Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-19@20:47:48 GMT

ورود نخستین حجاج روسیه به بیت الله الحرام

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۶۲۱۱۸

ورود نخستین حجاج روسیه به بیت الله الحرام

نخستین گروه از حجاج روسیه بیت الله الحرام برای ادای مناسک حج از گذرگاه مرزی البطحاء وارد عربستان شدند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از الخلیج 365، ورود حجاج بیت الله الحرام برای ادای فریضه حج از گذرگاه های هوایی، دریایی و زمینی به عربستان ادامه دارد، به طوری که نخستین کاروان حجاج از روسیه از گذرگاه مرزی البطحاء به عربستان رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولان شعبه وزارت امور اسلامی دعوت و ارشاد در الشرقیه از نخستین گروه حجاج روسیه در این گذرگاه استقبال کردند و به آنها هدایای یادگاری از جمله قرآن کریم اهدا کردند.

در عملیات تسهیل در ورود حجاج بیت الله الحرام، تعداد از سازمان های غیر انتفاعی در ارایه خدمات به حجاج مشارکت دارند تا تدابیر ورود با استفاده از فنآوری مدرن به  آسانی انجام گیرد.

شیخ «عمر بن فیصل الدویش» مدیر بخش وزارت امور اسلامی و دعوت منطقه الشرقیه گفت: این بخش از وزارتخانه برای استقبال از هزاران حاجی در گذرگاه مرزی البطحاء آماده است. برای ارایه خدمات و توزیع هدیه به حجاج همچون قرآن کریم و ترجمه معانی آن به زبان های مختلف دنیا فعالیت می کند.

الدویش افزود:  این بخش، تعدادی از مبلغان و مترجمان برای پاسخ به پرسش های حجاج را مشخص کرده است تا نصیحت و سفارش ها را برای ادای درست مناسک حج ارایه دهند.

وی ادامه داد: این وزارتخانه در بخش های مختلف برای آماده سازی مساجد و مکان های توقف واقع در راه حجاج فعالیت می کند تا راههای آسایش را برای حجاج فراهم کند تا آنها بتواند مناسک حج را به سهولت انجام دهند.

پایان پیام/44

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز جمعه خطبه نماز جمعه خطبه های نماز جمعه کانون های فرهنگی هنری مساجد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عملیات مرصاد آیت الله جعفری هرمزگان شیراز حج حجاج روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۲۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارتخانه‌های اقتصادی جذب ایده فناورانه را در دستور کار قرار دهند

سیدکاظم موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: سال‌های زیادی است که بحث حضور دانش‌بنیان‌ها در اقتصاد مطرح شده و برای حمایت دانش‌بنیان‌ها معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایجاد شده است، اما طبیعی است که رشد دانش‌بنیان‌ها در کشور نیازمند برنامه‌های جدید است.

بهبود تولیدات صنعتی و ارایه خدمات بهتر در تمامی بخش‌های اقتصادی با استفاده از دانش‌بنیان‌ها

وی افزود: با استفاده از دانش و تکنولوژی که دانش‌بنیان‌ها در اختیار اقتصاد قرار می‌دهند می‌توان بهبود تولیدات صنعتی و ارایه خدمات بهتر در تمامی بخش‌های اقتصادی از جمله تجارت و بازرگانی را شاهد بود.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: دانش‌بنیان‌ها زمینه‌ساز بهبود بهره‌وری در تولید خواهند بود و طبیعی است که با استفاده از آنها می‌توان شاهد استفاده بهینه از منابع و عوامل تولید بود.

سرمایه‌گذاری در حوزه دانش‌بنیان‌ها هزینه نیست

موسوی تصریح کرد: سرمایه‌گذاری در حوزه دانش‌بنیان‌ها هزینه نیست بلکه فایده‌ای است که هم اقتصاد و هم تمامی زیر بخش‌های آن از آن منتفع خواهند شد و سرمایه‌گذاری دولتی و خصوصی در آن یک الزام و ضرورت است به ویژه آنکه کشور در برخی از منابع از جمله آب با محدودیت مواجه است و در برخی استان‌ها وضعیت بحرانی وجود دارد.

مدیریت منابع آبی با استفاده از دانش‌بنیان‌ها

وی گفت: بحران آب در یک دهه آینده تشدید خواهد شد و باید از امروز به فکر مدیریت منابع آبی در کشور باشیم و طبیعی است که استفاده از دانش‌بنیان‌ها در تمامی بخش‌ها از جمله کشاورزی به عنوان یک بخش آب‌بر اهمیت دوچندان دارد.

موسوی تاکید کرد:‌ باید مکانیسمی در نظر گرفته شود که تمامی وزاتخانه‌های مرتبط با بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله کشاورزی، صنعت و تجارت، جذب دانش‌بنیان‌ها را در دستور کار جدی خود داشته باشند و محصولات یا دانشی را که تولید می‌کنند خریداری کرده و به منظور بهره‌وری منابع مورد استفاده قرار دهند.

وی تاکید کرد: همچنین در تولید کشاورزی باید بحث آمایش سرزمینی را در نظر گرفت و هر محصولی را در هر جای کشور کاشت نکرد. توجه به این مهم موجب می‌شود تا دانش‌بنیان‌ها در مناطق کم‌آب سیستم‌های نوآور و بهره‌ور را برای تولیدات مناسب هر منطقه ارایه دهند.

نایب رییس اول کمیسیون اقتصادی بیان کرد: نخبگان و صاحبان ایده و خلاقیت توانسته‌اند در مورد برخی از بحران‌هایی که صنایع با آن مواجه هستند راهکار ارایه دهند و بهبود فرآیند تولید را که نقش مهمی در تامین نیاز‌های بازار داخلی و صادرات به عهده دارد را سبب‌ساز شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصاویر جدید از سیلاب در مرز بین المللی ریمدان + ویدئو
  • برگزاری آئین بزرگداشت نخستین سالگرد شهید آیت الله سلیمانی
  • وزارتخانه‌های اقتصادی جذب ایده فناورانه را در دستور کار قرار دهند
  • هزینه حج بسیار سنگین است/بدلیل گرانی عده ای از استطاعت خارج شدند
  • روایت فتح‌الله زاده از ورود به جهنم با دست‌های بسته
  • ارایه خدمات به خانواده زندانیان تا ۳ ماه پس از آزادی
  • اندازه گیری دیابت و ارایه مشاوره پزشکی در میادین میوه و تره بار
  • تخصیص ارز مبادله‌ای برای حجاج بدون مشکل انجام می‌شود
  • نگرانی عمیق محافل صهیونیست از ورود تمام عیار حزب‌الله به جنگ
  • «در لباس سربازی» از شبکه امید