Web Analytics Made Easy - Statcounter

البرز- کارشناس مسئول معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز اعلام کرد که طبق بررسی ها تنها ۳۸.۵ درصد نوزادان و کودکان در این استان از شیر مادر تغذیه می کنند.

به گزارش قدس آنلاین وبه نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی البرز، زهرا سادات  اظهارکرد: بر اساس آمار دانشگاه علوم پزشکی استان البرز اکنون شاخص تغذیه انحصاری با شیر مادر در استان البرز کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، افزایش سالانه ۲.۵ درصد تغذیه نوزادان و کودکان زیر ۲ سال با شیر مادر از جمله اهدافی است که دانشگاه علوم پزشکی البرز دنبال می‌کند.

کارشناس مسئول معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان البرزبا اشاره به اینکه اکنون در مراکز و پایگاه‌های این استان به ازای هر ۲ هزارو ۵۰۰ نفر جمعیت یک مراقب سلامت حضور دارد، گفت: مراقبان سلامت در ۸۱ مرکزجامع خدمات سلامت و ۷۵ خانه بهداشت خدمات لازم را در این خصوص به مادران و کودکان ارائه می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه تغذیه با شیر مادر در یک هزار روز اول زندگی کودکان تأثیر زیادی بر روی تکامل هوشی آنان دارد، گفت: یکی از اهداف وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز این است که تغذیه با شیر مادر افزایش یابد تا از ابتلای کودکان و نوزادان به بیماری‌های واگیر و غیر واگیر کاسته شود.

سادات تاکید کرد که تغذیه با شیر مادر در دین مبین اسلام مورد توجه است به طوری که روایات متعددی در این خصوص وجود دارد و باید این امر مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: با توجه به اینکه اکنون قوانین مربوط به زمان شیردهی نوزادان و کودکان زیر ۶ سال در البرز اجرا می‌شود می‌بایست بخش خصوصی نیز این قوانین را اجرا کند تا مادرانی که در این بخش‌ها فعال هستند بتوانند از فرصت‌های شیردهی برای کودکان استفاده کنند.

این مسئول در پایان گفت: اکنون در استان البرزبیمارستان های، امام علی (ع)، کسری، حضرت قائم (عج)، امام جعفر صادق (ع)، الزهرا (س)، بیمارستان امام خمینی (ره) و البرز دوستدار کودک هستد که ۲ بیمارستان مریم و تخت جمشید نیز به زودی به بیمارستان دوستدار کودک تبدیل می‌شوند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: شیر مادر استان البرز تغذیه کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۵۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش ملی روانپزشکی کودک و نوجوان در مشهد آغاز به کار کرد

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  دبیر این همایش و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در این همایش ١٣ پنل تخصصی از جمله تاثیر انعطاف پذیری عصبی بر رشد و تکامل عصبی، مداخله در بحران خودکشی کودک و نوجوان، نگاهی نو به اختلالات طیف اوتیسم در کودکی و ملال جنسیتی در کودکان و نوجوانان برگزار خواهد شد.

دکتر عاطفه سلطانی فر ادامه داد: همچنین در این همایش ٩ سخنرانی با محوریت خدمات ارزیابی و بهبود تکامل در سال های ابتدایی دوران کودکی در جهان، مبانی عصب شناختی اختلالات یادگیری، مغز در نقش یک قصه گو و بیش فعالی و مکانیسم شکل گیری هیجانات از دیدگاه سازنده گر ارائه می شود.

وی اضافه کرد: هر اندازه مشکلات روانپزشکی کودکان و نوجوانان زودتر تشخیص داده و درمان شود ،کودک می تواند از زندگی بهتری برخوردار شود.

دبیر سیزدهمین همایش ملی روانپزشکی کودک و نوجوان گفت: شناسایی به موقع نشانه های این اختلالات و شروع زود هنگام مداخلات درمانی با توجه به انعطاف پذیری بیشتر مغز در سنین پایین اهمیت زیادی در اثر بخشی این درمان ها دارد.

سلطانی فر با بیان این که همایش روانپزشکی کودک و نوجوان تا هفتم اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت اظهار کرد: اهداف این همایش توجه به مشکلات عصبی - تکاملی کودکان و نوجوانان و بررسی آخرین یافته های علمی با تاکید بر تکامل، سایکوپاتولوژی و اختلالات رشد کودک و نوجوانان است.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۸ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه، نیشابور و دانشکده‌ علوم پزشکی تربت‌جام است.

 
 

دیگر خبرها

  • آیین افتتاح کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • گشایش کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • همایش ملی روانپزشکی کودک و نوجوان در مشهد آغاز به کار کرد
  • ۲ هزار مادر باردار تحت پوشش برنامه تغذیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • به زودی، واکسیناسیون پنوموکوک و روتاویروس کودکان هرمزگانی
  • آموزش امداد و نجات به ۲۶ هزار البرزی