Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@06:21:09 GMT

عموپورنگ: من یک‌لیتری هم نیستم چه رسد به سلبریتی!

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۵۱۶۱۴

عموپورنگ: من یک‌لیتری هم نیستم چه رسد به سلبریتی!

اصلاً سرمایه من همین بچه‌های این مملکت هستند. از توانم هرچه دارم می‌گذارم چون کار کودک را دوست دارم.

به گزارش مشرق، داریوش فرضیایی یا همان عمو پورنگ بچه‌ها 20 سال است که برای کودکان برنامه‌سازی می‌کند. به تعبیر خودش خیلی‌ها با او بزرگ شده‌اند و امروز خانواده تشکیل داده‌اند. بسیاری اعتقاد دارند اما پورنگ، آن پورنگ سابق نیست و یک بی‌انگیزگی در ادامه راه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داریوش فرضیایی گفتگوی خودش را با تسنیم از اینجایی شروع کرد که چرا آنقدر خانواده‌ها و کودکان در میان این همه چهره‌ها و گروه‌های جدید برنامه‌ساز کودک هنوز او و اجراهایش و حتی او و سریال‌هایش را می‌پسندند. از طرفی دیگر چرا این همه برخی از شبکه‌های بیگانه برای او شایعه درست می‌کنند و از طرفی چرا دیگر برنامه زنده همراه با کودکان اجرا نمی‌کند.

او به همه این سوالات پاسخ داد و  متن آن نیز به شرح زیر آمده است:

بیشتر بخوانید:

شهرداد روحانی چگونه رهبر ارکستر سمفونیک تهران شده است؟

*بگذارید من هم شما را بیشتر عمو پورنگ صدا کنم تا داریوش فرضیایی! چون بیشتر کودکان و حتی جامعه شما را به این نام می‌شناسند. چرا با وجود آمدنِ این همه عمو و خاله، هنوز بچه‌ها و خانواده‌ها شما را دوست دارند؟ آن‌ها از شما انتظار دارند تا مثل قبل برنامه‌ای همراه با بچه‌ها داشته باشید. شما چطور؟

خودم هم دوست دارم که بچه‌ها کنارم باشند. صادقانه می‌گویم همیشه جلویِ دوربین خودم بودم. مردم خود خود داریوش فرضیایی را دیدند. با همه وجودم برنامه اجرا کردم و از عمق وجودم با بچه‌ها ارتباط داشته و دارم. دوست داشتم آن سادگی و خلوص نیتی که به بچه‌ها دارم را به نمایش بگذارم. فکر کنم این دوربین و این لنز این اتفاق را رقم زد.

بیشتر بخوانید:

تئاتر هجوآمیز سیاسی - اعتقادی در جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی تجلیل می‌شود؟ +عکس و سند

نمی‌خواهم بگویم آدمی هستم که صددرصد جلوی دوربینم همانی است وجود دارد. اگر هم بگویم دروغ است! اما به جد می‌گویم 70 درصد جلوی دوربین همان بودم که هستم. چون بالاخره با بچه‌ها زندگی کردم و کار کردن جلوی دوربین با زندگی واقعی 30 درصد متفاوت است. مردم دوست دارند کسانی که در قامت مجری، هنرمند و برنامه‌ساز در مقابل‌شان قرار می‌گیرند از جنس خودشان باشند. سعی کردم از قالب خود مردم باشم و تافته جدابافته نباشم حتی در اجرا.

بیشتر بخوانید:

پوپولیسم هنری، با پول حکومت علیه حاکمیت!

*وقتی در فضای مجازی وارد صفحه اینستاگرام داریوش فرضیایی می‌شویم می‌بینیم بیشتر اتفاقات آن مربوط به مادر و خانواده‌اش است. اتفاقات آموزنده‌ای را به عنوان کلیپ می‌گیرد و می‌گذارد...

اصلا این نیست مادرم را مطرح کنم. مادر من تمام سرمایه زندگی من است. خواستم رابطه قشنگ، سالم و خوب عاطفی زندگی‌ام را با مادرم به تصویر بکشم. بدانند که من به عنوان یک فرد شناخته شده هستم چه ارتباطی با مادر و خانواده‌ام دارم شاید یک نقطه آموزنده و تأثیرگذار برای مخاطب من داشته باشد. الحمدالله رابطه من با مادرم به عنوان کسی که من را بزرگ کرده و حق بر گردن من دارد بسیار خوب است.

بیشتر بخوانید:

اصلاح‌طلبان جیره‌خوار انگلیس و اصولگرایان نوکر شاه هستند؟! +عکس

سعی کردم آموزه‌های اخلاقی را غیرمستقیم و از طریق این کلیپ‌ها مطرح کنم. که می‌توان با مادر دوست بود و احترام گذاشت. درد دل کرد و یک همدم واقعی و بدون غل و غش؛ کسی که بچه‌ها باید بدانند اگر می‌خواهند به موفقیتی برسند از رضایت مادر و پدر است. اگر می‌خواهند به آرزوهایشان برسند یکی از آن کلیدها مادر و پدر است. من همیشه سعی کردم برای رسیدن به اوج موفقیت دعای خیر مادرم را داشته باشم. برای همین در این کلیپ‌ها سعی کردم آن قشنگی و روابط خوب را به تصویر بکشم.

بیشتر بخوانید: توجیهات فرویدی برای نمایش تمایل همخوابگی «مادر» با فرزند + تصاویر

*زمانی عمو پورنگ بسیار با نشاط و با طراوت بود. اما این روزها آن انگیزه و شادی تمام در نگاه و رفتار را نمی‌بینیم. چه اتفاقی افتاده است؟

به خاطر اینکه من هم مثل شما دغدغه دارم؛ به خاطر اینکه من هم مثل شما در جامعه‌ای زندگی می‌کنم که دچار مشکلاتی شده است. من فیلم بازی نمی‌کنم. دارید می‌گویید من مثلِ قبل نیستم سوال درست و به جایی است.  حتماً قبل هم مثل الان نیست. همه ما داریم یک جا زندگی می‌کنیم. حتی آدمی باشید که از هر لحاظ تأمین باشید ولی مسئله روحی و عاطفی و احساسی نه به ثروت، پول و نه ملک و املاک ربط ندارد به حالِ جامعه و فرد ربط دارد. متأسفانه ما داریم افسرده می‌شویم و این تأثیر می‌گذارد. هر وقت بلند می‌شوید از صبح تا شب به بچه‌ها هم سرایت کرده که این جنس و کالا گران شده و آن اتفاق افتاده؛ واقعاً این مطالب و اتفاقات به بچه‌ها ربط ندارد.

بیشتر بخوانید:

فراستی: داروغه‌زاده بلد نیست مدیریت کند!

متأسفانه بچه‌ها هم دچار این تشویش‌ها شده‌اند. دیدم بچه‌ها وارد مباحثی شده‌اند که به آن‌ها ربطی ندارد و نباید وارد این مقوله‌ها بشوند و نباید بدانند. به تبع منِ برنامه‌ساز هم مثل آن‌ها شدم. در گذشته دغدغه این طوری نداشتم. صادقانه بگویم من تیتر روزنامه‌ها را زیاد نگاه نمی‌کنم، زیاد به تیتر اخبار توجه ندارم. به خاطر کارم! نمی‌خواهم روی کارم زیاد تأثیر بگذارد. شما می‌گویید این عمو پورنگ مثل قدیم نیست. اولا پختگی در راه است و دوم اینکه قبول کنید الان هم مثلِ قبل نیست.

*شما بارها این جمله را تکرار کردید که کودک جدی گرفته نمی‌شود یا برای کار کودک فرش قرمز پهن نمی‌کنند...

من همیشه گفتم و می‌گویم من احساس می‌کنم کودک باید جدی گرفته شود و آن فرش قرمزی هم که من با کنایه گفتم قبول کنید برای فیلم‌های بزرگسال هست. چرا که شما جشنواره کودک را ببینید ما دستاورد آن چنانی نمی‌بینیم. منظورم فقط خودم نیست! هرکس در کار کودک موفق بوده باید به آن پرداخته شود. این برمی‌گردد به آن نگاه دوستان عزیز مدیر و سرمایه‌گذار و حامی. برای همین گفتم هرکسی می‌تواند کودک را حمایت کند این کار را انجام دهد. چون برنامه آینده را همین کودکان ما می‌نویسند قصه و آینده سرنوشت این مملکت را همین کودکان می‌نویسند. باید جدی گرفته شوند؛ همه جای دنیا کودک اول است و اینجا هم باید این طور باشد. غیر از این نیست. اگر غیر از این باشد صددرصد در آینده باختیم.

بیشتر بخوانید:

«سامی یوسف» کیست و چه سابقه‌ای دارد؟ / آیا خواننده‌ مورد حمایت وهابی‌ها پس از اسرائیل به ایران می‌آید؟! +تصاویر

*یک الگوی با دغدغه و بدون حاشیه یا بهتر بگویم سلبریتی که هیچ‌وقت مخاطبینش را به حاشیه نکشاند. عمو پورنگ خودش را سلبریتی می‌داند؟

من سرم در کار خودم است. من یک لیبریتی هم نیستم! دعای خیر مادرم بوده و همیشه سعی کردم کار خودم را انجام دهم. من کار خودم را بلدم و درباره کار کودک می‌توانم اظهارنظر کنم و کاری انجام دهم.  ضمن اینکه دغدغه دارم و رأس دغدغه‌های من کودک است.

آنقدر این بچه‌ها عزیزند جایی نمی‌روم!

*شما دنبال حاشیه نیستید ولی حاشیه به دنبال شماست. مثلاً همین بخش خبری بی‌بی‌سی که به تازگی کار کودک می‌کند گفت داریوش فرضیایی در راه است و یا برخی گفتند می‌خواهید کار سینمایی انجام دهید یا به هند بروید؟

من کشورم را دوست دارم. کودک ایرانی را دوست دارم. اصلاً سرمایه من همین بچه‌های این مملکت هستند. از توانم هرچه دارم می‌گذارم چون کار کودک را دوست دارم. کار کودک باید در کشورمان جدی گرفته شود. امثال ما باید با انگیزه بیشتری کار کنند. من کجا می‌خواهم بروم و این جا دارم زندگی می‌کنم. بهترین زندگی کنار مادرم است، همه زندگی من مادرم هست و همه بچه‌های این وطن آنقدر برای من عزیزند که سعی می‌کنم این بچه‌ها را از دست ندهم. این بچه‌ها را دوست دارم و برای این بچه‌ها وقت می گذارم. دوست دارم آن کسانی هم که مدیران ما هستند به ما بها بدهند و ما را حمایت کنند تا ما کارمان را به نحو احسن انجام دهیم.

بیشتر بخوانید:

دستخوش وزارت ارشاد به سازنده «رحمان 1400»

*قرار است بعد از پایان سه گانه «محله گل و بلبل» چه کار جدیدی از عمو پورنگ ببینیم؟

داریم فکر می کنیم یک کاری متفاوت‌تر از «محله گل و بلبل» باشد. چون محله گل و بلبل همین‌قدر کشش و ظرفیت داشت.

*یک حاشیه‌ای برای شما درست شد بابت همان کلید که دیگر برنامه زنده به شما نمی‌دهند. ماجرا چیست چرا برنامه زنده ندارید؟

برنامه زنده یک زمانی خیلی کشش داشت و احساس کردم باید از همان حالت دربیاییم و حرفه‌ای به کار نگاه کنیم. قرار نیست من به خاطر حاشیه‌ها خودم را درگیر کنم. کار برای من مهم است. برنامه زنده آن زمان با توجه به سبکی که من آوردم؛ ادعا نمی‌کنم، برای من افتخار است. این سبک را احساس کردم تا اینجا می‌کشد و ظرفیت دارد. به همین‌خاطر وارد عرصه کارهای تولیدی شدم و البته بازتاب‌های خوبی هم داشتیم. در ادامه تجربه سریال‌سازی هم مورد پسندِ مخاطب بود. هیچ ربطی به این حاشیه‌ها ندارد من در این سال‌ها به دنبال کارهای متفاوت بودم. خدا را شکر در سازمان صداوسیما هم کسی تا الان به من چیزی نگفته و جلوی برنامه زنده یا تولیدی من را نگرفته‌اند. من کارم را دوست دارم و زنده نیاز بود شروع می‌کنیم ولی الان فقط به سریال فکر می‌کنم.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: دادگاه نجفی بازار سکه و ارز اخبار خودرو نفتکش انگلیسی داریوش فرضیایی سازمان صدا و سیما سازمان صداوسیما محله گل و بلبل عموپورنگ هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۱۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر قدرت پهپادی ایران دنیا را برد، سلبریتی‌ها را خواب/ لسانی: ساختمان برند سلبریتی‌ها از هنجارشکنی شکل می‌گیرد

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز؛ در این روزها شاید کمتر کسی را پیدا کنید که نسبت به حمله وحشیانه رژیم اشغالگر صهیونیستی به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق و جواب پهپادی و موشکی ایران هیچ واکنشی نداشته باشد و در هر کوی و برزنی صحبت از تقابل بین خیر و شر است؛ تا حدی که حتی قدرت موشکی و پهپادی ایران تیتر اول رسانه های جهان قرار گرفت و محبوبیت ایران را بیش از پیش در بین کشورهای همسایه افزایش داد و اگر فقط نگاهی به فضای مجازی و واکنش های توییتری مردم و مسئولین کشورهای منطقه بیاندازیم به راحتی متوجه خواهیم شد که موج همدلی با این واکنش موشکی ایران چقدر بالاست.

پس از این مرحله و حمله اسرائیل با چند ریز پرنده (کوادکوپتر) به یک رادار در اصفهان و سرنگون شدن توسط پدافند هوایی ایران و ادعای کذب رژیم کودک کش در خصوص هدف قرار دادن رادار سامانه پدافند در ایران مجددا شاهد افزایش موج حقارت و تمسخر رژیم صهونیستی توسط کاربران فضای مجازی و خبرنگاران در سراسر جهان بودیم تا حدی که ژوتام کانفینو سردبیر و خبرنگار اسرائیلی با اشاره به سخره گرفتن این حمله گفت: مردم اسرائیل این حمله را یک حمله به‌دردنخور می‌خوانند و حتی بن‌گویر وزیر امنیت داخلی اسرائیل نیز آن را مسخره و بی‌خاصیت دانسته ‌است.

حال سوال مهم اینجاست چرا سلبریتی های کشور خودمان که در هر موضوعی اعلام موضع کرده و نسبت به پیش پا افتاده ترین مسائل واکنش نشان می دهند در این مرحله مهم از تاریخ که قدرت نظامی و بازدارندگی ایران زبان زد همه دنیا قرار گرفته، سکوت کرده اند؟

این سکوت تا حدیست که حتی از ابراز یک استوری خشک و خالی هم دریغ کرده اند.

محمد لسانی پژوهشگر و فعال رسانه در گفت و گو با خبرنگار ایسکانیوز با بیان اینکه باید مفهوم سلبریتی را مورد بازشناسی قرار دهیم و باید ببینیم چه چیزهایی باعث دیده شدن، توسعه مخاطب و برد نفوذ پیام سلبریتی ها می شود گفت: اصولا سلبریتی ها افرادی هستند که دعوت به خود می کنند و برای همین باید عملا محوریت و مرکزیتی به روایت خودش بدهد و برای اینکه روایت خودش را روایتی معتبر اعلام کند به روایت دیگران هجوم میبرد و به عبارت دیگر همه افراد غیر از خودش را نقد می کند و روایت خودش را درست می داند.

لسانی ادامه داد: در گام اول رقبای شخصی تحت هجوم سلبریتی ها قرار می گیرند و در گام بعدی حتی سازمان ها و نهادها و دولت و حاکمیت را نقد می کنند که علت این موضوع توسط سلبریتی ها دیده شدن خودشان هستند.

وی تصریح کرد: ساختمان برند سلبریتی ها از هنجارشکنی و روایت غیرهمسو با روایت دیگران شکل می گیرد و همیشه سعی می کنند از قدرت فاصله بگیرند و علاقه دارند خودشان منتقد و مخالف حاکمیت نشان دهند بخاطر اینکه ژست مستقل بودن را به مخاطبانشان نشان دهند.

این فعال رسانه با بیان اینکه سلبریتی ها به شدت منفعت طلب و محاسبه گر هستند و برای اعلام موضع چرتکه می اندازند افزود: حاکمیت یک برند در افکار عمومی دارد و این برند قیمت و ارزشی دارد و اگر در کشوری حاکمیت قیمت و ارزش داشته باشد سلبریتی ها نیز به سمت آن برند با ارزش می روند.

لسانی تصریح کرد: سلبریتی های کشور ما اعتقاد دارند برد حاکمیت ایران یک برند کم ارزش است که آنها را از قیمت می اندازد و به همین دلیل سعی می کنند از حاکمیت فاصله بگیرند و ترس از افکار عمومی باعث فاصله آنها از این برند می شود.

وی در خصوص وجود خلا قانونی بیان کرد: در ریل گذاری تعامل سلبریتی ها با حاکمیت توسط قانون و تشکل ها و نهاد تنظیم گر سعی می شود کارکرد سلبریتی ها مثبت و تقویت کننده انسجام ملی باشد نه منفی و تضعیف کننده انسجام ملی و امنیت روانی.

این فعال رسانه گفت: در کشورهای مختلف وظیفه انتشار اخبار خوب و مثبت و هم وظیفه اقدامات و کمپین هایی که به رفاه و پیشرفت ختم شود بر عهده سلبریتی ها گذاشته می شود.

لسانی با بیان اینکه در دنیا نفرت پراکنی یک جرم است و رهبر معظم انقلاب نیز در اول فروردین ۱۴۰۳ نسبت به نفرت پراکنی نیز هشدار دادند افزود: در ایالات متحده فردی به نام الکس جونز سلبریتی برنامه های لایو اینترنتی حادثه ۱۱ سپتامبر را به خود حکومت نسبت داد که بخاطر همین موضع به دادگاه فراخوانده شد و رقم خیره کننده ای جریمه مالی شد که این نشان دهنده این است در همه جای دنیا توجهشان به کنش سلبریتی ها بیش از کشور ما است.

بر خلاف همه دنیا، نبود قوانین بازدارنده در جهت کنترل سلبریتی ها و منفعل بودن حکومت در قبال کنش آنان باعث شده تا این قشر که با بهره گیری از توان و ظرفیت های حاکمیت شهرتی را برای خود دست و پا کرده اند پس از مدتی از حاکمیت فاصله گرفته و با گرفتن ژست منتقد مخاطبانی را برای خود رقم بزنند.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1227936 برچسب‌ها سلبریتی پهپاد

دیگر خبرها

  • سلبریتی‌ها و سندروم فتوشاپ سازی
  • سلبریتی‌ها و سندروم فتوشاپ سازی/ در حاشیۀ بیماری ترانه علیدوستی
  • سلبریتی ها و سندروم فتوشاپ سازی/ در حاشیۀ بیماری ترانه علیدوستی
  • بایدها و نبایدهای رفتاری در برخورد با کودکان و 7 اشتباه والدین در تربیت فرزندان
  • ببینید | رقص جالب عموپورنگ به همراه امیرمحمد در پارک؛ این کمره یا؟
  • عکس| تصویر جدید عموپورنگ در آغوش امیرمحمد/تعجب کاربران از تغییرات داریوش فرضیایی
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • بزرگداشت جواد محقق در همدان برگزار می‌شود
  • بزرگداشت استاد جواد محقق در همدان برگزار می‌شود
  • خبر قدرت پهپادی ایران دنیا را برد، سلبریتی‌ها را خواب/ لسانی: ساختمان برند سلبریتی‌ها از هنجارشکنی شکل می‌گیرد