Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@02:25:17 GMT

حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک در کردستان

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۵۲۲۶۳

حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک در کردستان

عضو مؤظف صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته کشور گفت: صندوق در حوزه‌های پرداخت تسهیلات مالی و اعتباری، صدور ضمانت‌نامه و وام، خدمات کارشناسی و صدور بیمه‌نامه‌های تخصصی حمایت خود را از استان کردستان اعلام می‌دارد. ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۴ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مهدی فرنیان پیش‌از ظهر امروز در همایش مدیریت تحقیق و توسعه که در سالن اجتماعات سازمان صمت کردستان برگزار شد، با اعلام اینکه صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته زیرمجموعه وزارت صنعت و معدن است، اظهار داشت: صندوق حما‌یت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت، شرکتی کاملاً دولتی است که قانون آن در سال 1375 در مجلس شورای اسلامی تصویب و اساسنامه آن در سال 1376 به تصویب هیأت محترم وزیران رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه نخستین اعضای هیأت مدیره صندوق در سال 1377 با حکم رئیس محترم مجمع عمومی منصوب و صندوق فعالیت خود را آغاز کردند، افزود: طی دو ماه اخیر عنوان صندوق به صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته تغییر نام داد و به این ترتیب پوشش خدمات صندوق از 7 رسته تخصصی به 13 رسته افزایش پیدا کرد.

عضو مؤظف هیأت مدیره صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک کشور با بیان اینکه طبق سیاست‌گذاری‌های جدید، نمایندگان صندوق به‌صورت ماهانه و روتین در استان‌ها حضور می‌یابند؛ گفت: صندوق در حوزه‌های پرداخت تسهیلات مالی و اعتباری، صدور ضمانتنامه و وام، خدمات کارشناسی، سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر یا خطرپذیر و در نهایت صدور بیمه‌نامه‌های تخصصی که در سر فصل اساسنامه صندوق تعریف شده است، ارائه خدمت خواهد کرد.

وی با ذکر اینکه سقف تسهیلات پرداختی از صندوق سه میلیارد تومان است، تصریح کرد: حوزه فعالیت صندوق صنایع پیشرفته در بخش فناوری‌های زیستی، فناوری نانو، برق، الکترونیک، لیزر و فوتونیک، مواد پیشرفته فلزات و محصولات مبتنی بر فناوری‌های شیمیایی، الکترونیک و واپایش، فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم‌افزارهای رایانه‌ای، خودکارسازی پیشرفته و سامانه‌های هوشمند، تجهیزات پیشرفته ساخت، تولید و آزمایشگاهی، تجهیزات پزشکی پیشرفته، هوافضا که در حیطه پرنده‌ها و ماهواره‌های غیرنظامی می‌گردد و همچنین انرژی‌های نو و تجدیدپذیر، محصولات پیشرفته سایر بخش‌ها و سایر صنایع پیشرفته نوپدید طبق اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت می‌باشد.

گفتگو|سامانی:‌ انتخابات مجلس فعلا بر اساس قانون 95 برگزار می‌شود/موافقت شورای نگهبان با دستگاه‌های احراز هویت الکترونیکاحتمال برگزاری انتخابات مجلس به‌صورت الکترونیکیدولت الکترونیک چند درصد محقق شده است؟

فرنیان با ذکر اینکه این فعالیت‌ها در حوزه‌هایی هستند که ارزش افزوده بالایی دارند، اعلام کرد: ما معتقدیم که اگر شاخه‌های حوزه‌های ذکر شده در استان کردستان فعال و حمایت شوند، می‌توانند در توسعه اشتغال و جایگاه استان کردستان نقش‌آفرین باشند.

وی با گریز به این نکته که غالب استارت‌آپ‌های فعال در کشور خدمات مختلف را در بستر الکترونیک فعال می‌سازند که می‌توان این ایده‌ها را در استان کردستان نیز تجاری کرد، ادامه داد: نکته شایان توجه در خصوص استارت‌آپ‌ها این است که این جشنواره علمی با هزینه کم و در عین حال ارزش افزوده بالاست و به همین خاطر مورد حمایت صندوق قرار می‌گیرند.

عضو مؤظف هیأت مدیره صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک کشور در ادامه با اشاره به اینکه صندوق صنایع پیشرفته به‌دنبال ارتقاء سرمایه خود است، گفت: این صندوق در تلاش است سرمایه آغازین را که حدود 125 میلیارد تومان بوده است به 600 میلیارد تومان برساند.

وی با بیان اینکه در راستای نیل به این مهم استان‌هایی که در سال گذشته مورد حمایت قرار نگرفته بودند، در اولویت دستور کار قرار گرفته‌اند، خاطرنشان کرد: استان کردستان یکی از این استان‌هایی‌ست که تلاش می‌شود بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که با پارک علم و فناوری و استانداری استان کردستان منعقد می‌شود از صنایع حوزه الکترونیک و صنایع پیشرفته فعال در آن حمایت‌هایی لحاظ شود.

فرنیان در پایان با ذکر اینکه سال گذشته بالغ بر 70 میلیارد تومان ضمانتنامه از سوی صندوق صادر شده و حدود 62.5 میلیارد تومان تسهیلات مالی با نرخ سود ترجیهی بین 5 تا 15 درصد پرداخت شده است، یادآور شد: در سه ماهه نخست امسال نیز 17 میلیارد تومان تسهیلات مالی و 28 میلیارد تومان ضمانتنامه مالی از سوی صندوق صادر شد

انتهای پیام/ن

R7848/P/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۲۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی کردستان به شبکه سراسری گاز متصل شدند

احمد فعله‌گری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: صنایع از مهمترین رکن‌های هر جامعه برای افزایش تولید است و شرکت گاز استان کردستان یک‌هزار و ۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد را به شبکه سراسری گاز متصل کرده است.

وی افزود: اهمیت اصلی و واقعی گاز طبیعی با توجه به ارزش افزوده فراوان و قابلیت تبدیل به هزاران نوع کالای با ارزش اقتصادی در بخش صنعت به‌عنوان ماده اولیه و یا منبع انرژی ظاهر می‌شود.

مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان خاطرنشان کرد: نیاز روزافزون به گاز برای تأمین انرژی و سوخت و همین‌طور ارز حاصل از فروش و صادرات برای سرمایه گذاری و راه‌اندازی صنایع مادر و زیربنایی در کشور، اندیشه تمرکز بخشیدن فعالیت‌های مرتبط با صنعت گاز را تقویت کرد.

فعله‌گری با اشاره به اینکه هزار و ۸۹۲ واحد صنعتی استان مشمول قانون مصوبه شورای اقتصاد شدند، افزود: این تعداد واحد در مجموع سالانه مصرف کننده ۵۶ میلیون لیتر فرآورده‌های نفتی بودند که با برنامه‌ریزی مدون، تمام صنایع پر مصرف تا پایان سال جاری به شبکه سراسری گاز طبیعی وصل می‌شوند.

وی به تعداد صنایع گازدار شده مصوبه شورای اقتصاد تا پایان فروردین ماه اشاره کرد و گفت: تاکنون یک‌هزار و ۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد گازدار شده‌اند که با تحت پوشش قرار گرفتن این تعداد صنایع سالانه در مصرف ۵۲ میلیون لیتر سوخت‌های مایع صرفه‌جویی می‌شود.

وی اذعان کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۰۰ واحد صنعتی به شبکه سراسری گاز طبیعی متصل شد که برای گازرسانی به این تعداد واحد صنعتی و تولیدی ۳۸ کیلومتر شبکه گذاری انجام گرفته است.

این مقام مسؤول یادآور شد: در حال حاضر با گازرسانی به ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی که با حجم شبکه گذاری ۶۳۰ کیلومتر انجام گرفته است و با گازرسانی به این واحدهای تولیدی و صنعتی ۹۳ درصد حجم جایگزینی گاز طبیعی به جای سوخت‌های مایع محقق شده که در سال جاری با گازرسانی به اهداف پیش بینی شده این حجم جایگزینی به ۹۵ درصد افزایش خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان، بهره‌مندی واحدهای صنعتی از انرژی مطمئن و در دسترس را موجب افزایش تولید و اشتغال‌زایی پایدار ذکر کرد و گفت: با پروژه‌هایی که در بخش گازرسانی به واحدهای صنعتی فعال است تا پایان سال جاری تعداد دیگری از واحدهای صنعتی به چرخه مصرف کنندگان گاز طبیعی می‌پیوندد.

فعله‌گری افزود: در سال ۱۴۰۳ برنامه‌ریزی برای گازرسانی به ۴۰و احد تولیدی و صنعتی صورت گرفته که تا پایان فروردین ماه تعداد ۳ واحد صنعتی به صف مصرف کنندگان گاز طبیعی افزوده شده‌اند.

وی اضافه کرد: منابع عظیم گاز ایران می‌تواند در تحقق اقتصاد ملی و یا اصلاح اقتصادی کشور نقش‌آفرینی نماید، کارکرد و نوع فعالیت تمام مؤلفه‌های اقتصادی در حمایت از تولید داخلی نقش اساسی دارد، اما در این میان جایگاه صنایع و فعالیت‌های صنعتی، نقشی حساس را به خود اختصاص داده است و امروزه در اکثر کشورهای جهان صنعت و تولیدات صنعتی، نقش مهمی در تولید ملی و رشد اقتصادی جامعه دارد.

کد خبر 6088199

دیگر خبرها

  • ایران امروز کشوری پیشرفته است / تهدیدها و تحریم‌ها ملت ایران را متوقف نکرده است
  • ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی کردستان به شبکه سراسری گاز متصل شدند
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • رئیسی: ایران کشوری پیشرفته و فناور است/ برای صدور خدمات فنی و مهندسی به سریلانکا آماده‌ایم
  • رئیسی: ایران امروز کشوری پیشرفته و فناور است
  • رئیسی: ایران امروز کشوری پیشرفته و فن‌آور است
  • وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان
  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی 
  • ایجاد تشکل‌های تخصصی صنایع‌دستی در کردستان/ هنرمندان صنعتگر حمایت می‌شوند
  • هنرمندان صنعتگر کردستان حمایت می‌شوند