Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت چینی جونیاو (JuneYao) موفق به ساخت نانوآلیاژ جدیدی شده که امکان کاهش ۱۵ درصدی وزن هواپیما را فراهم می‌سازد. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، یک شرکت چینی موفق به تولید آلیاژی از جنس آلومینیوم با استفاده از فناوری‌نانو شده است که استفاده از آن موجب کاهش ۱۵ درصدی وزن هواپیمای جت Homegrown C. ۹۱۹ خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این فناوری از آلیاژ آلومینیوم و نانوسرامیک استفاده شده که توسعه آن توسط شرکت جونیاو انجام شده است. این فناوری می‌تواند استحکام آلیاژ‌های رایج آلومینیم را تا ۳۰ درصد افزایش دهد. به ادعای این شرکت، رقبای خارجی باید سال‌ها تلاش کنند تا در دهه‌های آتی بتوانند به چنین فناوری برسند. با تجاری سازی این آلیاژ جدید صرفه‌جویی اقتصادی بسیاری زیادی در اقتصاد چین رخ خواهد داد.

به گفته چینی‌ها براساس قیمت نفت در سال ۲۰۱۵، با کاهش یک کیلوگرم از وزن هواپیما، صرفه‌جویی برابر با ۱۲۰۰۰ یوان در مصرف سوخت رخ می‌دهد. همچنین چینی‌ها قادر خواهند بود که با تجاری‌سازی این فرآیند و استفاده از آلیاژ تازه تولید شده، واردات حوزه هوایی خود را به شدت کاهش دهند. کاهش واردات در تمامی حوزه‌ها از جمله صنعت هوایی همواره موردنظر این کشور پیشرو در توسعه صنعت بوده است و سیاست‌های کلی چینی‌ها بر این اساس تنظیم شده است.

با توجه به گزارش رسانه‌ها، آلیاژ جدید تولید شده علاوه بر هواپیما، قابلیت استفاده در ماهواره‌های فضایی را نیز خواهد داشت. مسئولان و محققان چینی برنامه‌ریزی دقیق و هدفمندی را در راستای تولید این آلیاژ جدید و دستیابی به فناوری موردنیاز آن انجام داده‌اند. گروه جون یو از سال ۲۰۱۵ با دانشگاه جیاتونگ جهت تولید این آلیاژ شروع به همکاری کردند و در سال ۲۰۱۷ نیز یک موسسه تحقیقاتی، تنها به منظور تولید آلیاژ آلومینیوم مذکور تأسیس شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۴۸۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ حقیقت سریع در مورد هارد دیسک/ اولین هارد یک گیگابایتی ۲۵۰ کیلوگرم وزن داشت!

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، عرضه اولین هارد دیسک 1 گیگابایتی در سال 1980 نقطه عطف مهمی در توسعه فناوری ذخیره‌سازی بود. در آن زمان هارددیسک‌ها نسبتاً جدید بودند و به سرعت در حال تکامل بودند. هارد دیسک 1 گیگابایتی یک دستاورد پیشگامانه محسوب می‌شد زیرا ظرفیت ذخیره‌سازی بی‌سابقه‌ای را فراهم می‌کرد. با این حال بر خلاف هارد دیسک‌های مدرن که جمع و جور و سبک وزن هستند، این نسخه اولیه حدود 250 کیلوگرم وزن داشت که بسیار حجیم و کار با آن دشوار بود.

همچنین معرفی هارد دیسک 1 گیگابایتی صنعت ذخیره‌سازی را متحول کرد. تا پیش از این، گزینه‌های ذخیره‌سازی محدود بود و بیشتر کامپیوترها برای ذخیره‌سازی داده‌ها به فلاپی دیسک یا نوار کاست تکیه می‌کردند. هارد دیسک 1 گیگابایتی جهش عظیمی در ظرفیت ایجاد کرد و به کاربران این امکان را  داد تا مقادیر قابل توجهی داده را ذخیره کنند. اگرچه این هارد سنگین و دست و پا گیر بود، اما تأثیر آن غیرقابل انکار بود و زمینه را برای پیشرفت‌های آینده در فناوری ذخیره سازی فراهم کرد.

***

 

۱۱ حقیقت جالب در مورد هارد دیسک عبارتند از:

 

1. اولین هارد دیسک توسط IBM در سال 1956 معرفی شد و تقریباً به اندازه دو یخچال بود!

2. اولین هارد دیسک‌ها ظرفیت ذخیره سازی فقط 5 مگابایت داشتند!

 

3. اصطلاح هارد دیسک یا «دیسک سخت» به این دلیل استفاده می‌شود که صفحات دیسک داخل درایو که داده‌ها را ذخیره می‌کند، سخت هستند (در قیاس با دیسک‌های فلاپی که منعطف بودند و در یک جایی پلاستیکی قرار می‌گرفتند).

4. در هارد دیسک‌ها از حافظه مغناطیسی برای خواندن و نوشتن داده‌ها روی دیسک‌های در حال چرخش استفاده می‌شود.

 

5. سرعت چرخش هارد دیسک بر حسب دور در دقیقه (RPM) اندازه گیری می‌شود.

6. بالاترین RPMی که امروزه توسط هارد دیسک‌ها به دست می‌آید حدود 15000 بار است که در نتیجه دسترسی سریعتر به داده‌ها را به همراه دارد.

 

7. اولین هارد دیسک مصرفی، IBM 1311، حدود 81 هزار دلار به نرخ امروزی قیمت داشت.

8. کوچکترین هارد دیسکی که تا به حال ساخته شده است در سال 2013 ساخته شد و اندازه آن 5 میلی متر در 5 میلی متر بود.

 

9. بزرگترین ظرفیت هارد دیسک موجود در بازار امروز 20 ترابایت است.

10. هارد دیسک‌ها در معرض آسیب ناشی از شوک فیزیکی یا میدان‌های مغناطیسی هستند و ممکن است از کار بیفتند.

 

11. درایوهای حالت جامد (SSD) نوع جدیدی از دیسک‌های ذخیره‌سازی هستند که سریعتر و بادوام‌تر از هارد دیسک‌های سنتی به شمار می‌آیند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیا بدنه جت های جنگنده مدرن ضد گلوله ساخته می شود؟(+عکس)
  • فرمانده مرکز تولید نزاجا: تجهیزات جدیدی به نیروی زمینی ارتش الحاق می‌شوند
  • فرایند تولید چاقوی حرفه‌ای سرآشپز‌ در کارخانه چینی (فیلم)
  • احتمال بقای اسرائیل با نا امن‌سازی ایران کم‌تر می‌شود
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • «موسی» و «پایتخت» امسال ساخته می‌شوند؟
  • فقط یک‌چهارم گیاهان دارویی برای تولید دارو استفاده شده‌اند
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد هارد دیسک/ اولین هارد یک گیگابایتی ۲۵۰ کیلوگرم وزن داشت!
  • نیمه رسانای طلایی ساخته شد 
  • «موسی» و «پایتخت» امسال ساخته می‌شوند؟