Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه موقت قزوین گفت: لازم است همگان و بویژه روحانیون که وظیفه دینی به عهده دارند از موضع فرمانده ناجا در مقابله با هنجار شکنی به عنوان حرکتی مقدس حمایت کنند، درواقع تقدیر و پشتیبانی برای رسیدن به موفقیت در این وظیفه خطیر دارای اهمیت است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام علی قابل در گفت‌وگو با  صبح قزوین درباره مواضع اخیر فرمانده ناجا در برخورد با قانون شکنان در جامعه اظهار کرد: امروز دشمن در تمام جبهه‌ها از جمله مسائل سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و خانواده به مقابله با انقلاب اسلامی و ارزش‌های ما برخواسته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی ادامه داد: متاسفانه جمعی که از نظر اعتقادی دارای مبانی مستحکمی نبوده یا متوجه سودجویی‌های دشمن نیستند تحت تاثیر تبلیغات منفی از کانال‌های بیگانه قرار گرفته و آلت دست و آتش بیار معرکه شده‌اند که حجاب و هنجارشکنی‌هایی از قبیل سگ گردانی و موسیقی‌های طاغوتی از آن دسته است.    امام جمعه موقت قزوین ابراز کرد: قانون، امر به معروف و نهی از منکر را برعهده نیروی انتظامی گذاشته و این نهاد به عنوان ضابط قضایی و مامور پیگیری عمل می‌کند، اما باید توجه داشت که این پدیده مساله‌ای شرعی، اسلامی و انسانی بوده و وظیفه‌ای همگانی است و برعهده گرفتن نیروی انتظامی این تکلیف را از سایرین سلب نمی‌کند.   وی افزود: لازم است همگان و بویژه روحانیون که وظیفه دینی به عهده دارند از این حرکت نیروی انتطامی و موضع فرمانده ناجا در مقابله با هنجارشکنی به عنوان حرکتی مقدس حمایت کنند، درواقع تقدیر و پشتیبانی برای رسیدن به موفقیت در این وظیفه خطیر دارای اهمیت است.   این مسئول تاکید کرد: باتوجه به ظریف بودن این اقدام ناجا از یک طرف باید بگونه‌ای عمل شود که منجر به برخورد خشن، تحریک به هنجار شکنی و ایستادگی و اسلام زدگی و قانون گریزی نشود و از طرف دیگر جنبه ارشادی و جذب نیز داشته باشد.   لزوم حمایت از ناجا در تامین امنیت   وی افزود: طبق اظهارات فرمانده ناجا حدود 300هزار پیامک اخطاری و نصیحت گونه به افرادی که حجاب را بدرستی رعایت نکرده‌اند ارسال شده که اقدام ابتکاری خوبی است، اما لازم است همگان وارد میدان شده و درکنار برخورد که وظیفه نیروی انتظامی است تذکر لسانی و نصیحت عامه را دنبال کنند.   قابل بیان کرد: نیروی انتظامی در خدمت نظام است و برای حفظ امنیت، ظواهر اسلام و حاکمیت قانون تلاش می‌کند، از این رو آحاد مردم باید قدردان آنان باشند و من نیز به نوبه خود از این ارگان تقدیر و تشکر می‌کنم، البته لازم است نیروی انتظامی تلاش‌ها و آموزش نیروهایش را افزایش دهد.   وی ادامه داد: درکنار نیروی انتظامی مردم و سایر مسئولین و دستگاه‌ها نیز باید از آنان پشتیبانی کنند، باید بدانیم امروز کشور باوجود بمباران شایعات و تبلیغات سوء از وضعیت امنیتی خوبی برخوردار است که قابل مقایسه با سایر کشورها نیست.   امام جمعه موقت قزوین با اشاره به عواقب رواج قانون شکنی اذعان کرد: عواقب عدم رعایت قانون همه جامعه را درگیر می‌کند، مانند موقعی که آتشی افروخته شده و خانه‌های اطراف نیز از آن و یا آثارش در امان نیستند؛ اکنون نیز دشمن آتش روی بنزین می‌ریزد و با ابزارهایی همچون آزادی، قانون و شعارهای دروغین نظام را محکوم می‌کنند.   وی در پایان عنوان کرد: رواج هنجارشکنی مساله‌ای خطرناک و جزء سنگرهای جنگ دشمن است از این رو همه باید هوشیار و مراقب باشیم  و درکنار فعالیت نیروی انتظامی به عنوان ضابط قانونی خود نیز با حمایت از این ارگان خوبی‌ها را نشر دهیم. انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۲۲۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه روزنامه جمهوری اسلامی به پرونده چای دبش: در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟

روزنامه جمهوری اسلامی در مطلبی به رئیسی در مورد پرونده فساد چای دبش طعنه زد.

این روزنامه نوشت: در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه می‌کشند، ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟

هیچکس، چه در سطح کارگزاران نظام و چه در سطح عموم مردم، تردید ندارد که ما هنوز نتوانسته‌ایم عدالت را در جامعه برقرار کنیم.

قضاوتی است که از کارگزاران ارشد نظام هم بار‌ها شنیده شده و نمود‌های عینی آن نیز در جامعه کاملاً قابل لمس است.

ثروت کشور به صورت عادلانه میان مردم تقسیم نمی‌شود، در ادارات با ارباب رجوع برخورد یکسان صورت نمی‌گیرد، پارتی‌بازی در اکثر دستگاه‌ها بشدت رواج دارد، حقوق‌ها، مزایا و امکانات رفاهی به تناسب شایستگی‌ها و نیاز‌های واقعی پرداخت نمی‌شوند. بر بخش‌های بکارگیری افراد در پست‌ها و تفویض جایگاه‌ها شایسته‌سالاری رعایت نمی‌شود، به افراد بله‌قربان‌گو امتیاز داده می‌شود و افراد منتقد منصف و دلسوز طرد می‌شوند و...

این‌ها و بسیاری موارد دیگر نشانه‌های بارز تبعیض هستند، چیزی که با روح اسلام و نظامی که قرار است با «جمهوریت» و «اسلامیت» اداره شود در تضاد کامل هستند.

در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه می‌کشند، ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟

این روزنامه در بخش دیگری از سرمقاله خود که به نظر می‌رسد به رئیسی و پرونده چای دبش کنایه می‌زند نوشته است:در جامعه‌ای که پرونده بزرگ‌ترین فساد اقتصادی را به جای آنکه با اولویت بررسی کنند به محاق می‌برند و آن را فسادنمائی جلوه می‌دهند، چگونه می‌توان پذیرفت عدالت در حال اجرا شدن است؟

همچنین روزنامه جمهوری اسلامی با طعنه به علیرضا پناهیان ادامه داد:

در جامعه‌ای که اهانت‌کننده به پیشوایان دین را به جای محاکمه بر صدر می‌نشانند، چگونه می‌توان به مردم گفت در حال ساختن بنای رفیع حکومت عدل علی هستیم؟

مردم با مشاهده این بی‌عدالتی‌ها اگر به این نتیجه برسند که ما کاری غیر از تغییر اسم انجام نداده‌ایم و هدفمان این بود که محمدرضا پهلوی را کنار بزنیم و خودمان جای او را بگیریم، نمی‌توان قضاوتشان را رد کرد. قرار نبود آنهمه شهید بدهیم و آنهمه فداکاری صورت بگیرد و بعد از ۴۵ سال هنوز در پیچ و خم‌های تبعیض و بی‌عدالتی سرگردان باشیم و در عین حال به عده‌ای اجازه بدهیم چنین وضعیتی را متن عدالت جلوه دهند!

دیگر خبرها

  • برنامه دشمن برای خواص، جلوگیری از نقش شتاب‌دهندگی آنان در جامعه است
  • مهم‌ترین برنامه دشمن برای خواص، جلوگیری از نقش شتاب‌دهندگی آنان در جامعه است
  • اظهارات وزیر کشور رئیسی درباره گشت ارشاد: وظیفه ذاتی پلیس است
  • مصادیق نصرت الهی در جامعه ایران/تقدیر از فراجا بابت طرح نور
  • مسئولان در امر حجاب وظیفه حاکمیتی، اخلاقی و اجتماعی دارند
  • اجرای طرح نور در مراکز درمانی کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای برنامه های متنوع فرهنگی بنیاد شهید در ایلام قابل تقدیر است
  • در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • طعنه روزنامه جمهوری اسلامی به پرونده چای دبش: در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • روزنامه جمهوری اسلامی : در کشوری که یک فساد بزرگ را "فساد نمایی" می نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟