Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-25@01:32:13 GMT

علی ضیاء: دنبال چالش سیاسی نیستیم اما ...

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۷۳۶۶۳

صراط:

نشست خبری فصل جدید برنامه تلویزیونی «فرمول یک» با اجرا و تهیه‌کنندگی علی ضیاء امروز در سازمان صداوسیما برگزار شد، برنامه‌ای که بعد از دو ماه غیبت از نهم تیرماه پخش خودش را آغاز و قسمت اول را به مردم سردشت تقدیم کرد.

ضیاء در ابتدای این نشست اظهار کرد: روند «فرمول یک» با سال گذشته تفاوت بزرگی داشته و بخش اجتماعی را تخصصی‌تر کرده‌ایم تا بتوانیم دغدغه‌های مردم را روایت کنیم، همواره سراغ آسیب‌های اجتماعی می‌رویم و افرادی را که قدمی برای حل این مشکلات برداشته‌اند معرفی کنیم، فرقی نمی‌کند قدم‌شان چقدر بزرگ یا کوچک باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ادامه این روند نیز در نهایت مثل سال گذشته به انتخاب چهره برتر مردمی سال منجر می‌شود.

از مادربزرگ کهنسال تا نوجوان 13ساله مخاطب فرمول یک

وی درباره تجربه پاسخگویی به تلفن مخاطبان توضیح داد: لحظات خیلی خوبی بود. در این فاصله حدود 620 تلفن داشتیم که از بین آنها موفق شدیم به 260 تلفن جواب بدهیم. از مادربزرگ تا نوجوان 13ساله در این فرصت با 162 تماس گرفتند و دایره مخاطبانمان‌ از شمال شهر تهران تا روستایی که فصل غوره‌چینی را پشت سر می‌گذارند بودند که این موضوع نشان‌دهنده قدرت تلویزیون و تأثیرگذاری بالای آن در همه جای سرزمین ایران و نشان‌دهنده مخاطبان بسیار رسانه ملی است.

پاسخ به سؤالی درباره حواشی مسابقه هفته

این مجری با بیان اینکه برنامه اجتماعی ساختن سخت است اما شکر خدا «فرمول یک» توانسته سری بین سرها دربیاورد، در پاسخ به سؤالی درباره بحث روبیکا اظهار کرد: خوشحالم در این باره سؤال کردید. بخت‌آزمایی تعریفی دارد که مثلاً من نوعی با یک تلفن برنده مبلغی پول شوم. اما برنده‌های برنامه ما هر بار فقط 5 هزار تومن می‌برند و یکی از همکاران خودمان هم که تاکنون در همه قسمتها شرکت کرده، قرار است وقتی رقم جایزه‌اش به 60 هزار تومان رسید به همه شیرینی بدهد! اما هنوز به چنین مبلغی دست پیدا نکرده است.

ضیاء تصریح کرد: مسابقه‌ای که «فرمول یک» برگزار می‌کند، در فرم متفاوتی بود و ما از مسابقه هفته استاد نوذری کمک گرفته بودیم که خیلی مورد استقبال مردم قرار گرفت و خاطره‌بازی هم با مسابقه هفته شد. روند مسابقه ما نیز این‌گونه است که کسی به ما پول تولید برنامه را می‌دهد، شرکت دیگری اسپانسر دادن 5 هزار تومان جوایز روزانه مخاطبان است و شرکت دیگری هم مسابقه را برگزار می‌کند. نمی‌دانم این روند چطور ممکن است عنوان بخت‌آزمایی به خود بگیرد. مخاطبان در برنامه ما به سؤالات جواب می‌دهند و بدون اینکه پولی پرداخت کرده باشند، در صورت پاسخ صحیح 5 هزار تومان برنده می‌شوند اگر اسم این بخت‌آزمایی باشد، تمام مسابقات تلویزیون از روز نخست تا به حال بخت‌آزمایی بوده‌اند.

دشمن زیاد دارم اما آنها کم‌اطلاع هستند!

وی یادآور شد: خوشبختانه من دشمن زیاد دارم اما آنها کم‌اطلاع هستند و سعی کردند جریانی درست کنند که به جایی نرسید و با یک پاسخگویی کوتاه در برنامه حل شد.

از مسئولان درباره دغدغه‌های مردم جواب می‌خواهیم

مجری و تهیه‌کننده «فرمول یک» در بخش دیگری از سخنانش تأکید کرد: ما در این برنامه درباره مسائل سیاسی اظهارنظر نخواهیم کرد بلکه به مسائل اجتماعی واکنش نشان می‌دهیم؛ مثلاً اجاره خانه بالا رفته با این موضوع شوخی کرده‌ایم و درباره هرچیزی که به‌صورت مستقیم به مردم مربوط می‌شود، صحبت می‌کنیم و رسالتمان به‌چالش‌کشیدن مسایل سیاسی نیست بلکه به موضوعات مورد دغدغه مردم می‌پردازیم و از مسئولان درباره آنها جواب می‌خواهیم، مثل مسئله آب در خوزستان که در حد توانمان با این موضوع برخورد کرده‌ایم و برخورد هم خواهیم کرد.

«فرمول یک» تا چه‌روزی پخش می‌شود؟

ضیاء درباره مدت زمان پخش «فرمول یک» توضیح داد: ما تا هشتم محرم روی آنتن می‌رویم، بعد از آن 10 روزی به‌احترام تاسوعا و عاشورا و مراسم‌های بعد از آن برنامه تعطیل می‌شود، سپس برنامه تا شب یلدا ادامه خواهد داشت. بعد از این تصمیم با مدیر شبکه است. سال گذشته که مجید زین‌العابدین تأکید داشتند هرچه سریع‌تر به بحث چهره مردمی بپردازیم و از این رو برنامه تا بهمن‌ماه بیشتر روی  آنتن نرفت.

در ادامه یکی از خبرنگاران در خصوص میزان حمایت صداوسیما از مجریان خود و لزوم تأکید بر این امر از ضیاء پرسید که او پاسخگویی به این سؤال را از طریق روابط عمومی رسانه ملی، منطقی‌تر عنوان کرد و در توضیحات مختصری گفت: زمانی در شبکه سه بعد از آقایان پورمحمدی و زین‌العابدین، مدیر شبکه‌ای داشتیم که وقتی مشکلی در مجلس پیش آمده بود به من گفت "خودت کردی خودت هم پاسخ بده!".

روایت علی ضیاء از توجه مدیر شبکه یک به طرح انتخاب چهره مردمی

وی ادامه داد: ولی در شبکه یک هیچ‌وقت چنین چیزی نداشتیم، حتی موارد بسیاری پیش می‌آید که مجید زین‌العابدین خودشان آنها را حل می‌کنند و به من چیزی نمی‌گویند. زمان پروژه چهره مردمی یادم است من اغلب ساعت 9 شب دیگر از دفتر بیرون می‌رفتم اما پیش می‌آمد که مجید زین‌العابدین تازه ساعت 11 شب از دفتر خودشان به من زنگ می‌زدند و پیگیر موضوعی مرتبط با بحث چهره مردمی بودند و مثل یک تهیه‌کننده ارشد بالای سر کار بودند. وقتی هم که در عید به مناطق سیل‌زده رفته بودم مردی در آق‌قلا که روی قایق می‌رفت به من می‌گفت "سال دیگر من هم بین چهره‌های مردمی برنامه شما هستم"، و ایجاد این حس در مردم، به‌واسطه همین ارزشی است که مدیر شبکه برای این برنامه قائل است.

چطور علی ضیاء سفیر دوچرخه‌سواری شد

ضیاء که سفیر دوچرخه‌سواری همگانی است با اشاره به اینکه در یک همایش از او خواستند سفیر دوچرخه‌سواری باشد، در این زمینه گفت: من تا جایی که بتوانم با دوچرخه سر کار یا به محل قرارهایم می‌روم و تا باشگاه هم رکاب‌زنان خود را می‌رسانم. البته در تهران روزانه بیش از 30 کیلومتر دوچرخه‌سواری ممکن نیست و برای آدم‌های عادی هم دوچرخه‌سواری خیلی سخت است.

انتقاد مجری فرمول یک به شهردار تهران

وی تصریح کرد: پیروز حناچی شهردار تهران هم دم‌شان گرم که دوچرخه‌سواری می‌کنند اگر چمن هم نکارند خیلی خوب است، دوچرخه‌سواری هم نرفتند نرفتند اما لطفاً چمن نکارند که هیچ فایده‌ای ندارد و صرفاً باعث هدر رفتن آب می‌شود. من در کاشان کارهایم را با دوچرخه انجام می‌دادم در تهران هم بعد از ماشین ال90، دوچرخه خریدم!

این مجری همچنین یک خاطره بامزه هم از دوچرخه‌سواری‌اش تعریف کرد: حین دوچرخه‌سواری کلاه می‌گذارم و کسی مرا نمی‌شناسد، بعضی وقت‌ها موتوری‌ها جلوی دوچرخه‌سواران ویراژ می‌دهند تا مثلاً حالشان را بگیرند و تفکر غلطی هم مبنی بر این وجود دارد که اگر سوار دوچرخه می‌شوی پولت به ماشین نمی‌رسد! یک بار در سربالایی خسته و عرق‌ریزان مشغول رکاب زدن بودم که موتورسواری مرا دید و گفت پشت موتورش را بگیرم تا مرا بالا ببرد و این همدلی و مهربانی او خیلی به دلم نشست.

رسالت من برنامه‌سازی است وزارت اطلاعات که نیستم

ضیاء همچنین در پاسخ به سؤالی درباره اتاق فکر برنامه و تحقیق درباره مهمانان، تصریح کرد: رسالت ما برنامه‌سازی است و وزارت اطلاعات یا وزارت علوم نیستیم که قبل و بعد زندگی افراد را پیش از حضور در برنامه مرور کنیم. من یک برنامه‌ساز هستم، هرگز از من نخواهید اشتباه نکنم. خیلی جاها از مردم برای کار خیر پول گرفته‌اند و هنوز تکلیف آن پول‌ها معلوم نیست اما در برنامه ما همه‌چیز شفاف و روشن است.

روسیاهی به کسانی ماند که سعی کردند برنامه را بدنام کنند

وی تأکید کرد: ما کودکی را دعوت کردیم که هزار صفحه پرونده پزشکی دارد و در نتیجه حضور او را جزو حاشیه یا کم‌اطلاعی برنامه نمی‌دانم و فرمول یک روند طبیعی خود را طی کرده است. سر آن موضوع، همه تلاش کردند برنامه را بدنام کنند اما خوشبختانه «فرمول یک» آن‌قدر روسفید است که روسیاهی به آنها ماند.

دشواری برای انتخاب چهره مردمی سال 98

در ادامه ضیاء درباره طرح چهره مردمی سال 98 نیز توضیح داد: هدف مشخصی برای انتخاب چهره مردمی وجود دارد و 11 نفری که سال گذشته انتخاب شدند به‌جز یکی دو نفر سابقه کمک به مردم را داشتند و اکنون کارمان دشوارتر است. امسال از خبرنگارانی در شهرستانها و مستندسازانی که نگاه دقیق‌تری به چهره‌های مردمی دارند کمک گرفته‌ایم. دبیرخانه‌ای نیز راه انداخته‌ایم که از هزینه‌های خود «فرمول یک» برای آن هزینه می‌شود و آنجا بحث چهره مردمی را آنالیز می‌کنیم.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۳۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست جبهه مردمی ایران قوی با نامزد‌های دور دوم انتخابات برگزار شد

نشست مشترک اعضای شورای سیاستگذاری جبهه مردمی ایران قوی با نامزد‌های راه یافته به دور دوم دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی تهران  با محوریت بررسی راهبرد‌های همدلی و وحدت در مجلس و همگرایی با دولت سیزدهم، شیوه‌های ارتقاء مشارکت مردم در انتخابات دور دوم، ارائه سه ایده موثر برای مجلس و دیدگاه هر نامزد برای تحقق شعار سال برگزار شد.

در ابتدای این جلسه علیرضا افشار رئیس شورای راهبردی جبهه مردمی ایران قوی ضمن خوش‌آمدگویی به نامزد‌های راه یافته به دور دوم انتخابات و نخبگان سیاسی حاضر در جلسه به بیان اهمیت احزاب و کارکرد آنها منطبق با مطالبات مقام معظم رهبری پرداختند و تأکید کردند: همدلی و وحدت که خواسته جدی مقام معظم رهبری است باید به صورت حقیقی و ملموس در بین مسئولان نظام بویژه بین مجلس و دولت باید دیده شود.

در ادامه این نشست همچنین نامزد‌های حاضر در جلسه به بیان برنامه‌ها و ایده‌های خود در راستای چهار سرفصل دستور جلسه پرداخته و مواردی را مطرح کردند.

نخبگان سیاسی در این جلسه که حدود دو ساعت به طول انجامید، به بیان نظرات و کارشناسی‌های صورت گرفته در مسایل مختلف در جهت رفع مشکلات مردم و قانونگذاری اظهار نظر کرده و همدلی و وحدت را سر از اصلی‌ترین اولویت‌های خود خود قلمداد کردند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • خوش چهره: در جمع روحانیون برجسته سخنرانی می کردم، سوال شان این بود که مگر مملکت ما کمونیستی است که اینقدر بر اقتصاد تکیه می شود؟!
  • فرمول خانگی برای درمان بی‌خوابی
  • مهم‌ترین دلیل توفیق سپاه، بافت مردمی آن است
  • تراکتور به دنبال بزرگترین بمب آلمانی تاریخ لیگ برتر | مذاکره با چهره سرشناس برای آمدن به ایران
  • پلیس: «طرح نور» به سمت هوشمندسازی پیش می‌رود/ در هیچ حالتی به دنبال پرونده‌سازی برای موضوعاتِ هنجاری و ارزشی نیستیم
  • ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به دنبال اثرگذاری در تولید است
  • نشست جبهه مردمی ایران قوی با نامزد‌های دور دوم انتخابات برگزار شد
  • مطالبه ۱۳۶ مشهدی در دیدار مردمی رسیدگی شد
  • حمله ایذایی اسرائیل ارزش چندانی نداشت و مسئولیت آن را هم نپذیرفتند/ به دنبال سلاح هسته ای نیستیم/ کسی که زیر میز دیپلماسی زد، آمریکا بود و نه ایران
  • تئاتر بچه‌های مسجد فرآیندمحور است/ دنبال چیدن میوه آماده نیستیم