Web Analytics Made Easy - Statcounter

هاشمی رفسنجانی درباره انتخابات شورایاری‌ها، گزارش تلفیق بودجه سال ۹۳ و بازدید خود از مترو توضیحاتی داد.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن هاشمی رفسنجانی رئیس شورای شهر تهران با اشاره به گزارش تلفیق بودجه سال ۹۳ در جمع خبرنگاران گفت: ما بر اساس مبنای قانونی گزارش حسابرسی شهرداری تهران در سال ۹۳ را قرائت کردیم و این گزارش مشروط است، به این دلیل که برخی از موارد به صورت استثناء مورد تأیید قرار نگرفته است، بر همین اساس شهرداری تهران در گزارشی به برخی از بند‌های گزارش تلفیق بودجه سال ۹۳ پاسخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشمی رفسنجانی با تأکید بر اینکه نباید گزارش تلفیق را نهایی دانست، گفت: گزارش حسابرس در حد گزارش است و مانند طرح و یا لایحه نیست و بر اساس قوانین ما باید گزارش حسابرسی را در صحن شورای شهر تهران قرائت کنیم.

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اینکه تا به امروز گزارشی از تلفیق بودجه با این تعداد بند قرائت نشده است، تصریح کرد: گزارش تلفیق بودجه سال ۹۳ نزدیک به ۲۰۰ بند داشت که در صحن شورای شهر تهران قرائت شد و طی تحقیقات من این گزارش باید به طور حتم در صحن شورای شهر تهران خوانده می‌شد، زیرا در گذشته نیز خوانده شده است.

او افزود: شما نباید به تخلفات مطرح شده در گزارش تلفیق بودجه سال ۹۳ توجه کنید، زیرا این گزارش به صورت قطعی نیست و گزارش شهرداری تهران نیز در همین باره در صحن شورای شهر تهران قرائت شده است.

هاشمی رفسنجانی با تأکید بر اینکه بعد از ارائه گزارش شهرداری، گزارش تلفیق بودجه سال ۹۳ به کمیسیون برنامه و بودجه ارائه می‌شود، گفت: وقتی گزارش قطعی شد، گزارش به کمیسیون نظارت ارجاع داده می‌شود و اگر تخلفی احساس شود، این تخلف به هیئت تخلفات ارسال و اگر حس کنیم تخلفات شهرداری، حقوقی و قضایی است، مراتب را به قوه قضاییه اعلام می‌کنیم.

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اینکه نهایی شدن گزارش تلفیق بودجه چند ماه طول می‌کشد، تصریح کرد: شما نباید به همین دلیل گزارش حسابرس را قطعی فرض کنید.

هاشمی رفسنجانی در پاسخ به این سئوال که آیا گزارش تلفیق بودجه، گزارشی محرمانه است؟ گفت: گزارش حسابرسی، گزارشی محرمانه نیست، مگر آن که روی آن مهر محرمانه زده شود.

رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به سئوال باشگاه خبرنگاران جوان مبنی بر اینکه آیا نامه‌ای مبنی بر بازگشت عوارض اخذ شده از سوی شهرداری تهران درخصوص تردد شهروندان در محدوده زوج و فرد از فرمانداری ارسال شده است؟ گفت: تا به امروز نامه‌ای از فرمانداری تهران با این موضوع دریافت نشده است.

او درباره کیفیت پنجمین دوره انتخابات شورایاری‌ها گفت: الکترونیکی برگزار شدن انتخابات یکی از حسن‌های این انتخابات بود که نتایج اولیه انتخابات را چند ساعت پس از اتمام رأی‌گیری اعلام کرد.

هاشمی رفسنجانی در پاسخ به این سئوال که آیا شکایتی از نتایج انتخابات اعلام شده است؟ تصریح کرد: شکایت‌هایی مطرح شده است، اما تعداد شکایت‌ها زیاد نیست و ستاد برگزاری انتخابات شورایاری‌ها پس از بررسی اعتراض‌ها لیست قطعی منتخبان پنجمین دوره انتخابات شورایاری‌ها را اعلام می‌کند.

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به صدور اعتبارنامه‌ها گفت: اگر افراد منتخب اسناد مورد نظر ستاد برگزاری انتخابات را ارائه نکنند، اعتبارنامه‌ای برای آن‌ها صادر نمی‌شود و آن فرد مستعفی اعلام و عضو علی‌البدل جایگزین فرد می‌شود.

او با اشاره به اینکه در انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز نامزد‌ها می‌توانند به اعتبارنامه منتخبان اعتراض کنند، افزود: در انتخابات شورایاری‌ها هم اگر اعتراضی نسبت به افراد منتخب وجود داشته باشد، تأیید صلاحیت مجدد منتخبان صورت می‌گیرد.

هاشمی رفسنجانی در پاسخ به این سئوال که آیا پرونده برگزاری پنجمین دوره انتخابات شورایاری‌ها هنوز در دیوان عدالت باز است؟ گفت: شکایتی از سازمان بازرسی به دیوان عدالت اداری اعلام شده و سازمان بازرسی کل کشور موضوع برگزاری پنجمین دوره انتخابات شورایاری‌ها را هنوز باز نگه داشته است.

رئیس شورای شهر تهران در واکنش به افزایش ترافیک با اجرای طرح حلقه دوم (طرح کاهش آلودگی هوا) گفت: اوایل اجرای طرح، چون مردم آگاهی ندارند، میزان ترافیک نسبت به قبل کاهش پیدا کرده بود، اما به مرور زمان مردم راهکار دور زدن قانون طرح کاهش آلودگی هوا را پیدا می‌کنند و ما شاهد هستیم که در ترافیک تغییری مشاهده نمی‌کنیم.

او با تأکید بر اینکه اجرای طرح‌های ترافیکی مسکن کوتاه مدت ترافیک پایتخت است، افزود: تأثیر طرح‌های ترافیکی کوتاه مدت است و مشکل ترافیک را حل نمی‌کند و اعتقاد ما این است که مترو و اتوبوس که جزء حمل و نقل عمومی هستند را گسترش دهیم.

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به بازدید اخیر خود از خطوطی که در دست بهره‌برداری مترو است، تصریح کرد: ما باید راهکار‌هایی را پیدا کنیم که اعتبار به مترو تهران تزریق شود و باید قبول کنیم که مترو تهران به صورت بومی شده است و اگر پول تزریق و تأمین اعتبار شود، سرعت کار بالا می‌رود و ۱۰ هزار نفری که مشغول به کار در مترو هستند، سرشان گرم کار می‌شود و کمتر اعتراض می‌کنند.

هاشمی رفسنجانی گفت: باید مدیریت شهری وقت بگذارد و از بودجه و فاینانس دولت استفاده کند و در دولت آقای روحانی هیچ فاینانسی به مترو تا به امروز تعلق نگرفته است.

او تأکید کرد: تهران به بیش از ۴۵۰ کیلومتر خطوط ریلی انبوه‌تر احتیاج دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۶۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پورابراهیمی: ضرورت تشکیل جلسه فوق‌العاده برای بررسی مسائل ارزی/ قالیباف: این جلسه هفته آینده برگزار می‌شود

به گزارش «نماینده»، محمدرضا پورابراهیمی در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۳) مجلس شورای اسلامی، با استناد به مواد ۱۸۰ و ۱۸۲ آیین‌نامه داخلی مجلس گفت: بر اساس اصلاحاتی که در آیین‌نامه داخلی صورت گرفت مقرر شد پس از اینکه سقف بودجه و احکام آن در مجلس مصوب شد، دولت جداول مرتبط را متناسب با آنها به مجلس ارائه کند، اما تفاوت‌های زیادی بین عددهایی که در احکام و سقف بودجه داشتیم و آنچه اکنون در جداول آمده است، وجود دارد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه موضوع مالیات یکی از این تفاوت‌ها است، ادامه داد: عددی که در سقف بودجه برای این موضوع پیش‌بینی شده با آنچه در جداول آمده کاملاً متفاوت است و این موضوع موجب شده عملاً امکان طرح پیشنهادات درباره جداول وجود نداشته باشد. این موضوع درباره فروش محصولات فرعی گاز مانند اتان، پروپان و گاز مایع که دولت منابع آن را در تبصره ۸ دیده بود اما ما آن را حذف کردیم نیز دیده می‌شود به این معنا که دولت این موضوع را در جداول بر اساس آنچه در لایحه آمده بود تنظیم کرده است. همچنین این موضوع درباره فروش صادراتی فرآورده‌های نفتی نیز وجود دارد.

وی همچنین با اشاره به مسائل ارزی کشور افزود: به دلیل مسائلی که در موضوع رژیم صهیونیستی پیش آمد، جلسه‌ای که درباره این موضوع قرار بود برگزار شود به تعویق افتاد. ما نگران هستیم و روز گذشته نیز در کمیسیون اقتصادی مجلس با وزیر اقتصاد درباره سیاست‌های ارزی صحبت کردیم. اگر در همین مسیر حرکت کنیم و سیاست‌های بانک مرکزی ادامه داشته باشد نگرانی ما ماه‌های آینده از وضعیت کنونی بدتر می‌شود.

پورابراهیمی تصریح کرد: خواستار تشکیل جلسه فوق‌العاده برای این موضوع هستیم، مباحث ما کارشناسی است و پیشنهادهایی نیز داریم، با ادبیات عوامفریبانه نمی‌توان مسائل ارزی کشور را حل کرد. اخیراً متأسفانه اظهارنظرهایی مطرح شده حتی در این اظهارنظرها علیه وزارت اقتصاد نیز صحبت شده است.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر این نماینده گفت: بر اساس بند (ب) ماده ۱۸۲ درباره بررسی بودجه ما در مرحله دوم هستیم و در این مرحله به هیچ عنوان نمی‌توانیم احکام جدیدی را نه در کمیسیون تلفیق، نه در صحن و نه در پیشنهاد دولت به مجلس مطرح کنیم لذا این موضوعی که درباره LPG و مالیات گفته شده، حکم جدید است و در مرحله دوم امکان طرح حکم جدید نیست لذا کمیسیون تلفیق نمی‌تواند وارد این بحث شود. کما اینکه صحن در بررسی نمی‌تواند وارد این موضوع شود و اینکه در پیشنهاد دولت حکم جدید آمده، خلاف قانون است و قابل طرح نیست.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما میزان منابع و مصارف را مشخص کردیم و این موضوع به قانون تبدیل شد، افزود: دولت بر اساس ماده ۱۸۲ آیین‌نامه لایحه را به مجلس داد و مجلس نیز آن را تصویب کرد، شورای نگهبان نیز آن را تأیید کرد و مجلس قبل از عید بخش اول را به عنوان قانون ابلاغ کرده است و نه دولت و نه کمیسیون تلفیق و نه مجلس حق تغییر منابع و مصارف در کلان را ندارد اما جابه‌جایی بین جداول امکانپذیر است.

وی اضافه کرد: ما این موضوع را در بارگذاری هم انجام دادیم و این دقت صورت گرفته و سیستم این تغییرات را نمی‌پذیرد و کسی نمی‌تواند این تغییرات را بدهد. به دوستان کمیسیون تلفیق نیز این نکته را گفتم.

رئیس قوه مقننه تصریح کرد: شاید آنچه دولت فرستاده عمدتا جداول را بر اساس لایحه‌ای که فرستاده بود، تنظیم کرده که اکنون باید بر اساس اصلاحاتی که در مجلس انجام شده این کار صورت پذیرد که کمیسیون تلفیق به این موضوع رسیدگی می‌کند.

دکتر قالیباف همچنین درباره برگزاری جلسه فوق‌العاده درخصوص بررسی مسائل ارزی گفت: جلسه قبلی به تأخیر افتاد اما در هفته دیگر حتما این جلسه کارشناسی را برگزار می‌کنیم و در خدمت دوستان هستیم.

دیگر خبرها

  • گزارش بخش دوم بودجه تا پایان هفته آینده به صحن مجلس ارائه می‌شود
  • صدور اعتبارنامه ۱۴ نماینده منتخب تهران در مجلس
  • جدول ۷ لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در تلفیق بررسی شد
  • زمان‌بندی مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم شورای اسلامی
  • اعلام زمان‌بندی مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • پورابراهیمی: ضرورت تشکیل جلسه فوق‌العاده برای بررسی مسائل ارزی/ قالیباف: این جلسه هفته آینده برگزار می‌شود
  • تذکر رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس درباره تلاطمات بازار ارز
  • نهایی شدن بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ امروز در کمیسیون تلفیق
  • بررسی بخش دوم لایحه بودجه در دستور کار مجلس
  • منابع و مصارف بودجه تبدیل به قانون شده است