Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناظم یونسی روز یکشنبه در جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان اهر با اشاره به تخصیص اعتبار ۲۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومانی به بزرگراه اهر-تبریز  در سال گذشته اعلام کرد: امسال ۲۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان برای ادامه ساخت این بزرگراه پیش‌بینی شده بود اما با پیگیری‌های مسئولان شهرستانی از جمله فرماندار، نماینده مردم اهر و هریس و مسئولان استانی ۴۵ میلیارد تومان دیگر به این طرح تخصیص می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این طرح با این اعتبار تا پایان سال‌جاری تکمیل شود و اگر مطالباتی نیز باقی ماند در سال‌های آینده می‌توانیم پرداخت کنیم.

یونسی خاطرنشان کرد: هفته گذشته حدود ۱۴ میلیارد تومان از اعتبار ۴۵ میلیارد تومان به بزرگراه اهر-تبریز تخصیص یافت.

سرپرست گروه امور زیربنایی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی اظهارامیدواری کرد: با پیگیری اداره‌کل راه و شهرسازی استان شاهد تسریع در روند احداث بزرگراه اهر-تبریز باشیم.

وی بزرگراه اهر-تبریز را یکی از طرح های شاخص شهرستان اهر دانست و گفت: این طرح روند اجرایی طولانی مدت داشته است و استانداران و مسئولان مختلف قول‌های مساعد در خصوص این بزرگراه داده‌اند و محدودیت‌های منابع باعث شده تا این طرح بزرگراهی به کندی پیش رود که در دولت تدبیر و امید پیشرفت مطلوبی داشته است.

وی همچنین از رشد ۱۴ درصدی اعتبارات تملک دارایی استانی و توازن منطقه‌ای شهرستان اهر طی سال‌جاری در مقایسه با سال گذشته خبر داد و افزود: امسال سهم شهرستان اهر از محل اعتبارات تملک دارایی استانی و توازن منطقه‌ای بیش از ۲۷ میلیارد تومان است.

فرماندار شهرستان اهر نیز گفت: اعتبارات پروژه بزرگراه اهر-تبریز، روستاهای فاقد دهیاری، روستاهای دارای دهیاری در سطح ملی افزایش یافته است  و از این‌رو انتظار می‌رود برخی از اعتبارات که در قالب طرح‌های حمایتی اجتماعی تخصیص می‌یابد در سرجمع بودجه شهرستان اهر گنجانده شود.

زاهد محمودی با تاکید بر اینکه ما بر هزینه کرد تمامی اعتبارات دستگاه‌های اجرایی شهرستان اهر به طور مستمر نظارت می‌کنیم، ادامه داد: تک‌ تک هزینه کردها به دستگاه‌های نظارتی ارسال می‌شود و باید برای جلوگیری از بروز مشکل تمامی هزینه اعتبارات بر اساس مصوبات باشد.

وی بر لزوم تلاش دستگاه‌های اجرایی شهرستان اهر برای خدمات‌رسانی شایسته به مردم تاکید کرد و گفت: کمیته فنی نظارت بر طرح های عمرانی در ذیل کمیته برنامه‌ریزی شهرستان اهر تشکیل شده است تا روند پیشرفت و نحوه هزینه کرد اعتبارات به طور مستمر پیگیری شود.

فرماندار شهرستان اهر همچنین از پرداخت اعتبار ۲۱ میلیارد تومانی به روستاهای شهرستان اهر خبر داد و گفت: دولت از سال ۹۶ تا به حال برای خدمات‌رسانی به روستاهای فاقد دهیاری اعتباراتی تخصیص می‌دهد به طوری که سهم روستاهای فاقد دهیاری شهرستان اهر نزدیک به ۲ میلیارد تومان بوده است.

۳۰۷۱/۷۲۲۵/.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال آذربایجان شرقی بزرگراه دستگاه های اجرایی راه و شهرسازی استان سازمان مدیریت و برنامه ریزی قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۷۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقوق ۱۵ میلیون تومانی و شغل آبرومند در انتظار زباله‌گردها

معاون بین‌الملل و حقوق بشر وزارت دادگستری گفت: بیش از ۵۰۰۰ مجوز شغل در سازمان مدیریت پسماند گرفته شده است تا افراد زباله‌گرد در این سازمان به سمت‌های راننده، آبیار فضای سبز و غیره مشغول کار شوند و تا 15 میلیون تومان حقوق دریافت کنند.

به گزارش فارس، عسکر جلالیان معاون بین الملل و حقوق بشر وزارت دادگستری  امشب 2 اردیبهشت ماه 1403 در برنامه تهران بیست شبکه 5 تهران با بیان اینکه، برای ما به عنوان حقوق بشر و پیگیری کننده حقوق شهروندی، فرقی نمی‌کند که فرد زباله‌گرد تبعه ایران باشد یا تبعه کشور دیگر، گفت: ما پدیده زباله گردی را نقض کرامت انسانی می‌دانیم و معتقدیم زباله گردی از نظر بهداشت عمومی  به جامعه آسیب وارد می‌کند باید با تدبیرهایی به صورت سخت‌افزاری و نرم‌افزاری  با این پدیده مقابله شود.
وی ادامه داد: در سال ۱۳۸۳ قانون مدیریت پسماند در کشور تصویب شده است که در سال بعد یعنی در سال ۱۳۸۴ آیین نامه اجرایی این قانون تصویب و ابلاغ گردید که این قانون، مدیریت پسماند را در مراحل تولید، جمع آوری، انتقال و بازیافت کاملا تعیین تکلیف کرده است.
جلالیان گفت: در سال ۱۴۰۲ به صورت جدی در وزارت دادگستری برنامه‌ای را در نظر گرفتیم تا بتوانیم راهکار عملیاتی و اجرایی را پیدا کنیم که قانون مدیریت پسماند در کشور اجرا شود.
معاون بین الملل و حقوق بشر وزارت دادگستری افزود: این قانون به هر دلیلی تا به امروز اجرا نشده است ما در وزارت دادگستری به این مسئله ورود کردیم و دستگاه‌های متولی و ذی الربط را دور هم جمع کردیم و در مسیرهایی قرار دادیم تا بتوانیم از اهرم مدعی العموم دادستان های قوه قضاییه استفاده بکنیم و مجریان را به استفاده از این قانون ملزم کنیم. 
وی گفت: ما با سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران یک ت
موافقت‌نامه‌ای را امضا کردیم و ظرفیت‌های خودمان را در اختیار سازمان مدیریت پسماند قرار دادیم تا بتوانند با استفاده از این ظرفیت‌ها با این پدیده مقابله بکنند.
جلالیان ادامه داد: ما در این موافقتنامه کمک کردیم تا شهرداری زباله گرد را کاملا بررسی کنند چرا که ممکن است این زباله گرد بی‌سرپرست، بیمار، یا بد سرپرست باشد و با این مکانیزم بتوانند اقدامات لازم را در این جهت داشته باشند.
معاون بین الملل و حقوق بشر وزارت دادگستری گفت: در این موافقت نامه تعریف شده است که کودکی که زباله‌گردی می‌کند شهرداری این کودک را مورد شناسایی قرار می‌دهد و تحویل خانواده‌اش می‌دهند و تعهد می‌گیرند که دیگر به این مسیر باز نگردد اگر زباله گرد معتاد باشد به سایت‌هایی که برای نگهداری از آنهاست تحویل داده می‌شود، اگر تبعه بیگانه باشد به اردوگاه تحویل داده می‌شود تا به کشور خودش طرد شود و برای همه این‌ها تدبیر لازم صورت گرفته است.
وی افزود: از آنجایی که بسیاری از زباله گردان از این مسیر کسب درآمد می‌کنند سازوکاری طراحی گردیده تا سازمان مدیریت پسماند برای این افراد شغلی را تدبیر کند و بیش از ۵۰۰۰ مجوز شغل در سازمان مدیریت پسماند گرفته شده است تا افراد زباله گرد در این سازمان به سمت های راننده، فضای سبز و غیره مشغول به کار بشوند و تا مرز 15 میلیون تومان حقوق دریافت کنند.
جلالیان گفت: ما با پدیده ای تحت عنوان مافیای زباله مواجه هستیم و این مافیای زباله آدم‌های جویای کار و افراد بیمار، معتادان متجاهر و غیره هستند را استثمار می‌کنند و به کار می‌گیرند و این افراد پلاستیک‌های خشک مانند پلاستیک و آهن را تفکیک می‌کند و به آنها تحویل می‌دهد.
معاون بین الملل و حقوق بشر وزارت دادگستری ادامه داد: شهرداری تهران در گذشته در سطح شهر تهران بیش از 150 پیمانکار داشت که این پیمانکاران به صورت رسمی با شهرداری کار می‌کردند و ما در مطالبه‌ای که داشتیم از شهرداری خواستیم کنترل جدی تری بر این پیمانکاران داشته باشد و امروز ۱۲۴ پیمانکار  به 14 پیمانکار در کل مناطق ۲۲ گانه تهران  تبدیل شده است و اینگونه شهرداری این 14 نفر را کنترل می‌کند و تعیین شده است که هر زباله گردی که در حوزه ماموریت پیمانکار پیدا شود جریمه خواهند شد و از این طریق شهرداری پیمانکاران را کنترل می‌کند تا مافیایی در زمینه پسماند در شهر تهران وجود نداشته باشد.

دیگر خبرها

  • انتقال آب از سد تالوار به بهار و کبودراهنگ ۱۰۰۰ میلیارد اعتبار می‌خواهد
  • جذب ۳۲۷ میلیارد تومان اعتبار تملک دارایی و نفت در شهرستان کبودراهنگ
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر پایان یافت
  • ضرورت ایجاد درآمدهای پایدار برای استان همدان
  • تخصیص 108 میلیارد اعتبار برای طرح های آب و خاک محمودآباد
  • تخصیص ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبار به شبکه‌های بهداشت چابهار
  • پیش‌بینی اعتبار ۳ هزار میلیارد تومانی برای اربعین سال جاری
  • استفاده از ظرفیت رودخانه‌های خلخال برای توسعه گردشگری
  • حقوق ۱۵ میلیون تومانی و شغل آبرومند در انتظار زباله‌گردها