Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

در بخشهای آگهی های سیما، طبق قرارداد و تعهدی که در آن با سازمان صدا و سیما صورت گرفته بود مسئولیت حقوقی اخذ کد بازرگانی که شامل تایید محتوای تیزرها است بر عهده طرف دوم یعنی محسن پلهوان و طرف سوم یعنی محسنی ثانی مدیر عامل فراهنگ بوده است.

به گزارش مهر  بر اساس بندی از قراداد، سازمان صدا و سیما در این خصوص مسئولیتی را ندارد اما محسنی ثانی با زد و بند با مدیر عامل پدیده مهر تایید خود را بر صحت آگهی ها می زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 او علاوه بر اتهامات اولیه، او تحصیل مال از طریق نا مشروع را پیش روی خود دارد. 

 طبق قانون تبلیغ فروش سهام برای شرکت های سهامی خاص ممنوع است اما پهلوان با پولهای سهامداران راه حل را برای این موضوع پیدا کرده بود. 

به گزارش خبرنگار مهر، حکم محسن پهلوان مقدم متهم ردیف اول پرونده شرکت «پدیده» صبح شنبه از سوی دادستان مشهد اعلام شد و بر این اساس، وی به حبس ابد محکوم شد.

غلامعلی صادقی در در جلسه علنی دادگاه ویژه جرایم اخلال‌گران در نظام اقتصادی در پرونده موسوم به «شرکت پدیده» که در مجتمع انقلاب مشهد برگزار شد، با اشاره به تلاش دستگاه قضا برای حفظ اموال پدیده اظهار کرد: امروز خاطرمان جمع است که با اقدامات به موقع توانستیم اموال پدیده را حفظ کنیم.

وی با تاکید بر اینکه دستگاه قضا بلافاصله پس از ارتکاب جرم در پدیده وارد موضوع شد گفت: پدیده فعالیتش را از سال ۸۸ آغاز کرد و در ابتدای کار تخلفی مشاهده نشد اما اصل و زمینه موضوع تخلف پس از فروش سهام این شرکت شروع شد.

دادستان مشهد با بیان اینکه زمینه تخلف از زمانی شروع شد که خود پهلوان برای سهام پدیده قیمت تعیین می‌کرد افزود: تا سال ۹۲ قیمت سهام پدیده طبیعی بود اما پس از این با ورود عوامل پهلوان به مسئله خرید سهام و تعیین قیمت توسط وی، زمینه تخلف آغاز شد.

صادقی به یکی دیگر از ابهامات پرونده پدیده اشاره و عنوان کرد: ما نه تنها فعالیت پدیده را تعطیل نکردیم بلکه بر ادامه فعالیت آن تاکید داشتیم اما این فعالیت باید با شروطی همچون ممنوعیت فروش بیش از ۲۰ درصد و حذف تبلیغات اغوا کننده از سوی شرکت بود اما پهلوان این شروط را در واقع شروطی برای ادامه فعالیت شرکت می‌دانست.

وی افزود: تاکنون بیش از ۳۵ هزار میلیارد تومان برای پاسخگویی به سپرده‌گذاران استفاده شده است و پاسخ دولت پاسخگو بودن تعاونی‌ها بوده است.

صادقی با اشاره به مدعی بودن مالکیت ۸۰ درصدی سهام پدیده توسط پهلوان گفت: این مقدار سهام از پهلوان برای پرداخت به مردم گرفته شد.

وی با بیان اینکه در صورتی که کسی در قالب رأی دادگاه به مشارکت علاقه مند بود افزود: زمینه برای افزایش نقدینگی شرکت فراهم است.

دادستان عمومی و انقلاب مشهد عاملان انتشار برخی اخبار و مسائل در فضای مجازی و جو سازی علیه پدیده را منفعت طلبانی دانست که برای رسیدن به منافع خودشان دست به این اقدامات در فضای مجازی زده اند و تاکید کرد: این افراد سهام دار پدیده نبوده اند.

دادستان مشهد به احکام متهمان پرونده پدیده اشاره و اظهار کرد: محسنی‌ثانی به مجازات ۱۵ سال حبس و بابت تحصیل مال از طریق نامشروع به ۲ سال حبس محکوم می‌شود؛ متهم ردیف اول محسن پهلوان مقدم نیز، به حبس ابد و محرومیت دائم از خدمات دولتی محکوم شده است.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۱۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلاص؛ استقلال و پرسپولیس صاحب جدید پیدا کردند

در جریان معاملات امروز فرابورس، روند واگذاری سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به سرانجام رسید و بدین ترتیب پتروشیمی خلیج فارس و شرکت‌های تابعه ۸۵ درصد سهام استقلال و شش بانک خصوصی ۸۵ درصد سهام باشگاه پرسپولیس را خریداری کردند.

به گزارش ایسنا، به دنبال تایید صلاحیت متقاضیان دو باشگاه پرسپولیس و استقلال در روز یکم اردیبهشت، از صبح امروز در فرابورس ایران مزایده رسمی برای واگذاری ۸۵ درصد از سهام این دو باشگاه برگزار و در نهایت به صورت رسمی این مقدار از سهام این دو باشگاه به متقاضیان واگذار شد.

بر این اساس ۸۵ درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و شرکت‌های تابعه آن شامل شرکت‌های پتروشیمی شهید تندگویان، بوعلی، پارس و بندرامام و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز توسط بانک‌های شهر (۳۰ درصد)، ملت (۲۰ درصد)، تجارت (۲۰ درصد)، صادرات (۵ درصد)، رفاه (۵ درصد) و اقتصاد نوین (۵درصد) انتقال پیدا کرد.

طبق برنامه مراحل اداری انتقال سهم از سوی سازمان خصوصی‌سازی انجام خواهد شد. همچنین قبلا ۱۰ درصد سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به هواداران آن‌ها فروخته شده بود.

امروز مدیرکل دفتر امور شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد در نشست خبری در پاسخ به سوال ایسنا گفت: شرکت‌هایی که قرار است دو باشگاه پرسپولیس و استقلال را در اختیار بگیرند دولتی نیستند، اما ممکن است به اصطلاح شبه دولتی تلقی شوند. با این حال مدیریت این دو باشگاه به طور جدی تغییر می‌کند و سیاست‌گذاری آن‌ها نیز کلا متفاوت می‌شود.

وی درباره روند واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال اظهار کرد که در بین تیم‌های فوتبال تنها همین دو باشگاه پرسپولیس و استقلال دولتی هستند. مدت‌ها بود که ملاحظاتی از باب مناسبات بین‌المللی داشتند که قرار بر واگذاری این دو باشگاه بود. حیطه اصلی آن هم سازمان خصوصی‌سازی بوده و واگذاری قطعی است و به نهاد‌های دولتی هم واگذار نخواهد شد. ممکن است کسانی که می‌خرند شبه دولتی باشند. البته شبه دولتی یک تعریف و اصطلاحی است که در تصور عمومی ایجاد شده است؛ لذا شرکت‌هایی که قرار است پرسپولیس و استقلال را در اختیار بگیرند دولتی نیستند و اثر مدیریتی آن‌ها به طور جدی تغییر می‌کند و سیاست‌گذاری نیز به طور کلی متفاوت می‌شود.

دیگر خبرها

  • پلمب سومین رستوران متخلف با دستور دادستان عمومی و انقلاب در شهرستان طرقبه شاندیز
  • سهم استقلال - پرسپولیس چند؟
  • استطاعت بیش از ۸۲ هزار زائر برای حج آینده تایید شد
  • استقلال و پرسپولیس رسما فروخته شدند
  • استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند
  • خلاص؛ استقلال و پرسپولیس صاحب جدید پیدا کردند
  • رسمی؛ استقلال و پرسپولیس واگذار شدند
  • استقلال و پرسپولیس فروخته شدند
  • مزایده رسمی استقلال و پرسپولیس آغاز شد
  • احداث تقاطع غیرهمسطح مشهد-شاندیز-طرقبه در سال ۱۴۰۳