Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@01:45:54 GMT

نمایش مد لباس؛ جایی برای عرضه توانمندی توانیابان

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۴۶۴۰۰

نمایش مد لباس؛ جایی برای عرضه توانمندی توانیابان

«محبوبه رحیمیان» بنیانگذار پوشاک افراد دارای معلولیت و طراح مد و لباس درباره این برنامه گفت: از ۷ سال پیش شروع به تحقیق درباره پوشاک بچه های دارای معلولیت کردم. در همین راستا با دوستان و بچه های معلول در مراکز توانبخشی ارتباط گرفته و نظراتشان را درباره پوشاک جویا شدم.

وی افزود: ۷ سال پیش کارم را شروع کردم و دو سال قبل اولین نمایش را راه انداختیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحیمیان اضافه کرد: اولین نمایش مد را در برج میلاد و با شرکت معلولان جسمی و حرکتی برگزار کردیم.

این طراح مد ادامه داد: برنامه جاری به دعوت مجموعه مرکز نیکوکاری هفتم تیر برگزار شد که ۵۴ فرد دارای معلولیت در اینجا زندگی می کنند. در این بین ۳۰ مدل از سراسر کشور با ۲۲ نوع معلولیت در این برنامه شرکت کرده اند که نیمی دختر و نیمی پسر هستند. همچنین ۵ شرکت کننده با سندروم داون هم حضور دارند.

رحیمیان درباره ویژگی های پوشاک طراحی شده برای معلولان گفت: لباس ها با توجه به ویژگی های فیزیکی و نوع معلولیت این بچه ها طراحی شده است. همچنین جنس لباس ها ۱۰۰درصد نخ است و از پارچه هایی مثل کتان، پشمی و ابریشم سیلک استفاده کردیم زیرا خیلی از بچه ها به دلیل عدم تحرک باید لباس های نخی برای جلوگیری از زخم بستر بپوشند.

وی افزود: گروه هایی از افراد دارای معلولیت از سوند یا ایزی لایف استفاده می کنند و به همین دلیل یکسری لباس هایشان طوری طراحی شده که برای تعویض پوشک از کمر تا زانو باز می شود یا لباس افرادی که سوند استفاده می کنند، جیب های پنهانی دارند که سوند دیده نشود. از آنجایی که عده ای بر روی ویلچر می نشینند، کیف دوشی اذیتشان می کند و کیف های کمری برای آنها در نظر گرفته ایم.

رحیمیان با اشاره به اینکه این برنامه ها باعث ایجاد فرهنگ سازی در جامعه می شود خاطرنشان کرد: خیلی از این بچه ها گوشه گیر بودند اما حالا مجری مد هستند، جلوی دوربین عکاس ها ظاهر می شوند و ژست می گیرند و اعتماد به نفسشان بالا رفته است. همچنین این برنامه ها باعث می شود نوع نگاه جامعه به این افراد و نوع پوششان تغییر کرده و عادی شود.

«سعید سعدآبادی» مدیرعامل بنیاد «همیاران خیر جمعی ایرانیان» با اشاره به اهمیت برگزاری این برنامه گفت: ۲۵۰۰ مرکز ویژه معلولین داریم که همگی درتلاش برای ارائه خدمات توانبخشی، اشتغال و ساختن آینده ای بهتر برای این بچه ها هستیم که برگزاری فشن شو یکی از راه های معرفی این افراد به جامعه و نشان دادن توانمندی ها و قابلیت هایشان است‌.

وی تاکید کرد: شرکت کنندگان مد، معلولان جسمی و ذهنی حرکتی و بچه های با سندروم داون هستند.

سعدآبادی ادامه داد: جامعه ما نسبت به معلولین غریب است و عمده مردم آنها را به چشم ناتوان نگاه می کنند. اما خیلی از معلولین، توانایی های زیادی مثل توانایی کلامی همچون پاسخگویی تلفن یا روابط عمومی یا توانایی کار با کامپیوتر و... دارند. به همین دلیل، این برنامه ها زمینه ای برای نشان دادن توانایی معلولین است‌ و احساس خوبی را در آنها ایجاد خواهد کرد و به زندگی شان رنگ و بوی دیگری می بخشد.

مدیرعامل بنیاد همیاران تصریح کرد: غیر از نمایش مد، ما ایده ها و برنامه های دیگری نیز داریم؛ مثل ایجاد کافی شاپ و ارائه نوشیدنی سرد و گرم یا ساخت و فروش گلدان های خاص و زیبا توسط خود معلولین.

«فرح سادات غضنفری هاشمی» مسئول «موسسه هنری سندروم داون» نیز گفت: در این نمایش مد لباس و پوشاک، ۵ نفر از بچه های سندروم داون نیز شرکت کردند.

وی افزود: این بچه ها حس خوبی نسبت به این برنامه دارند و استقبال کردند. حتی دو نفر از آنها خودشان لباس هایشان را برای شرکت در این نمایش مد انتخاب کردند.

هاشمی تاکید کرد: این بچه ها دارای ایده و نظر هستند و مثل افراد دیگر درباره لباسشان نظر می دهند. خانم رحیمیان طراح لباس، این بچه ها را از نزدیک دیده و آنها را برای شرکت در این شو مناسب یافتند و انتخابشان کردند. آنها قرار است با موسیقی در این برنامه حضور پیدا کنند.

«شهاب مرتضوی» یکی از بچه های سندروم داون نیز گفت: خیلی خوشحالم که اینجا هستم و می توانم لباس هایم را نشان بدهم‌.

وی افزود: آرزو دارم تا هر وقت زنده ام لباس های شیک بپوشم و در برنامه های مد شرکت کنم.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۴۶۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شبح کژدم» در خانه سینما

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی خانه سینما، نخستین برنامه‌ دوره‌ جدید سینماتک خانه سینما چهارشنبه پنجم اردیبهشت با نمایش و نقد فیلم «شبح کژدم» ساخته کیانوش عیاری، برگزار می‌شود.

«شبح کژدم» نخستین‌بار در بخش مسابقه سینمای ایران پنجمین دوره‌ جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد. در این فیلم جهانگیر الماسی، ناصر آقایی، حسن رضایی به ایفای نقش پرداخته‌اند.

این فیلم روز چهارشنبه پنجم اردیبهشت ساعت ۱۶:۳۰ در سالن زنده‌یاد سیف‌الله داد خانه‌ سینما به نمایش درمی‌آید و پس از نمایش فیلم، محمد جعفری و مازیار فکری‌ارشاد به نقد اثر می‌پردازند.

حضور در برنامه‌های سینماتک خانه سینما برای اعضای صنوف زیرمجموعه خانه‌ سینما آزاد و رایگان است.

کد خبر 6085288

دیگر خبرها

  • با این فناوری انقلابی، معلولیت دیگر محدودیت نخواهد بود
  • عرضه توانمندی‌های صادراتی ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • نمایش توانمندی‌های صادراتی نخبگان کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • هیچ فاضلابی در شمال به دریا سرازیر نمی‌شود
  • نگاهی به بدترین گوشی های هوشمند جهان؛ از آیفون ۶ تا گلکسی نوت ۷ انفجاری (+عکس)
  • «شبح کژدم» در خانه سینما
  • هموفیلی ها دارو ندارند؛ خطر معلولیت با درمانی غیر علمی‌
  • بهره مندی ۸۰ معلول میبدی از حق پرستاری
  • آخرین جزئیات از عرضه پساپ در بورس انرژی اعلام شد