Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با رد شایعاتی که اخیراً در مورد برداشته شدن ممنوعیت واردات برنج خارجی در فصل برداشت این محصول مطرح می‌شود گفت: اجرای این طرح همچنان به قوت خود باقی است. ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۹ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

سیدکاظم دلخوش در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت با تأکید بر اینکه مجلس در سال رونق تولید از تمام اهرم‌های قانونی و نظارتی خود برای تحقق این هدف استفاده می‌کند اظهار داشت: اجرای طرح ممنوعیت واردات برنج خارجی امسال نیز همانند سال‌های گذشته اجرایی می‌شود بنابراین شالیکاران شمالی نباید نگران باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس نامگذاری امسال به نام سال رونق تولید توسط مقام معظم رهبری را مورد تأکید قرار داد و عنوان کرد: در راستای اجرایی شدن این هدف تمامی دستگاه‌ها و نهادها از جمله قوای مقننه، مجریه و قضائیه باید در کنار هم باشند و هر کدام از آن‌ها به تکالیف و تعهدات خود در این زمینه عمل کنند.

نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس رویکرد و واکنش مجلس در مورد واردات کالاها و محصولات خارجی را برشمرد و تصریح کرد: واردات محصولاتی که مشابه آن‌ها در کشور تولید می‌شود طبق قانون خلاف است و در صورت تخطی هر کدام از دستگاه‌ها نسبت به این موضوع، مراتب آن حتما به صورت قانونی پیگیری می‌شود.

730 هزار تن برنج امسال در گیلان تولید می‌شودنامه نمایندگان مجلس به "روحانی" درباره ممنوعیت واردات برنجطرح ممنوعیت واردات برنج به صحن علنی مجلس ارائه می‌شود

دلخوش بحث واردات برنج خارجی آن‌هم در فصل برداشت این محصول در شمال کشور را نیز مورد اشاره قرار داد و ابراز داشت: نمایندگان استان‌های شمالی در مجلس به ویژه نمایندگان گیلانی حاضر در کمیسیون اقتصادی به شدت بر روی این موضوع حساس هستند و به هیچ عنوان اجازه این کار را به دولت نمی‌دهند.

وی با بیان اینکه مجلس در سال‌های گذشته و در راستای اجرایی کردن سیاست‌های اقتصاد مقاومتی طرح ممنوعیت واردات برنج خارجی در فصل برداشت را مصوب کرده است افزود: عدم واردات این محصول استراتژیک آن هم در چنین برهه‌ای از زمان باعث می‌شود کشاورزان شمالی محصول خود را ارزان نفروشند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس موضوع لغو ممنوعیت واردات برنج خارجی در فصل برداشت آن را رد کرد و بیان داشت: مجلس و کمیسیون اقتصادی با تمام توان خود پشت سر تولید کنندگان داخلی و کشاورزان قرار دارند و در این راه از هیچ حمایتی به ویژه نسبت به شالیکاران استان‌های شمالی مضایقه نمی‌کند.

نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس از نامه نمایندگان سه استان شمالی به رئیس جمهور با موضوع عدم واردات برنج خارجی خبر داد و گفت: نمایندگان شمالی حاضر در مجلس برای حمایت از کشاورزان و با هدف رفع دغدغه‌های آنان در حوزه بازرگانی برنج، نامه‌ای را با همین موضوع تدوین کرده و به رئیس‌جمهور ارائه داده‌اند.

انتهای پیام/ن

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۲۱۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی مجلس برای برخورد با خاطیان موضوع خانه‌های خالی

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: هر دستگاهی که از انجام وظایف خود برای تکمیل سامانه املاک و اسکان سر باز بزند دچار تخطی شده و کمیسیون اقتصادی آمادگی آن را دارد تا دستگاهی که همکاری نمی‌کند را دعوت و از ابزارهای نظارتی خود استفاده کند. - اخبار سیاسی -

محسن علیزاده عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت‌وگو با با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درخصوص اقدامات صورت گرفته در راستای شناسایی خانه‌های خالی و عرضه آن‌ها، اظهار داشت: یکی از اولین قوانین خوبی که مجلس یازدهم در راستای تعدیل نرخ اجاره بها و شناسایی خانه‌های خالی مصوب کرد قانون مالیات بر خانه‌های خالی بود.

علیزاده ادامه داد: در جهت اجرای قانون مجلس و در جلساتی که در کمیسیون اقتصادی برگزار شد وزارت راه و شهرسازی و وزارت اقتصاد موظف به ایجاد ساختار و سامانه‌ای به نام «سامانه املاک و اسکان» برای شناسایی مسکن‌های خالی شدند اما به نظر می آید هنوز ساختار قابل اتکایی برای شناسایی این واحدها به وجود نیامده است.

وی با اشاره به عدم همکاری احتمالی برخی دستگاه‌ها برای ایجاد ساختاری ثابت، خاطرنشان کرد: به هرحال این قانون مصوب مجلس و مجری آن دولت است و قاعدتا هر دستگاهی که از انجام وظایف خود برای تکمیل سامانه سر باز بزند دچار تخطی شده و کمیسیون اقتصادی آمادگی آن را دارد که دستگاهی که همکاری نمی‌کند را دعوت و از آن مطالبه کند و درواقع از ابزارهای نظارتی خود استفاده کند.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با انتقاد از برخی روش‌های شناسایی مسکن‌های خالی، مطرح کرد: به جای استقرار گشت‌های هزینه‌بر برای شناسایی مسکن‌ها در هر استان بهتر است بودجه و انرژی را برای تقویت سامانه الکترونیکی گذاشت و به سمت استفاده از روش‌های نوین و جدید رفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام جزئیات جدید درباره واردات خودرو جانبازان؛ اول جانبازان بالای ۷۰ درصد، بعد جانبازان ۵۰ درصد
  • یک وعده دیگر اقتصادی دولت رئیسی، هوا شد؛ واردات خودرو کارکرده، پَر
  • یک وعده دیگر اقتصادی دولت رئیسی، هوا شد/ واردات خودرو کارکرده، پر!
  • هیات اقتصادی کره شمالی عازم ایران شد
  • هیات اقتصادی پیونگ یانگ عازم ایران می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: برای اتفاق اصفهان نمی‌توان عنوان «حمله» را به کار برد/ اردن باید پاسخگو باشد/ در دفاع از منافع ملی با هیچ کشوری تعارف نداریم
  • وزیر صمت: منتظر ابلاغ آیین نامه واردات خودرو هستیم
  • سفر رئیس‌جمهور به پاکستان موانع توسعه روابط را از بین می‌برد
  • آمادگی مجلس برای برخورد با خاطیان موضوع خانه‌های خالی
  • التهابات «بازار ارز» حتماً قابل مدیریت است