Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی فرخزاد در حاشیه بازدید معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه از محور رحیم آباد به کلاچای در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به اجرای جاده قزوین، رحیم آباد به کلاچای قطعه اول این جاده از کیلومتر ۵ تا ۹ از سه راهی باراجین تا سه راهی میزوج با همه ابنیه و پل‌های اتصالی اجرا شده است.

فرخزاد بیان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی موجود تمامی مسئولان مربوطه باید تلاش کنند تا قطعه اول این پروژه با رعایت مسائل زیست محیطی به بهره برداری برسد و ناتمام نماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون عمرانی استانداری قزوین تصریح کرد: با توجه به نظر مشاور طرح به علت شیب زیاد محور فعلی حتی با تعریض جاده و احداث پل باز هم نیاز است در برخی مسیرها خاک ریزی یا خاکبرداری صورت گیرد که این کار مستلزم ایجاد راه‌های انحرافی بوده و به همین دلیل امکان اصلاح محورهای فعلی سخت است.

معاون عمرانی استانداری قزوین با بیان اینکه ادامه مسیر نیاز به بازنگری دارد، گفت: ادامه مسیر تا شاهرود حتماً می‌بایست توسط مشاور طرح بازنگری شود تا مشکلات زیست محیطی، منابع طبیعی و نیز مشکلات اجرایی برطرف شده و یا به حداقل ممکن برسد.

رفع مشکلات زیست محیطی مسیر ضروری است

فرخزاد یادآور شد: موضوع جلوگیری از تغییر کاربری اراضی واقع در طول مسیر اجرایی ضروری است و راه و شهرسازی با هماهنگی کمیسیون‌ها در این خصوص باید اقدام کند و مشاور طرح نیز ملاحظات حداکثری را برای حل موضوع معارض ازجمله باغات موجود در مسیر رعایت کند.

وی افزود: این پروژه در سال ۹۲ آغاز شد و در ادامه ساخت به دلیل عبور از مناطق جنگلی، محدوده عبور حیات وحش و گونه‌های گیاهی از سوی محیط زیست نگرانی‌هایی مطرح شد که کار را متوقف کرد.

وی افزود: هر چند در استان قزوین به نظر می‌رسد امکان رفع اشکالات محیط زیست وجود دارد اما در استان گیلان عبور از جنگل هم مشکل ساز شده به همین دلیل مقرر شده تا مطالعات یکپارچه محیط زیست برای تمام مسیر در استان‌های قزوین و گیلان تهیه شود.

فرخزاد گفت: به دلیل اهمیت طرح و هزینه انجام شده تاکنون که در هر استان حدود ۵۰ میلیارد تومان و جمعاً ۱۰۰ میلیارد تومان است معاون رئیس جمهور در سفر به قزوین از این محور بازدید کرد تا ضمن شنیدن گزارش پیمانکار از نزدیک در جریان روند ساخت و مشکلات موجود قرار گیرد.

وی بیان کرد: قرار شد در مدت حداکثر دو ماه این پروژه تعیین تکلیف شود که یک ماه به شرکت توسعه و زیرساخت راه‌ها برای تکمیل مطالعات زیست محیطی و ارائه به سازمان محیط زیست کشور فرصت داده شد و در ادامه محیط زیست هم حداکثر در یک ماه بررسی کارشناسی را انجام داده و نظر نهایی را اعلام کند.

۴ مهرماه نتیجه نهایی اعلام می‌شود

فرخزاد گفت: دکتر نوبخت در جلسه‌ای که در یکی از کارگاه‌ها تشکیل شد تاکید کرد تا در جلسه چهارم مهر ماه و در دو ماه آینده تکلیف نهایی این پروژه برای ادامه مسیر یا تعریض و اصلاح جاده موجود مشخص شود.

وی اظهار داشت: با این رویکرد هر جا که در جاده فعلی و در وضع موجود بخواهد کار شود هیچ منعی از نظر مطالعات زیست محیطی ندارد و می‌توان کار کرد و در این زمینه اعتبار لازم هم تأمین می‌شود و هر جا که خارج از جاده وضع موجود اگر بخواهد کاری شود نیازمند داشتن مطالعات زیست محیطی است و کار متوقف است تا استعلام سازمان محیط زیست ارائه شود.

معاون عمرانی استانداری قزوین یادآور شد: در حال حاضر کار ساخت متوقف شده و تا دو ماه آینده عملیات خاصی صورت نخواهد گرفت.

وی بیان کرد: در محدوده استان گیلان روی مسیر موجود کار شده و بر این مبنا جلو رفته‌اند و پیشرفت فیزیکی طرح حدود ۱۵ تا ۲۳ درصد است.

فرخزاد اظهار داشت: امیدواریم در موعد مقرر و مهرماه امسال پاسخ محیط زیست داده شود تا با رفع مانع و احداث راه ارتباطی دوم از استان قزوین به گیلان که می‌تواند
زمینه صرفه جویی در سوخت، مسافت و هزینه‌ها را فراهم کرده و مسیر جدیدی برای دسترسی به شمال کشور باشد و ترافیک در مناسبت‌ها را هم کاهش دهد در اختیار مردم قرار گیرد.

کد خبر 4676854

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری قزوین جاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۴۷۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین و تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال

سید محمد مهدی تقوی مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین گفت: در کشور بالغ بر هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس گاز سوز وجود داشت که تمامی این اتوبوس‌ها به دلیل سازگار نبودن شرایط اقلیمی و جغرافیایی با ساختار اتوبوس گاز سوز تماما به دیزل تبدیل شده اند.

مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین اضافه کرد: پلیس راهور به دلیل تغییر در ارکان خودرو، از تعویض پلاک و انتقال مالکیت خودرو جلوگیری می‌کند، لذا سازمان اتوبوسرانی نسبت به تعیین وتکلیف وضعیت ۳۳ دستگاه اتوبوس گاز سوز ناوگان خود که در اختیار بخش خصوصی می‌باشد، اقدام کرده است.

تقوی بیان کرد: لایحه سازمان اتوبوسرانی قزوین مبنی بر تعیین و تکلیف اتوبوس‌های تبدیلی در قالب سه راهکار پیشنهادی به شورای اسلامی شهر قزوین ارائه شده است و پس از تایید در فرمانداری قزوین اجرایی می‌شود.

این مسئول گفت: روش اول پرداخت وجه خودرو به بهره بردار به قیمت کارشناسی روز است.

وی عنوان کرد: در روش دوم نیز بهره بردار می‌تواند با خودروی تبدیلی در اختیار فعلی خود به مدت ۵ سال قرارداد بسته و به فعالیت در خطوط سازمان ادامه دهد و در صورت نیاز به بروزرسانی خودرو نسبت به میزان قرارداد تا سقف ۵۰۰میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه اعطا خواهد شد.

مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین افزود: در روش سوم بهره بردار می‌تواند به ازای اتوبوس در اختیار یک خودروی جایگزین از ناوگان فعال و یا غیرفعال اتوبوسرانی دریافت کرده و بنا به خودروی انتخابی از ناوگان خارج و یا به فعالیت در ناوگان ادامه دهد. در این روش بهره بردار می‌تواند تا سقف ۴۹درصد سهم مالکیت داشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • لزوم توجه به سلیقه مردم در امور مختلف
  • زنده‌گیری دو قلاده گربه جنگلی در مرودشت
  • نظام مسائل نواحی شهری قزوین با حضور مدیران مناطق پیگیری می‌شود
  • اجرای مصوبه کاهش مصرف پلاستیک در قزوین
  • وضعیت راه‌های کشور؛ بارش و تردد روان در جاده‌های شمالی
  • آسمانی شدن مادر شهید در رحیم آباد
  • پاک‌سازی پارک جنگلی و دوشنبه بازار فیض آباد از زباله‌های پلاستیکی
  • تعیین تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • تعیین و تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • اجرای برنامه مشترک پاکسازی حاشیه مسیر بندر گلمانخانه پارک ملی دریاچه ارومیه