Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-25@16:45:59 GMT

روند رو به رشد شمار بیکاران فارغ‌التحصیل دانشگاهی

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۵۸۲۸۵

روند رو به رشد شمار بیکاران فارغ‌التحصیل دانشگاهی

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب، محمد شریعتمداری در نشستی با خیرین مهارتی و مدرسه ساز که در وزارت رفاه برگزار شد ضمن تقدیر از فعالیت‌های خیرخواهانه خیرین در جامعه اظهار کرد: وقتی خیرین با کمک به فراگیری یک مهارت به خانواده‌ها، آنها را توانمند کرده و از فقر خارج می کنند یک اقدام ماندگار انجام داده‌اند که باقیات و صالحات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه به بیان تجارب خود در دوره تحصیل پرداخت و گفت: با معدل ۱۶.۷ در رشته ریاضی و فیزیک فارغ‌التحصیل شدم، ولی باید بگویم که بسیاری آموزش‌های تئوریک زاید می‌شود و بکار نمی‌آید و آنچه باقی می‌ماند مهارت‌های فنی است که مفید خواهد بود.

شریعتمداری با اشاره به اینکه نمی‌دانم چرا اینقدر دیر به فکر ارتقاء و گسترش‌ آموزش‌های مهارتی افتاده‌ایم عنوان کرد: دبیرخانه شورای عالی آموزش مهارتی به تازگی برای ایجاد هماهنگی بین دستگاهی دایر شده است.

وی با اشاره به آموزش‌های مهارتی به اقشار مختلف از جمله سربازان گفت: آموزش‌های مهارتی منفعت اقتصادی برای واحدهای صنعتی به دنبال خواهد داشت و کارآفرینان می‌توانند به نحو احسن از آن بهره‌مند شوند و با ارتقای بهره‌وری در نهایت باعث ارتقاء و کمک به اقتصاد ملی شوند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: پایه‌هایی که در دوره ابتدایی تا دبیرستان گذاشته می‌شود تا توانمندی‌ها در قالب هدایت تحصیلی صحیح شناسایی و شکوفا شود باید مورد توجه قرار بگیرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: از سوی دیگر باید به نیازهای کشور توجه کرد. این وزارتخانه تلاش کرده تا نیازهای بازار کار را به تفکیک مناطق و به طور دقیق شناسایی و مزیت‌های نسبی مناطق را احصاء کند. نیازهای امروز کشور تحصیل تا مقاطع بالا چون دکترا نیست. متاسفانه این فرهنگ جا افتاده که اگر کسی مسئول شود حتما دکتر باشد و باید به او دکتر بگویند چه باشد و چه نباشد، در حالی که در دنیا ارزش در توانایی خلق ارزش افزوده است و اتفاقا کسی که دکترا بگیرد باید برود در مراکز تحقیقاتی کار کند و برای اشتغال در حوزه‌های عملیاتی با مشکلاتی روبرو می‌شود.

شریعتمداری به ضرورت همکاری با تشکل‌ها و ان جی اوها تاکید کرد و گفت: روند رو به رشدی در شمار بیکاران فارغ‌التحصیل دانشگاهی مشاهده می‌شود. حتما ایجاد مشوق ها می‌تواند به توسعه آموزش‌های مهارتی کمک کند.

وی در پایان از اعلام آمادگی برای انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک با خیرین مهارتی و مدرسه ساز خبر داد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران نیز گفت: ما علاقه‌مند هستیم مهارت آموزی به یک گفتمان غالب تبدیل شود؛ امروز فارغ‌التحصیلان ما نیازمند مهارت حرفه‌ای هستند. برای این منظور شورای عالی مهارت تشکیل شده و وظیفه هماهنگی با نهادهای ذیربط را برعهده دارد که از جمله آنها می‌توان به خیرین اشاره کرد.

وی ادامه داد: خیرین در ساخت هنرستانها کمک کرده‌اند و امروز پیشنهاداتی مبادله شد تا زمینه همکاری‌های مشترک بشود و مبنای عمل قرار بگیرد. خیرین تقبل کردند تا ۳۰ درصد در تامین مالی پروژه‌ها مشارکت کنند. سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای نیز با توسعه آموزش هنرآموزان در این امر مساعدت خواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۸۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت بیش از هزار پناهجوی اغلب افغان و پاکستانی در ترکیه

رسانه‌های ترکیه اعلام کردند طی یک ماه گذشته بیش از یک هزار پناهجو که اغلب آنها افغان و پاکستانی بودند در شمال غرب این کشور بازداشت شدند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، یک هزار و 96 پناهجوی که شمار زیادی از آنان شهروندان افغانستان و پاکستان هستند، طی یک ماه از استان «ادیرنه» در شمال‌غرب ترکیه بازداشت شده‌اند.

خبرگزاری آناتولی گزارش داد پناهجویان توسط نیروهای ژاندارمری ترکیه بازداشت شده‌اند.

بر اساس این گزارش، شمار زیادی از این افراد تبعه افغانستان و پاکستان هستند و پس از طی مراحل قانونی به اداره مهاجرت ادیرنه منتقل شده‌اند.

ترکیه اخیراً برای تسریع روند شناسایی و بازداشت پناهجویان که مقامات آن را «غیرقانونی» می‌خوانند ایستگاه‌های بازرسی و گشت‌های سیار را افزایش داده است.

پیش‌تر وزیر کشور دولت آنکارا گفته بود که شمار ایست‌های بازرسی و گشت‌های سیار در 30 شهر ترکیه برای شناسایی پناهجویان افزایش یافته است.

ادامه روند بازداشت پناهجویان افغان در ترکیه

این کشور به عنوان حلقه وصل آسیا به اروپا، مقصد موقت بسیاری از پناهجویانی است که برای ورود به اروپا از راه‌های قانونی و غیرقانونی وارد این کشور می‌شوند.

ترکیه در ماه‌های اخیر روند شناسایی، بازداشت و اخراج پناهجویان را تسریع کرده است.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • بازداشت بیش از هزار پناهجوی اغلب افغان و پاکستانی در ترکیه
  • مرادصحرایی: امتیاز ویژه دانشجو معلمانی که زودتر از فارغ‌التحصیلی سرکلاس درس می‌روند
  • همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند
  • امتیاز ویژه برای دانشجومعلمانی که زودتر از فارغ‌التحصیلی سر کلاس درس می‌روند
  • امتیاز ویژه برای دانشجو معلمانی که زودتر از فارغ‌التحصیلی سرکلاس درس می‌روند
  • امتیاز ویژه دانشجو معلمانی که زودتر از فارغ‌التحصیلی سرکلاس درس می‌روند
  • تسهیلات کم‌ بهره برای نخبگان مهارتی استان اردبیل
  • تسهیلات کم‌بهره برای نخبگان مهارتی استان اردبیل
  • لزوم رسیدگی مجلس به لایحه مهارت آموزی کارکنان وظیفه/ آموزش مهارتی بیش از ۱ میلیون سرباز وظیفه طی ۶ سال اخیر 
  • فرماندهی فارغ‌التحصیل از دانشگاه کوچه و بازار