Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه پایه‌هایی که در دوره ابتدایی تا دبیرستان گذاشته می‌شود تا توانمندی‌ها در قالب هدایت تحصیلی صحیح شناسایی و شکوفا شود باید مورد توجه قرار بگیرد گفت: روند رو به رشدی در شمار بیکاران فارغ‌التحصیل دانشگاهی مشاهده می‌شود. حتما ایجاد مشوق‌ها می‌تواند به توسعه آموزش های مهارتی کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، محمد شریعتمداری در نشستی با خیرین مهارتی و مدرسه ساز که در وزارت رفاه برگزار شد ضمن تقدیر از فعالیت‌های خیرخواهانه خیرین در جامعه اظهار کرد: وقتی خیرین با کمک به فراگیری یک مهارت به خانواده‌ها، آنها را توانمند کرده و از فقر خارج می کنند یک اقدام ماندگار انجام داده‌اند که باقیات و صالحات است.

وی افزود : اغلب ما اثر یادگیری‌های مهارتی را لمس کرده‌ایم.

وی در ادامه به بیان تجارب خود در دوره تحصیل پرداخت و گفت: با معدل ۱۶.۷ در رشته ریاضی و فیزیک فارغ‌التحصیل شدم، ولی باید بگویم که بسیاری آموزش‌های تئوریک زاید می‌شود و بکار نمی‌آید و آنچه باقی می‌ماند مهارت‌های فنی است که مفید خواهد بود.

شریعتمداری با اشاره به اینکه نمی‌دانم چرا اینقدر دیر به فکر ارتقاء و گسترش‌ آموزش‌های مهارتی افتاده‌ایم عنوان کرد: دبیرخانه شورای عالی آموزش مهارتی به تازگی برای ایجاد هماهنگی بین دستگاهی دایر شده است.

وی با اشاره به آموزش‌های مهارتی به اقشار مختلف از جمله سربازان گفت: آموزش‌های مهارتی منفعت اقتصادی برای واحدهای صنعتی به دنبال خواهد داشت و کارآفرینان می‌توانند به نحو احسن از آن بهره‌مند شوند و با ارتقای بهره‌وری در نهایت باعث ارتقاء و کمک به اقتصاد ملی شوند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: پایه‌هایی که در دوره ابتدایی تا دبیرستان گذاشته می‌شود تا توانمندی‌ها در قالب هدایت تحصیلی صحیح شناسایی و شکوفا شود باید مورد توجه قرار بگیرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: از سوی دیگر باید به نیازهای کشور توجه کرد. این وزارتخانه تلاش کرده تا نیازهای بازار کار را به تفکیک مناطق و به طور دقیق شناسایی و مزیت‌های نسبی مناطق را احصاء کند. نیازهای امروز کشور تحصیل تا مقاطع بالا چون دکترا نیست. متاسفانه این فرهنگ جا افتاده که اگر کسی مسئول شود حتما دکتر باشد و باید به او دکتر بگویند چه باشد و چه نباشد، در حالی که در دنیا ارزش در توانایی خلق ارزش افزوده است و اتفاقا کسی که دکترا بگیرد باید برود در مراکز تحقیقاتی کار کند و برای اشتغال در حوزه‌های عملیاتی با مشکلاتی روبرو می‌شود.


شریعتمداری به ضرورت همکاری با تشکل‌ها و ان جی اوها تاکید کرد و گفت: روند رو به رشدی در شمار بیکاران فارغ‌التحصیل دانشگاهی مشاهده می‌شود. حتما ایجاد مشوق ها می‌تواند به توسعه آموزش‌های مهارتی کمک کند.

وی در پایان از اعلام آمادگی برای انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک با خیرین مهارتی و مدرسه ساز خبر داد.

به گزارش ایسنا، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران نیز گفت: ما علاقه‌مند هستیم مهارت آموزی به یک گفتمان غالب تبدیل شود؛ امروز فارغ‌التحصیلان ما نیازمند مهارت حرفه‌ای هستند. برای این منظور شورای عالی مهارت تشکیل شده و وظیفه هماهنگی با نهادهای ذیربط را برعهده دارد که از جمله آنها می‌توان به خیرین اشاره کرد.

وی ادامه داد: خیرین در ساخت هنرستانها کمک کرده‌اند و امروز پیشنهاداتی مبادله شد تا زمینه همکاری‌های مشترک بشود و مبنای عمل قرار بگیرد. خیرین تقبل کردند تا ۳۰ درصد در تامین مالی پروژه‌ها مشارکت کنند. سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای نیز با توسعه آموزش هنرآموزان در این امر مساعدت خواهد کرد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: وزیر کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۸۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان با افزایش تعداد دروس تک ماده راه فرار را به دانش آموزان یاد می‌دهند

روزنامه جوان از تصمیم جدید وزارت آموزش و پرورش مبنی بر افزایش تعداد تک‌ماده برای دانش‌آموزان به شدت انتقاد کرده است.

این روزنامه نوشت: تصمیم‌شان شوکه‌کننده است، خودشان هم می‌دانند که چقدر کیفیت آموزش ضعیف است، اما به جای اصلاح آن به دانش‌آموزانی که در چهار درس نمره ۷ و بیشتر از آن بگیرند، اجازه تک‌ماده می‌دهند. این در حالی است که پیش از این دانش‌آموزان در دو درس با امتحانات نهایی و دو درس با امتحانات غیرن‌هایی می‌توانستند از تک‌ماده استفاده می‌کردند.

بر فرض به دانش‌آموزانی که از عهده پاسخ به سؤالات امتحانات نهایی این اجازه را دهند با تک‌ماده، مدرک تحصیلی‌شان را بگیرند و به بی‌توجهی‌ها نسبت به افزایش کیفیت آموزش ادامه داده شود، اما مگر این دانش‌آموز بعد از ورود به جامعه و بازار کار هم می‌تواند خلأ‌های آموزشی خود را تک‌ماده کند؟

اگر نبود عدالت آموزشی مسیر زندگی او را به بیراهه بکشاند، آیا می‌شود با تک‌ماده به مسیر درست زندگی‌اش برگردد؟ به نظر می‌رسد آقایان مسئول اصل ماجرا را که همان کیفیت بخشی به آموزش و توانمند کردن دانش‌آموزان در مدارس است به فراموشی سپرده‌اند.

مسئولان دور هم جمع شده‌اند و به جای تعیین راهکار برای ارائه تدریس اصولی در مدارس و حل مشکلات کمبود کیفیت آموزش و نبود عدالت آموزش در نقاط مختلف کشور، راه فراری را به دانش‌آموزان برای فارغ‌التحصیل شدن یاد داده‌اند؛ اینکه اگر خدمات آموزشی مناسبی نمی‌گیرند و نمی‌توانند درس‌هایشان را به خوبی بیاموزند، به جایش می‌توانند با تک ماده از این مقطع عبور کنند.

این یک پیام مشخصی دارد؛ اینکه آموزش و پرورش به جای دنبال کردن سیاست‌هایی در جهت ارتقای آموزش در همه مدارس کشور و بهبود وضعیت نمرات امتحانات نهایی، شرایط فارغ‌التحصیلی از مدرسه را تغییر داده‌است. شاید به این دلیل است که اگر نتوانست نمرات دانش‌آموزان را ارتقا دهد حداقل آمار فارغ‌التحصیلان را بالا ببرد!

دیگر خبرها

  • رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای: هیچ واحد فنی حرفه‌ای حذف نمی‌شود
  • آمار نهایی داوطلبان نوبت دوم کنکور اعلام شد
  • درخشش فارغ التحصیل رشته مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد
  • مسئولان با افزایش تعداد دروس تک ماده راه فرار را به دانش آموزان یاد می‌دهند
  • ترویج آموزش های مهارتی برای تولید و اشتغال
  • منظور: افزایش دائم دستمزدها به ‌رفاه مردم کمک نمی‌کند
  • کنفرانس ملی مهارت با ۲۰۰ اثر علمی و پژوهشی در اردیبشهت برگزار می‌شود
  • شرکت بیش از ۶۵ هزار نفر در آزمون‌های فنی و حرفه‌ای در همدان 
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می‌شوند
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می شوند/ ضعف نظام آموزشی