Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@11:46:16 GMT

بخش کنترلر ایربگ خودرو داخلی سازی شد

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۳۶۴۴۸

بخش کنترلر ایربگ خودرو داخلی سازی شد

«نادر سخا» امروز (پنجشنبه)در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا در خصوص داخلی سازی ایربگ (کیسه هوا) خودروها، افزود: هر ایربگ از چهار قطعه اصلی ACU (قسمت کنترلر)، کیسه هوا، قطعه انفجاری و سنسور شتاب تشکیل شده که در گذشته همه آنها وارداتی بود.

وی بیان داشت: شرکت کروز پس از چهار سال کار تحقیقاتی و انجام آزمایش های متعدد موفق به تولید ACU شده که اکنون مراحل تست خود را در خودروهای مختلف می گذراند و آماده تولید انبوه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخا خاطرنشان کرد: اکنون، پارچه کیسه هوا توسط این شرکت وارد می شود و پس از برش خوردن، توسط نخ مخصوص دوخته و آماده می شود، حتی همزمان نخ مربوطه را وارد کرده و در اختیار یکی از شرکت های نساجی همکار با دانشگاه امیرکبیر قرار داده ایم تا ببینیم امکان تولید پارچه ایربگ در داخل ممکن می شود یا خیر؟

وی گفت: تولید قطعه انفجاری و چاشنی مربوط به ایربگ، در توان و تخصص شرکت های قطعه ساز نیست و تاکنون هیچ شرکتی برای تولید آن پیش قدم نشده است، با این حال گفت وگوهایی با وزارت دفاع در این زمینه انجام شده است.

مدیرعامل گروه تولیدی قطعات خودرو کروز ادامه داد: چاشنی، یک قطعه ایمنی محسوب می شود و اگر به جای سوختن و تولید گاز، منفجر شود، به مثابه کار گذاشتن مین داخل خودرو است؛ به همین دلیل است که تنها چهار شرکت در جهان آن را تولید می کنند.

وی درخصوص داخلی سازی قسمت ACU توضیح داد: این مهم بدون کمک از خارج و با تکیه بر دانش و توانمندی مهندسان ایرانی انجام شد، موضوعی که مستلزم اجرای مرحله به مرحله یک برنامه ۱۵ هزار خطی بود.

سخا تاکید کرد: داخلی سازی ACU کاهش ۳۰ تا ۳۵ درصدی ارزبری ایربگ را به دنبال خواهد داشت.

وی ادامه داد: بطور مثال اگر خودرو به حیوانی برخورد کند، از آنجا که متوقف نمی شود ایربگ عمل نمی کند، اما همان خودرو اگر منحرف شده و پس از برخورد با درخت متوقف شود، باید ایربگ عمل کند و همه این موارد باید در برنامه نرم افزاری آن گنجانده شود.

این تولیدکننده یادآور شد: تولید برخی قطعات نظیر قطعات الکترونیکی به دلیل تنوع زیاد و نیاز به سرمایه گذاری بالا، صرفه اقتصادی ندارد و به همین دلیل توسط برخی شرکت های خاص در سطح جهان تولید می شود.

گلایه از حمایت نشدن تولیدکنندگان

وی در عین حال به گلایه از حمایت نشدن از تولید و تولیدکنندگان در کشور پرداخت و گفت: در حالی که شرکت کروز برای تولید ECU (کامپیوتر خودرو) بیش از پنج میلیون یورو سرمایه گذاری کرده و پول قطعات تولید شده نیز با تاخیر داده می شود، اما در عین حال همزمان عده ای این قطعه حساس را از خارج کشور وارد می کنند.

سخا افزود: در سال های گذشته شاهد بودیم در زمان نبود مشکلات سیاسی و برداشته شدن تحریم ها، واردات بر تولید اولویت می یافت و اکنون نیز با وجود تلاش برای داخلی سازی قطعه ایمنی ایربگ، شاید در آینده ای نزدیک واردات آن از سر گرفته شود.

وی ادامه داد: تولیدکننده نخستین کسی است که مالیات، مالیات بر ارزش افزوده، بیمه و سایر هزینه ها را پرداخت می کند، بنابر این برای تولید انگیزه می خواهد و در چنین شرایطی اگر به تجارت بجای تولید فکر کنیم بهتر است.

مدیرعامل گروه تولیدی قطعات خودرو کروز تاکید کرد: اگر امروز کره جنوبی یا چین جایگاه بالایی در بین تولیدکنندگان جهانی دارند، ناشی از توجه ویژه مسئولان کشورشان به مقوله تولید است، به طوری که گفته می شود وقتی کره ای ها تصمیم به صادرات خودرو گرفتند رئیس جمهور وقتشان همه هفته جلساتی برای رفع موانع تولید برگزار و پس از مشخص شدن گلوگاه های تولید، بلافاصله بخشنامه هایی برای رفع آنها صادر می کرد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سایپا ایمنی وزارت دفاع خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۳۶۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران

جلسه متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور و به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط‌عمومی، رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاورد‌های شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز جهت سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است، نمایندگان شرکت‌های فولادی همچون شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی در خصوص این پروژه‌های به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران
  • مدت گارانتی خودرو افزایش می‌یابد / وعده داخلی‌ سازی المان‌ های اصلی اتوبوس برقی
  • مدت گارانتی خودرو افزایش می‌یابد/ وعده داخلی‌سازی اتوبوس برقی
  •  قدم جدید مدیران خودرو برای رهبری بازار خودروهای برقی در ایران