Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-19@18:42:50 GMT

شهرک سیمرغ با ۱۰ هزار نفر جمعیت یک مدرسه ندارد

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۲۳۶۵۱

شهرک سیمرغ با ۱۰ هزار نفر جمعیت یک مدرسه ندارد

نماینده برخوار در شورای اسلامی استان اصفهان گفت: شهر برخوار ۴۹ واحد آموزشی کمبود دارد و در شهرک سیمرغ خورزوق که ۱۰ هزار نفر جمعیت دارد هنوز یک مدرسه هم ندارد.

سروش بابایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص مشکلات آموزشی در شهرستان برخوار، اظهار کرد: با توجه به اینکه ایام ثبت‌نام است بحث شهریه و دریافت پول در مدارس طبق معمول گذشته دیده می‌شود و همواره بحث بر این بوده که هنگام ثبت‌نام وجهی دریافت نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به لزوم مشخص کردن میزان سرانه مدارس توسط آموزش‌و پرورش افزود: بهتر است آموزش و پرورش این مبالغ را مشخص و در مدارس به اطلاع والدین برساند، چرا که اگر قرار است وجهی گرفته نشود چه تفاوتی بین مدارس شهر اصفهان با شهرستان‌های اطراف است ضمن اینکه امکانات و شرایط آنها با هم متفاوت است.

نماینده برخوار در شورای اسلامی استان اصفهان با انتقاد از دریافت وجه شهریه هنگام ثبت‌نام‌ در مدارس تصریح کرد: مدیران مدارس تا زمانی که وجه شهریه را دریافت نکنند و یا چک از والدین دریافت نکنند ثبت‌نام را انجام نمی‌دهند و همه این موارد را با سند و مدرک اثبات خواهیم کرد.

یک شیفته کردن مدارس اصفهان را برخوردار جلوه داد

وی در خصوص کمبود فضاهای آموزشی شهرستان برخوار اظهار کرد: در سال ۹۲ دستورالعملی مبنی بر یک شیفته شدن مدارس تصویب شد و پیرو این بحث تمام مدارس نمازخانه، انباری و فضاهای ناکارآمد مدرسه را تبدیل به کلاس کردند که در شهر برخوار نزدیک به شش یا هفت مدرسه بخش اداری خود را به کانکس منتقل کردند.

بابایی با انتقاد از طرح‌هایی که بدون زیرساخت لازم اجرایی می‌شود افزود: پس از این موضوع اعلام شد که مدارس اصفهان یک نوبته شد به طوری که امروز وقتی از امکانات مدارس اصفهان صحبت می‌شود این استان را یک استان برخوردار در نظر می‌گیرند و استان البرز را در اولویت ساخت و افزایش فضای آموزشی مطرح می‌کنند.

وی با اشاره به کمبود ۴۹ واحد آموزشی در برخوار گفت: برای مثال در شهر خورزوق شش فضای آموزشی به صورت گروهی اداره می‌شود و همچنین ما در شهرک سیمرغ خورزوق که ۱۰ هزار نفر جمعیت دارد هنوز یک فضای آموزشی هم وجود ندارد.

نماینده برخوار در شورای اسلامی استان اصفهان با تاکید بر اینکه متوسط تعداد واحدهای درسی ۳۵ واحد است، اظهار کرد: اگر قرار است مدارس به صورت دو نوبته باشند باید روزهای پنجشنبه هم دانش‌آموزان حضور پیدا کنند اما در مقطع متوسطه دوم مدارس برخوار دو شیفته هستند و پنج‌شنبه‌ها هم که به حضور در کلاس‌های تقویتی و مطالعه بیشتر اختصاص داده بودند را به مدرسه می‌آیند.

مدارس ابتدایی نیازمند معلمان با تجربه هستند

وی در خصوص کمبود نیروی شهرستان برخوار در سال تحصیلی ۹۷-۹۸ گفت: در سال تحصیلی که تمام شد اعلام کردند که باید ۳۰ معاون از کادر اداری شهرستان کم شود و اعلام شد باید به جای ۱۲۰ دانش‌آموز باید ۲۰۰ دانش‌آموز داشته باشید تا معاون به مدرسه تعلق بگیرد در صورتی که مهمترین چالش مدارس علاوه بر معلم کمبود نیروی اداری است.

بابایی با تاکید بر کمبود مشاور در مدارس شهرستان برخوار افزود: توجه به مسائل تربیتی نیاز حضور مشاور در مدارس را بیشتر می‌کند به خصوص در مقطع متوسطه دوم که بسیاری از مشکلات دانش‌آموزان در این سن است در حالی که همه مشاوران به مقطع متوسطه اول برای فرایند هدایت تحصیلی منتقل شدند.

وی با اشاره به کمبود نیروی با تجربه در مدارس ابتدایی برخوار تصریح کرد: در مدارس ابتدایی تعداد سرباز معلم‌ها بسیار زیاد است و در حالی که شهرستان برخوار در چهار کیلومتری اصفهان قرار گرفته و سرباز معلم‌ها با میل بسیاری این شهرستان را انتخاب می‌کنند، اما مقطع ابتدایی نیازمند معلمان باتجربه است در حالی که تجربه این سرباز معلمان به میزان کافی نیست.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش برخوار شورای اسلامی استان اصفهان شهریه کمبود معلم مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۲۳۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۳۴۴ مدرسه در سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان و بلوچستان، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: تعهد خیران نیک اندیش در سال گذشته ۱۴ هزار و ۴۵۷ میلیارد ریال بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد سه برابری داشته است.
میثم لک زایی افزود:  بیش از ۲۱۰ هزار مترمربع از پشت بام مدارس سیستان و بلوچستان ایزوگام شد که در سیل اخیر جنوب استان یکی از مواردی که سبب شده آسیب کمتری به مدارس وارد شود، اقدامات پیشگیرانه نوسازی مدارس بوده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: امسال ۲۶۰ هزار مترمربع آسفالت محوطه مدارس در سطح استان انجام شده است.
وی یکی دیگر از اقدامات مهم دولت سیزدهم را آغاز طرح های محرومیت زدائی دانست و گفت: از این محل ۵۹ طرح با تعداد ۴۳۸ کلاس درس در حال ساخت است که در ماه‌های پایانی سال گذشته تعدادی از آنها به بهره برداری رسید.
لکزایی در خصوص هنرستان‌ها و شبانه روزی‌ها نیز افزود: ۳۰۷ کلاس درس همسو با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و فراگیری حرفه و گسترش عدالت آموزشی در سطح استان در حال ساخت است.

وی ادامه داد: هم اینک ۳۵ سالن‌های ورزشی و استخر‌های در دست ساخت داریم که بهره برداری از آنها کمک قابل توجهی به توسعه ورزش در بین دانش آموزان استان می‌کند.

دیگر خبرها

  • آغاز اجر‌ای طرح اتصال مدارس خوی به شبکه فیبر نوری 
  • رویکرد نوسازی مدارس تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • تکریم معلمان در خور شان آنان باشد
  • حق نداریم مدارس خیرساز را تغییر نام دهیم
  • کسری ۳۳۱ هزار متر مربعی فضای آموزشی در کردستان
  • تکریم معلمان در خور شان آنان باشند
  • ساخت ۳۴۴ مدرسه در سیستان و بلوچستان
  • تحویل ۴۵۰ کلاس درس به آموزش و پرورش استان اصفهان
  • دست کوتاه ۳۰ هزار کودک معلول از تحصیل / کمبود مدرسه و دشواری رفت‌وآمد
  • فیلم|کمبود ۵هزار کلاس درس در خراسان رضوی