Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-03-29@09:53:00 GMT

ردپای «بن زاید» در ترور فرزند حاکم شارجه در لندن

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۴۴۵۸۵

ردپای «بن زاید» در ترور فرزند حاکم شارجه در لندن

به گزارش مهر، الاخبار در گزارشی با عنوان «مرگ خالد القاسمی در لندن؛ آیا یک ترور به دستور بن زائد بود؟» آورده است: چند روز پس از فرار «هیا بنت الحسین» خواهر عبدالله دوم پادشاه اردن و همسر محمد بن راشد حاکم دبی به اروپا و سکونت وی در انگلیس؛ خبر مرگ خالد بن سلطان ۳۹ ساله فرزند سلطان بن محمد القاسمی حاکم شارجه منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رسانه نوشت: مرگ وی در هاله‌ای از ابهام قرار داد به ویژه که روند تحقیقات پلیس لندن در اینباره به نتیجه‌ای نرسیده است. آنچه این ابهام را بیشتر می‌کند دفن سریع وی قبل از کالبد شکافی است آنهم در مراسمی که با حضور پدرش و نبود محمد بن زائد ولیعهد ابوظبی و محمد بن راشد حاکم دبی برگزار شده است. این به حادثه مبهم جدیدی در تاریخ آکنده از کودتاها و خونریزی‌های داخل خاندان‌های حاکم این کشور افزوده شد و شک و تردیدهای زیادی را در در داخل و خارج از انگلیس درباره سرنوشت آخرین پسر حاکم شارجه مطرح کرد.

الاخبار نوشت: بر اساس اطلاعاتی که به الاخبار رسیده است، خالد القاسمی طی یک عملیات پیچیده که چندین ماه برای آن مقدمه چینی شده بود به دستور محمد بن زائد، ترور شد و تصمیم به قتل پس از آن گرفته شد که گزارش‌هایی امنیتی در اختیار محمد بن زائد قرار گرفت که از وجود تماس‌هایی بین شاهزاده اماراتی ترور شده با دستگاه امنیتی عربستان که تحت فرماندهی محمدبن سلمان، ولیعهد سعودی فعالیت می‌کند، خبر داده بود. به گفته منابع مذکور، زوایای این ارتباط هنوز مشخص نشده است و هنوز هم برای سرویس امنیتی امارات عربی متحده مبهم است. اما بن زائد در صورتی که این روایت درست باشد این تصمیم را با با دو هدف انجام داده است؛ نخست اینکه به بن سلمان بفهماند اماراتی‌ها قادر به کنترل تماس‌های عربستان با مهره‌های متعلق به آنها و متوقف کردن آن هستند و دوم اینکه پیام هشدار دهنده غیرمستقیمی به دیگر شاهزاده‌ها باشد تا جلوی هر گونه ارتباط محرمانه آنها با سعودی‌ها را بگیرد.

این رسانه می‌نویسد: مرگ مبهم القاسمی در شرایطی رخ می‌دهد که اختلافات میان بن سلمان و بن زائد درباره نحوه برخورد با پرونده‌ها در منطقه که در رأس آن جنگ یمن قرار دارد بروز کرده و امارات پیام‌هایی به چند کشور ارسال کرده و تمایل خود را برای عقب نشینی از آن اعلام کرده است و نیز موضوع ایران که ابوظبی میل به آرامش دارد بر خلاف سعودی که در راستای تحریک به جنگ حرکت می‌کند. اختلاف میان بن زائد و حاکم شارجه مربوط به مقطع اخیر نمی‌شود بلکه ریشه در تفاوت‌های پنهان و تضاد در منافع میان آنها با یکدیگر دارد. بخصوص از زمانی که ابوظبی به جای همه امیر نشین‌های امارات تصمیم می‌گیرد و بر اساس برخی داده‌ها به دنبال کودتا علیه القاسمی بوده است تا گاز الحمریه و چاه نفت الصجعه را به تسلط خود درآورده و از طریق آن کسری بودجه ناشی از ورود بن زائد به جنگ یمن را جبران کند.

الاخبار در پایان نوشت: ترور القاسمی به شیوه‌ای بسیار مشابه ترور فایزه البریکی، همسر شیخ حمدان آل نهیان در سال ۲۰۱۶ در لندن صورت گرفت و همچنین قتل پسر وی محمد که سه ماه بعد در همان شهر رخ داد اتفاقی که اگر شایعات درباره علت آن درست باشد به نظر نمی‌رسد آخرین حلقه از سلسله حوادث خونبار میان خاندان‌های حاکم امارات به دلیل ادامه کشمکش بر سر نفوذ و قدرت باشد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۴۴۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسانژ دادگاه تجدیدنظر را برد

دیوان عالی لندن امروز (سه شنبه) حکم کرد که موافقت انگلیس در سال ۲۰۲۲ برای استرداد «جولیان آسانژ» بنیانگذار ویکی لیکس مشمول یک جلسه استیناف کامل خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایسنا، وکلای سانژ استدلال می‌کنند که این اقدام، نقض توافق بین انگلیس و آمریکاست که استرداد به دلیل جرایم سیاسی را ممنوع می‌کند. حالا آسانژ می‌تواند با این حکم پرونده مربوط به استردادش به آمریکا را در دادگاه‌های انگلیس به چالش بکشد.

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، دادستان‌های ایالات متحده به دنبال محاکمه آسانژ ۵۲ ساله به اتهام جاسوسی در رابطه با انتشار اسناد محرمانه در وبسایت ویکی لیکس هستند که در رابطه با جنگ‌های تحت رهبری ایالات متحده در افغانستان و عراق بوده است.

آسانژ که شهروند استرالیاست، در آوریل ۲۰۱۹ به اتهام نقض وثیقه به زندان فوق‌امنیتی «بلمارش» در لندن منتقل شد. او بر اساس قانون جاسوسی آمریکا به دلیل کسب اطلاعات محرمانه و افشای آن در فضای عمومی، تحت پیگرد قانونی قرار دارد. در صورت محکومیت، آسانژ ممکن است با ۱۷۵ سال زندان روبرو باشد!

او که در ژوئن سال گذشته میلادی نتوانست دادگاه تجدید نظر انگلیس را به مخالفت با استرداد خود مجاب کند، حال گزینه‌های محدودی دارد؛ از جمله درخواست شکایت به دادگاه حقوق بشر اروپا.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ردپای برخی از کشور‌های اسلامی را در تجاوز اسرائیل به فلسطین شاهد هستیم
  • فیلم/ برای اولین بار اذان با شهادت ثلاثه در امارت شارجه طنین‌انداز شد
  • روسیه: ردپای اوکراین در حمله تروریستی مسکو کشف شد
  • پیام ضبط شده فرمانده حماس پس از ادعای اسرائیل در مورد ترور مروان عیسی | درخواست مهم محمد الضیف از جهان اسلام
  • وضعیت بازار مسکن در سال جاری چگونه خواهد بود؟
  • آرامش بر بازار اقلام اساسی حاکم است
  • استعفای دو عضو کابینه دولت انگلیس
  • جوی آرام و پایدار تا نهم فروردین در فارس حاکم است
  • تحریم‌های دولت انگلیس علیه چین
  • آسانژ دادگاه تجدیدنظر را برد