Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حسن طالبیان معاون میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، در خصوص نحوه رسیدگی سازمان میراث فرهنگی به وضعیت میدان حسن‌آباد  به  خبرنگار حوزه میراث و گردشگری  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،گفت: یک تیم کارشناسی از دفتر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران و مجموعه شهرداری روی موضوع آتش‌سوزی میدان حسن‌آباد و علل وقوع آن کار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها باید این هفته یک گزارش کامل و دقیق درباره چرایی وقوع آتش سوزی، منشأ و دلایل طولانی شدن آن به ما بدهند.

وی اظهار کرد: با توجه به آنچه در این گزارش می‌آید، مشخص می‌شود که چگونه باید کاربری‌های مزاحم همچون انبار‌ها را از مجموعه تاریخی میدان حسن آباد خارج کرد. در این گزارش چیستی اسناد تاریخی سوخته هم مشخص می‌شود.

گفتنی است؛ مجموعه تاریخی میدان حسن‌آباد که با نام میدان هشت گنبد نیز شناخته می‌شود، در تقاطع خیابان امام خمینی (ره) با خیابان حافظ و خیابان وحدت اسلامی قرار گرفته است. ساختمان‌های اطراف این میدان تاریخی که به همت قلیچ باقلیان در دوره قاجار ساخته شد، در دوره‌ای از تاریخ وضعیت خوبی نداشتند، اما پس از مرمت شکوه اصلی میدان حسن آباد را به آن برگرداندند.

میدان حسن‌آباد شامگاه چهارشنبه مصادف با ۲۶ تیر به دلیل سوختن یک انبار طعمه آتش شد و بخشی از بافت تاریخی آن سوخت. در این آتش سوزی سقف چوبی ساختمان تاریخی میدان حسن‌آباد به همراه دو گنبد از هشت گنبد میدان سوختند.

یک دفتر ثبت اسناد نیز در آتش‌سوزی میدان حسن آباد سوخت که بعد‌ها مشخص شد اسناد مرتبط با مصدق از جمله وصیت‌نامه او و اسناد مرتبط با آیت‌الله کاشانی در آن قرار داشتند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۳۵۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از دست‌افزارهای سنگی نویافته کشف رود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون میراث‌فرهنگی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی در این نشست تخصصی که در موزه بزرگ خراسان برگزار شد، گفت: کشف رود، رودخانه‌ای تاریخی، اساطیری و باستان‌شناسی است که نویافته‌های عصر «پلئیستوسن» در امتداد این رودخانه کشف رود بخشی از تاریخ این سرزمین کهن را نمایان می‌کند.

احسان زهره‌وندی افزود: هم‌چنین با رونمایی از نخستین دست‌افزار‌های سنگی آشولی در شمال شرف فلات ایران دستاوردی مهم از تاریخ این استان و ایران در معرض دید عموم قرار گرفته است.

وی با اشاره به چالش‌های زیست محیطی پیرامون کشف رود گفت: با رونمایی از مطالعات باستان‌شناسی و نویافته‌های محدوده کشف رود اهمیت این رودخانه دوچندان شده و وظیفه همه دستگاه‌هایی اجرایی است که این میراث ارزشمند طبیعی و تاریخی را حفظ کنند.

معاون میراث‌فرهنگی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی افزود: ارائه دستاورد‌های پژوهشی جدید محوطه قادرآباد توس نیز اهمیت منطقه تاریخی توس در کنار کشف رود را نشان می‌دهد و امیدواریم با روشن شدن بخشی از تاریخی کهن این سرزمین توجه مسئولان و مردم به این منطقه تاریخی جلب شود.

دیگر خبرها

  • ضرغامی: حال مردم خوب هست که به سفر می‌روند
  • سعدآباد پر حاشیه
  • سعدآباد پرحاشیه
  • تجهیز ۲۰ بسته برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در گردشگری کرمان
  • سازه جدید در عمارت منسوب به «فخرالدوله» برچیده شد
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • مرمت طرح‌های مشترک میراث فرهنگی و شهرداری در میبد
  • نماینده مجلس: فرو نشست اصفهان جدی است؛ ابنیه تاریخی مورد آسیب قرار گرفته
  • رونمایی از دست‌افزارهای سنگی نویافته کشف رود
  • انتصاب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان