Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-25@12:06:22 GMT

رقابت عربستان و رژیم صهیونیستی در کودک‎کشی

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۷۶۷۱۳

رقابت عربستان و رژیم صهیونیستی در کودک‎کشی

به گزارش میزان، گزارش سالانه «آنتونیو گوترش»، دبیرکل سازمان ملل به شورای امنیت با موضوع "کودکان و جنگ‌های مسلحانه" موضوع جنایات جنگی عربستان در یمن را بار دیگر در کانون توجهات منطقه‌ای و جهانی قرار داد.

در گزارش دبیر کل سازمان ملل به شورای امنیت که برای سومین سال پیاپی عربستان را در فهرست سیاه رژیم‌های کودک‎کُش در کنار رژیم صهیونیستی قرار داد، آمده است ائتلاف نظامی سعودی در سال ۲۰۱۸ سبب کشته یا زخمی شدن ۷۲۹ کودک در یمن شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه «عبدالله المعلمی» نماینده عربستان در شورای امنیت این ارقام را اغراق آمیزخوانده، اما واقعیت این است که غالب این کودکان در نتیجه حمله جنگنده‌های ائتلاف سعودی به مناطق پرازدحام مانند مدارس، بیمارستان‎ها، مراسم خاکسپاری و عروسی‌ها جان خود را از دست داده‎اند.

موضوع جنایات جنگی عربستان در یمن که منجر به رقم خوردن بزرگ‌ترین بحران انسانی قرن در فقیرترین کشور غرب آسیا شد، از چندی پیش مورد توجه قرار گرفته و از سوی گروه‎ها، سازمان‌ها و مجامع مختلف قانونی و حقوقی مورد انتقاد واقع شده است.

عربستان که از آوریل سال ۲۰۱۵ تاکنون یمن را به بهانه بازگرداندن رئیس جمهور مستعفی و فراری این کشور، آماج حملات هوایی و زمینی و انواع محاصره‌های غیرانسانی قرار داده، از گذشته به دلیل سرکوبگری در عرصه داخلی با انتقادات بسیاری مواجه بوده و فشارهای زیادی را متحمل شده است. اما همه این عوامل تاثیری در دست کشیدن ریاض از اقدامات جنایتکارانه‎اش نداشته است. سرکوب، بازداشت، شکنجه و اعدام مخالفان و شیعیان بخشی از چهره واقعی عربستان سعودی است که «محمد بن سلمان» تلاش می‌کند با انجام اصلاحاتی اقتصادی آن را به صورت دیگری در جامه جهانی عرضه کند.
 
تداوم این جنایات و بی توجهی ریاض به هشدارها و انتقادات بین المللی نیز از حمایت قدرت‌های جهانی از این کشور نشات می‌گیرد. ریاض که در پی قتل هولناک «جمال خاشقجی» روزنامه نگار منتقد سعودی در کنسولگری این کشور در «استانبول» تا مرز سقوط پیش رفته بود، توانست با حمایت‌های آمریکا و انگلیس، مدعیان حقوق بشر از این گرداب نجات یافته و با جسارت تمام به جنایات خود در عرصه داخلی و در کشورهای همسایه ادامه دهد.

عربستان که تصور می‌کرد در مدت کوتاهی قادر به پیروزی در جنگ یمن است، پس از گذشت حدود پنج سال و تغییر روش عملیاتی از هوایی به ترکیبی از عملیات هوایی، زمینی و محاصره، متوجه شد که این جنگ هر پایانی داشته باشد، قطعا با پیروزی ریاض خاتمه نخواهد یافت. این امر سبب شد تا عربستان حملات خود به مناطق غیرنظامی را تشدید کرده و غیرنظامیان و زیرساخت‌های یمن را منهدم کند.

خروج نیروهای امارات به عنوان اصلی‌ترین متحد عربستان در ائتلاف سعودی از یمن، از منظر بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان بابی برای آغاز دوره‌ای جدید در تحولات یمن محسوب می‌شود. این افراد امیدوارند به موازات قدرت یافتن نیروهای یمنی و تشدید مقاومت آنان در برابر تجاوز سعودی‎ها، فقدان نیروهای اماراتی سبب تغییر استراتژی خونبار عربستان در یمن شود.

از این رو انتظار می‌رود عربستان که شاهد ناامن‌تر شدن خاک خود در ماه‌های اخیر و در پی تشدید عملیات فرا مرزی نیروهای یمنی علیه مواضع استراتژیک خود است، با خروج نیروهای اماراتی از یمن، در جهت پایان دادن به این جنگ نابرابر و مداخله جویانه عمل کند.

در واقع باید گفت که محمد بن سلمان در حال حاضر زیر چتر حمایتی آمریکا رفتارهای بی رحمانه و بی پروایانه خود اعم از زندانی، شکنجه و اعدام زنان و مخالفان ضد دولتی و نیز بمباران مدارس و بیمارستان‌های یمن و نیز قتل‌های هولناک دیگری مانند آنچه در مورد خاشقجی جهان شاهد آن بود، را ادامه خواهد داد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۶۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین سرکنسول عربستان در مشهد و سفر مقام سعودی به تهران

سفیر عربستان در ایران با تاکید بر پیشرفت قابل توجه مناسبات تهران و ریاض از تعیین سرکنسول جدید عربستان در مشهد خبر داده و اعلام کرد که به زودی یک مقام ارشد سعودی به تهران سفر خواهد کرد و همچنین شرایط لازم برای عمره‌گزاران ایرانی فراهم است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، مناسبات ایران و عربستان سعودی طی ماه‌های گذشته شاهد گام‌های جدیدی در مسیر صلح و آشتی سازنده و تاریخی بوده و در همین راستا روز گذشته دوشنبه عمره‌گزاران ایرانی برای اولین بار بعد از سال 2016 وارد فرودگاه مدینه منوره شدند.

در این راستا «عبدالله العنزی» سفیر عربستان سعودی در تهران طی گفتگویی با روزنامه الشرق با تاکید بر گسترش روابط تهران و ریاض از تعیین سرکنسول جدید عربستان در مشهد و نیز سفر قریب الوقوع معاون «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان به تهران خبر داد.

سفیر سعودی اعلام کرد که انتظار می‌رود طی چند روز آینده و قبل از آغاز حج تمتع، 6 هزار زائر ایرانی برای حج عمره عازم مکه شوند و بعد از پایان مناسک حج تمتع امسال در عمره بر روی زائران ایرانی باز خواهد شد. این امر بعد از رعایت همه شروط فنی عربستان توسط طرف ایرانی صورت می‌گیرد که سازمان هواپیمایی و آژانس‌های مربوطه عربستان آن را تایید کرده‌اند.

عبدالله العنزی تاکید کرد که برای حضور در مراسم بدرقه عمره گزاران ایرانی به فرودگاه بین المللی در تهران رفتم و در کنار مسئولان ایرانی و شخصیت‌های دینی از ساعت 2 بامداد تا زمان پرواز هواپیما در ساعت 6 صبح در این مراسم حضور داشتم.

وی در ادامه خبر داد که «محمد نوار العتیبی» دیپلمات سعودی به عنوان سرکنسول عربستان در مشهد انتخاب شده و بلافاصله بعد از انجام اقدامات لازم که احتمالا دو هفته طول خواهد کشید در یکی از هتل‌های مشهد به عنوان مقر موقت کنسولگری عربستان فعالیت‌های خود را آغاز می‌کند.

دیدار سفرای ایران و عربستاندیدار و گفت‌وگوی سفرای ایران و عربستان در لبنان/ تاکید بر لزوم جلوگیری از گسترش جنگ غزه

این دیپلمات سعودی درباره اقدامات انجام شده جهت سفر شهروندان عربستان به ایران نیز گفت که شهروندان سعودی قبل از سفر به ایران باید موافقت رسمی وزارت کشور را از طریق سامانه «ابشر» کسب کنند و موضوع ازسرگیری سفرها میان ایران و عربستان در دست بررسی قرار دارد.

وی تاکید کرد که مناسبات تهران و ریاض در همه سطوح و زمینه ها شاهد پیشرفت بوده و سفرهای متقابل هیئت‌های رسمی دو طرف ادامه دارد. همچنین «ولید الخریجی» معاون وزیر خارجه عربستان به زودی به تهران سفر خواهد کرد. هفته آینده نیز هیئتی از سازمان توسعه صادرات عربستان سعودی وارد ایران می‌شود و در اکسپو تهران حضور خواهد داشت. همچنین «مهدی صفری» معاون اقتصادی وزیر خارجه ایران نیز در اجلاس داووس مشارکت خواهد کرد.

پس از گذشت 9 سال وقفه، صبح دیروز، دوشنبه، نخستین گروه عمره‌گزاران ایرانی با استقبال سفیر جمهوری اسلامی ایران در عربستان، سرکنسول کشورمان و مسؤلان حج و عمره ایران و عربستان وارد مدینه منوره شدند.

علیرضا عنایتی سفیر کشورمان در ریاض طی اظهاراتی با ابراز خرسندی از ورود عمره‌گزاران ایرانی پس از یک توقف طولانی، تبادل سفرهای زیارتی را علاوه بر برکات معنوی و روحی، موجب نزدیکی بیشتر دو ملت و استحکام روابط دو کشور دانست.

سفیر کشورمان با اشاره به اشتیاق هموطنان ایرانی براى تشرف به زیارت خانه خدا، مسجد نبوی شریف و حرم مطهر رسول الله و ائمه بقیع علیهم السلام اضافه کرد: به‌لطف الهی و با تلاش‌های مستمر نهادهای ذی‌ربط این امر میسر گردید و به‌امید خداوند این مسیر بعد از حج تمتع با تلاش‌های سازمان‌های ذی‌ربط ادامه خواهد یافت.

عنایتی همچنین از مسئولان پادشاهی عربستان سعودی از جمله وزارت خارجه این کشور برای همکاری‌های مربوطه تشکر کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اردوغان: نتانیاهو شبیه هیتلر است/ عربستان سعودی: تداوم ارتکاب جنایات جنگی از سوی نیروهای اشغالگر اسرائیلی در غزه را محکوم می کنیم/ حزب الله مقر تیپ گولانی در عکا را هدف حمله پهپادی قرار داد/ رسانه صهیونیستی: داستان حقیقی این است که ما آنگونه که نتانیاهو م
  • ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال می شوند
  • ملک سلمان را به بیمارستان بردند
  • پادشاه سعودی به بیمارستان منتقل شد
  • ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال خواهند شد
  • سفیر ایران: امسال ۹۰ هزار ایرانی عازم حج خواهند شد
  • نئوم، بن‌سلمان را دست به دامن چینی‌ها کرد!
  • تعیین سرکنسول عربستان در مشهد و سفر مقام سعودی به تهران
  • سرکنسول عربستان سعودی در مشهد تعیین شد + جزئیات
  • گام‌های تهران و ریاض برای تقویت روابط