوبا 5 3 6 14 16 نیوزیلند 5 3 5 13 17 ایران 4 5 3 12 18 جامائیکا 4 4 4 12 19 چک 4 3 3 10 20 کره شمالی 4 - 2 6 21 اسپانیا 3 10 4 17 22 برزیل 3 5 9 17 23 بلاروس 3 5 5 13 24 آفریقای جنوبی 3 2 1 6 25 اتیوپی 3 1 3 7 26 کرواسی 3 1 2 6 27 رومانی 2 5 2 9 28 کنیا 2 4 5 11 29 دانمارک 2 4 3 9 30 آذربایجان 2 2 6 10 30 لهستان 2 2 6 10 32 ترکیه 2 2 1 5 33 سوئیس 2 2 - 4 34 لیتوانی 2 1 2 5

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: المپیک جدول دوپینگ کشتی لندن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۲۱۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتی فرنگی ایران هم آسیا را فتح کرد؛ دبل ۲۰۰ امتیازی با ۴طلا/ باخت‌های نگران‌کننده به ژاپن در ۲فینال/ ظهور رقیب برای گرایی در راه المپیک

تیم ملی کشتی فرنگی ایران هم بعداز آزادکاران کشورمان، قهرمان آسیا شد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ شاگردان حسن رنگرز با کسب دو طلا، دو نقره و یک برنز دیگر در پنج وزن دوم و پایانی کشتی فرنگی قهرمانی آسیا ۲۰۲۴ به میزبانی بیشکک قرقیزستان، بر سکوی قهرمانی تیمی مسابقات ایستادند.

سعید اسماعیلی و محمد هادی ساروی دو طلا به نشان‌های زرین روز اول افزودند تا ایران با چهار طلا قهرمانی خود را مسجل کند.

در روز اول این مسابقات هم ناصر علیزاده و امین میرزازاده در 87 و 130 کیلوگرم به نشان طلا رسیدند، پویا دادمرز در 55 کیلوگرم صاحب نشان نقره شد و ایمان محمدی در 63 کیلوگرم به مدال برنز دست یافت.

به این ترتیب شاگردان حسن رنگرز با چهار طلای اسماعیلی، علیزاده، ساروی و میرزازاده و سه نقره دادمرز، رستمی و گرمسیری و دو برنز ده‌بزرگی و محمدی و مجموع 9 مدال به کار خود در پیکارهای آسیایی خاتمه دادند.

در رده بندی تیمی ایران مقتدرانه و با کسب ۲۰۰ امتیاز، به‌عنوان قهرمانی رسید و تیم‌های قرقیزستان با ۱۴۴ امتیاز و ژاپن با ۱۴۲ امتیاز دوم و سوم شدند.

 

اسماعیلی؛ پدیده تازه فرنگی ایران و رقیب جدی گرایی

فرنگی‌کار وزن ۶۷ کیلوگرم ایران، در مبارزه فینال این وزن موفق شد با نتیجه ۳ بر یک برابر «بیشکیف» نماینده کشور میزبان به پیروزی رسیده و نخستین مدال طلای تیم ملی کشتی فرنگی ایران در ۵ وزن دوم این رقابت‌ها را کسب کند.

سعید اسماعیلی پیش از این در دور نخست با نتیجه یازده بر صفر لی‌لی از چین را مغلوب کرد. او در دور بعد مقابل فیروز میرزارجب‌اف از تاجیکستان به روی تشک رفت و پس از پایان زمان مبارزه با امتیاز عالی هشت بر صفر به برتری رسید و راهی نیمه‌نهایی شد. اسماعیلی در نیمه نهایی نیز با امتیاز عالی ۱۰ بر صفر مقابل روشن آتدایف از ترکمنستان به برتری رسید و راهی فینال شد.

 

بازهم یک باخت شوکه‌کننده به ژاپنی‌ها!

در وزن ۸۲ کیلوگرم این مسابقات رسول گرمسیری برابر حریف ژاپنی شکست خورد و نتوانست به مدال طلا برسد. حریف گرمسیری در فینال این پیکارها، یوشیدا از ژاپن بود که فرنگی کار خوزستانی تیم ملی را با نتیجه ۹ بر صفر و امتیاز عالی شکست داد و نایب قهرمان شد.

در این وزن، رسول گرمسیری پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم سیجین یانگ از کره‌جنوبی را ۸ بر صفر مغلوب کرد و راهی نیمه نهایی شد. گرمسیری در این مرحله و در یک مبارزه پر افت و خیز با نتیجه ۷ بر ۷ از سد بکزات اورونخول اولو از قرقیزستان را شکست داد و به دیدار فینال راه یافت.

 

شکست رستمی ؛ باز هم یک ژاپنی قلدر

محمدرضا رستمی هم با شکست برابر حریف ژاپنی به مدال نقره رسید تا ضعف کشتی فرنگی ما مقابل حریفان ژاپنی مشهود شود.

رستمی در دیدار نهایی برای کسب مدال طلای به مصاف شینگو هارادا از ژاپن رفت اما با نتیجه ۹ بر پنج نتیجه را به رقیب خود واگذار کرد. رستمی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم جی لنگ از چین را ۵ بر ۳ شکست داد و به نیمه نهایی رفت. رستمی در این مرحله با نتیجه ۱۰ بر صفر عادیلخان ساتایف از قزاقستان را شکست داده بود.

 

طلای ساروی بعداز دو باخت پیاپی فینال به سامورایی‌ها

بعد از ناکامی دو فینالیست ایرانی اوزان ۷۲ و ۸۲ کیلوگرم، دارنده مدال برنز المپیک ۲۰۲۰ توکیو فینال ۹۷ کیلوگرم قهرمانی آسیا را برد و صاحب چهارمین مدال طلای تیم ملی فرنگی در بیشکک شد.

 محمدهادی ساروی با شکست حریف قزاقستانی‌اش مدال طلای مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی آسیا را از آن خود کرد. او که پیش از این 9 بر صفر بالتمونخ مغول و 8 بر صفر یئول ون از کره جنوبی را برده بود، در فینال وزن 97 کیلوگرم قهرمانی آسیا مقابل یوسوف ماتسی‌اف قزاق قرار گرفت که این کشتی را 9 بر صفر برد و مدال طلای آسیا را از آن خود کرد.

رده بندی نفرات برتر ده وزن کشتی فرنگی قهرمانی آسیا ۲۰۲۴

۵۵ کیلوگرم: ۱- یو چول رو (کره شمالی) ۲- پویا دادمرز (ایران) ۳- یولان موراتبک اولو (قرقیزستان) و سجاد علی البیدهان (عراق)

۶۰ کیلوگرم: ۱- ژولامان شارشنبیکوف (قرقیزسستان) ۲- کایتو اینابا (ژاپن) ۳- لیگیو کائو (چین) و امیررضا ده بزرگی (ایران)

۶۳ کیلوگرم: ۱- یرژت ژارلیکاسین (قزاقستان) ۲- آیاتا سوزوکی (ژاپن) ۳- ایمان محمدی (ایران) و چان کیم (کره شمالی)

۶۷ کیلوگرم: ۱- سعید اسماعیلی (ایران) ۲- رازاک بیشیکیف (قرقیزستان) ۳- لی لی (چین) و هانجائه چونگ (کره جنوبی)

۷۲ کیلوگرم: ۱- شینگو هارادا (ژاپن) ۲- محمدرضا رستمی (ایران) ۳- عبداله علی اف (ازبکستان) و جی لنگ (چین)

۷۷ کیلوگرم: ۱- نائو کوساکا (ژاپن) ۲- آکژول محموداف (قرقیزستان) ۳- ابراگیم ماگومادوف (قزاقستان) و دونیورخان ناکیبوف (ازبکستان) ۵- امیر عبدی (ایران)

۸۲ کیلوگرم: ۱- تایزو یوشیدا (ژاپن) ۲- رسول گرمسیری (ایران) ۳- موخامدکودیر رسول اف (ازبکستان) و بکزات اورانکول اولو (قرقیزستان)

۸۷ کیلوگرم: ۱- ناصر علیزاده (ایران) ۲- نورسلطان تورسینوف (قزاقستان) ۳- رحیم جان اوزوکوف (ازبکستان) و ماساتو سومی (ژاپن)

۹۷ کیلوگرم: ۱- محمدهادی ساروی (ایران) ۲- یوسوف ماتسی اف (قزاقستان) ۳- جئونگ یئول وونگ (کره جنوبی) و هوژی هائو (چین)

۱۳۰ کیلوگرم: ۱- امین میرزازاده (ایران) ۲- مین سئوک کیم (کره جنوبی) ۳- لینگژی منگ (چین) و ارلان مناتبیکوف (قرقیزستان)

رده بندی تیمی

۱- ایران ۲۰۰ امتیاز ۲- قرقیزستان ۱۴۴ امتیاز ۳- ژاپن ۱۴۲ امتیاز ۴- قزاقستان ۱۳۰ امتیاز ۵- کره جنوبی ۱۱۲ امتیاز ۶- ازبکستان ۱۰۶ امتیاز ۷- چین ۹۷ امتیاز ۸- کره شمالی ۵۴ امتیاز ۹- عراق ۳۱ امتیاز ۱۰- مغولستان ۲۸ امتیاز

 

دیگر خبرها

  • کشتی ایران چگونه «آقای» آسیا شد/ امید به درخشش در المپیک با «طلا»
  • استارت خوب کشتی ایران در سال المپیک؛ پیش‌درآمدی برای پاریس
  • گیبل استیوسون یک طلای ایران را در المپیک پاریس قطعی کرد
  • شانس مخفی طلای ایران در المپیک
  • تبریک کمیته ملی المپیک و وزیر ورزش به فرنگی‌کاران
  • کشتی فرنگی ایران هم آسیا را فتح کرد؛ دبل ۲۰۰ امتیازی با ۴طلا/ باخت‌های نگران‌کننده به ژاپن در ۲فینال/ ظهور رقیب برای گرایی در راه المپیک
  • ۴ مدال طلای فرنگی‌کاران ایران در آسیا
  • دومین طلای روز دوم و چهارمین طلای ایران را ساروی گرفت
  • اسماعیلی پس از قهرمانی در آسیا چه گفت؟
  • قهرمانی پدیده کشتی فرنگی در آسیا/ اسماعیلی رقیب گرایی برای المپیک شد